Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Πέρασα πρόσφατα και εγώ, απόγευμα καθημερινής. Στο χώρο ήταν διαθέσιμες 4 κυρίες, κατηγορίας milf και εμφανισιακά όχι πολύ πάνω απο το μέσο όρο. Τζένη (ευτραφής), ??? (δεν θυμάμαι όνομα) κλασσική ανατολικού μπλοκ, (δεν θυμάμαι όνομα) ψιλη, λεπτή και ξανθία και Λιλιάννα ? κλασσική Ελληνίδα. όλες πολύ ευγενικές, 80€ και ο χώρος υποδοχής καλός. Μέχρι έδω τα καλά ...

Τα δωμάτια, αυθαίρετα κλειστα μπαλκόνια 2χ2 !, μπάνιο κοινό που χρειάζεται να διασχίσεις το σαλόνι (θυμίζει παλιότερες εποχές) και υπηρεσίες "ξέπετα", δηλαδή μέσα σε 15 λεπτα είχαμε τελειώσει (full service). Δεν λεώ έχω συμμετοχή στο γρήγορο του θέμματος, αλλά όσο και να "ζήτησα" massage δεν υπηρχε διάθεση από το προσωπικό.  

Συνοπτικά χώρος μέτριος και υπηρεσίες μέτριες (full αλλά και foul service).

Γιαννάκη ΄μάλλον σε αλλο μαγαζύ πήγες ....δηλαδή σίγουρα ....1)ουτε ενα όνομα δεν πέτυχες ...2)milf υπάρχει αλλα οι υπόλοιπες ειναι απο 22 -32 ....3)μασάζ γίνεται και παρα πολύ καλό 4)διάρκεια 45-60λεπτά ....αν επιμένεις  όμως να μας πείς το ονομα της κορασίδας  ξεπέτας για να την αποφύγουμε .....Η δικιά μου εμπειρεία ειναι τελείως διαφορετική από την δικιά σου ....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Να και μία ανάλυση που δεν παρουσιάζει το μαγαζί σας ένα από τα καλυτερα στην Αθήνα.... Τελικά είναι οκ το μαγαζί ή κάνεις μπάνιο και περνάς μέσα από σαλόνια για να πάς στο δωμάτιό σου? Και σέρβις χωρίς μασάζ και ξεπέτα δεν αξίζει. Τίποτα το καινούργιο δηλαδή εδώ.... και γελάνε μαζί σου στην καφετέρια που σε βλέπουν να περιμένεις να μπεις στην πολυκατοικία....
περίμενες από τον φίλο σου να κάνει ανάλυση ωστε θριαμβευτικά  να  ικανοποιηθείς ? Αν εχεις πάει να κάνεις εσύ κριτική ...αλλα ουτε για καφέ στην καφετέρια δεν εχεις πάει...τι κριτική να αξιωθείς να κάνεις ?..γιατί δεν υπάρχει απέναντι  πολυκατοικία , αλλά μονοκατοικία και τον χειμώνα δεν υπάρχει καφέ με πελάτες έξω...  στο site θέλουμε αξιόπιστες κριτικές ...όποιες και αν ειναι ....αλλά από προσωπική εμπειρία και για πληροφόρηση των μελών...και όχι για τους δικούς σου  λόγους που ειναι ολοφάνερο σκοπό έχει την δυσφήμηση του εν λόγω καταστήματος ... εγώ και δικό μου να ηταν το μαγαζύ ποτέ δεν θα διακινδύνευα την αξιοπιστία μου μπροστά στα μέλη του site  που θέλω να την αποδεικνύω συνεχώς  ... Το μαγαζύ λοιπόν εχει αδύνατα σημεία (το μπάνιο ), ο χώρος είναι μικρός αλλά αυτό προσθέτει ζεστό και φιλικό περιβάλλον , δεν έχει ασανσέρ για τους αγύμναστους , αλλά δεν υπάρχει ξεπέτα , ο χρόνος παραμονής στο δωμάτιο ειναι 45-60 λεπτά ή και παραπάνω,μασάζ γίνεται  από όλες τις κοπέλες και μπορώ να κρίνω από τα καλύτερα στο χώρο ....οι λοιπές υπηρεσίες και η εμφάνιση των κοριτσιών ειναι υποκειμενική , όμως δεν υπάρχει η κατάσταση milf που αντιλήφθηκε ο Γιάννης ...  

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εκανα κι εγω κάποιες ερωτήσεις στον φίλο που πήγε στο μαγαζί,αλλά φυσικά δεν πήρα απάντηση...ο δε αλλος που σιγοντάρησε αμεσως μετά,δεν εχει περάσει ουτε απ' έξω...
Παιδια,είναι κρίμα να χαλάμε το συναδελφικό πνευμα που υπάρχει στο φόρουμ,γράφοντας δηθεν "κριτικές" που βγάζουν ματια οτι είναι μουσαντένιες....Εγω τα χωνω τακτικά ακόμα και σε μαγαζιά όπου είμαι πελάτης και διατηρώ φιλικές σχεσεις με την διεύθυνση η με καποιο απο τα κορίτσια.Γιατί θεωρώ οτι ετσι και συμβαλλω στην ενημέρωση και βοηθώ τα μαγαζιά αυτά να γίνουν καλύτερα,προς οφελος ολων μας....ψέμματα ομως δεν γραφω ποτέ....
Αν λοιπόν εκπροσωπείτε κάποιο αλλο κοντινό μαγαζί,φροντίστε καλύτερα να βελτιώσετε την ποιότητα του δικού σας μαγαζιου,παρά να αναλώνεστε δυσφημώντας με ψέμματα τα αλλα....

howard hughes

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
Να Βάλουμε τα πράματα στη θέση τους

1.δεν υπαρχει ασανσέρ
2.τα δωμάτια είναι όντως μικρά και το μπάνιο είναι κοινό και θα έλεγα όχι τόσο καθαρό
3. Η όλη ατμόσφαιρα πράγματι είναι φιλική
4. Την ημέρα τις επισκέψεις μου δεν είδα κάποια που θα έκανε την διάφορα
5. Η συνεδρια εγινε με Ηλιανα αλλοδαπή εκ της γειτονος Βουλγαρίας, πολυ καλή αλλα όχι το κάτι που θα σε κάνει να θέλεις να ξαναπας
6.διαρκεια ~1 ώρα
7.κοστος 80€

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να Βάλουμε τα πράματα στη θέση τους

1.δεν υπαρχει ασανσέρ
2.τα δωμάτια είναι όντως μικρά και το μπάνιο είναι κοινό και θα έλεγα όχι τόσο καθαρό
3. Η όλη ατμόσφαιρα πράγματι είναι φιλική
4. Την ημέρα τις επισκέψεις μου δεν είδα κάποια που θα έκανε την διάφορα
5. Η συνεδρια εγινε με Ηλιανα αλλοδαπή εκ της γειτονος Βουλγαρίας, πολυ καλή αλλα όχι το κάτι που θα σε κάνει να θέλεις να ξαναπας
6.διαρκεια ~1 ώρα
7.κοστος 80€

Αυτή μάλιστα,είναι σοβαρή και τεκμηριωμένη κριτική....απο κάποιον που όντως πήγε στο μαγαζί.....φίλε μου,μακάρι ολοι να εχουν το θάρρος της γνωμης τους και να λένε τα πράγματα με το ονομα τους....τις μαιμουδιές δεν μπορώ....αλλωστε,το είπαμε και το γράψαμε και σε άλλα threads.Οτι πληρώσεις παίρνεις.....

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν για να μην διαβάζω παπαριές, που βέβαια δικαιολογούνται γιατί δεν είμουν ξεκαθαρος...
Στο μαγαζί δεν έχω πάει πρόσφατα αλλά πριν 3 ή 4 χρόνια και ήταν αρκετά κακό όπως και η μία και μόνο κοπέλα που είχε στην υποδοχή. Οπότε το είχα ξεγραμμένο το μαγαζί αυτό. Ξαφνικά τις τελευταίες εβδομάδες έχει ανέβει πολύ και μου έκανε εντύπωση οπότε ψιλιάστικα αρκετούς εδω να το προμοτάρουν για λογους δικούς τους. Ένας εγραψε κριτική κοντά σε αυτά που είχα δει και μου φάνηκε λογική. Έτσι και έγραψα οπότε και οι υπόλοιποι αναφέρθηκαν (αφου με κατηγορησαν) σε κάποια αρνητικά του μαγαζιού. Δεν θα γράψω κάτι για αυτό το θέμα έως ότου πάω να δω τι παίζει. Μπορείνα είναι όντως ο ναός του μασάζ Χαλανδρίου... Το θεωρώ σωστό να μην σχολιάσω θετικά ή αρνητικά έως ότου παώ και σόρρυ αν εδωσα αλλη εντύπωση. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Λοιπόν για να μην διαβάζω παπαριές, που βέβαια δικαιολογούνται γιατί δεν είμουν ξεκαθαρος...
Στο μαγαζί δεν έχω πάει πρόσφατα αλλά πριν 3 ή 4 χρόνια και ήταν αρκετά κακό όπως και η μία και μόνο κοπέλα που είχε στην υποδοχή. Οπότε το είχα ξεγραμμένο το μαγαζί αυτό. Ξαφνικά τις τελευταίες εβδομάδες έχει ανέβει πολύ και μου έκανε εντύπωση οπότε ψιλιάστικα αρκετούς εδω να το προμοτάρουν για λογους δικούς τους. Ένας εγραψε κριτική κοντά σε αυτά που είχα δει και μου φάνηκε λογική. Έτσι και έγραψα οπότε και οι υπόλοιποι αναφέρθηκαν (αφου με κατηγορησαν) σε κάποια αρνητικά του μαγαζιού. Δεν θα γράψω κάτι για αυτό το θέμα έως ότου πάω να δω τι παίζει. Μπορείνα είναι όντως ο ναός του μασάζ Χαλανδρίου... Το θεωρώ σωστό να μην σχολιάσω θετικά ή αρνητικά έως ότου παώ και σόρρυ αν εδωσα αλλη εντύπωση. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας.
για την παλαιοτερη κακη εμπειρια συμφωνω μαζι σου απολυτα. μετα απο εντονο τηλεφωνικο παραμυθιασμα πηγα και εγω πριν 2 χρονια. δεν συχωρεσα ποτε τον εαυτο μου απο αυτο που εζησα !!!!!!!!!!! θα ξαναδοκιμασω και εγω συντομα......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.171
Πόντοι
46.232
ρε φιλαράκι το μαγαζί έχει αλλάξει ,ποστάρεις για πριν 3-4 χρόνια , έτσι παραπληροφορείς............
δεν έχω περάσει στο δωμάτιο με κάποια απο της κοπέλες αλλα επειδή έχω δει τον χώρο έιναι πολύ ζεστός έχει γυναίκες για ολα σχεδον τα γούστα και έχει αλλάξει και οι διοίκηση ,αυτό είχε σαν απόρροια να βελτιωθούν/ανανεωθούν πολλά πράγματα.......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε φιλαράκι το μαγαζί έχει αλλάξει ,ποστάρεις για πριν 3-4 χρόνια , έτσι παραπληροφορείς............
δεν έχω περάσει στο δωμάτιο με κάποια απο της κοπέλες αλλα επειδή έχω δει τον χώρο έιναι πολύ ζεστός έχει γυναίκες για ολα σχεδον τα γούστα και έχει αλλάξει και οι διοίκηση ,αυτό είχε σαν απόρροια να βελτιωθούν/ανανεωθούν πολλά πράγματα.......

