Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν έχεις ανάγκη εσύ να φας κανένα καλοκαίρι.Οσο είπες, τόσο ακριβώς φαίνεσαι..!!!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Mariak γοργονα μου ειμαι παραλια τωρα! Βαλε λεπια ουρα και ελα!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Την Παρασκευη mariak θα ερθω να σε γνωρισω αν μπορεσω. Μεχρι τι ωρα θα εισαι;

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
δε μου κανουνε τιποτα.μονο αμα κανουμε διπλο και τσιμπισω κανενα τριψηματακι αλιως...τιποτα.ελα να μου κανεις εσυ!χαχα!
ευχαριστως , ομολογω ομως οτι μενω εκπληκτος με τα γραφομενα σου.
κανονισε λοιπον ντουετο επιλογης σου.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστως , ομολογω ομως οτι μενω εκπληκτος με τα γραφομενα σου.
κανονισε λοιπον ντουετο επιλογης σου.
εγω το κανονησα το ντουετο αλλα εσυ τη κυριακη ηρθες φουριοζος και βουτηξες την ηλιανα .επειδι με ρωτατε διαφορα με π.μ να πω
κατι για τις τιμες ειναι 60 ευρω μιση ωρα και 80 ευρω για μια ωρα ολοκληρωμενο προγραμμα.απο κει και περα το τι κανει η καθε κοπελα το συζητατε με την ιδια γιατι η καθε μια εχει το δικο της τροπο.ραντεβου δεν χρειαζετε να κλεινετε ειναι απο τις 11 μεχρι τις 9 καθε μερα και κυριακες.στο προγραμμα γινεται κανονικα μασαζ τουλαχιστον 30 λεπτα οχι λαδοτριψιμο εκτος αν καποιος δεν θελει μασαζ αλλα δεν αλλαζει κατι στη τιμη.ευχαριστουμε που επιλεξατε εμας για την ενημερωση σας!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εγω το κανονησα το ντουετο αλλα εσυ τη κυριακη ηρθες φουριοζος και βουτηξες την ηλιανα .επειδι με ρωτατε διαφορα με π.μ να πω
κατι για τις τιμες ειναι 60 ευρω μιση ωρα και 80 ευρω για μια ωρα ολοκληρωμενο προγραμμα.απο κει και περα το τι κανει η καθε κοπελα το συζητατε με την ιδια γιατι η καθε μια εχει το δικο της τροπο.ραντεβου δεν χρειαζετε να κλεινετε ειναι απο τις 11 μεχρι τις 9 καθε μερα και κυριακες.στο προγραμμα γινεται κανονικα μασαζ τουλαχιστον 30 λεπτα οχι λαδοτριψιμο εκτος αν καποιος δεν θελει μασαζ αλλα δεν αλλαζει κατι στη τιμη.ευχαριστουμε που επιλεξατε εμας για την ενημερωση σας!
σας επιλεξαμε για την ορθη ενημερωση ......και μετα συνεχιζουμε  μονοι μας τις επιλογες μας

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
α! γραφεις και ανακριβειες .... αφου προηγουμενα συνομιλησα , φιλοξενηθηκα και κατεληξα να γινω βαρετος περιμενοντας στα κοριτσια Σοφι , Βικυ , ΗΛΙΑΝΑ.
παρ ολα αυτα γνωμη δεν αλλαζω.
κανονισε το.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
α! γραφεις και ανακριβειες .... αφου προηγουμενα συνομιλησα , φιλοξενηθηκα και κατεληξα να γινω βαρετος περιμενοντας στα κοριτσια Σοφι , Βικυ , ΗΛΙΑΝΑ.
παρ ολα αυτα γνωμη δεν αλλαζω.
κανονισε το.
η σταθεροτητα της γνωμης σου μας οδηγει σε συμπερασματα ......ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει ......!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
η σταθεροτητα της γνωμης σου μας οδηγει σε συμπερασματα ......ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει ......!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
φιλε αγαπητε καλημερα.
οπως πολλες φορες εχω αναφερει εδω μεσα η σταθεροτητα της επιλογης διαμορφωνεται πεντακαθαρα απο την προσφερομενη ποιοτητα.
αυτο ενοχλει πολλους , οπως τον αγαπημενο μου ,chick,ντινακο ο οποιος επανειλημενα μου εχει επιτεθει λεγοντας με προμοτορα.
χαιρομαι ιδιαιτερα βλέποντας ηδη 21 σελιδες ποστ και εγω να γραφω το 2ο μολις !!!!!!
αυτη ειναι η αλήθεια.
μακαρι οι ωραιες κυριες που με φιλοξενησαν να κρατουν παντα την ποιοτητα σε αριστα επιπεδα.
οπως ηδη υποσχεθηκα συντομα θα απολαυσω και παλι την ζεστη ποιοτικη φιλοξενια σας.
και ας μου φωναζει η αγαπημενη μου φιλη Μαρια.......

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
φιλε αγαπητε καλημερα.
οπως πολλες φορες εχω αναφερει εδω μεσα η σταθεροτητα της επιλογης διαμορφωνεται πεντακαθαρα απο την προσφερομενη ποιοτητα.
αυτο ενοχλει πολλους , οπως τον αγαπημενο μου ,chick,ντινακο ο οποιος επανειλημενα μου εχει επιτεθει λεγοντας με προμοτορα.
χαιρομαι ιδιαιτερα βλέποντας ηδη 21 σελιδες ποστ και εγω να γραφω το 2ο μολις !!!!!!
αυτη ειναι η αλήθεια.
μακαρι οι ωραιες κυριες που με φιλοξενησαν να κρατουν παντα την ποιοτητα σε αριστα επιπεδα.
οπως ηδη υποσχεθηκα συντομα θα απολαυσω και παλι την ζεστη ποιοτικη φιλοξενια σας.
και ας μου φωναζει η αγαπημενη μου φιλη Μαρια.......
Φιλε δεν γνωριζω την εννοια της λέξης προμοταρας .....εαν μερικοι εννοουν αυτον που σκορπιζει παραπλανητικες πληροφορίες με σκοπό να ανεβάσει ενα μαγαζύ τοτε  φυσικά έχουν δίκιο ....εαν όμως καποιος γράφει πραγματικές καταστάσεις οι οποίες ας  ανφέρονται επαναληπτικτα σε ιδια ονοματα τότε καλά κάνει .

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, Καλό Μήνα!

Λοιπόν, αφού γράφετε όλοι για το μαγαζί εδώ και γίνεται τόσος ντόρος, αποφάσισα και εγώ να πάω από εκεί να δω τι γίνεται.

Επίσκεψη την προηγούμενη βδομάδα.
Ο χώρος μου άρεσε πολύ. Χαμηλός φωτισμός στο σαλόνι, καναπέδες και μπαρ.
Αφού παρέλασαν μερικές κορασίδες μου έκανε κλικ η ΑΛΕΞΙΑ.
Η Αλεξία είναι η βυζαρού του καταστήματος. Εκείνη τη μέρα ήταν ντυμένη κυριλέ (σαν στέλεχος επιχείρησης), αλλά με ένα σούπερ ντεκολτέ. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στις βυζάρες και πέρασα. Είναι ψηλή, με σχετικά σκούρο μαλλί και ωραίο προσωπάκι, χαμογελαστή, επικοινωνιακή. Πήρα το πρόγραμμα της μισής ώρας των 60 ευρώ (μου είπε ότι έχει και πρόγραμμα με 80 ευρώ για 1 ώρα, αλλά εγώ βιαζόμουνα).
Για το μασάζ της δεν ξέρω, γιατί ενώ πήγε να μου κάνει μασάζ εγώ τη σταμάτησα και της είπα να ασχοληθούμε μόνο με σεξ.
Μου εξήγησε ότι μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει με το aids, κάνει πίπα αυστηρά και μόνο με προφυλακτικό. Επίσης γλωσσόφιλα δεν δίνει. Όλα αυτά μου τα είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή (πριν μπω στο δωμάτιο) οπότε δεκτά όλα.
Το μουνάκι της ήταν σούπερ καθαρό.
Κάποια στιγμή που είχα γίνει τούμπανο της είπα: ''Θέλω να σου τον χώσω'' και αυτή έβαλε τα γέλια. Της φάνηκε πολύ αστείο έτσι όπως το είπα. Αυτό ένιωθα εκείνη την ώρα, καιγόμουν, τι να κάνουμε. Και το είπα αυθόρμητα.
Από εκεί και μετά η συμμετοχή της ήταν σούπερ.
Αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα μια χαρά.
Έφυγα ανανεωμένος!

Θέλω να επισημάνω κάτι άλλο (για τις υπόλοιπες κοπέλες):
Στην παρέλαση που έκαναν ήταν και κάποια ξανθιά (νομίζω Ηλιάνα τη λέγανε) που μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που με χαιρέτησε (με πολλή δύναμη στο χέρι). Συμπεραίνω ότι αυτή θα πρέπει να κάνει πολύ καλό μασάζ.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Φιλε δεν γνωριζω την εννοια της λέξης προμοταρας .....εαν μερικοι εννοουν αυτον που σκορπιζει παραπλανητικες πληροφορίες με σκοπό να ανεβάσει ενα μαγαζύ τοτε  φυσικά έχουν δίκιο ....εαν όμως καποιος γράφει πραγματικές καταστάσεις οι οποίες ας  ανφέρονται επαναληπτικτα σε ιδια ονοματα τότε καλά κάνει .
πραγματι δεν κανεις λαθος . "προμοτορας και προμοταρω " λαικιστι σημαινει διαφημιστης και διαφημιση απο το αντιστοιχο αγγλικο λημα promotion. φυσικα εδω χρησιμοποιειται για να δειξει διαφήμιση - ανεβασμα καταστηματος η κορασιδων αλλα με λανθασμενες η υπερεκτιμενες πληροφοριες.
φυσικα θα μου μεινει παντα η απορια γιατι μολις γραψεις ενα καλο λογο αλλα αληθινο υφιστασαι την συγκεκριμένη επίθεση.
ισως γιατι "η καλύτερη αμυνα ειναι η επίθεση ".......
τι λες και σύ ΝΤΙΝΑΚΟ ?????????????

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
μια μεγαλη καλημερα σε ολα τα αγορια  ολη η ομαδα σας περιμενει για τη δικη σας απολαφση 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
χα χα χα αυτή την δικαιολογία χρησιμοποιώ και εγώ.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom