Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους να ενημερωσω οτι οι νεες παρουσιες ειναι δυο η Αννα και η Ελενη προς το παρον

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
καλημερα σε ολους να ενημερωσω οτι οι νεες παρουσιες ειναι δυο η Αννα και η Ελενη προς το παρον
λοιπόν το μαγαζί απόκτησε βυζουπόσταση...... η Αννα(είναι η ίδια που έκανε ένα πέρασμα και απο Ιουλιανού 51-53 πριν μερικές εβδομάδες)19 χρονών
μελαχρινή με βυζάρες 5άρια και Ελένη μελαχρινό μίλφ(γνωστή φυσιογνωμία    )κοντή γύρω στο 1.58 αλλά και αυτή με 5άρια....

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ναι αλλα μετα τις επτα το μαγαζι αδειαζει τη κοπανανε 2 φορες εχω παει μετα τις επτα κ τζιφος οι ντιβες....φευγουν γιατι δε το κλεινου στις 7 και λενε μαλακιες μεχρι τις 9 ανοιχτο?
απο μενα ΜΑΥΡΟ.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
ναι αλλα μετα τις επτα το μαγαζι αδειαζει τη κοπανανε 2 φορες εχω παει μετα τις επτα κ τζιφος οι ντιβες....φευγουν γιατι δε το κλεινου στις 7 και λενε μαλακιες μεχρι τις 9 ανοιχτο?
απο μενα ΜΑΥΡΟ.

Είχαν καλή δασκάλα... Φαντάσου τι θα γινόταν αν η εν λόγω "δασκάλα" δούλευε εκεί παραπάνω από 3-4 βδομάδες...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μπα δεν νομιζω να το κολησανε απ το μαρακι....αλλη συνεπης κι αυτη...
αν τη κοπαναει μια καλως δικαιολογειτε...
εκει και τις 2 φορες που πηγα λιγο μετα τις επτα ειχε μονο 2 κοπελες και οι αλλες λος πουλος μαλλον εχουν κονομησει και δεν εχουν αναγκη για αλλλα γκαφρα....

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
μπα δεν νομιζω να το κολησανε απ το μαρακι....αλλη συνεπης κι αυτη...
αν τη κοπαναει μια καλως δικαιολογειτε...
εκει και τις 2 φορες που πηγα λιγο μετα τις επτα ειχε μονο 2 κοπελες και οι αλλες λος πουλος μαλλον εχουν κονομησει και δεν εχουν αναγκη για αλλλα γκαφρα....
ειναι βεβαιο οτι θα επεσες στην περιπτωση η διαφορετικα μηπως ηταν Σαββατοκυριακο η θα ετυχε να δουλευαν οι υπολοιπες .
Σπανια εχει συμβει αυτο που λες χωρις να αποκλειω να εχει συμβει

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
ειναι βεβαιο οτι θα επεσες στην περιπτωση η διαφορετικα μηπως ηταν Σαββατοκυριακο η θα ετυχε να δουλευαν οι υπολοιπες .
Σπανια εχει συμβει αυτο που λες χωρις να αποκλειω να εχει συμβει

Φωτεινή έχεις τη συμπάθεια και την κατανόησή μου...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Φωτεινή έχεις τη συμπάθεια και την κατανόησή μου...
ασε ρε μεγαλε .... συμπαθεια .... εσυ και ο agianna ουτε εχετε παρουσιαστει ουτε εχετε πληρωσει ποτε για τιποτα και μονο μιλατε μιλατε.
και μετα θυμωνετε οταν φιλικα σας απονεμεται ο τιτλος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΛΑΚΑ.
παλι ισως να αιστανεσθε και ριγμενοι που σας κατασσουμε στην ιδια κατηγορια .... ποιος ξερει ????
ειλικρινα παντως μας εχετε ζαλισει στην φολα και οι δυο.
και δεν εχετε ακουμπησει ουτε σεντ για καμια και για τιποτα αμαν  .....

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
φαίνεται πως από αυτά τα σεντς έχουν να λαβαίνουν πολλοί, για αυτό υπάρχει πρεμούρα.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
απο μενα ΜΑΥΡΟ.

Εγώ περασα καθημερινη 7μισι με 8 παρα, το προσωπικο αρκετό (6-7 τεμ.) και το πρόγραμμα επαρκες απο χρονο - χωρις ενδειξη βιασυνης - παρα το προχωρημενο της ωρας.  :dunno:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
φαίνεται πως από αυτά τα σεντς έχουν να λαβαίνουν πολλοί, για αυτό υπάρχει πρεμούρα.

Έχεις ακούσει την παροιμία "θέλει ο συνεταίρος να κτυφτεί και η αφραγκιά δεν τον αφήνει"

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Έχεις ακούσει την παροιμία "θέλει ο συνεταίρος να κτυφτεί και η αφραγκιά δεν τον αφήνει"
μα τι εξυπναδα...... ουτε το 10% να μην μπορω να χαρω......
αυτα δεν ειναι καβουρια , καβουρομανες τερατωδεις !!!!!!
παει πρεπει να αλλαξω "επαγγελμα".....

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα πέρασμα απο το ΜΑΓΑΖΙ το πρωηγουμενο Σάββατο κοπέλες 2 ηλιανα κ βουλή τιμήθηκε ηλιανα καλα αλλα όχι κ τόσα που έγραψαν προηγούμενη μήπως ξέρετε αν εργάζεται σημερα η ανουλα η κανά τηλ απο το ΜΑΓΑΖΙ ευχαριστω :tits2:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Καλησπέρα πέρασμα απο το ΜΑΓΑΖΙ το πρωηγουμενο Σάββατο κοπέλες 2 ηλιανα κ βουλή τιμήθηκε ηλιανα καλα αλλα όχι κ τόσα που έγραψαν προηγούμενη μήπως ξέρετε αν εργάζεται σημερα η ανουλα η κανά τηλ απο το ΜΑΓΑΖΙ ευχαριστω :tits2:
αννα απο δευτερα...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

αυτό είναι σπουδαίο νέο.....η βουλή εργάζεται σε μασατζίδικο???? και οι 300,η μόνο μια αντιπροσωπεία?  :rockon: :rockon:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.547
Πόντοι
41.813
σε σημερινο απογευματινο περασμα μου το ροστερ ηταν η γνωστη καβλα ηλιαννα η σοφια και η βικη. σε ερωτηση μου για το προαναφερθεν πιπινιον μου ειπαν να περασω απο βδομαδα. θα περασω πιο πολυ απο περιεργεια γιατι (αυτο πηγα να επιβεβαιωσω και σημερα) ενα πουλακι μου ειπε οτι προκειται περι νεαρας αλβανιδος τσιγγανας χωρις να θελω να χαρακτηριστω ρατσιστης . δεν εχω τετοια προβληματα.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ενα πουλακι μου ειπε οτι προκειται περι νεαρας αλβανιδος τσιγγανας χωρις να θελω να χαρακτηριστω ρατσιστης . δεν εχω τετοια προβληματα.
Ειναι οντως σκουροδερμο  :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
σε σημερινο απογευματινο περασμα μου το ροστερ ηταν η γνωστη καβλα ηλιαννα η σοφια και η βικη. σε ερωτηση μου για το προαναφερθεν πιπινιον μου ειπαν να περασω απο βδομαδα. θα περασω πιο πολυ απο περιεργεια γιατι (αυτο πηγα να επιβεβαιωσω και σημερα) ενα πουλακι μου ειπε οτι προκειται περι νεαρας αλβανιδος τσιγγανας χωρις να θελω να χαρακτηριστω ρατσιστης . δεν εχω τετοια προβληματα.
ναι από την Αλβανία είναι όντως η μικρή , αλλά αυτό δεν έχει σημασία για μένα , για μένα μετράει πώς είναι κάποια στο δωμάτιο.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom