Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

howard hughes

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του συστήματος!Αφού διάβασα κάποιες κριτικές,πέρασα και εγώ απόγευμα πριν 2 Σάββατα ξεκινώντας από νότια προάστια.Πριν την πλατεία η κίνηση σημειωτόν,parking δύσκολο,είσοδος στην πολυκατοικία δύσκολη(λόγω των καφε που υπάρχουν και πιθανότητας να σε δεί καποιος γνωστός-το αναφέρω γιατί έπεσα πάνω σε γνωστό μου γωνία Αγ.Παρασκευής και Παπανδρέου-).Ο χώρος ζεστός,το δωμάτιο λίγο μικρό(αλλά δεν πάμε εκεί να παίξουμε μπάλα),το μπανιο μέσα από το σαλόνι αλλά περνάς χωρίς να υπάρχει αλλος εκεί.Παρούσες η Αννα(γύρω στα 29-3ο,μαύρα μαλλιά,ωραίο σώμα και πρόσωπο,πολύ ευχάριστη),η Ηλιάννα(πιό ψιλή,ξανθιά κοντά μαλλιά,λεπτή,καλό σώμα) και η Τζούλια που δεν είδα γιατί ηταν σε δωμάτιο.Πέρασα με την Άννα και ήταν πολύ καλή.Καλό μασάζ και πολύ καλό πρόγραμμα χωρίς βιασύνη,δέχεται πολλά με ευχαρίστηση και δίνει περισσότερα.Κοντά στην 1 ώρα,κόστος 80 ευρώ!Τα αρνητικά ή τα δύσκολα στην αρχή,τα καλά μέση και τέλος...καλό Σ.Κ

εχει παρκινγκ με 5 ευρω πριν την πλατεια...

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
εχει παρκινγκ με 5 ευρω πριν την πλατεια...

Eυχαριστώ για την πληροφορία.Το είδα και εγώ περνώντας,αλλά δεν ειχα καιρό να κάνω όλο τον κύκλο.Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι καφετερειες...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Eυχαριστώ για την πληροφορία.Το είδα και εγώ περνώντας,αλλά δεν ειχα καιρό να κάνω όλο τον κύκλο.Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι καφετερειες...

Τώρα το χειμώνα,ο κόσμος κάθεται μεσα.....διαφορετικά,καπαρντίνα με ανασηκωμένο το γιακά,μαυρα γυαλιά,καπελάκι η τραγιάσκα και γρήγορο βήμα  :rockon:.....υπάρχει πάντα και η καλή δικαιολογία του τεχνικού γραφειου στον 1ο οροφο νομίζω.....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Τώρα το χειμώνα,ο κόσμος κάθεται μεσα.....διαφορετικά,καπαρντίνα με ανασηκωμένο το γιακά,μαυρα γυαλιά,καπελάκι η τραγιάσκα και γρήγορο βήμα  :rockon:.....υπάρχει πάντα και η καλή δικαιολογία του τεχνικού γραφειου στον 1ο οροφο νομίζω.....
Για τους κινδύνους σε ολα τα μαγαζια του ειδους τα ειπαμε ....με πρώτο τις οσμές , μη επανερχόμαστε

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
υπαρχει καποιο τηλ?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ελα μην..ντρεπεσαι...γραφε με το κανονικο σου νικ... ;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Andy μου, επέτρεψέ μου, μην συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου........

Όντως, το μαγαζί, μπορεί να έχει επενδύσει σε ποιότητα περιβάλλοντος και έμψυχο υλικό.

Όμως τα χρήματα δεν βγαίνουν τόσο εύκολα όσο παλιά, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουν όλοι υπ'όψη τους!

Η φτήνεια τρώει τον παρά.

Εξέχων συναγωνιστής με τον οποίο βγήκαμε τσάρκα στα ελαιοτριβεία πριν λίγες εβδομάδες και πήρε συνεδρία με 60 ευρώ, μου αποκάλυψε μετά την έξοδό μας από το ίδρυμα, ότι αν και έδωσε 60, του φάνηκαν για 80.

Σ'αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή για το 70% των συνανθρώπων μας (και πιθανόν και συναγωνιστών από το site), όλα μετράνε. Και δεν πρέπει να το παραβλέπει αυτό ο κάθε υπεύθυνος, αν δεν θέλει να παίρνει πολλά χρήματα ανά συνεδρία, αλλά λίγα στο γενικό σύνολο.

:rockon: :rockon: :rockon:

Αν και καθήμενος παρα πολύ ορθώς εμίλησες!!!

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλαράκι το μαγαζί έχει αλλάξει ,ποστάρεις για πριν 3-4 χρόνια , έτσι παραπληροφορείς............
δεν έχω περάσει στο δωμάτιο με κάποια απο της κοπέλες αλλα επειδή έχω δει τον χώρο έιναι πολύ ζεστός έχει γυναίκες για ολα σχεδον τα γούστα και έχει αλλάξει και οι διοίκηση ,αυτό είχε σαν απόρροια να βελτιωθούν/ανανεωθούν πολλά πράγματα.......
To βασικό είναι η αλλαγή διοίκησης και το νέο προσωπικό διότι παλαιότερα όπως λένε οι συναγωνιστές (και επιβεβαιώνω και εγώ που είχα δοκιμάσει) ήταν μπαζοτριβείο !!!!
Νεότερα όταν ξαναδοκιμάσω

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Με τόσα που έχω διαβάσει για αυτό σκεφτομαι να το επισκευτώ μόλις γυρίσω στην Αθήνα για να ζεσταθώ και στο τζάκι γιατί εδω που είμαι έχει  -7 τς τελευταίες μερες. Καμιά καλή πρόταση για καλό μασάζ εκει έχει κανένας σας (εστω και με pm)?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Με τόσα που έχω διαβάσει για αυτό σκεφτομαι να το επισκευτώ μόλις γυρίσω στην Αθήνα για να ζεσταθώ και στο τζάκι γιατί εδω που είμαι έχει  -7 τς τελευταίες μερες. Καμιά καλή πρόταση για καλό μασάζ εκει έχει κανένας σας (εστω και με pm)?
ολες το εχουν ,προταση ομως και για πολυ δυνατο ειναι η Ηλιάνα

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Thnx. Αν δε βαριέσαι στείλε κανα pm με λεπτομέριες.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ολες το εχουν ,προταση ομως και για πολυ δυνατο ειναι η Ηλιάνα

πολυ χαρντκορ κατασταση?όπως μου αρέσει ε?όπως μου αρέσει?έ όπως μου αρέσει?ε?όπως μου αρέσει?ε? όπως μου αρέσει??????? :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και μην θεωρείτε τροχοπέδη τις απέναντι καφετέριες......

Ανεβαίνουμε με τόλμη επάνω, πιτσιλίζουμε τη νεαρά και κατεβαίνουμε μετά απέναντι για φραπόγαλο!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Και μην θεωρείτε τροχοπέδη τις απέναντι καφετέριες......

Ανεβαίνουμε με τόλμη επάνω, πιτσιλίζουμε τη νεαρά και κατεβαίνουμε μετά απέναντι για φραπόγαλο!

και μετά ξανανεβαίνουμε με τόλμη και γαλοφραπιέρα παραμάσχαλα και ξαναπιτσιλίζουμε τη νεαρά :think: :think: και μετά ξανακατεβαίνουμε για φραπόγαλο!

υ.γ.τί έγινε?μπάς και ΄ψόφησε ο δακότσεπος μου? :think:

Επισκέπτης

απογευματινή επίσκεψη στο ίδρυμα παρούσες δύο λαδοκόρες, η Ηλιάνα και η Άννα...επέλεξα το μιλφ Ηλιάνα από Βουλγαρία ψηλή με σώμα λαμπάδα και υπέροχο κώλο! :rockon: η κοπέλα ήταν πολύ ζεστή και έμεινα ευχαριστημένος! προσφέρεται για τους fan των gfe καταστάσεων! :rockon:

Επισκέπτης

συντροφοι περασα πριν απο λιγο απο το καταστημα και επικρατουσε μουνοθύελλα!!! 10 γκομενες σχεδον η μια πανω στην αλλη!!! επαθα σοκ δεν ηξερα ποια να πρωτοδιαλεξω!!! επειδη ειχα κατι δουλειες δεν περασα μεσα για προγραμμα αλλα θα περασω σιγουρα μεσα στην εβδομαδα!!!

Επισκέπτης
συντροφοι περασα πριν απο λιγο απο το καταστημα και επικρατουσε μουνοθύελλα!!! 10 γκομενες σχεδον η μια πανω στην αλλη!!! επαθα σοκ δεν ηξερα ποια να πρωτοδιαλεξω!!! επειδη ειχα κατι δουλειες δεν περασα μεσα για προγραμμα αλλα θα περασω σιγουρα μεσα στην εβδομαδα!!!

τι λες ρε φιλαράκο :o τόσο γκαντέμης είμαι? :headbang: χθες που πέρασα είχε μόνο δύο λαδοκόρες και σήμερα 10? :headbang: θα περάσω οπωσδήποτε μες τη βδομάδα για test drive! :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom