RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Οχι ακριβως....μωρο!καλο μωρο η ηλιανα??
Οχι ακριβως....μωρο!καλο μωρο η ηλιανα??
Οχι ακριβως....μωρο!
Καντε ρε κανα προμοσιον της προκοπής...
ξανθεια κοντη και ειναι καθημερινα εκει εκτος ΣΚ ...Λογικά την έχεις δει...Ρε συμπαίκτες και κυρίως εσύ Ψάρακα άκουσα για μια Φωτεινή ωραίο κομμάτι! Τι ρόλο παίζει και τι ώρα την βρίσκεις εκεί ? Ξέρει κανένας άλλος να μου πεί ?
Ρε συμπαίκτες και κυρίως εσύ Ψάρακα άκουσα για μια Φωτεινή ωραίο κομμάτι! Τι ρόλο παίζει και τι ώρα την βρίσκεις εκεί ? Ξέρει κανένας άλλος να μου πεί ?
ξανθεια κοντη και ειναι καθημερινα εκει εκτος ΣΚ ...Λογικά την έχεις δει...
Ειναι καθε μερα εκει,ήταν masseuge νυν σεριφισσα,και δεν παει με τους πελατες που να την κανεις χρυση.Ίσως ειναι και στο μετοχικο κεφαλαιο του καταστήματος....!?!?!?!Ποιος ξερει...Ωραιο εργαλειο παντως
Οχι φίλε μου. Πήγα Παπάγου , κτύπησα ξανακτύπησα και όταν άνοιξε η κάτω πόρτα από άλλο κύριο μπήκα μέσα και ανέβηκα και σκέφτηκα μήπως χάλασε το κουδούνι. Αλλά το μασατζίδικο ήταν σφραγισμένο !
Η περίπτωση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.
Οι ντόπιοι συναγωνιστές, ας κάνουν ένα πέρασμα από εκεί με την πρώτη ευκαιρία (για να μην ξενιτευόμαστε κι' εμείς οι πιό μακρινοί ).
Πληροφορίες έγκυρες αναφέρουν οτι σφραγίστηκε προσωρινώς. Να βγεί ο Ψάρακας να μας ενημερώσει πάραυτα.
Πληροφορίες έγκυρες αναφέρουν οτι σφραγίστηκε προσωρινώς. Να βγεί ο Ψάρακας να μας ενημερώσει πάραυτα.
Εννοείς ότι δεν αφομοίωσε η γειτονιά το μαγαζί ή συνέβη κάτι άλλο?
Οι ... κυρίες της υψηλής κοινωνίας της περιοχής δεν τ' άντεξαν και οι ντεμέκ οικογενειάρχες σύζυγοί τους εξαργύρωσαν την "καλή διαγωγή" τους με καταγγελτικές ενέργειες , κατά πως φαίνεται ...!
Σήμερα έλεγα να το επισκεφθώ για ενημέρωση !!!