Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
τι λες ρε φιλαράκο :o τόσο γκαντέμης είμαι? :headbang: χθες που πέρασα είχε μόνο δύο λαδοκόρες και σήμερα 10? :headbang: θα περάσω οπωσδήποτε μες τη βδομάδα για test drive! :fuck1: :fuck1: :fuck1:

10 φιλε και οι μισες τουλαχιστον ηταν μουναρες!!! ξεχωρισα κατι Ρωσιδια με κορμια θανητοφορα!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επειδή ο χωρος είναι μικρός και διαθετει μονο 2 δωμάτια,μήπως οι 10 θεραπεύτριες ήσαν υποψήφιες για πρόσληψη? μήπως ευρίσκοντο εκεί για την απαραίτητη οντισιόν? αν είναι ετσι τα πράγματα,αυτοπροτεινομαι ως κριτής.... :rockon:

Επισκέπτης
Επειδή ο χωρος είναι μικρός και διαθετει μονο 2 δωμάτια,μήπως οι 10 θεραπεύτριες ήσαν υποψήφιες για πρόσληψη? μήπως ευρίσκοντο εκεί για την απαραίτητη οντισιόν? αν είναι ετσι τα πράγματα,αυτοπροτεινομαι ως κριτής.... :rockon:

αυτο μου εκανε εντυπωση και εμενα.οτι ηταν μαζεμενες τοσες μουναρες σε τοσο μικρο χωρο.εχει να πεσει πολυ πουτσα στο καταστημα!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
και ομως και οι δεκα ηταν διαθεσιμες ....ποιος ξέρει ??

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
και ομως και οι δεκα ηταν διαθεσιμες ....ποιος ξέρει ??

Φυσικά και θα ήσαν διαθέσιμες,αφού επρόκειτο για οντισιόν....αυτά ομως,φίλε Ψαρακα,τα λένε απο πριν,δεν τα μαθαίνουμε τελευταία στιγμή......

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Βοηθό θέλεις?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
πολλές ειναι αλλα πρεπει να υπάρχει συναγωνισμός , ωστε οι υπηρεσίες των θεραπευτριών να γίνουν πιο ποιοτικές ...στο τέλος πάλι λίγωτερες θα μείνουν , γιατι οι χειροτερες δεν θα δουλεύουν και θα αποχωρήσουν ....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
πολλές ειναι αλλα πρεπει να υπάρχει συναγωνισμός , ωστε οι υπηρεσίες των θεραπευτριών να γίνουν πιο ποιοτικές ...στο τέλος πάλι λίγωτερες θα μείνουν , γιατι οι χειροτερες δεν θα δουλεύουν και θα αποχωρήσουν ....

σοφά τα λόγια του φίλου Ψάρακα....το μαγαζί δίνει ευκαιρίες σε πολλές κοπέλλες και αυτό φυσικά είναι προς όφελός μας..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φυσικά και θα ήσαν διαθέσιμες,αφού επρόκειτο για οντισιόν....αυτά ομως,φίλε Ψαρακα,τα λένε απο πριν,δεν τα μαθαίνουμε τελευταία στιγμή......

Αφού χρειάζεστε βοήθεια στο.....casting! Γιατί δεν το λέτε νωρίτερα?

Πλήρης ανοργανωσιά εδώ στην Ελλάδα βρε παιδάκι μου...... :grin:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Αφού χρειάζεστε βοήθεια στο.....casting! Γιατί δεν το λέτε νωρίτερα?

Πλήρης ανοργανωσιά εδώ στην Ελλάδα βρε παιδάκι μου...... :grin:
συμφωνω μαζύ σου ....πάντως εγω ενημερώθηκα και εσπευσα ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το πάρκινγκ πώς ειναι στην περιοχή;

Επισκέπτης

τελικά τέσταρε κανείς τις νέες αφίξεις? ή πάλι εγώ θα βγάλω το φίδι από τη τρύπα? :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ψιλοχάλια, αλλά αν το συνδυάσεις με καυλάντισμα με τα μωρά που θα είναι για καφέ στον πεζόδρομο, το όλο πακέτο αποκτά νέα δυναμική.

gletzes

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Μπορεις να πας δευτερα ή τεταρτη απογευμα  ή σκ που τα μαγαζια ειναι κλειστα και εχεις περισσοτερες ελπιδες να βρεις.Η τιμη παραμενει στα 80 ή επεσε καθολου?

Zandsex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Διάβασα σχεδον τα πάντα εδώ και έχω κανονίσει ήδη να πάω το Σάββατο. Επειδή μένω στο Χαλάνδρι με βολεύει απίστευτα γιατί το ποιο κοντινό ήταν η βριλισσού. Από θέμα πάρκινγκ ξέρω 2-3 μέρη που βρίσκεις σχεδόν πάντα. Εκεί που είναι το dion αν ξέρετε στη βασιλέως γεωργίου στρίβεις δεξιά προς το ρέμα και έχει ειδικά σε ένα αδιέξοδο εκεί βρίσκεις και απ τη λεωφόρο πεντέλης προς το τέρμα στρίβεις δεξιά και ανεβαίνεις ένα δρόμο δίπλα στο ρέμα όπου έχει. Αυτά απέχουν 3 λεπτά με τα πόδια απ το μαγαζί. Γενικά κοντά στο ρέμα οπουδήποτε έχει.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μπορεις να πας δευτερα ή τεταρτη απογευμα  ή σκ που τα μαγαζια ειναι κλειστα και εχεις περισσοτερες ελπιδες να βρεις.Η τιμη παραμενει στα 80 ή επεσε καθολου?

Αν είναι κλειστά τα μαγοζιά παρκάρεις και στη Χαϊμαντά.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom