Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
1
Θελω μασαζ με Φωτεινή. Υπαρχει περιπτωση?????

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σε οσους μας αγαπανε σημερα ημαστε πιο πολες Αλινα και Τατιανα τελιοσαν τις διακοπες μαζι με Αλεξια Ηλιανα Σοφια Βικι Ρανια και Μαρια

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μικροκαμωμενη , αδυνατη ,με  περιφερεια θηλυκου ομως ,ηλικιας 22 με 23 .

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
την επόμενη εβδομάδα ;)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
πραγματι δεν κανεις λαθος . "προμοτορας και προμοταρω " λαικιστι σημαινει διαφημιστης και διαφημιση απο το αντιστοιχο αγγλικο λημα promotion. φυσικα εδω χρησιμοποιειται για να δειξει διαφήμιση - ανεβασμα καταστηματος η κορασιδων αλλα με λανθασμενες η υπερεκτιμενες πληροφοριες.
φυσικα θα μου μεινει παντα η απορια γιατι μολις γραψεις ενα καλο λογο αλλα αληθινο υφιστασαι την συγκεκριμένη επίθεση.
ισως γιατι "η καλύτερη αμυνα ειναι η επίθεση ".......
τι λες και σύ ΝΤΙΝΑΚΟ ?????????????
μαζι δεν κανουνε και χωρια δεν μπορουνε... :2funny: :2funny:

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Κυριακατικη επισκεψη στο ιδρυμα καθοτιαπο τις πληροφοριες  ειναι ενα απο αυτα που λειτουργουν και Κυριακες . Παρουσες Σοφια ελληνιδα 35 χρονων για τους λατρεις των αδυνατων θηλυκων Τατιανα εκ Ρουμανιας καλο  πινακι 22 χρονων στα υποψη για επομενη φορα Αλινα μελαχροινο μωρο με πρασινα ματια αδυνατο  22 με 23 χρονων και Βικυ 25 χρονων Ρωσιδα με πιασιματακια . Επιλογη μου για σημερα τα πιασιματακια της Βικυ  και δεν το μετανοιωσα .Στη πρωτη ερωτηση μου με το που μπηκε στο δωματιο τι θα μου κανεις ? πηρα την απαντηση που παντα με φιαχνει. Οτι θελεις εσυ μωρο μου . Θα στα κανω ολα . Και πραγματι η γυναικα δεν ειπε οχι πουθενα . :pipa2: :zfuck: :cum: :kissass: :fuck2: Ηταν μια  ευχαριστη ωρα που θα την επαναλαβω συντομα . :pipa2: :zfuck: :fuck1: :kissass: :fuck2:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τις λεπτομέρειες τις 'εκοψε η λογοκρισία; Όταν λέμε ότι θες τι εννοούμε;

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Είσαι άδικος, το περίεγραψε με εικόνες:  :pipa2: :zfuck:  :cum: :kissass: :fuck2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Έχεις δίκιο. Δεν τα έλαβα υπόψη μου τα εικονίδια.
καλημερα σημερα θα ειναι μια ζεστη μερα μια ορα δροσια θα την βριτε κοντα μας Βικι  Αλινα Τατιανα Ηλιανα Σοφια Ρανια Αλεξια

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Κυριακατικη επισκεψη στο ιδρυμα καθοτιαπο τις πληροφοριες  ειναι ενα απο αυτα που λειτουργουν και Κυριακες . Παρουσες Σοφια ελληνιδα 35 χρονων για τους λατρεις των αδυνατων θηλυκων Τατιανα εκ Ρουμανιας καλο  πινακι 22 χρονων στα υποψη για επομενη φορα Αλινα μελαχροινο μωρο με πρασινα ματια αδυνατο  22 με 23 χρονων και Βικυ 25 χρονων Ρωσιδα με πιασιματακια . Επιλογη μου για σημερα τα πιασιματακια της Βικυ  και δεν το μετανοιωσα .Στη πρωτη ερωτηση μου με το που μπηκε στο δωματιο τι θα μου κανεις ? πηρα την απαντηση που παντα με φιαχνει. Οτι θελεις εσυ μωρο μου . Θα στα κανω ολα . Και πραγματι η γυναικα δεν ειπε οχι πουθενα . :pipa2: :zfuck: :cum: :kissass: :fuck2: Ηταν μια  ευχαριστη ωρα που θα την επαναλαβω συντομα . :pipa2: :zfuck: :fuck1: :kissass: :fuck2:
αν παραβλεψεις το θεμα ομορφια που ειναι υποκειμενικο γουστο συμφωνω ...πολυ καλη στο δωματιο ...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom