leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
ναι , το μαγαζί θα μεταφερθεί σε άλλο διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση στην ίδια περιοχή.....
Αυτό θα πει ενημέρωση!!!!!!!
ναι , το μαγαζί θα μεταφερθεί σε άλλο διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση στην ίδια περιοχή.....
...Το υπόλοιπον ρόστερ;
Αν πήγατε πρόσφατα και έχετε "εικόνα" θα το εκτιμούσα να μας ενημερώσετε σχετικώς (περιγραφές-ηλικίες).
Προκαταβολικώς ευχαριστώ.
Επίσης η Φωτεινή 30~35, ξανθιά κοντούλα (με μεγαλύτερο στήθος που μ' αρέσει) αλλά δυστυχώς έχει τα ρούχα της και είναι εκτός μάχης.
Ζωή κοντη ξανθειά με ομορφα χαρακτηριστικά ηλικία 29 με 32 ....Τζούλια από τις ωραίες γεμάτες με προστυχη φάτσα και μεγάλο στήθος ηλικία 28 με 31Γειά σου αγαπητέ φίλε mysterious. Λοιπόν το ρόστερ είχε δύο απουσίες. τα λέμε dear mysterious και από κοντά ίσως παρέα για scouting... V for Vendetta
η φωτεινή δεν περνάει.....είναι η σερίφισα.....Μου φαίνεται, ότι αυτή τα έχει μονίμως, γιατί δεν έχω δει κριτική και εντυπώσεις από συναγωνιστή εδώ και καιρό....
Στο περασμα απο κηφ 38 πηρε το ματι μου μια βυζαρου ξανθια με μπουταρες ονοματι Τζουλια πιθανον να ειναι η συγκεκριμενηΖωή κοντη ξανθειά με ομορφα χαρακτηριστικά ηλικία 29 με 32 ....Τζούλια από τις ωραίες γεμάτες με προστυχη φάτσα και μεγάλο στήθος ηλικία 28 με 31
Αυτό θα πει ενημέρωση!!!!!!!
Και ο χωρος θα ειναι μεγαλυτερος,πιο ωραιος,και με περισσοτερες....επιλογες!Α,ξεχασα!Νομιζω θα εχει και ασανσερ!
Που βρισκονται αυτες παικταρα μου;Και να κρατήσουν τις ίδιες υψηλές τιμές ενώ οι άλλοι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν τι γίνεται ? Να λείπει καλύτερα και τα μεγάλα δωμάτια & τα ανσανσέρ τι να τα κάνεις αν δεν έχεις τα ποσά που ζητούν. Στη Μάγια και την Κατερίνα με 60 φούλ καλύτερα.
V
Που βρισκονται αυτες παικταρα μου;
και Μαρνης 28 και Καραισκου με 50 ευρωΚαλώς τον έλα μαζί μας και συ με τους οπαδούς της Ιουλιανού :
και Μαρνης 28 και Καραισκου με 50 ευρω
συμφωνω ...σε αυτες τις τιμες ομως η ποιοτητα ειναι δυσκοληΚαραϊσκου, έχω αμφιβολίες για την ποιότητα και ποσότητα των υπηρεσιών και των θεραπευτριών.
Μάρνη 28 είναι σαφέστατα καλύτερα.
συμφωνω ...σε αυτες τις τιμες ομως η ποιοτητα ειναι δυσκολη
εχεις δικιο....Άλλοτε, θα συμφωνούσα ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου και δε θα σήκωνα μύγα στο σπαθί μου.
Τώρα όμως που έχει πέσει η ποιότητα του πορτοφολιού μου, βάζω κι εγώ νερό στο κρασί μου.
Αλλά το έχουμε συζητήσει πρόσφατα αυτό. ;)
Υπάρχει κάτι νεώτερο σχετικά με τη μετακόμιση που αναφέρθηκε άνωθεν?
ξερω οτι εχει ρεπώ...αυριο Ηρακλείου θα ειναιΣτο περασμα απο κηφ 38 πηρε το ματι μου μια βυζαρου ξανθια με μπουταρες ονοματι Τζουλια πιθανον να ειναι η συγκεκριμενη
όταν πάει να δείς...
εκει μαλλον θα εχει νεα τεμαχιαΝα περιμένω να πάει στη νέα διεύθυνση ή θα αργήσει και να πάω στη τωρινή?