Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
τωρα για να κανω και εγω τον δικηγορο του διαβολου...εσυ astrapi12  ποιανου κλωνου εισαι,μιας και η ημερομηνια εγγραφης 17-6-12 δεν δικαιολογει να ξερεις τοσα οσα λες.... :think:
παντα με την..καλη εννοια :grin: :grin:
δεν εχει σημασια .....αυτο που εχει σημασια ειναι η αξιοπιστια ....

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
τωρα για να κανω και εγω τον δικηγορο του διαβολου...εσυ astrapi12  ποιανου κλωνου εισαι,μιας και η ημερομηνια εγγραφης 17-6-12 δεν δικαιολογει να ξερεις τοσα οσα λες.... :think:
παντα με την..καλη εννοια :grin: :grin:
αγαπητε μου ισως σου διαγευγει ο ντορος που εγινε με εμενα λοιπον βγηκα με αλλο ονομα εγραψα κριτικη για ενα μαγαζι αφου περασα καλα και ευχαριστουσα την υπευθυνη προσεξε δεν εγραψα τιποτα που να ειναι στο παραμικρο ψεμα και μεχρι τωρα δεν βρεθηκε ουτε ενας να με διαψευσει σε αυτα που εγραψα σαν παραπληροφορηση απλως καποιος μου επιτιθεται συνεχεια σαν γκομενο της υπευθυνης και διαφιμιστη του μαγαζιου.
εγω ημουν και ειμαι ενας πολυ καλος πελατης  . βεβαια τωρα εδω τιθεται και η απορια  γιατι γινονταν ολη η φασαρια για το μαγαζι που εγραψα εγω και προσωπικα μονο σε μενα  ενω τωρα εδω που ο  "ψαρακας" κανει ουσιαστικα διαφημηση στο παρον μαγαζι υπηρεσιες και λοιπα δεν βρεθηκε ουτε ενας να πει κατι ακομη και το ατομο που μου επιτιθετο φραστικα εμενα. αυτα βεβαια ειναι αξια αποριας εγω τα εβαλα με τον μαριο καλος γιατι εμεσα και πολυ πονηρα μου τα χωνει οτι μου απαγορευσε το μαγαζι να γραφω, εγω σεβομαι το καθε μαγαζι ειδικα οταν περναω πολυ καλα  και εαν δεν μου αρεσει καποιο μαγαζι θα γραψω την κριτικη και δεν θα ξαναπαω.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αγαπητε μου ισως σου διαγευγει ο ντορος που εγινε με εμενα λοιπον βγηκα με αλλο ονομα εγραψα κριτικη για ενα μαγαζι αφου περασα καλα και ευχαριστουσα την υπευθυνη προσεξε δεν εγραψα τιποτα που να ειναι στο παραμικρο ψεμα και μεχρι τωρα δεν βρεθηκε ουτε ενας να με διαψευσει σε αυτα που εγραψα σαν παραπληροφορηση απλως καποιος μου επιτιθεται συνεχεια σαν γκομενο της υπευθυνης και διαφιμιστη του μαγαζιου.
εγω ημουν και ειμαι ενας πολυ καλος πελατης  . βεβαια τωρα εδω τιθεται και η απορια   γιατι γινονταν ολη η φασαρια για το μαγαζι που εγραψα εγω και προσωπικα μονο σε μενα  ενω τωρα εδω που ο  "ψαρακας" κανει ουσιαστικα διαφημηση στο παρον μαγαζι υπηρεσιες και λοιπα δεν βρεθηκε ουτε ενας να πει κατι ακομη και το ατομο που μου επιτιθετο φραστικα εμενα. αυτα βεβαια ειναι αξια αποριας εγω τα εβαλα με τον μαριο καλος γιατι εμεσα και πολυ πονηρα μου τα χωνει οτι μου απαγορευσε το μαγαζι να γραφω, εγω σεβομαι το καθε μαγαζι ειδικα οταν περναω πολυ καλα  και εαν δεν μου αρεσει καποιο μαγαζι θα γραψω την κριτικη και δεν θα ξαναπαω.
φιλε μου μη χρησιμοποιεις εμενα σαν επιχειρημα σου ...και ασε τον καθενα να λεει οτι θελει απο την στιγμη που η κριτικη σου αντιστοιχει στην πραγματικη εμπειρια σου .....εγω επιμενω οτι ο βασικος κανονας μεταξυ μας ειναι η ορθη πληροφορηση και ας την εχουμε για καποιους λογους απο ενα η δυο μαγαζια ...γιατι ετσι, ενα ο ενας ενα ο αλλος θα εχουμε την ορθη πληροφορηση τελικα για το συνολο των μαγαζιων 

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Μετά από κάμποσο καιρό στο φόρουμ, ο καθένας μπρεί να αξιολογήσει ποιος παίχτης είναι αξιόπιστος και ποιος παπαγαλάκι...

Ειναι γεγονός ότι κάποιοι παίχτες είναι με το χ ή ψ τρόπο "χρωματισμένοι", ή "δεμένοι" με κάποια μαγαζιά...
Αυτό δε σημαίνει κατ' αναγκη ότι όλοι αυτοί λένε παπάτζες και παραμύθια... Γενικά πληροφορούν σωστά (αλλά όχι πλήρως - εξηγούμαι παρακατω)... Τώρα κάποιοι θέλουν ντε και καλά να μαθουν τη σχέση του καθενός με τα μαγαζιά  :2funny: Ας βάλουν ντετέκτιβ να τους φυγει η απορία.. :grin: :grin:   Εμενα βασικα στ' @@ μου εφόσον αντιλαμβάνομαι ότι δε γραφουν μαλακίες...

Η μόνη ένσταση στο θέμα "πληροφόρηση", είναι ότι συνηθως δεν είναι πλήρης...
Όπως και να το κάνουμε....ο χρωματισμένος παίχτης θα αποφύγει να αναφέρει ότι η τάδε εργάτρια είναι πτώμα στο δωμάτιο...
Το ότι ενδεχομένως είναι μπάζο... καλύπτεται με ένα "περι ορέξεως" ή "γούστα είναι αυτά"... ;)

Τα καλά βέβαια θα τα πει, ενδεχομένως θα τα υπερτονίσει... αλλά θα είναι όντως καλά... Τα σαπάκια όμως...??

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μετά από κάμποσο καιρό στο φόρουμ, ο καθένας μπρεί να αξιολογήσει ποιος παίχτης είναι αξιόπιστος και ποιος παπαγαλάκι...

Ειναι γεγονός ότι κάποιοι παίχτες είναι με το χ ή ψ τρόπο "χρωματισμένοι", ή "δεμένοι" με κάποια μαγαζιά...
Αυτό δε σημαίνει κατ' αναγκη ότι όλοι αυτοί λένε παπάτζες και παραμύθια... Γενικά πληροφορούν σωστά (αλλά όχι πλήρως - εξηγούμαι παρακατω)... Τώρα κάποιοι θέλουν ντε και καλά να μαθουν τη σχέση του καθενός με τα μαγαζιά  :2funny: Ας βάλουν ντετέκτιβ να τους φυγει η απορία.. :grin: :grin:  Εμενα βασικα στ' @@ μου εφόσον αντιλαμβάνομαι ότι δε γραφουν μαλακίες...

Όπως και να το κάνουμε....ο χρωματισμένος παίχτης θα αποφύγει να αναφέρει ότι η τάδε εργάτρια είναι πτώμα στο δωμάτιο...
Το ότι ενδεχομένως είναι μπάζο... καλύπτεται με ένα "περι ορέξεως" ή "γούστα είναι αυτά"... ;)

Τα καλά βέβαια θα τα πει, ενδεχομένως θα τα υπερτονίσει... αλλά θα είναι όντως καλά... Τα σαπάκια όμως...??
ετσι μπραβο!!! πες τα οπως ειναι!!!
διοτι τελικα αυτο δεν ειναι πληροφορηση... αλλα προμοσιον...
ξερεις ποσα 60ρια και 80ρια εχουν φυγει τζαμπα χαρη στους χρωματισμενους παικτες...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

Αυτό δε σημαίνει κατ' αναγκη ότι όλοι αυτοί λένε παπάτζες και παραμύθια... Γενικά πληροφορούν σωστά (αλλά όχι πλήρως - εξηγούμαι παρακατω)... Τώρα κάποιοι θέλουν ντε και καλά να μαθουν τη σχέση του καθενός με τα μαγαζιά  :2funny: Ας βάλουν ντετέκτιβ να τους φυγει η απορία.. :grin: :grin:   Εμενα βασικα στ' @@ μου εφόσον αντιλαμβάνομαι ότι δε γραφουν μαλακίες...

συμφωνω μαζυ σου .......σε ολα .....αλλα δεν ειναι κακο να μην αναφερεται καποιος στα πτωματα ....μονο και μονο που δεν τα αναφερει προσφερει ..εγω ανεξαρτητα τη σχεση που ειχα η δεν ειχα με οποιοδηποτε μαγαζυ απο τοτε που ειμαι μελος ουδεποτε ασχοληθηκα με τις κακες κριρικες ...αλλα οταν ασχολησε μονο με τις καλες και δυναμικες παρουσιες αγνοοντας τα φυτα παλι προσφερεις ..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
συμφωνω μαζυ σου .......σε ολα .....αλλα δεν ειναι κακο να μην αναφερεται καποιος στα πτωματα ....μονο και μονο που δεν τα αναφερει προσφερει ..εγω ανεξαρτητα τη σχεση που ειχα η δεν ειχα με οποιοδηποτε μαγαζυ απο τοτε που ειμαι μελος ουδεποτε ασχοληθηκα με τις κακες κριρικες ...αλλα οταν ασχολησε μονο με τις καλες και δυναμικες παρουσιες αγνοοντας τα φυτα παλι προσφερεις ..
Κοίτα να δεις... Πτωματα δεν είναι μονο οι μπαζόλες... Υπάρχουν και "πτώματα" που εμφανισιακά ενιοτε σε αφήνουν με ανοιχτή μασέλα.... Αλλά εντός, είναι πεθαμένες... Πόσοι και ποσοι δεν έχουμε πετάξει λεφτά σε μοντελέ κομοδινάκια??
Αυτά πρέπει να λέγονται  ;)

Και για να μην το τραβάμε και πολύ και κουράζουμε/κουραζόμαστε, για μένα το θέμα είναι απλό... Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να ενημερώνει. Εθελοντικά γίνεται... Οκ, και κατευθυνόμενα, αλλά αυτά ειπαμε, κανουνε μπαμ και παμε παρακάτω...
Οπότε, όποιος δίνει πληροφορίες - έστω και όσες/όποιες αυτός θελει - προσφέρει. Η πληροφορία έχει αξία. Η μίρλα όχι._

kokorikos_1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Ειμαι ενθουσιασμένος πού εδώ και δύο ημέρες γίνεται μια ευγενής παράθεση εμπεριστατωμένων απόψεων όσον αφορά το μαγαζί πρώην Ηρακλείου πρώην Παπάγου νυν Πατησίων και μελλοντικά δεν ξέρω πού θα πάει. Καλοί μου συναγωνιστές εδώ γράφουμε απόψεις και κριτική για το μαγαζί και όχι για το μυαλό άλλου. Σημασία έχει αν το συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει υπηρεσίες ισάξιες ή καλύτερες από άλλα γειτονικά και σε καλή τιμή. Τίποτε άλλο . Κανένας δεν ενδιαφέρεται αν ο έτσι ή ο παραέτσι γράφει μαλακίες ή είναι αβανταδόρος. Οποιος έχει λίγο μυαλό καταλαβαίνει ποιός κάνει καλόπιστη κριτική ή όχι. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν αξιόλογες γυναίκες και για μασάζ και γιά κλπ. Αλλοε θέλει βυζαρού , άλλος θέλει κολαρού , άλλος μια χαζούλα να του κάνει ότι της πεί. Ελέυθερη αφορά έζουμε . Οποιος δεν θέλει πάει πιο κάτω , πιό πάνω μέχρι να βρεί αυτό που γουστάρει. Ας επικεντρωθούμε στα κορίτσια και στον  χώρο. Επειδή είναι αρχή ας είμαστε λίγο ελαστικοί. Και μετά αν κάτι δεν παέι καλά πηδήξτε τους με την απουσία σας. Υγιαίνετε

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πω πω πολύ πράγμα σήμερα και από ότι είδα έχω και την τιμητική μου. Θα απαντήσω σιγά σιγά σε όλα αφού τα διαβάσω ένα ένα. 

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ξαναδιάβασα τις 3-4 τελευταίες σελίδες και το μόνο που θα μπορούσα να πάρω πίσω είναι το θέμα 35 στη σελίδα 3 που έγραψα    «By the way για όσους αναφέρθηκαν είτε από εμένα, είτε από άλλους σχετικά με ύποπτες "διασυνδέσεις" δεν σας κάνει εντύπωση ότι σταμάτησαν αυτομάτως να γράφουν για τα μαγαζιά που έγραφαν? Μαχαίρι. Μήπως τους ζητήθηκε από τα συγκεκριμένα μαγαζιά να σταματήσουν? Λέω μήπως.» Ομολογώ ότι είναι αρκετά αυθαίρετη η σκέψη μου παρά το ότι έβαλα τη λέξη «μήπως».
Για τα υπόλοιπα δεν κάνω πίσω ούτε γραμμάριο.
Και έρχομαι στον ΨΑΡΑΚΑ_2 και αφορά και όσους έσπευσαν να πάρουν το μέρος του σχετικά με το παρελθόν του. Δεν διαφωνώ με κανένα, ούτε με τον ΨΑΡΑΚΑ_2 για όλο το διάστημα που γράφει στο σάϊτ. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.  Το παρελθόν όμως δεν κανονίζει πάντα το παρόν και το μέλλον.  Έχει μεγάλη σημασία ποιος γράφει κάτι και γιατί. π.χ. ακούς μία είδηση και το πρώτο που κάνεις ποιο είναι? Να ρωτήσεις ποιος την είπε ή ποιος  τη μετέδωσε. Γιατί? γιατί άλλη βαρύτητα έχει μία έγκυρη εφημερίδα και άλλη μία φυλλάδα, άλλο παράδειγμα. Ακούς κάτι για τη δουλειά σου (θα απολύσουν, θα κάνουν αυξήσεις ή μειώσεις) και το πρώτο πράγμα που ρωτάς είναι: ποιος το είπε? Γιατί? γιατί άλλη βαρύτητα έχει να το πει το μεγάλο αφεντικό και άλλη ο κάθε υπαλληλίσκος.
Αυτό λοιπόν φίλε ΨΑΡΑΚΑ_2 είναι το πρόβλημά μου που δεν είναι πρόβλημα αλλά υποχρέωση ενημέρωσης. Να τονίσω την μειωμένη αξιοπιστία σου. Την οποία εσύ φρόντισες να τρώσεις.  Εσύ ξέρεις και τον λόγο. Εγώ υποθέτω και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου το απαγορεύσει αυτό. Ας έβγαινες και ας έλεγες «παιδιά εμένα μου αρέσει το συγκεκριμένο μαγαζί και από δω και πέρα θα γράφω μόνο για αυτό. Να ξέρουμε πλέον (το πλέον για το διάστημα που μιλάμε)  ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Αντ΄αυτού εσύ χρησιμοποιώντας την  αδιαφιλονίκητη αξιοπιστία σου και έκανες προτροπές και διαφήμιση. Και αυτό στυλίτευσα.
Αν πάλι επιμένεις να μην καταλαβαίνεις, κάνε μου και τις δύσκολες ερωτήσεις. 

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
:jerking:  το κουρασατε..... ελεος

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και πάμε τώρα στον astrapi.  Με αποκαλείς παππού. Είμαι 51 χρονών και φυσικά αν νομίζεις ότι είμαι παππούς, καλά το νομίζεις. Από την ώρα που αυτά που πρέπει δουλεύουν καλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αυτό που έγραψα στον ΨΑΡΑΚΑ_2 διάβασέ το, αλλά ειδικά για σένα από τις 3-7-12 που αλληλοκραχτήκατε με τον oliverkan από εκεί που έγραφες 3-4 μηνύματα την ημέρα, εξαφανίστηκες. Για σένα γιατί να το πάρω πίσω? Σήμερα ξαναφάνηκες. Αν ήσουνα διακοπές που να το ξέρω. Πάντως είχες δηλώσει τότε ότι δεν θα ξαναασχοληθείς με το θέμα και τώρα ξαναφάνηκες θιγμένος, ενώ ξεχνάς ότι μόνος σου μπέρδεψες αυτά που έγραφες σαν spark με αυτά που έγραφες σαν astrapi. Με παράδειγμα λοιπόν τον εαυτό σου με κατηγορείς ότι έχω δύο (ελπίζω μόνο δύο τουλάχιστον) nick name στο σάϊτ. Πρόσεχε μόνο μην βρεθείς κάποια μέρα απέναντι μe δύο συναγωνιστές και όχι με έναν που υπολογίζεις.
Τώρα γιατί έγινα εγώ νταβατζής, πολύ θα ήθελα να μου το εξηγήσεις. Για διάβασε όλα τα ποστ μου και με στοιχεία πιά κατηγόρησέ με. Όπως έγραψα και χτες  επειδή συχνάζω πολύ σε ένα μαγαζί, σταμάτησα να γράφω κριτικές. Για να μπορώ να τα χώνω σε τύπους σαν και σένα ή άλλους που κάνετε αβανταδόρικη προπαγάνδα. Όπως έγραψα και στον ΨΑΡΑΚΑ_2 την αξιοπιστία σας για λόγους σωστής ενημέρωσης αμφισβήτησα. Και καλά έκανα. Όλοι εδώ διαβάζουν και κρίνουν. Και να σου πω και κάτι. Δεν νομίζω να υπάρχει συναγωνιστής που να διάβασε τις κριτικές σου και να μην κατάλαβε περί τίνος πρόκειται.
Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι εσένα σου την πέσανε όλοι όταν έκανες « εποικοδομητική κριτική» ενώ στον ΨΑΡΑΚΑ_2 κανένας. Αυτό είναι θέμα public relations. Πολλή μανία με τους παππούδες έχεις και δεν μπορώ να το καταλάβω. Μήπως όταν ήσουνα μικρός σου είπε κάποιος παππούς «έλα στον παππού και πήγες?»
Τέλος σημασία δεν έχει αν το kalos τονίζεται στο α ή στο ο. Σημασία μεγάλη έχει που είναι ο κάλος. 

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως μετα τις συστασεις που πηρα για την Ηλιανα περασα το μεσημερι για ενα μασαζακι απ το εν λογω κεντρο και μια χαρα ηταν!καθαρος χωρος και τα κοριτσια ευγενικα προσφερουν και την απαιτουμενη πορτοκαλαδα  ως δυναμοτικο πριν το μασαζ!Η Ηλιανα κανει πολυ καλο μασαζ(και οχι μονο...) απο κει και περα ο καθενας εχει τα γουστα του βεβαια.εγω παντως περασα ωραια και θα ξαναπαω αυριο κιολας!

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Και πάμε τώρα στον astrapi.  Με αποκαλείς παππού. Είμαι 51 χρονών και φυσικά αν νομίζεις ότι είμαι παππούς, καλά το νομίζεις. Από την ώρα που αυτά που πρέπει δουλεύουν καλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αυτό που έγραψα στον ΨΑΡΑΚΑ_2 διάβασέ το, αλλά ειδικά για σένα από τις 3-7-12 που αλληλοκραχτήκατε με τον oliverkan από εκεί που έγραφες 3-4 μηνύματα την ημέρα, εξαφανίστηκες. Για σένα γιατί να το πάρω πίσω? Σήμερα ξαναφάνηκες. Αν ήσουνα διακοπές που να το ξέρω. Πάντως είχες δηλώσει τότε ότι δεν θα ξαναασχοληθείς με το θέμα και τώρα ξαναφάνηκες θιγμένος, ενώ ξεχνάς ότι μόνος σου μπέρδεψες αυτά που έγραφες σαν spark με αυτά που έγραφες σαν astrapi. Με παράδειγμα λοιπόν τον εαυτό σου με κατηγορείς ότι έχω δύο (ελπίζω μόνο δύο τουλάχιστον) nick name στο σάϊτ. Πρόσεχε μόνο μην βρεθείς κάποια μέρα απέναντι μe δύο συναγωνιστές και όχι με έναν που υπολογίζεις.
Τώρα γιατί έγινα εγώ νταβατζής, πολύ θα ήθελα να μου το εξηγήσεις. Για διάβασε όλα τα ποστ μου και με στοιχεία πιά κατηγόρησέ με. Όπως έγραψα και χτες  επειδή συχνάζω πολύ σε ένα μαγαζί, σταμάτησα να γράφω κριτικές. Για να μπορώ να τα χώνω σε τύπους σαν και σένα ή άλλους που κάνετε αβανταδόρικη προπαγάνδα. Όπως έγραψα και στον ΨΑΡΑΚΑ_2 την αξιοπιστία σας για λόγους σωστής ενημέρωσης αμφισβήτησα. Και καλά έκανα. Όλοι εδώ διαβάζουν και κρίνουν. Και να σου πω και κάτι. Δεν νομίζω να υπάρχει συναγωνιστής που να διάβασε τις κριτικές σου και να μην κατάλαβε περί τίνος πρόκειται.
Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι εσένα σου την πέσανε όλοι όταν έκανες « εποικοδομητική κριτική» ενώ στον ΨΑΡΑΚΑ_2 κανένας. Αυτό είναι θέμα public relations. Πολλή μανία με τους παππούδες έχεις και δεν μπορώ να το καταλάβω. Μήπως όταν ήσουνα μικρός σου είπε κάποιος παππούς «έλα στον παππού και πήγες?»
Τέλος σημασία δεν έχει αν το kalos τονίζεται στο α ή στο ο. Σημασία μεγάλη έχει που είναι ο κάλος.  

επειδη κουραζουμε τους υπολοιπους συναγωνιστες με κοκορομαχιες σου απαντω σε πμ διαβασετα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλημερα σας!με μελος του  site περιεργε!αλλα σημερα θα παω μονη θες να μου κανεις παρεα?

Καλημέρα και σε εσάς. Είναι ανθρωπίνως αδύνατον σήμερα όπως και τις επόμενες ημέρες.

Ίσως την επόμενη Τετάρτη. ;) We'll be in touch.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom