μαθε τεχνη και αστην ......Κινητή μασαζοεγκυκλοπαίδεια είναι ο άτιμος...... ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Parakelsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες καλησπερα.Το καταστημα λειτουργει Χαλανδρι η μεταφερθηκε αλλου? Αν εινα Χαλανδρι σε ποια οδο?
Ρε σεις, το μαγαζί καλό είναι αλλά έχει καταντήσει στούντιο.... Αν πάρεις μόνο μασσάζ / φραπέ σε κοιτάνε περίεργα. Είναι το στυλ λίγα χάδια και βουρ στο ψητό. Πολλά έχουν γίνει έτσι δυστυχώς γιατί έτσι δεν είναι μασατζίδικα αλλά περισσότερο στούντιο... Γι' αυτούς που θέλουν ΚΑΙ καλό μασάζ θα πρέπει να το ψάχνουν ποιά έχει ιδέα για καλό μασάζ. Π.χ. Ηλιάνα όπως έχει γραφτεί κατά κόρων ξέρει καλό μασάζ και προχωράει στην συνέχεια (χωρίσ προσωπική εμπείρια όμως οπότε λίγο μετράει η γνώμη μου....)
Δεν κατάλαβα. Δηλαδή τι προτείνεις ? Αν δεν σε γουστάρει ή δεν γουστάρει κάτι άλλο θα τις δείρουμε ? Η δεν θα τις πληρώσουμε ? Σοβαρέψου φιλαράκο το κορμί τους σου δανείζουν με κανόνες. Αλλιώς υπάρχει και το Αφγανιστάν πού την πετάς στα σκουπίδια αν δεν σου κάτσει.
δεν εχεις δικιο....εγω εχω κάνει σχεδον με ολες τις κοπέλες και δεν παρατηρησα κατι τετοιο...αντιθετα βρηκα πολυ καλό μασαζ...Αλεξια , Ηνώ , Ηλιάνα ειναι παρα πολύ καλές και με διάρκεια σχεδόν μία ωρα ...δεν ξερω με ποια κοπέλα ειναι η δικη σου εμπειρία....Ρε σεις, το μαγαζί καλό είναι αλλά έχει καταντήσει στούντιο.... Αν πάρεις μόνο μασσάζ / φραπέ σε κοιτάνε περίεργα. Είναι το στυλ λίγα χάδια και βουρ στο ψητό. Πολλά έχουν γίνει έτσι δυστυχώς γιατί έτσι δεν είναι μασατζίδικα αλλά περισσότερο στούντιο... Γι' αυτούς που θέλουν ΚΑΙ καλό μασάζ θα πρέπει να το ψάχνουν ποιά έχει ιδέα για καλό μασάζ. Π.χ. Ηλιάνα όπως έχει γραφτεί κατά κόρων ξέρει καλό μασάζ και προχωράει στην συνέχεια (χωρίσ προσωπική εμπείρια όμως οπότε λίγο μετράει η γνώμη μου....)
αυριο ειναι η τελευταια μέρα....Ομως αυριο θα εχει και απουσιες το ροστερ... αξίζει ενα τελευταιο μασαζ από την Ηνώ σημερα....η κοπέλα ειναι αστέρι και με επαγγελματικό μασάζ..Η μεταστέγαση έλαβε χώρα τελικά, ή ο οίκος συνεχίζει δυναμικά στην ίδια διεύθυνση?
αυριο ειναι η τελευταια μέρα....Ομως αυριο θα εχει και απουσιες το ροστερ... αξίζει ενα τελευταιο μασαζ από την Ηνώ σημερα....η κοπέλα ειναι αστέρι και με επαγγελματικό μασάζ..
Με βάζεις (και πιθανόν και άλλους) σε μεγάλη περίσκεψη.....
και τελευταία μέρα πιθανόν να εχει τιμές αποχώρησης .....κάτι τέτοιο μου ελεγαν !!!Με βάζεις (και πιθανόν και άλλους) σε μεγάλη περίσκεψη.....
Καμιά πληροφορία για το που θα πάει. Τι είναι κρατικό μυστικό?
Δε μένει τίποτα κρυφό σ'αυτόν τον τόπο...... Μην ανησυχείς. ;) ;)
Με βάζεις (και πιθανόν και άλλους) σε μεγάλη περίσκεψη.....
και επαγγελματικό after όμως
kokorikos_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
[Το παραπάνω μαγαζί μεταφέρθηκε Πατησίων κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας για να έχει μετρό. Κανονικά απο σημερα πρέπει να λειτουργεί με όλα τα καλούδια αλλά και τα κακούδια!!!!
kokorikos_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Φαντάζομαι στο παλιό μαγαζί στο Χαλάνδρι θα αφήσει σημείωμα. Εκτός αν όυτε αυτό τον αφήνει η κολογειτονιά.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.003
- Πόντοι
- 46.232
διεύθυνση μόνο τηλεφωνικά μαθαίνουμε???το μαγαζι απο σημερα λειτουργει. τηλ. 6936- 574 615 απο τιμες απο οτι εμαθα θα ειναι στα 60 ευρω ( μεχρι 45 λεπτα ) και στα 80 ευρω ( μια ωριτσα ).
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K