Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
...κόψαν λέει το 10ρικο για δυο μέρες μόνο και κόψαν και τα 5 λεπτά......η μιζέρια σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!!!
θα ειχες δικιο αν ηταν ετσι ....ομως η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη .....γιατι βεβαια ουτε ο πελατης θεωρειται μιζερος αλλα ουτε το μαγαζυ για τα 5 λεπτα .....διοτι το να περασει καποιος καλα δεν εξαρταται απο την απολυτοτητα του χρονου ...μπορει σε 20 λεπτα η 40 να περασεις υπεροχα ...οπως μπορει με μια ωρα να το μετανοιωσεις οτι χαραμισες τα χρηματα σου ακομα και 20 ευρω ...παντως το μαγαζυ δεν ειναι μιζερο στον χρονο προσφορας που μπορει να διαρκεσει οσο πρεπει για ικανοποιηθει ο πελατης ...εγω το επιβεβαιωνω και ισως το δουμε και απο αλλους συναγωνιστες που εκαναν χρηση της προσφορας ....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μακαρι... λογικες οι απαντησεις σου...
παρ' ολα αυτα ομως θα προτιμουσα σαν πελατης ενα ξεκαθαρο 60 για 45 και 80 για ωρα...

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θα επαναλάβω. 35 ποστ σε ένα μήνα από τα οποία τα 32 είναι για ένα μαγαζί, όλα αβανταδόρικα, αν εσάς σας καλύπτουν εμένα δεν μου απαγορεύεται να γράφω τις σκέψεις μου. Δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων, ούτε έχουμε λογοκρισία. Εξάλλου ξεχώρισα την δράση του φίλου ΨΑΡΑΚΑ_2 χρονολογικά. Γράφω για τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Τέλος όλοι κρίνουμε και ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ. Αυτοί, οι πολλοί που διαβάζουν το σάϊτ και έξυπνοι είναι και νοήμονες
Όσο για τον φίλο n.smirni δεν έγραψα ότι άλλαξα γνώμη. Από όσους γράφουμε ΠΟΛΎ ΣΥΧΝΑ στο κομάτι αυτό των μασάζ του σάϊτ, νομίζω ότι είναι από τους πλέον ανεξάρτητους από μικρό-μεγαλο-συμφέροντα.   

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
By the way για όσους αναφέρθηκαν είτε από εμένα, είτε από άλλους σχετικά με ύποπτες "διασυνδέσεις" δεν σας κάνει εντύπωση ότι σταμάτησαν αυτομάτως να γράφουν για τα μαγαζιά που έγραφαν? Μαχαίρι. Μήπως τους ζητήθηκε από τα συγκεκριμένα μαγαζιά να σταματήσουν? Λέω μήπως.
Ή είναι σύμπτωση φίλε (και το ενοώ το φίλε) n.smirni.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Να μου επιτρέψεις να σχολιάσω οτι και ο ψαρακας και ν.σμυρνη είναι από τους πιο αξιόπιστους και αντικειμενικούς στο στο σάιτ και πάντα ακριβείς στις πληροφορίες που μεταφέρουν.
Σημειώνω δε, οτι δεν θέλω να γίνω δικηγόρος τους, ούτε τους γνωρίζω δια ζώσης, παρά μόνο μέσα από εδώ.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
συμφωνώ και επαυξάνω για το Ψάρακα. (τον n.smyrni απλως δεν έτυχε να τον γνωρίσω) αλλά και οι δύο είναι από τα πιο αξιόπιστα μέλη του site.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω την ευκολία με την οποία κατηγορούνται διάφοροι εδω μέσα συνήθως χωρίς κανένα στοιχείο...

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επιμένω.  32 στα 35 ποσταρίσματα σε ενάμιση μήνα, μία επιχείρηση, όλα αβανταδόρικα. Γράψτε ευθέως αντί να γράφετε διάφορα:  "ναι τα θεωρώ φυσιολογικά"

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αν 32 ποσταρίσματα στα 35 και δει αβανταδόρικα όλα με αποκορύφωμα εκείνο το περίφιμο (αν ξαναπιαστείς πήγαινε στην Ηλιάνα) δεν είναι στοιχεία, τότε να περιμένετε τα συμβόλαια .......

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για να μην παρεξηγουμαι... δεν κατηγορω τον ψαρακα... την δουλεια του κανει κι αυτος οπως ολοι μας...
να εξηγηθω...
προφανως του αρεσει το μαγαζι και τα κοριτσια και προτρεχει να πληροφορει τους υπολοιπους... εαν πηγαινει πχ 3 φορες την εβδομαδα στο μαγαζι προφανως χαιρει αλλου ειδους αντιμετωπισης απο την εργοδοσια... και εαν το πληθος και η συχνοτητα της πληροφορησης αποφερει στο μαγαζι κερδος τοσο το καλυτερο... εαν κατορθωνει και το εξαργυρωνει καπως αυτο... πχ καλυτερη ποιοτητα υπηρεσιων στο δωματιο, ετσι απλα βρε παιδι μου, μαγκια του!!! δεν ειναι ομως πλεον απλος πελατης... και δεν ειναι μονο αυτος... και αλλοι σε αλλα νηματα εχουν αναλαβει παρομοιες θεσεις εκπροσωπων τυπου... εαν δεν παραπληροφορει, οπως κανουν καποιοι αλλοι, δεν εχω προβλημα...
εγω για την μιζερια της προσφορας του 50ρικου και την αυτοματη μειωση σε 40 λεπτα μιλησα...
την κανουν που την κανουν την κινηση... αστο 45 λεπτα ρε παιδι μου...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.158
Πόντοι
46.232
By the way για όσους αναφέρθηκαν είτε από εμένα, είτε από άλλους σχετικά με ύποπτες "διασυνδέσεις" δεν σας κάνει εντύπωση ότι σταμάτησαν αυτομάτως να γράφουν για τα μαγαζιά που έγραφαν? Μαχαίρι. Μήπως τους ζητήθηκε από τα συγκεκριμένα μαγαζιά να σταματήσουν? Λέω μήπως.
νομίζω ότι απο το "κράξιμο"που έφαγαν αναγκαστικά το έκαναν............εκτός αν πήγαν διακοπές
απλά να σου θυμίσω ότι εδω μέσα 2-3 άτομα προσπάθησαν να με περάσουν σαν νταβατζάκο και προμότορα για να καλύψουν άλλους ή επειδή είχαν τους δικούς τους λόγους......... 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.158
Πόντοι
46.232
Να μου επιτρέψεις να σχολιάσω οτι και ο ψαρακας και ν.σμυρνη είναι από τους πιο αξιόπιστους και αντικειμενικούς στο στο σάιτ και πάντα ακριβείς στις πληροφορίες που μεταφέρουν.
Σημειώνω δε, οτι δεν θέλω να γίνω δικηγόρος τους, ούτε τους γνωρίζω δια ζώσης, παρά μόνο μέσα από εδώ.
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
εγω απλός θα παραπέμψω όπιον θέλει να δεί κριτικές μου ειδικά το ΄11 που έγραφα σωρηδόν , θα δει για πόσα μαγαζιά έχω κριτικές  , ενω και στα ίδια τα μαγαζιά άλλες φορές ήταν καλές και άλλοτε κακές ,
κάτι που ισχύει και για τις κοπέλες........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.158
Πόντοι
46.232
Επιμένω.  32 στα 35 ποσταρίσματα σε ενάμιση μήνα, μία επιχείρηση, όλα αβανταδόρικα. Γράψτε ευθέως αντί να γράφετε διάφορα:  "ναι τα θεωρώ φυσιολογικά"
όχι ,  απάντησε στην ερώτηση σου άλλος συναγωνιστής...
μην ξεχνάς ότι και σενα τα πρώτα σου ποσταρισματα ήταν συνεχόμενα για το κατερινόσπιτο.........
γνώμη μου να μην κολλάμε ταμπέλες...εκτός αν είναι κάτι πολύ προκλητικό όπως ο ασταπής/σαρκ

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
νομίζω ότι απο το "κράξιμο"που έφαγαν αναγκαστικά το έκαναν............εκτός αν πήγαν διακοπές
απλά να σου θυμίσω ότι εδω μέσα 2-3 άτομα προσπάθησαν να με περάσουν σαν νταβατζάκο και προμότορα για να καλύψουν άλλους ή επειδή είχαν τους δικούς τους λόγους......... 

Αν θυμάμαι καλά φταις και εσύ λίγο,  ή βρέθηκες στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.158
Πόντοι
46.232
όχι επιμένω.........αν στηρίζεσαι μόνο στα λεγόμενα της κατερινας και τον αυλικών της θα σου απαντήσω ναι βγήκε μια τέτοια εικόνα..........
εγω ξέρω τι έγινε και τα είπα...μάλιστα προκάλεσα πολλές φορές την Κατερίνα και τους αυλικού της να πούν αν είπα κάποια πράγματα είτε δημόσια είτε με πμ και δεν απάντησαν ποτέ...
τους έφτανε που δημιούργησαν εντυπώσεις...

Υ.Γ όταν λέω αυλικούς να διευκρινίσω ότι δεν εννοώ τον olym γιατί έχει μια τάση να  νομίζει ότι μιλάω για αυτόν.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
όχι ,  απάντησε στην ερώτηση σου άλλος συναγωνιστής...
μην ξεχνάς ότι και σενα τα πρώτα σου ποσταρισματα ήταν συνεχόμενα για το κατερινόσπιτο.........
γνώμη μου να μην κολλάμε ταμπέλες...εκτός αν είναι κάτι πολύ προκλητικό όπως ο ασταπής/σαρκ

Συνεχίζω να πηγαίνω τακτικότατα εκεί και να είμαι φίλος της επιχείρησης πλέον, αλλά δεν γράφω κριτικές (τι να γράψω, τα ίδια και τα ίδια ? αφού πηγαίνω σημαίνει ότι μου αρέσει). Ούτε μεταφέρω αποκλειστικές πληροφορίες του στυλ "αύριο αναμένονται καινούργιες κοπέλες κ.λ.π.)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.158
Πόντοι
46.232
εεε οκ , πάσο....απλά νομίζω ότι το ψάχνεις πολύ...
και εμένα μου έχει τύχει να μου πει σερίφισα ότι περιμένει νέες κοπέλες ή ότι θα λείπουν για κάποιο διάστημα και το έγραψα...
για ενημέρωση είπαμε ότι είναι εδώ...

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν γράφω πολλά για να διατειρώ την αντικειμενικότητά μου να κρίνω. Εξάλλου δεν έχω συμφέρον. 60 άρια κανονικά.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
όχι επιμένω.........αν στηρίζεσαι μόνο στα λεγόμενα της κατερινας και τον αυλικών της θα σου απαντήσω ναι βγήκε μια τέτοια εικόνα..........
εγω ξέρω τι έγινε και τα είπα...μάλιστα προκάλεσα πολλές φορές την Κατερίνα και τους αυλικού της να πούν αν είπα κάποια πράγματα είτε δημόσια είτε με πμ και δεν απάντησαν ποτέ...
τους έφτανε που δημιούργησαν εντυπώσεις...

Υ.Γ όταν λέω αυλικούς να διευκρινίσω ότι δεν εννοώ τον olym γιατί έχει μια τάση να  νομίζει ότι μιλάω για αυτόν.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6

Μπορεις να γίνεις λίγο πιο σαφής? Αν θέλεις φυσικά...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom