Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Σαφώς και δεν είναι εκεί τώρα. Νομίζω το είπα ξεκάθαρα.Αυτή που ρώταγε ο φίλος είναι η ΠΡΩΗΝ ιδιοκτήτρια.Και αφού είναι πρώην, σαφώς και δεν είναι εκεί πια.
Σήμερα ήταν Αλεξάνδρα,Ηλιάνα και Αννα(νομίζω).
Μαγκες,η Αλεξανδρα λεει τιποτα;

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μαγκες,η Αλεξανδρα λεει τιποτα;
στο δωματιο λέει ...αλλα απο οτι σε εχω καταλάβει δεν ειναι στα γουστα σου ...δεν ειναι πιπινι....Ελληνίδα με ορεξη στο δωμάτιο γύρω στα 35...φέρνει λίγο στο στυλ συη Νατασα Θεοδωριδου ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
στο δωματιο λέει ...αλλα απο οτι σε εχω καταλάβει δεν ειναι στα γουστα σου ...δεν ειναι πιπινι....Ελληνίδα με ορεξη στο δωμάτιο γύρω στα 35...φέρνει λίγο στο στυλ συη Νατασα Θεοδωριδου ...
μη παραξηγηθώ..εννοώ στο στυλ εμφάνισης και οχι στο :fuck1: :fuck1:    :2funny: :2funny:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6

Ισως πριν την περιλάβει ο Φουστάνος, και ...με κάποια κιλά παραπάνω.
Κατά τα άλλα μια χαρά είναι.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
λεγε λεγε το..κοπελι,κανει την γρια και..θελει???
και ο νοων νοειτω... ;)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
λεγε λεγε το..κοπελι,κανει την γρια και..θελει???
και ο νοων νοειτω... ;)
δικιο εχεις ...εδω ολοκληρος λαος δεν αντιδρα σε μνημονια και εκβιασμούς ...με το μπλα μπλα των ΜΜΕ

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
...Το υπόλοιπον ρόστερ;
Αν πήγατε πρόσφατα και έχετε "εικόνα" θα το εκτιμούσα να μας ενημερώσετε σχετικώς (περιγραφές-ηλικίες).
Προκαταβολικώς ευχαριστώ. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
...Το υπόλοιπον ρόστερ;
Αν πήγατε πρόσφατα και έχετε "εικόνα" θα το εκτιμούσα να μας ενημερώσετε σχετικώς (περιγραφές-ηλικίες).
Προκαταβολικώς ευχαριστώ. :)

Πάντως πρέπει να είχαν μετακόμιση το Σάββατο που μας πέρασε... Καθόμουν σε αντικριστή καφετέρια μαζί με ένα άλλο ραμολί και καθώς  πίναμε το φλισκούνι μας, παρατηρήσαμε διάφορες φορτοεκφορτώσεις.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Πάντως πρέπει να είχαν μετακόμιση το Σάββατο που μας πέρασε... Καθόμουν σε αντικριστή καφετέρια μαζί με ένα άλλο ραμολί και καθώς  πίναμε το φλισκούνι μας, παρατηρήσαμε διάφορες φορτοεκφορτώσεις.
Σεις με ραμολί; Τι ξεπεσμός......

Αλήθεια, τι μεταφέρανε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.159
Πόντοι
46.232
ναι , το μαγαζί θα μεταφερθεί σε άλλο διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση στην ίδια περιοχή.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom