pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αντε αντε,γιατι μου ειπαν οτι σταματησε....
ποντίκι?????????????????
αντε αντε,γιατι μου ειπαν οτι σταματησε....
Και μσλιστα, μεγαλο !!! ;) ;) ;)ποντίκι?????????????????
Και μσλιστα, μεγαλο !!! ;) ;) ;)
σήμερα πάντως ήταν εκεί....αντε αντε,γιατι μου ειπαν οτι σταματησε....
μαρεσει ρε συ smirni που εισαι λεπτομερεστατος...υψος 1,58...χαχαχαχαχαχαχαχαχαλοιπόν το μαγαζί απόκτησε βυζουπόσταση......σήμερα που πέρασα δούλευε κανονικά η Αννα(είναι η ίδια που έκανε ένα πέρασμα και απο Ιουλιανού 51-53 πριν μερικές εβδομάδες)19 χρονών
μελαχρινή με βυζάρες 5άρια και Ελένη μελαχρινό μίλφ(γνωστή φυσιογνωμία )κοντή γύρω στο 1.58 αλλά και αυτή με 5άρια....
μαρεσει ρε συ smirni που εισαι λεπτομερεστατος...υψος 1,58...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ελπίζω χωρίς τακούνια.....
μη μιλας για πατους μη φιλε μου ......εχει πολυ απο αυτο !!!!!!!!!!!Χωρίς πάτους στα τακούνια ...!!!
η αλήθεια είναι ότι είπε 1.57-1.58 αλλά εγώ είπα να βάλω το πιό μεγάλομαρεσει ρε συ smirni που εισαι λεπτομερεστατος...υψος 1,58...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ναι χωρίς τα τακούνια..Ελπίζω χωρίς τακούνια.....
όντως................μη μιλας για πατους μη φιλε μου ......εχει πολυ απο αυτο !!!!!!!!!!!
που να το πιασεισ κιολασ που λεει ο λογοσ!δεν το πιασα... ;)
εξηγησου παιδι....που να το πιασεισ κιολασ που λεει ο λογοσ!
που λεει ο λογοσ μορε και συ αντε αμεσωσ ξηγησου παιδι μου και συ!εξηγησου παιδι....
καλα πως κανεις ετσι ... μια απορια εξεφρασα ....που λεει ο λογοσ μορε και συ αντε αμεσωσ ξηγησου παιδι μου και συ!
καλημερα πλακα εκανα ελπιζω να το καταλαβεσ!καλα πως κανεις ετσι ... μια απορια εξεφρασα ....
μια καλημερα και στισ ομορφεσ φωτεινη ηλιανα και στα υπολοιπα κοριτσια!