Μήπως θα μπορούσες να μας πεις τι είναι αυτό που φοβάσαι? (Οτι θα το ανεβάσει ή οτι θα το ρίξει το επίπεδο του μαγαζιού ή το δικό της)
Έλα ντε. Δύσκολο, πολύ δύσκολο να το καταλάβεις.
Μήπως θα μπορούσες να μας πεις τι είναι αυτό που φοβάσαι? (Οτι θα το ανεβάσει ή οτι θα το ρίξει το επίπεδο του μαγαζιού ή το δικό της)
χμμμμμμ :Έλα ντε. Δύσκολο, πολύ δύσκολο να το καταλάβεις.
τα 45 λεπτα?οι τιμες ειναι μιση ωρα 60E και μια ωρα 80E.
δε ξερω δεν εχει τυχει να ρωτησει καποιος.....τα 45 λεπτα?
οκ ευχαριστω μαρια!δε ξερω δεν εχει τυχει να ρωτησει καποιος.....
ναι το λογικο θα ηταν 70...αλλα δε ξερω αν το κανουν ετσι.
οταν λεμε "επιπεδο" τι ακριβως εννοουμε σε αυτους τους χωρους γιατι ως γνωστον ειμαι και αμορφοτη και χαζη....να ξερω τι επιπεδο θα ριξω...Όταν είναι να πάει το επίπεδο παραπάνω, δεν φοβάσαι φίλε μου. Δεν χρησιμοποιείς τη λέξη φοβάμαι εκτός και γενικά είσαι ανταγωνιστής. Το φοβάμαι πάει σαφώς προς τα κάτω. Φοβάται μην πέσει το επίπεδο. τώρα το γιατί δεν θα το μάθουμε ποτέ νομίζω
οταν λεμε "επιπεδο" τι ακριβως εννοουμε σε αυτους τους χωρους γιατι ως γνωστον ειμαι και αμορφοτη και χαζη....να ξερω τι επιπεδο θα ριξω...
η εμεις ηπιαμε μπυρες η εσυ!τι εννοεις και παλι?Συγνώμη ρε παιδιά αλλά είναι ερωτήσεις αυτές. Υπάρχει μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να χαλάσει η δουλειά έτσι; να σου πει η μασατζού θέλω ή 60 ή 80 ευρά;
αφου σου ειπε ρε μαρια τα υπολοιπα στον κοκορικο ωχ παναγια μου!η εμεις ηπιαμε μπυρες η εσυ!τι εννοεις και παλι?
η εμεις ηπιαμε μπυρες η εσυ!τι εννοεις και παλι?
δεν εχω και ποπ κορν!μα δε μπορω να παρακολουθησω το σκεπτικο του...και ποιος ειναι ο κοκορικος?αφου σου ειπε ρε μαρια τα υπολοιπα στον κοκορικο ωχ παναγια μου!
Γλυκε μου τωρα τα λες καλα!τωρα σε καταλαβα!συγνωμη κιολας ετσι που το γραψες ηταν λιγο...μπερδεμενο.Γλυκειά μου αφού τα 30 λεπτά έχουν 60 ευρά και τα 60 λεπτά έχουν 80 ευρά πως θα χαλάσει η συμφωνία για 45 λεπτά 70 ευρά; Τι διαφορετικό μπορεί να πει ο πελάτης ή η κοπέλα;
τι αλλο θα ακουσουμε ρε μαρια μπασ σε καλο του πολυ γελιο! α ο κοκορικοσ που ειναι?Γλυκειά μου αφού τα 30 λεπτά έχουν 60 ευρά και τα 60 λεπτά έχουν 80 ευρά πως θα χαλάσει η συμφωνία για 45 λεπτά 70 ευρά; Τι διαφορετικό μπορεί να πει ο πελάτης ή η κοπέλα;