Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
βλέπω ότι τα πραγματικά προμοτοράκια δυσανασχετούν με την άνοδο του ιδρύματος...
ασε την κλαψααααααααα.. δεν αλλαζει το κωλοχανειο τον κωλο σου να χτυπας.Οποιος το επισκεπτεται θα δει την διαφορα. Μηπως ομως εφαγες κανα τυροπιτακι παραπανω και υποσχεθηκες καλες κριτικες για περισσοτερο απο μηνα? Λεω μηπως... Φιλαρακι περαστικα

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Τζάμπα τρωγεστε, το πράμα είναι απλό.
Υπάρχουν 2 είδη παιχτών ανάλογα με τις προτεραιότητες τους.

1. Αυτοί που αναζητούν τις ωραίες γκόμενες (και αν κάνουν και καλό σέρβις ακόμα καλύτερα)
2. Αυτοί που αναζητούν τις σπέσιαλ υπηρεσίες (και αν είναι και από ωραίο τεμάχιο ακόμα καλύτερα)

τώρα, υπάρχουν κι αυτοί που έχουν οπωσδήποτε απαίτηση για λουξ χώρους, ή αυτοί που γαμάνε και στο βρωμομετάξι... αλλά κατά κύριο λόγο αυτές είναι οι 2 βασικές διακρίσεις. Λοιπόν, αυτά τα 2 είδη παιχτών δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουνε σε τίποτα οπότε μην το κουράζετε το θέμα  :grin:
Βαλε και κατηγορια 3.) Οι παικτες που σεβονται τον εαυτο τους και ζυγιζουν τι θα πληρωσουν και τι θα γαμησουν.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Τη γνωμη σου κρατα την για τον εαυτο σου. Το οτι εκανες μια θετικη κριτικη δεν σημαινει οτι το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ειναι κωλοχανειο. Και σου εγραψα παπαδες να κανουν στο δωματιο το μαγαζι ηταν ειναι και θα ειναι κωλοχανειο. Τωρα εαν καποιοι θελουν να τρων τυροπιτακια και μπομπουλες ας το επισκεφθουν. Μεχρι εκει καλα ειναι.
τελικά εισαι  πολύ λίγος και απαράδεκτος ... ...δεν θα μου πείς εσυ αν θα κρατησω τη γνωμη μου για τον εαυτό μου ..εδω μέσα γραφουμε γι αυτο το λόγο..για να λέμε τη γνωμη μας , και αν διαφωνουμε δεν ειναι κακό ...και μη μιλάς σαν να εχεις το αλάθητο του πάπα , οτι οτι πεις εσυ ετσι ειναι ...μια γνώμη εκφράζεις και εσύ...αλλα αυτο που σε κάνει  απαράδεκτο και λίγο ειναι οτι  πουλάς ειρωνία για αρκετούς απο εδω μέσα ...και μία πληροφορία για να μάθεις ..δυστυχώς για εσένα δεν κάνει καμμία κοπέλα παπάδες στο δωμάτιο ...θα βρείς οτι γίνεται σε ολα αυτά τα μαγαζιά και πολύ καλό μασάζ....για ληγούρια δεν κάνει...

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
τελικά εισαι  πολύ λίγος και απαράδεκτος ... ...δεν θα μου πείς εσυ αν θα κρατησω τη γνωμη μου για τον εαυτό μου ..εδω μέσα γραφουμε γι αυτο το λόγο..για να λέμε τη γνωμη μας , και αν διαφωνουμε δεν ειναι κακό ...και μη μιλάς σαν να εχεις το αλάθητο του πάπα , οτι οτι πεις εσυ ετσι ειναι ...μια γνώμη εκφράζεις και εσύ...αλλα αυτο που σε κάνει  απαράδεκτο και λίγο ειναι οτι  πουλάς ειρωνία για αρκετούς απο εδω μέσα ...και μία πληροφορία για να μάθεις ..δυστυχώς για εσένα δεν κάνει καμμία κοπέλα παπάδες στο δωμάτιο ...θα βρείς οτι γίνεται σε ολα αυτά τα μαγαζιά και πολύ καλό μασάζ....για ληγούρια δεν κάνει...
:thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232
ασε την κλαψααααααααα.. δεν αλλαζει το κωλοχανειο τον κωλο σου να χτυπας.Οποιος το επισκεπτεται θα δει την διαφορα. Μηπως ομως εφαγες κανα τυροπιτακι παραπανω και υποσχεθηκες καλες κριτικες για περισσοτερο απο μηνα? Λεω μηπως... Φιλαρακι περαστικα
ρε φιλαράκι αφου σε χαλάει το συγκεκριμένο μαγαζί τι ασχολεισαι.....
άσε έμας που είμαστε του μ.ο και όχι ομορφάντρες σαν και εσένα και με πολυ υψηλά στάνταρ κατα τα λεγόμενα σου να πηγαίνουμε σε αυτα τα σπίτια , δεν μας είπες όμως π.χ ένα μαγαζί που θεωρεις εσύ
κοντά στα στάνταρ σου.....

Επισκέπτης

όχι με κεράσαν κρέπες! :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
δυστυχώς για εσένα δεν κάνει καμμία κοπέλα παπάδες στο δωμάτιο ...θα βρείς οτι γίνεται σε ολα αυτά τα μαγαζιά και πολύ καλό μασάζ....για ληγούρια δεν κάνει...

αγαπητε φιλε σήμερα δημοσιευεται εδω πρωτοσελιδο με ημερομηνια 11/2/2011 το ακολουθο κειμενο......
"Η χονδρή ,η κοντή και η άσχημη..
Μέσος όρος:   4.5
Εμφάνιση κοπέλας: 5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 7.0
Ποιότητα μασάζ: 3.0
Σχέση αξίας/τιμής: 3.0
από FIT30
11-02-2012

Επίσκεψη στο εν λογο κατάστημα μετά από κοινή απόφαση με τον πρόεδρο ώστε να διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια όλες αυτές τις υπέροχές υπηρεσίες που αναφέρονται κατα καιρούς." curiosity killed the cat".Sad
αφου προηγήθηκε τηλ.( από τον πρόεδρο πάντα) η αισθησιακή φωνή μας είπε οτι θα μας περίμενε για αφιξη απογευματινή ώρα στο καταστημα που βρίσκεται στον πολυσύχναστο δρόμο του χαλανδρίου.
Ανοδο στον τρίτο όροφο στο όχι και τόσο καθαρό κτίριο και υποδοχή απο την ευγενέστατη Τζούλια. αλλα μέχρι εκεί. η τύπισσα είναι 1.65 με τα τακούνια με γλυκό πρόσωπο και τεράστιο στήθος αλλα τα καλά τελειώνουν μόλις τα μάτια σου αρχίζουν να σκανάρουν κάτω απο το στήθος και εκεί εύκολα γίνονται συνειρμοι με παλαιστή του σούμο ή την miss Piggy από το Mappet show.αφού μας ξενάγησε στα δωματια μας παρουσίασε τις κοπέλες και εκεί ήρθε η ψυχρολουσία!! η πρώτη ιλεάννα απο την βουλγαρια μια 40αρα σανιδα ακωλη και αβυζη που ακόμη και ναυαγός σε νησι του ειρινικού να ησουν και να ήταν η πρωτη γυναίκα που θα βλεπες μετά απο δύο χρόνια δύσκολα έμπαινες στο δωμάτιο μαζί της.η δεύτερη μία μολδαβή με το βλεμμα της αγελάδας και σεξουαλικότητα μοσχαριού με ατζουμπαλο σώμα και αδιαφορη συμπεριφορά που θύμιζε μαλλον κατι ξεπεσμένες ρουμάνες θείες που κάνουν ανεφοδιασμό σε πρατήρια της θήβας και η τρίτη ελληνίδα η αλεξάνδρα που μάλλον ήταν η μόνη που βλεπόταν. βέβαια " στην χώρα των αόματων βασιλεύει ο μονόφθαλμος" και μάλλον κάτι τέτοιο συνέβει και με την αλεξάνδρα.
επιλογή της αλεξάνδρας ύστερα από δυσταγμό μιας και το 90% της λογικής μου έλεγε να την κάνω αλλά υπήρξε μια αισθηση ντροπής μιας και η παρουσίαση στο εν λόγω καταστημα γίνεται έτσι που ερχεσαι σε πολύ δυσαρεστη θέση όταν πρέπει να φύγεις χωρίς να " ψωνίσεις!".
ξεκίνημα λοιπόν μέσα στο πολύ μέτριο δωμάτιο με μάσαζ που απορώ πως κάποιοι το βρισκοσουν πολύ καλό και αισθησιακό μιας και ήταν η απόλυτη κοροιδία και συνέχεια στο κυρίως "πιάτο" που κατα την γνώμη μου ήταν χειρότερο και από το μασάζ.η κοπέλα ευγενέστατη καθόλη την διάρκεια χωρίς όμως ιδιάιτερες πρωτοβουλίες και αίσθησιασμό οπότε κατάλαβα πως έπρεπε εγώ να ετοιμάσω το "στιβο" του αγώνα.να αναφέρουμε όμως και τα καλά μιας και η κοπέλα ήταν καθαρή και ομιλιτική χωρίς να κουράζει με ωραιο μεγάλο στηθος (που για κανα 50αρη-60αρη που το μόνο που κανει είναι να βλεπει τα μπικουτι της γυναίκας του και την φαρδια της λουλουδάτη ρόμπα όταν αυτή τρώει τα νύχια της στον καναπέ) μάλλον θα ήταν ξερολούκουμο!
αποχώρηση μετά από περίπου 50-55 λεπτά μιας και δεν υπήρχε ιδιαίτερη βιασύνη από πλευράς της αφού ψυχή δεν πάτησε κατα την διάρκεια της παραμονής μας και πολύ αμφιβάλλω εάν θα πλησίασε αλλος εκείνη την ημέρα στο χωρο.Κλεινοντας συμβουλεύω απαντες να μην διανοηθούν να περάσουν από το συγκεκριμένο χώρο(εφοσον φυσικά μιλαμε για τις ίδιες "κοπέλες") εκτός και εαν τους έχει κάτσει κανα χειροποίητο χωριατικο λουκάνικο όποτε με ένα καλό Syrah έας ανέβουν πανω και να κάνουν μπάρμπεκιου στο τζάκι του καταστήματος.προσοχή μονο γιατί τα κοριτσια μου φάνηκαν πεινασμένα και μπορεί να μην περισσέψει μπουκιά για εσάς!!"

επειδη γνωριζεις και απο το παρελθον οτι σεβομαι τις γνωσεις σου μπορεις να μου εξηγησεις το παρον με ημερομηνια 11-2-2011 ??????????????????

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Με το πού ανέβηκα τρείς ορόφους με τα πόδια μπαίνω στο σαλόνι και βλέπω 5-6 κοπέλες γύρω απο το τζάκι να κάθονται. Μια ξανθιά σερίφισσα με ρώτησε ποιά θέλω αλλά εγώ ήθελα την Ιλεάννα μια βουλγά 40 χρονών ψηλή αδύνατη με ωραίο κώλο και βυζάκια δυάρια αλλά στητά. Περάσαμε στο δωμάτιο και μού άρχισε μπρούμητα ένα ωραίο χαλαρωτικό μασάζ. Οταν με γύρισε ανάσκελα έβγαλε όλα τα ρούχα της και κάθησε επάνω μου. Δεν κάνει πίπα χωρίς σκουφάκι επειδή προσέχει την υγεία της. (Ποιός ξέρει τι έχουν δεί τα μάτια της). Σε λίγο με καβάλησε και άρχισε ένα πήδημα ολοκληρωτικό με φωνές εκ μέρους της μέχρι πού τελείωσε. Δεν άντεχα άλλο και τον έπαιξα στο δωματιάκι. Ειναι λίγο πολυλογού αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά. Βγαίνοντας απο το δωμάτιο ξαναειδα όλα τα κορίτσια και κατάλαβα ότι πήρα το καλύτερο. Θα έβαζα 10 στον χώρο αλλά το μπάνιο είναι φάτσα στο σαλόνι και πρέπει να ντυθείς για να πας κάνοντας πασαρέλα στα κορίτσια. Και μερικά δεν .... βλέπονται.

Πληροφορίες ΣυνάντησηςΗμερομηνία επίσκεψης 08-02-2012  
Κόστος συνάντησης 80  
Διάρκεια συνάντησης 45 λεπτά  
Παρασχεθείσες υπηρεσίες Μασάζ • Σεξ • Handjob (μαλακία) • Γλωσσόφιλα • Πίπα με προφυλακτικό  
Όνομα κοπέλας Ιλεάνα  
Μέσος όρος:    8.3
Εμφάνιση κοπέλας:  9.0 
Χώρος/καθαριότητα χώρου:  7.0 
Ποιότητα μασάζ:  7.0 
Σχέση αξίας/τιμής: 

επειδή μου ζητάς απάντηση φιλε SPL , σου δίνω μία ακόμα κριτική για την ιδια κοπέλα που δεν αρεσε στον συγγραφεα με μοναδικο μηνυμα αυτο που αναδημοσιευσες ....οπως διαβάζεις ο επόμενος εχει κάνει πολύ καλή κριτική...δεν θα μιλήσω για γουστα και υποκειμενικότητα διοτι ο τυπος με το ενα μυνημα κατι αλλο θελει να περάσει  που δεν το καταλαβαίνω

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
δευτερη επισκεψη στο θεραπευτηριο του χαλανδριου.στο χωρο παρευρισκονταν η αννα η τζουλια και η σεριφφισα φωτεινη που ηθελα απο την αρχη αλλα την ειχε καπαρωσει ενας αλλος συναγωνιστης.
πηγα για διπλο ''μασαζ'' και ετσι λοιπον τις πηρα και τις δυο
απο εμφανιση για την αννα εχω αναφερει σε προηγουμενη κριτικη μου η τζουλια τωρα ειναι γυρω στο 1.75 καστανη εχει 3-4 νουμερο βυζους και χειλαρες εχει καποια παραπανησια κιλακια αλλα πιστεψτε με οποιος την παρει σιγουρα δε θα μετανοιωσει και θα εξηγησω γιατι.
καταρχας κανει πολυ μα πολυ καλο μασαζ σε σημειο να σκεφτομαι οτι δε θελω να γαμησω μονο μασαζ αρκουσε.κατα δευτερον ειναι πολυ καυλιαρα λεει διαφορα προστυχολογα που εμενα με φτιαχνουν πολυ και ξερει να παιρνει πιπα (οχι ακαποτη η συγκεκριμενη)και να σε περιποιητε,ειναι πολυ καλη και στο κρεββατι γιατι θελει σκισιμο σε παρακαλαει για σκισιμο.
η αννα ειναι σαφως πιο ομορφη αλλα υστερει στο πακετο (μασαζ,σεξ,)επισης αν και τον παιρνει χωρις καποτα στο στομα δεν λεει τιποτα η πιπα της μπροστα στην τζουλια
στα του χωρου τα εχουμε πει πολυ καλος και αυτη τη φορα πηγα στο μεγαλο δωματιο που σαφως αισθανομουν πιο ανετα
το μαγαζι ειναι σε κεντρικο σημειο στο πεζοδρομο και αυτο ειναι πολυ καλο γιατι κανεις δεν παιρνει χαμπαρι που πας και οσοι σε δουν θα νομιζουν οτι πας στα πιο κατω η οτι μενεις εκει οποτε ειναι πολυ καλο το σημειο
στα αρνητικα ειναι οτι για να βρεις παρκινγκ πρεπει να κανεις ταμα στον αγιο γερασιμο της κεφαλλονιας στο οσιο παταπιο του λουτρακιου και σρον αγιο νικοδημο της ναξου και παλι ζητημα ειναι

υγ.θελω οπωσδηποτε ντουετο φωτεινης και τζουλιας θα γινει στο δωματιο κολαση ειναι σιγουρο

υγ2.να αναφερω πως δεν ειμαι φαν τον γυναικων με παραπανησια κιλα οποτε αυτο και μονο κανει την κριτικη μου για την τζουλια ακομα καλυτερη

Πληροφορίες ΣυνάντησηςΗμερομηνία επίσκεψης 03-01-2012 
Κόστος συνάντησης 150 
Διάρκεια συνάντησης πάνω από 45 λεπτά 
Παρασχεθείσες υπηρεσίες Μασάζ • Σεξ • Handjob (μαλακία) • Γλωσσόφιλα • Πίπα με προφυλακτικό • Πίπα χωρίς προφυλακτικό 
Όνομα κοπέλας Άννα 

Σχόλια (0)

ακομα μια κριτική SPL για τις αλλες κοπέλες ....εμπειρος εισαι βγάλε τα συμπερασματα σου για την αξιοπιστία του...η αδιάφορη που γράφει ο τυπος ειναι η Αννα

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αγαπητε φιλε σήμερα δημοσιευεται εδω πρωτοσελιδο με ημερομηνια γνωριζεις και απο το παρελθον οτι σεβομαι τις γνωσεις σου μπορεις να μου εξηγησεις το παρον με ημερομηνια 11-2-2011 ??????????????????

θέλω τη γνωμη σου λοιπόν για τα πεινασμένα κοριτσια ()οπως εγραψε ο λεβέντης με τον πρόεδρο ...για εμένα ειναι καθαρό το θέμα για εναν τυπο που θα εξαφανισθει απο το site ..ανοιξε μονο για να γραψει αυτη τη κριτικη και μετα τελος ..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά βρείτε κάπου καλύτερα από συνολικής απόδοσης μαγαζί και μετά μιλάμε..(αν εξαιρέσουμε το αχιλλέως και το θησέως 81)

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
θέλω τη γνωμη σου λοιπόν για τα πεινασμένα κοριτσια ()οπως εγραψε ο λεβέντης με τον πρόεδρο ...για εμένα ειναι καθαρό το θέμα για εναν τυπο που θα εξαφανισθει απο το site ..ανοιξε μονο για να γραψει αυτη τη κριτικη και μετα τελος ..
αγαπητε φιλε δεν θελω να δημιουργηθει καμια παρεξηγηση.
η απορια μου ,και γι αυτο ζητησα γνωμη, ηταν διοτι παλια ημουν τακτικος πελατης ,λογω γειτονιας , αλλα ποτε δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος... ενθουσιαστηκα ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙς ΚΡΙΤΙΚΕς ΣΑς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΕΠΩΝΥΜΕς" και ειπα να ξαναπαω. μαλιστα αν θυμαστε παλαιοτερα ειχα αναφερθει σχετικά. ξαφνικα διαβαζω 3 η 4 δημοσιευματα αρνητικα και αποφασισα να ρωτησω.
ευχαριστω για την πληροφορηση..
εν νοειται φυσικα η υποκειμενικοτητα στην σχετικη παρουσιαση. ακριβως διοτι δουλευει η ενοια του προσωπικου γουστου.
αλλο ομως να αναφερομαστε σε "μπαζα" και "μπουρδελα" καταστηματα και αλλο να μιλαμε για ευπαρουσιαστες κορες σε ενα σοβαρο χωρο ευπαρουσιασδτο...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αγαπητε φιλε δεν θελω να δημιουργηθει καμια παρεξηγηση.
η απορια μου ,και γι αυτο ζητησα γνωμη, ηταν διοτι παλια ημουν τακτικος πελατης ,λογω γειτονιας , αλλα ποτε δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος... ενθουσιαστηκα ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙς ΚΡΙΤΙΚΕς ΣΑς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΕΠΩΝΥΜΕς" και ειπα να ξαναπαω. μαλιστα αν θυμαστε παλαιοτερα ειχα αναφερθει σχετικά. ξαφνικα διαβαζω 3 η 4 δημοσιευματα αρνητικα και αποφασισα να ρωτησω.
ευχαριστω για την πληροφορηση..
εν νοειται φυσικα η υποκειμενικοτητα στην σχετικη παρουσιαση. ακριβως διοτι δουλευει η ενοια του προσωπικου γουστου.
αλλο ομως να αναφερομαστε σε "μπαζα" και "μπουρδελα" καταστηματα και αλλο να μιλαμε για ευπαρουσιαστες κορες σε ενα σοβαρο χωρο ευπαρουσιασδτο...
για τις κοπέλες αστο ειναι υποκειμενικό ...μπάζα που δεν βλέπονται ομως δεν ειναι....ο χώρος εχει ελλείψεις αλλα ειναι σοβαρός,καθαρός  και κυρίως ζεστός και φιλικός ...και το κυριώτερο ατου του μαγαζιού οτι σέβονται τον πελάτη...χωρίς αυστηρά χρονικά ορια , σε αντιμετωπίζουν με ευγένεια , φιλικά και αισθάνεσαι  οτι δεν επεσες σε αρπακτικά με μοναδικό στόχο  να σου πάρουν τα ευρώ σου...από τις επτά κοπέλες βεβαια αν κάποια σου κάνει κλικ το απολαμβάνεις και ξεχνάς τις ελλειψεις του ασανσέρ, του ενός μπάνιου και του μικρου δωματιου .....

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πολλοί συναγωνιστές ξεχνάνε ότι κριτική είναι να μεταφέρεις αυτό που βλέπεις και αισθάνεσαι και όχι αυτό που θέλεις ή που δεν θέλεις. Όσο λοιπόν αφορά τα μασατζίδικα η κριτική μπορεί κατά τη γνώμη μου να γίνει σε τρεις παράγοντες. Πρώτο στην εμφάνιση της κάθε κοπέλας. Είναι νομίζω η πιό εύκολη κριτική. Μία κοπέλα είναι όμορφη, είτε σου αρέσει είτε όχι. Έχει στήθος 3άρι και δεν μπορεί για άλλο συναγωνιστή να έχει άσσο ή 5άρι. Είναι άκωλη και δεν μπορεί για άλλον να άχει ωραίο κώλο και ούτο καθεξής. Δεύτερο είναι οι υπηρεσίες. Αυτό είναι πολύ υποκειμενικό και έχει σχέση με τον χαρακτήρα και την επαγγελματικότητα της κοπέλας. Δεν μπορεί την μία ημέρα να είναι γλυκειά και τρυφερή και την άλλη απότομη και ξεπέτα. Εξαρτάται βέβαια και από τις υπηρεσίες που ζητάει ο καθένας μέσα στο δωμάτιο. Λίγο πολύ, όσοι γράφετε εδώ μέσα είστε φαν του είδους οπότε με κάποιες κοπέλες θα μιλάτε και λίγο παραπάνω από τις καθαρά επαγγελματικές κουβέντες που ανταλλάσονται εντός του δωματίου. Ρωτήστε λοιπόν κάποιες από τις γνωστές σας μασατζούδες τι ζητάνε διάφοροι πελάτες μέσα στο δωμάτιο, για να σχηματίσεται άποψη για κάποιες κριτικές. Τρίτον είναι τα υπόλοιπα. Καθαριότητα, διακόσμιση, ντουζ εντός του δωματίου, παντόφλες, ασανσέρ κ.λ.π. επί των οποίων η κριτική δεν μπορεί να διαφέρει μεταξύ συναγωνιστών.
Θέλω λοιπόν να πω με αυτά ότι η κάθε κριτική για κοπέλες ή μαγαζιά δεν μπορεί να διαφέρει σαν την ημέρα με τη νύχτα. Αυτοί οι συναγωνιστές που γράφουν και ξεφεύγουν από τον μέσο όρο της κριτικής είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω, είναι αυτοί που έχουν τους δικούς τους λόγους. Και βέβαια είναι οι ξεφτίλες της υπόθεσης γιατί παρασύρουν σε έξοδα κάποιους από μας.
Επίσης θέλω να επισημάνω για αυτούς που γράφουν εύκολα περί μπάζων τα εξής. Οι κοπέλες δεν είναι ηλίθιες να κάθονται με τις ημέρες κλεισμένες στα μαγαζιά και να φεύγουν το βράδυ χωρίς μία. Έτσι κάθονται δύο - τρεις ημέρες και μετά πάνε σε άλλο είδος αναζήτησης του μεροκάματου. Οι υπόλοιπες λοιπόν για να δουλεύουν σε ένα χώρο, σημαίνει ότι έχουν κάποιους πελάτες δηλαδή κάποιοι τις επιλέγουν. Καλό λοιπόν είναι να γίνεται συγκεκριμένη κριτική (ηλικία, εμφάνιση, καθαριότητα ) και όχι μια γενική επίκληση περί μπάζων.   

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Πολλοί συναγωνιστές ξεχνάνε ότι κριτική είναι να μεταφέρεις αυτό που βλέπεις και αισθάνεσαι και όχι αυτό που θέλεις ή που δεν θέλεις. Όσο λοιπόν αφορά τα μασατζίδικα η κριτική μπορεί κατά τη γνώμη μου να γίνει σε τρεις παράγοντες. Πρώτο στην εμφάνιση της κάθε κοπέλας. Είναι νομίζω η πιό εύκολη κριτική. Μία κοπέλα είναι όμορφη, είτε σου αρέσει είτε όχι. Έχει στήθος 3άρι και δεν μπορεί για άλλο συναγωνιστή να έχει άσσο ή 5άρι. Είναι άκωλη και δεν μπορεί για άλλον να άχει ωραίο κώλο και ούτο καθεξής. Δεύτερο είναι οι υπηρεσίες. Αυτό είναι πολύ υποκειμενικό και έχει σχέση με τον χαρακτήρα και την επαγγελματικότητα της κοπέλας. Δεν μπορεί την μία ημέρα να είναι γλυκειά και τρυφερή και την άλλη απότομη και ξεπέτα. Εξαρτάται βέβαια και από τις υπηρεσίες που ζητάει ο καθένας μέσα στο δωμάτιο. Λίγο πολύ, όσοι γράφετε εδώ μέσα είστε φαν του είδους οπότε με κάποιες κοπέλες θα μιλάτε και λίγο παραπάνω από τις καθαρά επαγγελματικές κουβέντες που ανταλλάσονται εντός του δωματίου. Ρωτήστε λοιπόν κάποιες από τις γνωστές σας μασατζούδες τι ζητάνε διάφοροι πελάτες μέσα στο δωμάτιο, για να σχηματίσεται άποψη για κάποιες κριτικές. Τρίτον είναι τα υπόλοιπα. Καθαριότητα, διακόσμιση, ντουζ εντός του δωματίου, παντόφλες, ασανσέρ κ.λ.π. επί των οποίων η κριτική δεν μπορεί να διαφέρει μεταξύ συναγωνιστών.
Θέλω λοιπόν να πω με αυτά ότι η κάθε κριτική για κοπέλες ή μαγαζιά δεν μπορεί να διαφέρει σαν την ημέρα με τη νύχτα. Αυτοί οι συναγωνιστές που γράφουν και ξεφεύγουν από τον μέσο όρο της κριτικής είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω, είναι αυτοί που έχουν τους δικούς τους λόγους. Και βέβαια είναι οι ξεφτίλες της υπόθεσης γιατί παρασύρουν σε έξοδα κάποιους από μας.
Επίσης θέλω να επισημάνω για αυτούς που γράφουν εύκολα περί μπάζων τα εξής. Οι κοπέλες δεν είναι ηλίθιες να κάθονται με τις ημέρες κλεισμένες στα μαγαζιά και να φεύγουν το βράδυ χωρίς μία. Έτσι κάθονται δύο - τρεις ημέρες και μετά πάνε σε άλλο είδος αναζήτησης του μεροκάματου. Οι υπόλοιπες λοιπόν για να δουλεύουν σε ένα χώρο, σημαίνει ότι έχουν κάποιους πελάτες δηλαδή κάποιοι τις επιλέγουν. Καλό λοιπόν είναι να γίνεται συγκεκριμένη κριτική (ηλικία, εμφάνιση, καθαριότητα ) και όχι μια γενική επίκληση περί μπάζων.   
ορθολογική σκέψη ...συμφωνω μαζύ σου εκτός από την εμφανιση της καθε κοπέλας ....ναι η ομορφη ειναι ομορφη και δεν το συζηταμε ...ομως στο επόμενο επιπεδο σκέψης υπάρχει μεγάλη κατηγορία υποκειμενικότητας ...αλλοι γουστάρουν το μεγαλο στηθος , αλλοι τον μεγάλο κωλο, αλλοι τις κοντές ,αλλοι τις ψηλές κλπ...η κριτική λοιπόν που στηριζει ο καθένας  σε αυτο το κομματι ειναι υποκειμενική ..και οπως λες και συμφωνω μαζύ σου αν δεν δουλευε το κάποιο μπάζο θα εκανε αλλη δουλειά...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για τις κοπέλες αστο ειναι υποκειμενικό ...μπάζα που δεν βλέπονται ομως δεν ειναι....ο χώρος εχει ελλείψεις αλλα ειναι σοβαρός,καθαρός  και κυρίως ζεστός και φιλικός ...και το κυριώτερο ατου του μαγαζιού οτι σέβονται τον πελάτη...χωρίς αυστηρά χρονικά ορια , σε αντιμετωπίζουν με ευγένεια , φιλικά και αισθάνεσαι  οτι δεν επεσες σε αρπακτικά με μοναδικό στόχο  να σου πάρουν τα ευρώ σου...από τις επτά κοπέλες βεβαια αν κάποια σου κάνει κλικ το απολαμβάνεις και ξεχνάς τις ελλειψεις του ασανσέρ, του ενός μπάνιου και του μικρου δωματιου .....

συμφωνώ και επαυξάνω...το δεύτερο μπάνιο θα ήταν πολύ καλό να γίνει,αλλά πού?δεν υπάρχει χώρος επαρκής...εκτός αν... :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232
συμφωνώ και επαυξάνω...το δεύτερο μπάνιο θα ήταν πολύ καλό να γίνει,αλλά πού?δεν υπάρχει χώρος επαρκής...εκτός αν... :rockon:
το καλοκαίρι μιά πισινούλα στην βεράντα δεν θα ήταν άσχημα.....
πάρε τον λούπ να στείλει συνεργείο να πάρουν μέτρα  :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom