Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μια χρυσανθη που λεγατε που πηγε ρε μαγκες?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Καντε ρε κανα προμοσιον της προκοπής...

να σου πω κατι ?    τις προαλλες καποιος ειχε ανοιξει ενα θεμα, με τις ομορφοτερες μασατζουδες.  περιμενα και απο σενα, να ανοιξεις ενα αντιστοιχο , αλλα με τις ασχημοτερες και τα πιο μπαζα.  :-* :-* :-*

kremezis

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συμπαίκτες και κυρίως εσύ Ψάρακα άκουσα για μια Φωτεινή ωραίο κομμάτι! Τι ρόλο παίζει και τι ώρα την βρίσκεις εκεί ? Ξέρει κανένας άλλος να μου πεί ?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ρε συμπαίκτες και κυρίως εσύ Ψάρακα άκουσα για μια Φωτεινή ωραίο κομμάτι! Τι ρόλο παίζει και τι ώρα την βρίσκεις εκεί ? Ξέρει κανένας άλλος να μου πεί ?
ξανθεια κοντη και ειναι καθημερινα εκει εκτος ΣΚ ...Λογικά την έχεις δει...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

ξανθεια κοντη και ειναι καθημερινα εκει εκτος ΣΚ ...Λογικά την έχεις δει...

κ.Ψάρακα, δεν απήντησες στη σημαντικότερη ερώτηση....! :rolleyes:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ειναι καθε μερα εκει,ήταν masseuge νυν σεριφισσα,και δεν παει με τους πελατες που να την κανεις χρυση.Ίσως ειναι και στο μετοχικο κεφαλαιο του καταστήματος....!?!?!?!Ποιος ξερει...Ωραιο εργαλειο παντως

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ειναι καθε μερα εκει,ήταν masseuge νυν σεριφισσα,και δεν παει με τους πελατες που να την κανεις χρυση.Ίσως ειναι και στο μετοχικο κεφαλαιο του καταστήματος....!?!?!?!Ποιος ξερει...Ωραιο εργαλειο παντως

Πιάνεις τον παλμό των γεγονότων..... ;)

kokorikos_1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Πε φιλαράκια. Εγω πήγα σήμερα το μεσημέρι, το μαγαζί κλειστό και έπιασα τα τέτοια μου. Τι έγινε ξέρει κανείς ? Το σφράγισε ο Δήμος ή την κοπανισε ο έτσι μαζί με το μετοχικό κεφάλαιο ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.003
Πόντοι
46.232
που πήγες στο ηρακλείου 5???????????

kokorikos_1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Οχι φίλε μου. Πήγα Παπάγου , κτύπησα ξανακτύπησα και όταν άνοιξε η κάτω πόρτα από άλλο κύριο μπήκα μέσα και ανέβηκα και σκέφτηκα μήπως χάλασε το κουδούνι. Αλλά το μασατζίδικο ήταν σφραγισμένο !

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Οχι φίλε μου. Πήγα Παπάγου , κτύπησα ξανακτύπησα και όταν άνοιξε η κάτω πόρτα από άλλο κύριο μπήκα μέσα και ανέβηκα και σκέφτηκα μήπως χάλασε το κουδούνι. Αλλά το μασατζίδικο ήταν σφραγισμένο !

Η περίπτωση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. :think:

Οι ντόπιοι συναγωνιστές, ας κάνουν ένα πέρασμα από εκεί με την πρώτη ευκαιρία (για να μην ξενιτευόμαστε κι' εμείς οι πιό μακρινοί :)).

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Η περίπτωση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. :think:

Οι ντόπιοι συναγωνιστές, ας κάνουν ένα πέρασμα από εκεί με την πρώτη ευκαιρία (για να μην ξενιτευόμαστε κι' εμείς οι πιό μακρινοί :)).

:rockon: :rockon: :rockon:

Σήμερα έλεγα να το επισκεφθώ για ενημέρωση !!!

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πληροφορίες έγκυρες αναφέρουν οτι σφραγίστηκε προσωρινώς. Να βγεί ο Ψάρακας να μας ενημερώσει πάραυτα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πληροφορίες έγκυρες αναφέρουν οτι σφραγίστηκε προσωρινώς. Να βγεί ο Ψάρακας να μας ενημερώσει πάραυτα.

Εννοείς ότι δεν αφομοίωσε η γειτονιά το μαγαζί ή συνέβη κάτι άλλο?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Εννοείς ότι δεν αφομοίωσε η γειτονιά το μαγαζί ή συνέβη κάτι άλλο?

Οι ... κυρίες της υψηλής κοινωνίας :jerking: της περιοχής δεν τ' άντεξαν και οι ντεμέκ :piss: οικογενειάρχες σύζυγοί τους εξαργύρωσαν :sleeping: την "καλή διαγωγή" τους με καταγγελτικές :blahblah1: ενέργειες :police:, κατά πως φαίνεται :cool2: ...! :crazy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Οι ... κυρίες της υψηλής κοινωνίας :jerking: της περιοχής δεν τ' άντεξαν και οι ντεμέκ :piss: οικογενειάρχες σύζυγοί τους εξαργύρωσαν :sleeping: την "καλή διαγωγή" τους με καταγγελτικές :blahblah1: ενέργειες :police:, κατά πως φαίνεται :cool2: ...! :crazy:

Η υποκρισία της μικροαστικής μιζέριας, καλά κρατεί.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom