You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
kokorikos_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Αφήστε τις μαλακίες και κοιτάξτε να το ανοίξετε. Ηδη κάποια κορίτσια την κάνανε ή ετοιμάζονται να την κάνουν. Στο χαλάνδρι δεν υπάρχει άλλο μαγαζί τέτοιο. Αν εκεί δεν σας θέλουν ψάξτε κάπου κοντά. Και εσείς θα χάσετε και το Χαλάνδρι.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.933
- Πόντοι
- 46.232
φιλαράκι... οσονούπω....
κάτι διαδικαστικά είναι ;)
κάτι διαδικαστικά είναι ;)
δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Υπαρχει καποιο τηλεφωνο να παρουμε;
Το 100. Θα ξέρουν φαντάζομαι...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
γράψε στο "μασαζερι απόψεις"...και ανάλογα την ενημέρωση δρομολογείται και το θέμαKαλησπέρα συντροφοι. Ειχα πάει πιό παλία στο ανωτέρω ίδρυμα και ήθελα να γράψω κριτική για κάποια κοπέλα. αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχζει μερίδα για το μασατζίδικο Παπάγου. Πού γράφετε εσείς κριτική ρε παιδιά ?
Κανενα νεο-ανοιξε;
τα τελευταια νεα ειναι οτι θα ανοιξει προσωρινα μονο για 4-5 μερες . οποιος μενει εκει πανω κοντα και προλαβει, προλαβε . μετα θα μεταφερθει στην πατησιων ( κοντα στο πεδιο αρεως )
τα τελευταια νεα ειναι οτι θα ανοιξει προσωρινα μονο για 4-5 μερες . οποιος μενει εκει πανω κοντα και προλαβει, προλαβε . μετα θα μεταφερθει στην πατησιων ( κοντα στο πεδιο αρεως )
Στις αφετηρίες ε? Πολύ θα με βολέψει.....
Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες σου για τη νέα μετακόμιση, αυτό θα σημαίνει ότι τελικά, δεν το σήκωσε το κατάστημα η περιοχή.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
επιβεβαιώνω...αλλά πεδίον του άρεως?αυτό είναι λε καταστρόφ στις τσέπες μας....
υ.γ. αχ βρε βαλεντίνε... :-* :-*
επιβεβαιώνω...
το ηξερα οτι το ηξερες και εσυ βρουτε ;) :-*
kokorikos_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Εγώ έμαθα απο κάτι παιδιά με στολή ότι ο σερίφης δεν είχε ποτέ του άδεια , και ο αρχηγός αναγκάστηκε να του το σφραγήσει. Στο μαγαζί χρησιμοποιούν λάδι αλλά πρέπει να λαδώσουν όχι μόνο τους πελάτες. Ολα ατα άλλα είναι λαλακίες και ψέματα.
ποσο λάθος τα εμαθες .....οσο οτι ο καημενος ο αρχηγος αναγκάστηκε......και σημειωσε οτι δεν εμαθα , αλλα ξέρω .....Εγώ έμαθα απο κάτι παιδιά με στολή ότι ο σερίφης δεν είχε ποτέ του άδεια , και ο αρχηγός αναγκάστηκε να του το σφραγήσει. Στο μαγαζί χρησιμοποιούν λάδι αλλά πρέπει να λαδώσουν όχι μόνο τους πελάτες. Ολα ατα άλλα είναι λαλακίες και ψέματα.
σημερα και αυριο το πολυ μεχρι Πεμπτη - Παρασκευη θα ειναι πάντως μιας και τα μαζευουνε απο τα λοιπα δωματια που δεν παίζουνε....Τελικά είναι ανοιχτό? και αν ναι για πόσο??
δεν έχω πάει ποτέ σε κατάστημα του είδους κ έλεγα να κάνω την αρχή με αυτό...
μιας κ καλά λόγια διαβάζω εδώ κ είναι κ στη γειτονιά μου...
σημερα και αυριο το πολυ μεχρι Πεμπτη - Παρασκευη θα ειναι πάντως μιας και τα μαζευουνε απο τα λοιπα δωματια που δεν παίζουνε....
Οι πληροφορίες για μετακόμιση προς το κέντρο της Αθήνας ισχύουν? Έχεις μάθει κάτι επ' αυτού?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K