οι νέοι διοικούντες είναι παλαιοί και έμπειροι στον χώρο. Όλα τα γούστα θα ικανοποιηθούν σε υπερθετικό βαθμόν!είμαι σίγουρος!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για την παλαιοτερη κακη εμπειρια συμφωνω μαζι σου απολυτα. μετα απο εντονο τηλεφωνικο παραμυθιασμα πηγα και εγω πριν 2 χρονια. δεν συχωρεσα ποτε τον εαυτο μου απο αυτο που εζησα !!!!!!!!!!! θα ξαναδοκιμασω και εγω συντομα......

καμμία σχέση το πρίν με το τώρα..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
οι νέοι διοικούντες είναι παλαιοί και έμπειροι στον χώρο. Όλα τα γούστα θα ικανοποιηθούν σε υπερθετικό βαθμόν!είμαι σίγουρος!!!!

τι εννοείς "όλα τα γούστα"? θα μπορέσουμε δηλαδή επιτέλους να φαμε λαγό στιφάδο και αγριογούρουνο με πουρε μελιτζάνας?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.171
Πόντοι
46.232
τι εννοείς "όλα τα γούστα"? θα μπορέσουμε δηλαδή επιτέλους να φαμε λαγό στιφάδο και αγριογούρουνο με πουρε μελιτζάνας?
θα γίνει και αυτό , απλά ο φίλος πάθος έχει αποκλειστικό συμβόλαιο με το οινομαγειρείο της κας Γιάννας και πρός το παρόν δεν μπορεί
να υπογράψει σύμβαση κα με το εδώ μαγαζί......... 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

οχι αυτό δεν γίνεται. Αλλά αν απαιτήσεις εκμέκ παγωτό με φουαγκρέ σοκοφρέτα και βραστό μπροκολόσουπο με κόκκινη σάλτσα θα σερβιριστείς.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
τωρα μιλας σωστά ...επίσης καλο ΣΚ

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παλαιοι και ειδικα εμπειροι, δυσκολα θα αναλαμβαναν αυτη την τρυπα! Κραταω μια επιφυλαξη προς τα υπολοιπα, αλλα ο χωρος, τεχνικα ειναι αδυνατο να αλλαξε.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του συστήματος!Αφού διάβασα κάποιες κριτικές,πέρασα και εγώ απόγευμα πριν 2 Σάββατα ξεκινώντας από νότια προάστια.Πριν την πλατεία η κίνηση σημειωτόν,parking δύσκολο,είσοδος στην πολυκατοικία δύσκολη(λόγω των καφε που υπάρχουν και πιθανότητας να σε δεί καποιος γνωστός-το αναφέρω γιατί έπεσα πάνω σε γνωστό μου γωνία Αγ.Παρασκευής και Παπανδρέου-).Ο χώρος ζεστός,το δωμάτιο λίγο μικρό(αλλά δεν πάμε εκεί να παίξουμε μπάλα),το μπανιο μέσα από το σαλόνι αλλά περνάς χωρίς να υπάρχει αλλος εκεί.Παρούσες η Αννα(γύρω στα 29-3ο,μαύρα μαλλιά,ωραίο σώμα και πρόσωπο,πολύ ευχάριστη),η Ηλιάννα(πιό ψιλή,ξανθιά κοντά μαλλιά,λεπτή,καλό σώμα) και η Τζούλια που δεν είδα γιατί ηταν σε δωμάτιο.Πέρασα με την Άννα και ήταν πολύ καλή.Καλό μασάζ και πολύ καλό πρόγραμμα χωρίς βιασύνη,δέχεται πολλά με ευχαρίστηση και δίνει περισσότερα.Κοντά στην 1 ώρα,κόστος 80 ευρώ!Τα αρνητικά ή τα δύσκολα στην αρχή,τα καλά μέση και τέλος...καλό Σ.Κ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom