Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Τελικα δεν εχει ανοιξει ακομα; Ελεγα να παω αυριο...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ειπαν οτι ειναι θεμα ημερων για να ανοιξει παλι.    καθαρα  διαδικαστικο .    η τζουλια θα  ειναι  απουσα  για  2-3 μηνες. 

kokorikos_1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Αφήστε τις μαλακίες και κοιτάξτε να το ανοίξετε. Ηδη κάποια κορίτσια την κάνανε ή ετοιμάζονται να την κάνουν. Στο χαλάνδρι δεν υπάρχει άλλο μαγαζί τέτοιο. Αν εκεί δεν σας θέλουν ψάξτε κάπου κοντά. Και εσείς θα χάσετε και το Χαλάνδρι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.013
Πόντοι
46.232
φιλαράκι... οσονούπω....
κάτι διαδικαστικά είναι  ;)

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Υπαρχει καποιο τηλεφωνο να παρουμε;

kremezis

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπέρα συντροφοι. Ειχα πάει πιό παλία στο ανωτέρω ίδρυμα και ήθελα να γράψω κριτική για κάποια κοπέλα. αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχζει μερίδα για το μασατζίδικο Παπάγου. Πού γράφετε εσείς κριτική ρε παιδιά ?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Kαλησπέρα συντροφοι. Ειχα πάει πιό παλία στο ανωτέρω ίδρυμα και ήθελα να γράψω κριτική για κάποια κοπέλα. αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχζει μερίδα για το μασατζίδικο Παπάγου. Πού γράφετε εσείς κριτική ρε παιδιά ?
γράψε στο "μασαζερι απόψεις"...και ανάλογα την ενημέρωση δρομολογείται και το θέμα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Κανενα νεο-ανοιξε;

τα  τελευταια  νεα ειναι οτι  θα  ανοιξει προσωρινα μονο για  4-5 μερες .  οποιος  μενει εκει  πανω κοντα  και  προλαβει, προλαβε .    μετα θα μεταφερθει  στην πατησιων ( κοντα στο πεδιο  αρεως )

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τα   τελευταια  νεα ειναι οτι  θα   ανοιξει προσωρινα μονο για  4-5 μερες .   οποιος  μενει εκει  πανω κοντα  και  προλαβει, προλαβε .    μετα θα μεταφερθει  στην πατησιων ( κοντα στο πεδιο  αρεως )

Στις αφετηρίες ε? Πολύ θα με βολέψει.....

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες σου για τη νέα μετακόμιση, αυτό θα σημαίνει ότι τελικά, δεν το σήκωσε το κατάστημα η περιοχή. :rolleyes:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
   τα   τελευταια  νεα ειναι οτι  θα   ανοιξει προσωρινα μονο για  4-5 μερες .   οποιος  μενει εκει  πανω κοντα  και  προλαβει, προλαβε .    μετα θα μεταφερθει  στην πατησιων ( κοντα στο πεδιο  αρεως )

επιβεβαιώνω...αλλά πεδίον του άρεως?αυτό είναι λε καταστρόφ στις τσέπες μας.... :dancing:

υ.γ. αχ βρε βαλεντίνε... :-* :-*

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Μεχρι ποτε θα λειτουργει στο χαλανδρι; Δευτερα Τριτη;

kokorikos_1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Εγώ έμαθα απο κάτι παιδιά με στολή ότι ο σερίφης δεν είχε ποτέ του άδεια , και ο αρχηγός αναγκάστηκε να του το σφραγήσει. Στο μαγαζί χρησιμοποιούν λάδι αλλά πρέπει να λαδώσουν όχι μόνο τους πελάτες. Ολα ατα άλλα είναι λαλακίες και ψέματα.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Εγώ έμαθα απο κάτι παιδιά με στολή ότι ο σερίφης δεν είχε ποτέ του άδεια , και ο αρχηγός αναγκάστηκε να του το σφραγήσει. Στο μαγαζί χρησιμοποιούν λάδι αλλά πρέπει να λαδώσουν όχι μόνο τους πελάτες. Ολα ατα άλλα είναι λαλακίες και ψέματα.
ποσο λάθος τα εμαθες .....οσο οτι ο καημενος ο αρχηγος αναγκάστηκε......και σημειωσε οτι δεν εμαθα  , αλλα ξέρω .....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
για το λιγο καιρο που θα υπαρχει το μαγαζυ σε αυτο τη διευθυνση , εχουμε νεα παρουσια με το ονομα Ηνώ...απο τις ομορφοτερες που κυκλοφορουν στον χωρο ....

JimmyJump

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά είναι ανοιχτό? και αν ναι για πόσο??
δεν έχω πάει ποτέ σε κατάστημα του είδους κ έλεγα να κάνω την αρχή με αυτό...
μιας κ καλά λόγια  διαβάζω εδώ κ είναι κ στη γειτονιά μου...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Τελικά είναι ανοιχτό? και αν ναι για πόσο??
δεν έχω πάει ποτέ σε κατάστημα του είδους κ έλεγα να κάνω την αρχή με αυτό...
μιας κ καλά λόγια  διαβάζω εδώ κ είναι κ στη γειτονιά μου...
σημερα και αυριο το πολυ μεχρι Πεμπτη - Παρασκευη θα ειναι πάντως μιας και τα μαζευουνε απο τα λοιπα δωματια που δεν παίζουνε....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
σημερα και αυριο το πολυ μεχρι Πεμπτη - Παρασκευη θα ειναι πάντως μιας και τα μαζευουνε απο τα λοιπα δωματια που δεν παίζουνε....

Οι πληροφορίες για μετακόμιση προς το κέντρο της Αθήνας ισχύουν? Έχεις μάθει κάτι επ' αυτού?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom