Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θα βγάλω το φίδι και θα βάλω τον μπούτσον! :grin: :2funny:

πές μου ότι είναι και μέγεθος πίθωνα?????αν είναι να τον ενοικιάσω για τίς κρυες νύχτες του χειμώνα  που είμαι μόνη!:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
κανε τεστ στη Ρανια εσύ ...Ρωσιδα με πρασινα μάτια ,κανονικη προς το αδυνατο 25 χρονων με προκλητικο στηθος..

Τη Φωτεινούλα είχα βάλει στο.....μάτι, αλλά τώρα μου προκαλείς σύγχυση και με μπερδεύεις!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Τη Φωτεινούλα είχα βάλει στο.....μάτι, αλλά τώρα μου προκαλείς σύγχυση και με μπερδεύεις!
οταν λεμε τεστ εννοουμε τεστ δλ δοκιμασια στο αγνωστο....Η Φωτεινη εχει περασει απο τα τεστ.....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Διαβαζα τοσο καιρο απανωτες κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι το οποιο το γνωριζω αρκετα χρονια οταν το δουλευε η Μαιρουλα. Αναρωτιομουν αν τελικα ειχε αλλαξει κατι προς το καλυτερο σε αυτο το μαγαζι. Ετσι το επισκεφθηκα. Συμπερασμα: ηταν κωλοχανειο και παραμενει κωλοχανειο. Ρε σοβαρευτειτε μερικοι λιγο. Εκει μεσα για να μπεις και να δωσεις στις χαμηλοκωλες 80αρια και ανω ευρω γνωμη μου παντα αδικω τον εαυτο μου στον πληρωμενο σεξ. Δεν πα να κανουνε παπαδες στο δωματιο οι θεραπευτριες ειναι για κλαμματα. Αυτη ειναι η γνωμη μου και μην αρχισουν τωρα τα προμοτορακια τις κοκορομαχιες γιατι μερος δεν θα παρω.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τη Φωτεινή στο τηλεσκόπιο πρέπει να την βαλεις πλεον,όχι στο ματι.... :rockon:

Δεν έχω υπάρξει ποτέ μου μπανιστηρτζής...... :grin:
Άρα, ο μοναδικός τρόπος να γνωριστούμε, θα είναι δια ζώσης! ;)

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
:rockon:
Διαβαζα τοσο καιρο απανωτες κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι το οποιο το γνωριζω αρκετα χρονια οταν το δουλευε η Μαιρουλα. Αναρωτιομουν αν τελικα ειχε αλλαξει κατι προς το καλυτερο σε αυτο το μαγαζι. Ετσι το επισκεφθηκα. Συμπερασμα: ηταν κωλοχανειο και παραμενει κωλοχανειο. Ρε σοβαρευτειτε μερικοι λιγο. Εκει μεσα για να μπεις και να δωσεις στις χαμηλοκωλες 80αρια και ανω ευρω γνωμη μου παντα αδικω τον εαυτο μου στον πληρωμενο σεξ. Δεν πα να κανουνε παπαδες στο δωματιο οι θεραπευτριες ειναι για κλαμματα. Αυτη ειναι η γνωμη μου και μην αρχισουν τωρα τα προμοτορακια τις κοκορομαχιες γιατι μερος δεν θα παρω.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλα επειδή ειμαι ενας απο αυτους που εχω γράψει θετική κριτική σου απαντάω :
1. εχω πάει ΣΕ ΟΛΑ τα μαγαζιά αυτής της κατηγορίας και οι θεραπέυτριες δεν απέχουν απο τα standars που κυκλοφορουν σε αυτά ....
2. αν την συγκριση την κάνεις με ct η studioγκόμενες έχεις δίκιο , αλλά συγκρίνεις λάθος κωλοχανεία
3. υπάρχουν και σοβαροί που τους αρέσουν οι χαμηλοκώλες ...δεν ειναι κακό τα γουστα σου να διαφέρουν απο οποιονδήποτε
4. στο πληρωμένο sex δεν μετράνε  μόνο οι καλλονές ...εχει πολύ σημασία η προσφερόμενη υπηρεσία  ...και αυτο το ανταλλάσει κάποιος ακόμα και με πιο μέτριας εμφάνισης κοπέλα η οποία θέλει να ικανοποιήσει τον πελάτη και οχι να τον ξεπετάξει
5. κρατα τον εαυτό σου οσο ψηλά νομίζεις οτι εισαι και μη τον αδικείς δεν μου πέφτει λόγος και δεν με νοιάζει ...αλλα δεν εισαι ο κορυφαίος ώστε να  κάνεις συγκρίσεις του τυπου ολοι οι αλλοι δεν ειμαστε σοβαροι , προμοτοράκια και κοκορομαχίες (δεν ειμαστε κότες ρε λεβέντη ) τη στιγμή μάλιστα που δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω...
6.Εμένα μου αρέσει το μαγαζύ και γνωρίζω οτι θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο ....Αυτη ειναι η γνωμη μου  .....

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλα επειδή ειμαι ενας απο αυτους που εχω γράψει θετική κριτική σου απαντάω :
1. εχω πάει ΣΕ ΟΛΑ τα μαγαζιά αυτής της κατηγορίας και οι θεραπέυτριες δεν απέχουν απο τα standars που κυκλοφορουν σε αυτά ....
2. αν την συγκριση την κάνεις με ct η studioγκόμενες έχεις δίκιο , αλλά συγκρίνεις λάθος κωλοχανεία
3. υπάρχουν και σοβαροί που τους αρέσουν οι χαμηλοκώλες ...δεν ειναι κακό τα γουστα σου να διαφέρουν απο οποιονδήποτε
4. στο πληρωμένο sex δεν μετράνε  μόνο οι καλλονές ...εχει πολύ σημασία η προσφερόμενη υπηρεσία  ...και αυτο το ανταλλάσει κάποιος ακόμα και με πιο μέτριας εμφάνισης κοπέλα η οποία θέλει να ικανοποιήσει τον πελάτη και οχι να τον ξεπετάξει
5. κρατα τον εαυτό σου οσο ψηλά νομίζεις οτι εισαι και μη τον αδικείς δεν μου πέφτει λόγος και δεν με νοιάζει ...αλλα δεν εισαι ο κορυφαίος ώστε να  κάνεις συγκρίσεις του τυπου ολοι οι αλλοι δεν ειμαστε σοβαροι , προμοτοράκια και κοκορομαχίες (δεν ειμαστε κότες ρε λεβέντη ) τη στιγμή μάλιστα που δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω...
6.Εμένα μου αρέσει το μαγαζύ και γνωρίζω οτι θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο ....Αυτη ειναι η γνωμη μου  .....
Τη γνωμη σου κρατα την για τον εαυτο σου. Το οτι εκανες μια θετικη κριτικη δεν σημαινει οτι το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ειναι κωλοχανειο. Και σου εγραψα παπαδες να κανουν στο δωματιο το μαγαζι ηταν ειναι και θα ειναι κωλοχανειο. Τωρα εαν καποιοι θελουν να τρων τυροπιτακια και μπομπουλες ας το επισκεφθουν. Μεχρι εκει καλα ειναι.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Τζάμπα τρωγεστε, το πράμα είναι απλό.
Υπάρχουν 2 είδη παιχτών ανάλογα με τις προτεραιότητες τους.

1. Αυτοί που αναζητούν τις ωραίες γκόμενες (και αν κάνουν και καλό σέρβις ακόμα καλύτερα)
2. Αυτοί που αναζητούν τις σπέσιαλ υπηρεσίες (και αν είναι και από ωραίο τεμάχιο ακόμα καλύτερα)

τώρα, υπάρχουν κι αυτοί που έχουν οπωσδήποτε απαίτηση για λουξ χώρους, ή αυτοί που γαμάνε και στο βρωμομετάξι... αλλά κατά κύριο λόγο αυτές είναι οι 2 βασικές διακρίσεις. Λοιπόν, αυτά τα 2 είδη παιχτών δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουνε σε τίποτα οπότε μην το κουράζετε το θέμα  :grin:

Επισκέπτης

Τη γνωμη σου κρατα την για τον εαυτο σου. Το οτι εκανες μια θετικη κριτικη δεν σημαινει οτι το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ειναι κωλοχανειο. Και σου εγραψα παπαδες να κανουν στο δωματιο το μαγαζι ηταν ειναι και θα ειναι κωλοχανειο. Τωρα εαν καποιοι θελουν να τρων τυροπιτακια και μπομπουλες ας το επισκεφθουν. Μεχρι εκει καλα ειναι.

βλέπω ότι τα πραγματικά προμοτοράκια δυσανασχετούν με την άνοδο του ιδρύματος...

Επισκέπτης

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητέ master.ioannis,επέτρεψε μου να σου πω οτι εισαι φαουλ....έγραψες την κριτική σου,ωραία και καλά,την διαβάσαμε,σεβόμαστε τη γνωμη σου...έγραψες επίσης οτι δεν θα συμμετάσχεις σε κοκορομαχίες....σου απάντησε ο ψάρακας,με κόσμιο νομιζω υφος και με τα δικά του επιχειρήματα.Και εσυ,παραβιάζοντας την δική σου υπόσχεση,επανέρχεσαι με "άλλο" ύφος,και μάλιστα μιλάς για "τυροπιτάκια και μπομπούλες",προσβάλλοντας κάποιους απο εμας...Ναι λοιπόν,έκανε το μαγαζί πριν καιρό,μια μικρή γιορτούλα και μαζευτήκαμε 5- 10 φίλοι και τα είπαμε....είναι κακό αυτό? μας καθιστά αυτομάτως προμότορες?
Δεν είναι σωστή αυτή η συμπεριφορά,επέτρεψε μου να σου πω.Είμαστε πολύ καιρό μέλη του φόρουμ και έχουμε δόσει δείγματα γραφής.Και γι' αυτό έχουμε το θαρρος της γνωμης μας.Και προσωπικά,δεν εχω κανένα πρόβλημα να υπερασπιστώ τις απόψεις μου,είτε πρόκειται για μαγαζιά,είτε για συγκεκριμένες κοπέλλες,και αδιαφορώ για το τι σχόλια θα κάνει ο καθένας...Γράφω πάντα αυτό που πιστευω....σε αντίθεση με άλλους,και δεν αναφέρομαι σε σένα,που γράφουν του κόσμου τα ψέμματα και τις ανακρίβειες,επειδη κάποιο μαγαζί,η κάποια κοπέλλα,δεν τους έκανε τα κεφια τους....
Καλό σου απόγευμα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom