Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά βλέπω ότι σας αρέσει ο τζερτζελές. Μην φοβάστε, η ζωή συνεχίζεται

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
αντε και κοιμησου .......και μαλιστα καλύτερα οπως λες ...και με την καλυτερη.... :2funny: :2funny: :2funny:

Οοοοοοουυυυυυυυυ ...! :o Νέος κύκλος ...! :rolleyes:

Τελικά βλέπω ότι σας αρέσει ο τζερτζελές. Μην φοβάστε, η ζωή συνεχίζεται

Και ο τζερτζελές (ζύμωση το λέν(μ)ε οι ... παλιοαριστεροί ... ;)) καλός είναι ! :thumbsup: Βγάζεις συμπεράσματα ! :cool2:

kokorikos_1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
0
Εδώ Κοκορίκος. Καλησπέρα σε όλους καΙ όλες. Με ζήτησε κανείς ? Η λέξη ''φοβάμαι '' καλά μου παιδιά αναφέρεται στο γενικώτερο επίπεδο του μαγαζιού. Στο Χαλάνδρι μπορεί να μην ήταν όλες οι κοπέλες αψογες ( κατά καιρούς εμφανίστηκαν κάτι στούμπικα αλβανάκια ), αλλά ήταν το πνεύμα λίγο βορ. προαστέιων. Κατεβαίνοιντας στο κέντρο ή πας να πιάσεις πιό πολύ ''λαό'' ή διατηρείς και τιμές και ποιότητα. Καταλάβατε όσοι έπρεπε να καταλάβετε /

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.531
Πόντοι
5.006
Εδώ Κοκορίκος. Καλησπέρα σε όλους καΙ όλες. Με ζήτησε κανείς ? Η λέξη ''φοβάμαι '' καλά μου παιδιά αναφέρεται στο γενικώτερο επίπεδο του μαγαζιού. Στο Χαλάνδρι μπορεί να μην ήταν όλες οι κοπέλες αψογες ( κατά καιρούς εμφανίστηκαν κάτι στούμπικα αλβανάκια ), αλλά ήταν το πνεύμα λίγο βορ. προαστέιων. Κατεβαίνοιντας στο κέντρο ή πας να πιάσεις πιό πολύ ''λαό'' ή διατηρείς και τιμές και ποιότητα. Καταλάβατε όσοι έπρεπε να καταλάβετε /
:think: :think: :think: :think:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.531
Πόντοι
5.006
περασμα απο το μαγαζι γυρω στισ 5 το απογευμα υποδοχη απο την φωτεινη η οποια με περασε στο σαλονι με το σχετικο κερασμα λογο ζεστησ! παρουσεσ πολλεσ κοπελεσ ηλιανα και η φιλη μου μαρια αυτεσ μου κεντρισαν το ενδιαφερον περασα με μαρια μιασ και ειχαμε να τα πουμε καιρο η οποια οσο παει και ομορφαινει οσο για τα ενδοτερα οσοι ξερουν ξερουν παντα τελεια! να σαι καλα μαρακι και να κανεισ κανενα μπανιο!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πολλά υπονοούμενα για Μαρία διαβάζω. Θέλετε να πήτε τίποτα:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κι όμως! Μην το γελάτε.Αν μετά από κάθε αντιπαράθεση,ή και μέσα σε κάθε αντιπαράθεση, μπορέσει να υπάρξει έστω και η ελάχιστη σύγκλιση, ακόμα κι αν αυτή εμπίπτει στους στοιχειώδεις κανόνες ευγενείας, αυτό είναι άκρως θετικό.Μπράβο στους δύο συναγωνιστές που δεν άφησαν η αντιπαράθεσή τους να εξελιχθεί σε κοκορομαχία.Και το λέω αυτό εγώ, που στον ένα τουλάχιστον έχω εκφραστεί κάπως ακραία.(κατά την γνώμη μου δικαιολογημένα).Και τονίζω το <<κατά την γνώμη μου>>.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
251.913
Πόντοι
46.232
περασμα απο το μαγαζι γυρω στισ 5 το απογευμα υποδοχη απο την φωτεινη η οποια με περασε στο σαλονι με το σχετικο κερασμα λογο ζεστησ! παρουσεσ πολλεσ κοπελεσ ηλιανα και η φιλη μου μαρια αυτεσ μου κεντρισαν το ενδιαφερον περασα με μαρια μιασ και ειχαμε να τα πουμε καιρο η οποια οσο παει και ομορφαινει οσο για τα ενδοτερα οσοι ξερουν ξερουν παντα τελεια! να σαι καλα μαρακι και να κανεισ κανενα μπανιο!
ελπίζω να εννοείς μπάνιο στην θάλασσα...όχι τίποτα άλλο αλλά εδώ τα ξεψειρίζουν όλα...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.531
Πόντοι
5.006
:pipa1:
ελπίζω να εννοείς μπάνιο στην θάλασσα...όχι τίποτα άλλο αλλά εδώ τα ξεψειρίζουν όλα...
γεια σου ρε νεα σμυρνη αλλα απο σενα δεν το περιμενα τετοιο σχολιο! εχει πιο πανω που λεω για την θαλασσα στο πειραγμα πρωτοσ εισαι!πλακιτσα κανω :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom