Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Και ο χωρος θα ειναι μεγαλυτερος,πιο ωραιος,και με περισσοτερες....επιλογες!Α,ξεχασα!Νομιζω θα εχει και ασανσερ! :)

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
...Το υπόλοιπον ρόστερ;
Αν πήγατε πρόσφατα και έχετε "εικόνα" θα το εκτιμούσα να μας ενημερώσετε σχετικώς (περιγραφές-ηλικίες).
Προκαταβολικώς ευχαριστώ. :)

Γειά σου αγαπητέ φίλε mysterious.

Λοιπόν το ρόστερ είχε δύο απουσίες. Παρούσες η Αλεξάνδρα Ελληνίδα ξανθιά (βαμμένη) ~35 με πιασίματα γεμάτο πωπό και ωραίο στήθος & ρώγες, (πρώην από Ομήρου 35) πύραυλος επάνω στον αγώνα και ταιριάζει δυνατό δίδυμο με τη φίλη της την Ρίτα (ή Ράνια) ωραίο Ρωσιδάκι με τροφαντά  2,5~3άρια βυζάκια, καστανή με μαλλία λίγο μακρύτερα από τον ώμο. Επίσης η Φωτεινή 30~35, ξανθιά κοντούλα (με μεγαλύτερο στήθος που μ' αρέσει) αλλά δυστυχώς έχει τα ρούχα της και είναι εκτός μάχης. Η πιτσιρίκα Ρ20  απαράδεκτη Άννα με τα μπλέ μάτια, φυσιολογικό σώμα αλλά άβυζη, και σου πρήζει τ' αρχίδια με τα μη και μου και μα.
Καλή εντύπωση μου έκανε και η pre-milf Ηλιάνα  ξανθιά με πιο κοντό μαλλάκι με αδύνατο αλλά καλίγραμμο σώμα.  Νομίζω οτι ο συνδυασμός Φωτεινής με Αλεξάνδρα είναι για μεγάλες αντοχές στην μάχη και από όσο τις "κόβω" το μάτι τους γυαλίζει και σε κάνουν να πεις το Δεσπότη, Παναγιώτη...αν δεν κατεβάσουν όμως πρώτα τις τιμές τους δεν θα τις δοκιμάσω in-flesh.

τα λέμε dear mysterious και από κοντά ίσως παρέα για scouting...

V for Vendetta

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επίσης η Φωτεινή 30~35, ξανθιά κοντούλα (με μεγαλύτερο στήθος που μ' αρέσει) αλλά δυστυχώς έχει τα ρούχα της και είναι εκτός μάχης.

Μου φαίνεται, ότι αυτή τα έχει μονίμως, γιατί δεν έχω δει κριτική και εντυπώσεις από συναγωνιστή εδώ και καιρό....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
 Γειά σου αγαπητέ φίλε mysterious.  Λοιπόν το ρόστερ είχε δύο απουσίες. τα λέμε dear mysterious και από κοντά ίσως παρέα για scouting... V for Vendetta
Ζωή κοντη ξανθειά με ομορφα χαρακτηριστικά ηλικία 29 με 32 ....Τζούλια από τις ωραίες γεμάτες με προστυχη φάτσα και μεγάλο στήθος ηλικία 28 με 31

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ποιά η καινούργια διεύθυνση? Πότε ξεκινάει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
Μου φαίνεται, ότι αυτή τα έχει μονίμως, γιατί δεν έχω δει κριτική και εντυπώσεις από συναγωνιστή εδώ και καιρό....
η φωτεινή δεν περνάει.....είναι η σερίφισα.....

kuros78

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Ζωή κοντη ξανθειά με ομορφα χαρακτηριστικά ηλικία 29 με 32 ....Τζούλια από τις ωραίες γεμάτες με προστυχη φάτσα και μεγάλο στήθος ηλικία 28 με 31
Στο περασμα απο κηφ 38 πηρε το ματι μου μια βυζαρου ξανθια με μπουταρες ονοματι Τζουλια πιθανον να ειναι η συγκεκριμενη :tits2:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Και ο χωρος θα ειναι μεγαλυτερος,πιο ωραιος,και με περισσοτερες....επιλογες!Α,ξεχασα!Νομιζω θα εχει και ασανσερ! :)

Και να κρατήσουν τις ίδιες υψηλές τιμές ενώ οι άλλοι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν τι γίνεται ?  Να λείπει καλύτερα και τα μεγάλα δωμάτια & τα ανσανσέρ τι να τα κάνεις αν δεν έχεις τα ποσά που ζητούν.  Στη Μάγια και την Κατερίνα με 60 φούλ καλύτερα.  :rockon:

V

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
  Και να κρατήσουν τις ίδιες υψηλές τιμές ενώ οι άλλοι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν τι γίνεται ?   Να λείπει καλύτερα και τα μεγάλα δωμάτια & τα ανσανσέρ τι να τα κάνεις αν δεν έχεις τα ποσά που ζητούν.  Στη Μάγια και την Κατερίνα με 60 φούλ καλύτερα.  :rockon:

V
Που βρισκονται αυτες παικταρα μου;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Καραϊσκου, έχω αμφιβολίες για την ποιότητα και ποσότητα των υπηρεσιών και των θεραπευτριών.

Μάρνη 28 είναι σαφέστατα καλύτερα.
συμφωνω ...σε αυτες τις τιμες ομως η ποιοτητα ειναι δυσκολη

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
συμφωνω ...σε αυτες τις τιμες ομως η ποιοτητα ειναι δυσκολη

Άλλοτε, θα συμφωνούσα ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου και δε θα σήκωνα μύγα στο σπαθί μου.

Τώρα όμως που έχει πέσει η ποιότητα του πορτοφολιού μου, βάζω κι εγώ νερό στο κρασί μου.
Αλλά το έχουμε συζητήσει πρόσφατα αυτό. ;)

Υπάρχει κάτι νεώτερο σχετικά με τη μετακόμιση που αναφέρθηκε άνωθεν? :think:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Άλλοτε, θα συμφωνούσα ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου και δε θα σήκωνα μύγα στο σπαθί μου.

Τώρα όμως που έχει πέσει η ποιότητα του πορτοφολιού μου, βάζω κι εγώ νερό στο κρασί μου.
Αλλά το έχουμε συζητήσει πρόσφατα αυτό. ;)

Υπάρχει κάτι νεώτερο σχετικά με τη μετακόμιση που αναφέρθηκε άνωθεν? :think:
εχεις δικιο....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom