Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
το καλοκαίρι μιά πισινούλα στην βεράντα δεν θα ήταν άσχημα.....
πάρε τον λούπ να στείλει συνεργείο να πάρουν μέτρα  :2funny: :2funny: :2funny:
Εφτασεεεεεε!!!!!!!!

images

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.165
Πόντοι
46.232
αυτά είναι , άμεση ανταπόκριση......

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
το απολαμβάνεις και ξεχνάς τις ελλειψεις του ασανσέρ, του ενός μπάνιου και του μικρου δωματιου .....
Σεβομενος την δικη σου αποψη την πατησα στην Καραισκου και δεν εχω σκοπο να καταταλαιπωρηθω για να παω σε ενα μαγαζι, που δεν εχει την στοιχειωδη υποδομη για να αφησω τα λεφτα μου. Εσυ τα λες δωματια αυτα? Να κοβεις βολτες με την πετσετα στο σαλονι ειναι ασημαντη λεπτομερεια και σεβασμος στον πελατη? Οπου δουλευει η Φωτεινη δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι το καλυτερο μαγαζι( Κυραλενη - Καιτη - Καραισκου και παει λεγοντας). Οταν θα φυγει απο εκει θα μπει και αυτο στα αζητητα.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Σεβομενος την δικη σου αποψη την πατησα στην Καραισκου και δεν εχω σκοπο να καταταλαιπωρηθω για να παω σε ενα μαγαζι, που δεν εχει την στοιχειωδη υποδομη για να αφησω τα λεφτα μου. Εσυ τα λες δωματια αυτα? Να κοβεις βολτες με την πετσετα στο σαλονι ειναι ασημαντη λεπτομερεια και σεβασμος στον πελατη? Οπου δουλευει η Φωτεινη δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι το καλυτερο μαγαζι( Κυραλενη - Καιτη - Καραισκου και παει λεγοντας). Οταν θα φυγει απο εκει θα μπει και αυτο στα αζητητα.
στη Καραισκου δεν ξερω γιατί την πάτησες ...ουτε καταλαβα τι προβλημα ειχες με την κυρα Ελένη , Καιτη και παει λέγοντας , σου εχω προτείνει ακόμα το Συγγρου 45 και το Ποσειδώνος 67....και πάντα λέω τη αποψή μου για ολα τα μαγαζιά που εχω κατα καιρούς επισκεφθεί...Και προτεινω  αυτά που μένω ευαριστημένος......Ουτε ειπα ποτέ οτι δεν ειναι μειονέκτημα το ενα μπάνιο η οτι δεν παίζουν και άλλα αντικειμενικά προβλήματα ....Ομως το μαγαζύ εχει και θετικά σημεία που εμένα με τραβανε ....Γουστάρω πολύ για παραδειγμα τον χωρο ως ερωτική φωλιά ,την άνεση χρόνου ,τον καφέ που θα πιω στο σαλόνι διπλα στο τζάκι με συντροφιά ολες τις κοπέλες  ,γεγονός  που με προδιαθέτει για απολαυστική συνεδρία και τέλος την πολύ φιλική συμπεριφορά των κορασίδων ... και κάτι σκόμα : προσπάθησες να με προσβάλεις λέγοντας μου για την Φωτεινή ....σε παρακαλώ μαζέψου .... δεν σου το επιτρέπω . εγώ δεν εχω ασχοληθεί να προσβάλω ουτε εσένα ουτε κάποιον αλλο στο site

Επισκέπτης
στη Καραισκου δεν ξερω γιατί την πάτησες ...ουτε καταλαβα τι προβλημα ειχες με την κυρα Ελένη , Καιτη και παει λέγοντας , σου εχω προτείνει ακόμα το Συγγρου 45 και το Ποσειδώνος 67....και πάντα λέω τη αποψή μου για ολα τα μαγαζιά που εχω κατα καιρούς επισκεφθεί...Και προτεινω  αυτά που μένω ευαριστημένος......Ουτε ειπα ποτέ οτι δεν ειναι μειονέκτημα το ενα μπάνιο η οτι δεν παίζουν και άλλα αντικειμενικά προβλήματα ....Ομως το μαγαζύ εχει και θετικά σημεία που εμένα με τραβανε ....Γουστάρω πολύ για παραδειγμα τον χωρο ως ερωτική φωλιά ,την άνεση χρόνου ,τον καφέ που θα πιω στο σαλόνι διπλα στο τζάκι με συντροφιά ολες τις κοπέλες  ,γεγονός  που με προδιαθέτει για απολαυστική συνεδρία και τέλος την πολύ φιλική συμπεριφορά των κορασίδων ... και κάτι σκόμα : προσπάθησες να με προσβάλεις λέγοντας μου για την Φωτεινή ....σε παρακαλώ μαζέψου .... δεν σου το επιτρέπω . εγώ δεν εχω ασχοληθεί να προσβάλω ουτε εσένα ουτε κάποιον αλλο στο site

ρε γραψτα στ'αρχίδια σου τα προμοτοράκια!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
ρε γραψτα στ'αρχίδια σου τα προμοτοράκια!!!
μπραβο και ΨΑΡΑΚΑΣ_2 προμοτορας ?????????????????/  αναβαθμιζομαστε διαρκως....
αυτο σημαινει οτι μασαζονετε και μπριζολιαζετε τσαμπα στο παρον ιδρυμα ?????????

Επισκέπτης
αυτο σημαινει οτι μασαζονετε και μπριζολιαζετε τσαμπα στο παρον ιδρυμα ?????????

ποιος είπε ότι ο ΨΑΡΑΚΑΣ είναι προμότορας ρε φίλε? :uglystupid: τους χασοδίκηδες και τους μαστερ ιωαννηδες εννοούσα!

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχην δεν ειπα οτι εχω προβλημα με Κυραλενη και Καιτη. Δεν το διαφημιζεις σαν ερωτικη φωλια, αλλα σαν μαγαζι που πρεπει να πληρωσει καποιος για να λαβει υπηρεσιες. Και οσον αφορα για τη σχεση σου με τη Φωτεινη, (δεν εχω καποιο προβλημα με την κοπελα), βγαζει ματι. Αν λεω κατι λαθος τοτε να δεχτω τους χαρακτηρισμους. Ο daniel τι ζορι τραβαει, δεν ξερω, θα σε γελασω και δεν το θελω!

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παίδες, προμότορας δεν είναι αυτός που λέει την αλήθεια από όπου και να πηγάζει. (δηλαδή είτε την λέει γιατί είναι η προσωπική του κρίση, είτε την λέει γιατί έχει γκόμενα την κοπέλα ή φίλο τον μαγαζάτορα) Προμότορας είναι αυτός που λέει ανακρίβιες με σκοπό να παρασύρει συναγωνιστές να πάνε σε συγκεκριμένο μαγαζί προκειμένου να γίνει τζίρος.
Κατόπιν αυτού το να λένε δύο συναγωνιστές ότι για να πας στο μπάνιο περνάς από το σαλόνι το οποίο τον μεν ένα τον ενοχλεί, τον δε άλλο δεν τον ενοχλεί, αυτό δεν είναι προμοσιον.

Επισκέπτης
Καταρχην δεν ειπα οτι εχω προβλημα με Κυραλενη και Καιτη. Δεν το διαφημιζεις σαν ερωτικη φωλια, αλλα σαν μαγαζι που πρεπει να πληρωσει καποιος για να λαβει υπηρεσιες. Και οσον αφορα για τη σχεση σου με τη Φωτεινη, (δεν εχω καποιο προβλημα με την κοπελα), βγαζει ματι. Αν λεω κατι λαθος τοτε να δεχτω τους χαρακτηρισμους. Ο daniel τι ζορι τραβαει, δεν ξερω, θα σε γελασω και δεν το θελω!

ρε χασοδίκη τράβα να κερδίσεις καμια δίκη και ασε τα μασατζίδικα σε αυτούς που ξέρουν να εκτιμούν και χώρους και λαδοκόρες! :birdman:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  λεμε   συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.  δεν το κλεινουμε τελικα  αυτο το θεμα ?    ασχετα με  τα 1-2 μειονεκτηματα  που υπαρχουν και που δεν λυνονται ,  δεν ειναι πολυ σημαντικα ,  η ανεση χρονου ,     η φιλικη ατμοσφαιρα ,   η συμπεριφορα  και η αντιμετωπιση  εκ μερουs  των κοριτσιων ωs προs τον πελατη ( που δεν τον βλεπουν καθαρα-καθαρα σαν πελατη  ) .    τωρα οσο για την εμφανιση τουs ,   οποιοs θελει παει βλεπει και αν του αρεσει καποια περναει.  γουστα ειναι αυτα.  ο καθεναs εχει παντα τα δικα του κριτηρια.  

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
επισηs  καποιοs  ειπε,  οτι η τζουλια ειναι με τα τακουνια 1,65.    λαθοs.  ειναι αρκετα ψηλη.       

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Γλυφαδιώτη πολύ φόρα πήρες ...σε παρακάλεσα να μαζευτείς και να μη μπαινεις σε προσωπικές αναφορές ....δεν το σεβάστηκες με εγραψες στα αρχίδια σου και συνεχίζεις .....τωρα απαιτω να ζητησεις συγνώμη .....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εσυ ετσι το κατάλαβες ? θα σου προτεινω αλλο μαγαζύ τότε με διαφορετικό στυλ.....Συγγρου 45 με επιλογές Ναταλι , Νικη και Αλεξια .... Ειναι και το Ποσειδώνος 67 με καλές υπηρεσίες αλλα και αυτο εχει ενα μπάνιο (εγω δεν εχω θεμα )που ισως σε ενοχλεί...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom