Αυτός τουλάχιστον το πίνει επάνω...ενώ εσύ στο Details κόβεις κίνηση σε ότι περνάει-πετάει.
Αναλώνομαι στο να παρατηρώ τις ενδυματολογικές επιλογές των γηγενών θήλεων.
Άσχημα είναι?
Αυτός τουλάχιστον το πίνει επάνω...ενώ εσύ στο Details κόβεις κίνηση σε ότι περνάει-πετάει.
Ανέβα και στον όροφο που οι ενδυμασίες είναι λιτές και αέρινες......Αναλώνομαι στο να παρατηρώ τις ενδυματολογικές επιλογές των γηγενών θήλεων.
Άσχημα είναι?
Ανέβα και στον όροφο που οι ενδυμασίες είναι λιτές και αέρινες......
Δεν πιστεύω να υπονοείς κάτι με τα....μνημεία!Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι τέτοιο.....:
Δεν πιστεύω να υπονοείς κάτι με τα....μνημεία!
υπάρχει και αυτό που θέλει βέβαια ....αν θεωρειται θεια η Αλεξ στα 35 της ...Τώρα μάλιστα! Βλέπεις υπάρχει και αγοραστικό κοινό που δε θέλει θείες Όλγες!!!
Προσφατη επισκεψη στο ιδρυμα...εθεαθηκαν αλλαγές και με ενημερωσαν οτι θα συνεχισθουν ...τοσο στο ροστερ οσο και στον χωρο...παρουσες Ηλιανα , Αλεξανδρα, Ρανια ,Ζωή και αλλες δυο που δουλευαν ...
και κάτι ακόμα ..το τελευταιο test ηταν με Ράνια και μάλιστα επιτυχημένο ...μεγαλο στηθος και παθιάρικη συμμετοχη που μαλλον δεν διακρίνεται κατα την παρουσίασή της ...σύντομα θα επισκεφθώ το ίδρυμα! φίλε ΨΑΡΑΚΑ thanks για την ενημέρωση!
και κάτι ακόμα ..το τελευταιο test ηταν με Ράνια και μάλιστα επιτυχημένο ...μεγαλο στηθος και παθιάρικη συμμετοχη που μαλλον δεν διακρίνεται κατα την παρουσίασή της ...
Μου φαίνεται ότι όλες τις έχεις μερεμετήσει εκεί μέσα.....!
Μεγάλο στήθος είπες.....?
Περίμενε να κάνει καταδρομική ο anatolgami και ο vyzaras!
...Μικρά καλάθια να κρατάμε...έχει γεμίσει ειδήμονες ο χώρος...το 3,5άρι το κάνουν 5άρι...
Ρε μαγγες μια μαιρη(κοτοπουτανο) που ηταν εκει πριν κανα χρονο υπαρχει ακομα? Ηταν στην υποδοχη!!!
Τότε ας πάμε μαζί επίσκεψη. Είσαι Ο ειδήμων στα μεγέθη γαλακτοφόρων αδένων.
Κι εγώ θα είμαι ανεξάρτητος ο παρατηρητής του ΟΗΕ που θα καταγράψει αμερόληπτα τη γνώμη σου.
...Άστα ρε φίλε...ΔΕΝ υπάρχει σάλιο...
μπαζο !!!!!! ...ισως μιλάει για πριν 30 χρόνια ....πάντως δεν ειναι εκει...Μπαζο!
Τώρα μάλιστα! Βλέπεις υπάρχει και αγοραστικό κοινό που δε θέλει θείες Όλγες!!!
μπαζο !!!!!! ...ισως μιλάει για πριν 30 χρόνια ....πάντως δεν ειναι εκει...