Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν αφορά εσένα. μη φοβάσαι, εσύ συνεχίζεις κανονικά. Ακόμα περιμένω πόσο το νοίκι και τα κοινόχρηστα.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν αφορά εσένα. μη φοβάσαι, εσύ συνεχίζεις κανονικά. Ακόμα περιμένω πόσο το νοίκι και τα κοινόχρηστα.

Πως σου πέρασε απο το μυαλό οτι φοβάμαι? Κι εσύ συνεχίζεις κανονικά να λες μαλακίες...

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το φοβάσαι πάει στο να μην χάσεις το κοντράτο. Όσο για τις μαλακίες που λες ότι λέω αυτοί που διαβάζουν ας μπουν στα μηνύματά σου και ας κρίνουν. Εγώ τους δίνω το ερέθισμα.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το φοβάσαι πάει στο να μην χάσεις το κοντράτο. Όσο για τις μαλακίες που λες ότι λέω αυτοί που διαβάζουν ας μπουν στα μηνύματά σου και ας κρίνουν. Εγώ τους δίνω το ερέθισμα.

1. Κοντράτο έχω μόνο με την τσέπη μου.Στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα έχω δώσει ατέλειωτα 100αρια, 80αρια, 60αρια.Και συνεχίζω νατα δίνω, ΟΠΟΥ και να πάω.
2. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τα μηνύματα όλων μας είναι φανερά για τους συναδέλφους για να τα διαβάζουν και να κρίνουν.Οπως ακριβώς συμβαίνει και με τα δικά σου μηνύματα.Εχω γραφτεί εδώ από το 2006, και ακόμα πιο πριν από το παλιό σαιτ (αν σου λέει κάτι αυτό) και όλοι οι παλιοί συναγωνιστές γνωρίζουν την διαδρομή μου εδώ μέσα.Εσύ ΔΕΝ μπορείς να με κρίνεις.Είσαι πολύ νέος,ίσως μικρός στην ηλικία, σίγουρα μικρός στην σκέψη και με παράξενες έως και ύποπτες εμμονές.
3. Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου.Εχω πολύ καλύτερα και σοβαρότερα πράγματα να κάνω,από το να συνεχίζω το παιχνιδάκι σου.
4. Τώρα πλέον δικαιολογώ απόλυτα τον φίλο kebaap για την απορία που είχε εκφράσει κάποτε: << το kalos που τονίζεται?>>.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Φίλε ΨΑΡΑΚΑ_2 είσαι ένα παλαιό μέλος (από 28-7-2009) όπως είδα και μέχρι τον Απρίλιο του 2012 είχες μια επικοδομητική παρουσία στο σάϊτ.
Στα τελευταία 17 πορταρίσματά σου τα 15 είναι για το εν λόγω μαγαζί. Χωρίς κριτικές αλλά μόνο ενημέρωση πότε θα ανοίξει, που είναι, άνοιξε, για ωράρια, τιμές, ρόστερ, ιδιοκτησία και πληροφορίες σε όποιον ζητήσει, χωρίς να μας πεις πως τις απέκτησες.
Επίσης από τα προηγούμενα 18 ποσταρίσματά σου τα 17 αφορούν την παλαιότερη έδρα του εν λόγω μαγαζιού στο Χαλάνδρι, με το ίδιο ενημερωτικό ρεπερτόριο.
Αυτού του είδους η ενασχόληση με την εν λόγω επαγγελματική εγκατάσταση συνεπάγεται:
1) ή αποκτήσαμε μηνιαία χορηγία (υπάρχει και κρίση)
2) ή χτυπήσαμε κανένα γκομενάκι από κει μέσα
3) ή τέλος απολαμβάνουμε δωρεάν παροχές εκτόνωσης σπερματοζωαρίων

Ότι και να είναι μαγκιά σου αλλά πες μας να ξέρουμε για να μην αναγκαστώ να σε ρωτήσω και σένα "τι ενοίκιο πληρώνουν και πόσο πάνε τα κοινόχρηστα" 
φιλε μου δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα σου ....το οτι γραφω για ενα μαγαζυ αλλα χωρις ιχνος παραπληροφορησης γιατι να σε ενοχλει ?
δεν σε καταλαβαινω....οσο για την αναλυση της ενασχολησης μου δεν εχω λογο να το κρυψω ......δεν σκεφτηκες στην αναλυση σου και μια τεταρτη πιθανοτητα ...να συμβαινουν και οι τρεις υποθεσεις που εκανες συγχρονως .,,,αλλα αυτο δεν συνεπαγεται οτι παραπληροφορω η οτι κανω ευνοικες κριτικες που αλλωστε εσυ ο ιδιος διαπιστωσες οτι δεν κανω κριτικες ....επιμενω να μη σε καταλαβαινω και εξηγησετο μου για να μην αναγκαστω να σου  κανω  δυσκολες ερωτησεις

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μακαρι... λογικες οι απαντησεις σου...
παρ' ολα αυτα ομως θα προτιμουσα σαν πελατης ενα ξεκαθαρο 60 για 45 και 80 για ωρα...
καλη η ηπροταση σου ...σιγουρα θα την ακουσουν αυτοι που πρεπει...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Πάντως παραδέχομαι ότι οι μασαζιάρηδες είμαστε πολύ παθιασμένοι... Δεν έχω παρατηρήσει να γίνονται τέτοιες κόντρες σε άλλου τύπου(στούντιο -δελα) ιδρύματα....

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
μακαρι... λογικες οι απαντησεις σου...
παρ' ολα αυτα ομως θα προτιμουσα σαν πελατης ενα ξεκαθαρο 60 για 45 και 80 για ωρα...
:rockon: Και εγω το ιδιο. Δεν θεωρω τον ευατο μου μιζερο για το 5λεπτο αν ηταν 40 λεπτα. Η  ξανθουλα της υποδοχης όμως μου ειπε οτι τα 60 ειναι για 30λεπτα. Το μισαωρο ειναι πολυ λιγο για καποιον που θελει και μασαζ. Αν ηταν σκετο σεξ , θα πηγαινα σε στουντιο με σαφως περισσοτερες επιλογες.

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
By the way για όσους αναφέρθηκαν είτε από εμένα, είτε από άλλους σχετικά με ύποπτες "διασυνδέσεις" δεν σας κάνει εντύπωση ότι σταμάτησαν αυτομάτως να γράφουν για τα μαγαζιά που έγραφαν? Μαχαίρι. Μήπως τους ζητήθηκε από τα συγκεκριμένα μαγαζιά να σταματήσουν? Λέω μήπως.
Ή είναι σύμπτωση φίλε (και το ενοώ το φίλε) n.smirni.
και εσυ που το ξερεις ρε παπου για απαντησε σε ολους  να μαθουν τον ρολο σου

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
By the way για όσους αναφέρθηκαν είτε από εμένα, είτε από άλλους σχετικά με ύποπτες "διασυνδέσεις" δεν σας κάνει εντύπωση ότι σταμάτησαν αυτομάτως να γράφουν για τα μαγαζιά που έγραφαν? Μαχαίρι. Μήπως τους ζητήθηκε από τα συγκεκριμένα μαγαζιά να σταματήσουν? Λέω μήπως.
αν ανατρεξουμε την ιστορια σου  θα διαπιστωσουμε καποιο υποπτο ρολακι καλα καμουφλαρισμενο με δυο  nick name

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
και να σου πω κατι παπου δεν θα μας πεις εσυ  πως θα γραφουμε και για ποιο μαγαζι καταλαβες και μη μας πολυζοριζεις γιατι θα αναγκαστω να βγαλω και το αλλο nick name  στη φορα για αυτο καντο τουμπεκι και μαλιστα ψιλοκομενο εγινες και εσυ νταβαντζης τωρα

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
νομίζω ότι απο το "κράξιμο"που έφαγαν αναγκαστικά το έκαναν............εκτός αν πήγαν διακοπές
απλά να σου θυμίσω ότι εδω μέσα 2-3 άτομα προσπάθησαν να με περάσουν σαν νταβατζάκο και προμότορα για να καλύψουν άλλους ή επειδή είχαν τους δικούς τους λόγους......... 
αγαπητε νεα σμυρνη καλη σου μερα εγω (και μην πεις οτι οποιος εχει μυγα μυγιαζεται) δεν πτοηθηκα απο το "κραξιμο" αυτο που εκανα συνεχιζω παω στα μαγαζια που γουσταρω και περναω καλα και θα συνεχισω να γραφω οπως εγω γουσταρω και δεν θα μου πει κανεις " μαριος καλος" η οποιοσδηποτε αλλος πως τηα γραφω .εγω δεν εγραψα ποτε οπως ο αγαπητος "ψαρακας" που για μενα καλα κανει δεν με νοιαζει αντε το πιστεψα ασ πουμε πηγα μια φορα δεν μου αρεσε θα γραψω την κριτικη μου και δεν θα ξαναπαω μου αρεσε τηα συνεχισω να πηγαινω. τι κολημα τρωνε μερικοι ασ γραφει ο καθενας οτι θελει εαν ενα μαγαζι ειναι καλο τελειωσε δεν μπορει κανεις να του κανει κακο οι πελατες θα συνεχισουν να πηγαινουν και το αντιθετο. ασ σταματησουν μερικοι να γυρνανε απο δω και απο εκει οπως ο "μαριος καλος" τι σε νοιαζει παπου εσενα πως γραφει ο αλλος η καιγεσε για κατι αλλο πολυ υποπτος ο ρολος σου αλλα οφειλω να ομολογησω οτι τοσο καιρο τον καλυπτες καλα τον ρολο σου . αυτα φιλε "νεα σμυρνη" στο ξαναλεω δεν πτοουμε απο τιποτα οταν γουσταρω θα βγαινω και θα γραφω και ασ λεει ο καθε " μαριος καλος" η  "-----" να μην πω το αλλο ονομα αντε γεια γεια χαρα

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
1. Κοντράτο έχω μόνο με την τσέπη μου.Στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα έχω δώσει ατέλειωτα 100αρια, 80αρια, 60αρια.Και συνεχίζω νατα δίνω, ΟΠΟΥ και να πάω.
2. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τα μηνύματα όλων μας είναι φανερά για τους συναδέλφους για να τα διαβάζουν και να κρίνουν.Οπως ακριβώς συμβαίνει και με τα δικά σου μηνύματα.Εχω γραφτεί εδώ από το 2006, και ακόμα πιο πριν από το παλιό σαιτ (αν σου λέει κάτι αυτό) και όλοι οι παλιοί συναγωνιστές γνωρίζουν την διαδρομή μου εδώ μέσα.Εσύ ΔΕΝ μπορείς να με κρίνεις.Είσαι πολύ νέος,ίσως μικρός στην ηλικία, σίγουρα μικρός στην σκέψη και με παράξενες έως και ύποπτες εμμονές.
3. Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου.Εχω πολύ καλύτερα και σοβαρότερα πράγματα να κάνω,από το να συνεχίζω το παιχνιδάκι σου.
4. Τώρα πλέον δικαιολογώ απόλυτα τον φίλο kebaap για την απορία που είχε εκφράσει κάποτε: << το kalos που τονίζεται?>>.
μικρος στην ηλικια δεν ειναι  αυτο που ειπες ειναι πολυ μικρος στην σκεψη και το καλος τονιζεται στο "α"

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γράφω πολλά για να διατειρώ την αντικειμενικότητά μου να κρίνω. Εξάλλου δεν έχω συμφέρον. 60 άρια κανονικά.

παπου 'ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΟΣ" σου απαντω ευθεως δεν μου ζητησε κανενα μαγαζι να σταματησω να γραφω απλως εγω σαν ατομο πολυ ανωτερης κλασης απο εσενα σεβομαι και θα σεβομαι το καθε μαγαζι που περναω καλα και για να μην δημιουργηθει προβλημα απο ατομα περιπου σαν και εσενα που βγαινετε στο σαιτ παριστανοντας τους κριτες. ποιος εισαι εσυ ρε που θα μας κανεις τον νταβατζη καντον εκει που περναει και ασε τις μαλακιες πας κανονικα και δινεις 60ρια τοτε γιατι βγαινεις και συνεχιζεις  τις μαλακιες σου. πολυ υποπτος ο ρολος και βγες τωρα και με τα δυο  ονοματα με διαφορα μισης ωρας να μας τα πεις υποτιθεται λοιπον κοψε τις μαλακιες παποθ δεν σε παιρνει σε λεω παπου γιατι εισαι.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
παπου 'ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΟΣ" σου απαντω ευθεως δεν μου ζητησε κανενα μαγαζι να σταματησω να γραφω απλως εγω σαν ατομο πολυ ανωτερης κλασης απο εσενα σεβομαι και θα σεβομαι το καθε μαγαζι που περναω καλα και για να μην δημιουργηθει προβλημα απο ατομα περιπου σαν και εσενα που βγαινετε στο σαιτ παριστανοντας τους κριτες. ποιος εισαι εσυ ρε που θα μας κανεις τον νταβατζη καντον εκει που περναει και ασε τις μαλακιες πας κανονικα και δινεις 60ρια τοτε γιατι βγαινεις και συνεχιζεις  τις μαλακιες σου. πολυ υποπτος ο ρολος και βγες τωρα και με τα δυο  ονοματα με διαφορα μισης ωρας να μας τα πεις υποτιθεται λοιπον κοψε τις μαλακιες παποθ δεν σε παιρνει σε λεω παπου γιατι εισαι.
καλημερα φιλε ...δεν εχει σημασια και αν ειναι παππους ...ουτε αν υποστηριζει καποιο μαγαζυ παραπανω ...σημασια εχει ο τροπος που το κανει και αυτος και ολοι μας .....δεν εχω παρακολουθησει αλλα προφανως καποτε θα σε εχει θιξει ....αυτο το θεωρω απαραδεκτο ....μεταξυ μας πρεπει να ανταλλασουμε μονο πληροφοριες και αν καποιος ειναι αναξιοπιστος συντομα θα αποκαλυφθει κι  θα παει εξεδρα απο ολους μας .....

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα φιλε ...δεν εχει σημασια και αν ειναι παππους ...ουτε αν υποστηριζει καποιο μαγαζυ παραπανω ...σημασια εχει ο τροπος που το κανει και αυτος και ολοι μας .....δεν εχω παρακολουθησει αλλα προφανως καποτε θα σε εχει θιξει ....αυτο το θεωρω απαραδεκτο ....μεταξυ μας πρεπει να ανταλλασουμε μονο πληροφοριες και αν καποιος ειναι αναξιοπιστος συντομα θα παει εξεδρα.....
καλη σου μερα φιλε ισως δεν εχεις παρακολουθησει την διμαχη μεταξυ εμενα και ολιβερκαν  για καποιο μαγαζι  αλλα τελος παντων πιστευω οτι ολα τελειωσαν  αλλα λαθος νομιζα βγαινει τωρα ο "μαριος καλος" να το παιξει νταβαντζης ο καθενας μας επιλεγει οποιο μαγαζι του αρεσει και πηγαινει γινεται τακτικος εως τακτικοτατος περναει καλα . ο συγκεκριμενος ξερω πολυ καλα οτι παιζει διπλο και τριπλο παιχνιδι εννοω τον "μαριος καλος" εαν με πολυζορησει θα του βγαλω στη φορα και το αλλο ονομα  πολυ καμουφλαρισμενο . αν του αρεσει οπως λεει ενα μαγαζι ας πηγαινε και ας αφησει τους αλλους ησυχους

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συνεχίζω να πηγαίνω τακτικότατα εκεί και να είμαι φίλος της επιχείρησης πλέον, αλλά δεν γράφω κριτικές (τι να γράψω, τα ίδια και τα ίδια ? αφού πηγαίνω σημαίνει ότι μου αρέσει). Ούτε μεταφέρω αποκλειστικές πληροφορίες του στυλ "αύριο αναμένονται καινούργιες κοπέλες κ.λ.π.)

αφου λες εισαι φιλος της επιχειρησης  τοτε ασε και τους αλλους να πηγαινουν οπου θελουν και να γραφουν οτι θελουν εκτος και αν ορισες εσυ τον εαυτον σου  σαν νταβατζη του μαγαζιου που λες οτι εισαι φιλος ρε παπου πας καλα η περνεις λιγμενα χαπια για να προλαβεις την μαλακινση εγκεφαλου που ερχεται οπου ναναι λογω ηλικιας

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
τωρα για να κανω και εγω τον δικηγορο του διαβολου...εσυ astrapi12  ποιανου κλωνου εισαι,μιας και η ημερομηνια εγγραφης 17-6-12 δεν δικαιολογει να ξερεις τοσα οσα λες.... :think:
παντα με την..καλη εννοια :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom