μαλακιά ή παπαριές????
ξερω εγω ? γιατρος ειμαι ? διαφορα απωθημενα μαλλον.
μαλακιά ή παπαριές????
ψαρακα,καμια βυζαρου,θα βρουμε στο καταστημα?.....τα ιδια παιζουν ....προστεθηκε και ενα ακομα γυρω στα 21 η Τατιανα ....
μαλλον προς την Αλίνα σε βλέπω..είναι κοντούλα και αδυνατούλα;
πάντως η Τατιάνα με εμπνέει οχι γιατί ειναι μικρο μωρό διοτι δεν εχω τετοιες τάσεις αλλα μου θυμίζει όμορφες νεαρές του 50 (παροτι δεν υπηρχα τοτε αλλα απο φωτο)..θα δοκιμασω και θα ενημερωσω..είναι κοντούλα και αδυνατούλα;
πιστευω οτι αυτο το στυλ θα αρέσει και σε αλλους ...πάντως η Τατιάνα με εμπνέει οχι γιατί ειναι μικρο μωρό διοτι δεν εχω τετοιες τάσεις αλλα μου θυμίζει όμορφες νεαρές του 50 (παροτι δεν υπηρχα τοτε αλλα απο φωτο)..θα δοκιμασω και θα ενημερωσω..
κουδουνι personal spa ...Αριστερο ασανσερ 5ος ....
πσσσσσσσσσσσσσσσ,είσαι πολύ μπροστά , έκανες παράθεση στον εαυτό σου και του είπες ότι έχει και δίκιο........
Μαζί με τη διεύθυνση του δρόμου, άλλαξε μήπως και η διεύθυνση του μαγαζιού? (Γιατί την πήγαινα πολύ).
Έχεις ακούσει κάτι σχετικό?
Δεν ξερω τι σημασια εχει αλλα δεν αλλαξε ....Μαζί με τη διεύθυνση του δρόμου, άλλαξε μήπως και η διεύθυνση του μαγαζιού? (Γιατί την πήγαινα πολύ).
Έχεις ακούσει κάτι σχετικό?
εξαιρετικα για αυριο και μεθαυριο παιζει τιμη γνωριμιας στα 50 ευρω για τα μελη μας .....αρκει βεβαια να μιλησουν για το site....Μάλλον στο 60άρι γιατί το κέντρο δεν σηκώνει περισσότερο. Από προγράμματα τι ρωτάς τώρα. Χωρίς να ξέρω από πρώτο χέρι σου λέω φουλ.
εξαιρετικα για αυριο και μεθαυριο παιζει τιμη γνωριμιας στα 50 ευρω για τα μελη μας .....αρκει βεβαια να μιλησουν για το site....
Τι ώρες είναι ανοιχτό; Δουλεύει και τις Κυριακές;
11 με 8 και μιση ....και κυριακές μεχρι 7 και μισηΤι ώρες είναι ανοιχτό; Δουλεύει και τις Κυριακές;
Ο χωρος ειναι παρα πολυ καλος και σε σχεση με το Χαλανδρι διαθετει επι πλεον τζακουζι....Ο χωρος ειναι αντιστοιχα καλος με της Παπαγου στο Χαλανδρι;