Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γλυφαδιώτη πολύ φόρα πήρες ...σε παρακάλεσα να μαζευτείς και να μη μπαινεις σε προσωπικές αναφορές ....δεν το σεβάστηκες με εγραψες στα αρχίδια σου και συνεχίζεις .....τωρα απαιτω να ζητησεις συγνώμη .....
Καλα μη χτυπιεσαι, δεν σε ειπαμε και καμπουρη! Μια διαπιστωση εκανα για κατι, που ουτε εσυ προσπαθησες να κρυψεις ποτε. Δεν το θεωρω κακο να εχεις μια συμπαθεια, η ενσταση μου ειναι για την υποδομη του πολυδιαφημιζομενου χωρου που δεν εχει καν δωματια, και που  πρεπει να περιφερεσαι με την πετσετα στους κοινοχρηστους χωρους. Ειναι αποψη μου και οφειλεις να τη σεβαστεις. Δεν σκοπευω να συνεχισω την αντιπαραθεση.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Καλα μη χτυπιεσαι, δεν σε ειπαμε και καμπουρη! Μια διαπιστωση εκανα για κατι, που ουτε εσυ προσπαθησες να κρυψεις ποτε. Δεν το θεωρω κακο να εχεις μια συμπαθεια, η ενσταση μου ειναι για την υποδομη του πολυδιαφημιζομενου χωρου που δεν εχει καν δωματια, και που  πρεπει να περιφερεσαι με την πετσετα στους κοινοχρηστους χωρους. Ειναι αποψη μου και οφειλεις να τη σεβαστεις. Δεν σκοπευω να συνεχισω την αντιπαραθεση.
δεκτό πλεον το υφος σου ....το εστρωσες ....δεν με ενδιαφερει η αποψη σου για το μαγαζύ αλλα η προσωπικη επιθεση σε εμενα ...

jevjev

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι παιζει σημερα απο κοπελες ξερει κανεις ?

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
εσυ ετσι το κατάλαβες ? θα σου προτεινω αλλο μαγαζύ τότε με διαφορετικό στυλ.....Συγγρου 45 με επιλογές Ναταλι , Νικη και Αλεξια .... Ειναι και το Ποσειδώνος 67 με καλές υπηρεσίες αλλα και αυτο εχει ενα μπάνιο (εγω δεν εχω θεμα )που ισως σε ενοχλεί...
πραγματι ετσι το καταλαβα αγαπητε και μου εκανε εντυπωση ξερεις γιατι. ζητω συγνωμη για την παρεξηγηση και οπωσδηποτε ευχαριστω για τις πληροφοριες...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ναι...παίξτε...παίξτε ακόμα λίγο..... :dancing:

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Παντως εγω πηρα διπλο τις ωραιωτερες πρασινες ματάρες και απο τις δυο Ρανια και Ζωη βεβαια αυτο που μετρησε στο δωματιο ηταν τα παιγνιδια με τις χειλάρες .παντως ο χωρος μέχρι το σαλόνι ειναι ζεστός και η υποδοχη φιλικη αλλα  παρακατω θελει  βελτιωση 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Το είχα ξαναγράψει παλαιότερα σε άλλο thread,θα το πω και τώρα....όλα απο το μυαλό ξεκινάνε....και η ανθρώπινη ψυχολογία δεν αλλάζει και ας περάσουν 1000 χρόνια.....αν θελεις κάτι να γίνει "επιθυμητό",να το θέλουν όλοι,απλά "απαγόρευσε το".Καντο μη διαθεσιμο....δεν υπάρχει ασφαλέστερη συνταγη.
Να διευκρινήσω ομως κάτι εδω....με την συγκεκριμένη κοπέλλα δεν παίζεται αυτό το παιχνίδι,απλά είναι άλλος ο ρόλος της στο μαγαζί.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
Δεν το βλέπω πιθανό...... Είμαι έτοιμος να τη γλύψω μέχρι οστού! :P
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ....
υπάρχει και το άλλο που λέει φάτε μάτια ψάρια ......
ξέχνα την την φωτεινούλα.....δεν είναι για τα δόντια σου....ακού που σου λέω  ;) ;) 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ....
υπάρχει και το άλλο που λέει φάτε μάτια ψάρια ......
ξέχνα την την φωτεινούλα.....δεν είναι για τα δόντια σου....ακού που σου λέω  ;) ;) 
    καλα δεν παιζεσαι με τιποτα.   

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.163
Πόντοι
46.232
εμ το προσπαθώ.....ουάου

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom