ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
χα χα χα αυτή την δικαιολογία χρησιμοποιώ και εγώ.....
χα χα χα αυτή την δικαιολογία χρησιμοποιώ και εγώ.....
Αλινα ειναι για εσενα φιλε , μη ξεφευγειςΠεριγραφή Ράνιας και Λίλης;
μαζι δεν κανουνε και χωρια δεν μπορουνε...πραγματι δεν κανεις λαθος . "προμοτορας και προμοταρω " λαικιστι σημαινει διαφημιστης και διαφημιση απο το αντιστοιχο αγγλικο λημα promotion. φυσικα εδω χρησιμοποιειται για να δειξει διαφήμιση - ανεβασμα καταστηματος η κορασιδων αλλα με λανθασμενες η υπερεκτιμενες πληροφοριες.
φυσικα θα μου μεινει παντα η απορια γιατι μολις γραψεις ενα καλο λογο αλλα αληθινο υφιστασαι την συγκεκριμένη επίθεση.
ισως γιατι "η καλύτερη αμυνα ειναι η επίθεση ".......
τι λες και σύ ΝΤΙΝΑΚΟ ?????????????
μαζι δεν κανουνε και χωρια δεν μπορουνε...
"παρατηρητικο" σε κοφτω.... ζηλευεις μήπως ??????????????
Ανταγωνιστες ???μαζι δεν κανουνε και χωρια δεν μπορουνε...
λες και το χω παρει χαμπαρι ?????? αει κοιμαμαι ορθιος !!!!!!!!!!!!!!Ανταγωνιστες ???
Εχεις ξεφφφφφφφφυγειειειειει !!!λες και το χω παρει χαμπαρι ?????? αει κοιμαμαι ορθιος !!!!!!!!!!!!!!
ζεστες βλεπεις καλε μου και ακομα δεν εχω αρμενισει..... εεεε δεν θα ξεφυγω ??????Εχεις ξεφφφφφφφφυγειειειειει !!!
Λογικο μου ακουγετε !!!ζεστες βλεπεις καλε μου και ακομα δεν εχω αρμενισει..... εεεε δεν θα ξεφυγω ??????
Αφηστε τα μιση και πιαστε το μαμησι....Εχεις ξεφφφφφφφφυγειειειειει !!!
Είσαι άδικος, το περίεγραψε με εικόνες:
καλημερα σημερα θα ειναι μια ζεστη μερα μια ορα δροσια θα την βριτε κοντα μας Βικι Αλινα Τατιανα Ηλιανα Σοφια Ρανια ΑλεξιαΈχεις δίκιο. Δεν τα έλαβα υπόψη μου τα εικονίδια.
αν παραβλεψεις το θεμα ομορφια που ειναι υποκειμενικο γουστο συμφωνω ...πολυ καλη στο δωματιο ...Κυριακατικη επισκεψη στο ιδρυμα καθοτιαπο τις πληροφοριες ειναι ενα απο αυτα που λειτουργουν και Κυριακες . Παρουσες Σοφια ελληνιδα 35 χρονων για τους λατρεις των αδυνατων θηλυκων Τατιανα εκ Ρουμανιας καλο πινακι 22 χρονων στα υποψη για επομενη φορα Αλινα μελαχροινο μωρο με πρασινα ματια αδυνατο 22 με 23 χρονων και Βικυ 25 χρονων Ρωσιδα με πιασιματακια . Επιλογη μου για σημερα τα πιασιματακια της Βικυ και δεν το μετανοιωσα .Στη πρωτη ερωτηση μου με το που μπηκε στο δωματιο τι θα μου κανεις ? πηρα την απαντηση που παντα με φιαχνει. Οτι θελεις εσυ μωρο μου . Θα στα κανω ολα . Και πραγματι η γυναικα δεν ειπε οχι πουθενα . Ηταν μια ευχαριστη ωρα που θα την επαναλαβω συντομα .