Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ασε ρε μεγαλε .... συμπαθεια .... εσυ και ο agianna ουτε εχετε παρουσιαστει ουτε εχετε πληρωσει ποτε για τιποτα και μονο μιλατε μιλατε.
και μετα θυμωνετε οταν φιλικα σας απονεμεται ο τιτλος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΛΑΚΑ.
παλι ισως να αιστανεσθε και ριγμενοι που σας κατασσουμε στην ιδια κατηγορια .... ποιος ξερει ????
ειλικρινα παντως μας εχετε ζαλισει στην φολα και οι δυο.
και δεν εχετε ακουμπησει ουτε σεντ για καμια και για τιποτα αμαν  .....

Νομίζω αγαπητέ μου ότι κακώς εντάσεις τα δύο αυτά μέλη στην ίδια κατηγορία. Ο fucker είναι επιθετικός στο λόγο του και στο θέμα της Μαρίας άκρως επιθετικός (σε κάποια πράγματα είχε και δίκιο) και την τελείωσε. Ο agiana είναι πάντα συναινετικός και ήπιος. Τελείως διαφορετικοί. Τώρα όσο για το θέλημα των συνεδριών,μην μπαίνεις στα οικονομικά του καθένα αυτή την εποχή.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Νομίζω αγαπητέ μου ότι κακώς εντάσεις τα δύο αυτά μέλη στην ίδια κατηγορία. Ο fucker είναι επιθετικός στο λόγο του και στο θέμα της Μαρίας άκρως επιθετικός (σε κάποια πράγματα είχε και δίκιο) και την τελείωσε. Ο agiana είναι πάντα συναινετικός και ήπιος. Τελείως διαφορετικοί. Τώρα όσο για το θέλημα των συνεδριών,μην μπαίνεις στα οικονομικά του καθένα αυτή την εποχή.
αγαπητε φιλε μαλον δεν εκφραστηκα σωστα και δεν εγινα αντιληπτος.
δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι "επιθετικος" η ποιος ειναι "διαλακτικος".
η ακολουθουμενη μεθοδος παρουσιασης των αποψεων απλα χαρακτηριζει τον εισηγητη και οπωσδηποτε δεν με αφορα.
προσωπικα θελω να τονισω για αλλη μια φορα οτι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ δεν εχουν ποτε επισκεφθει την μαρια. δεν εχουν δαπανησει ουτε 1 ευρω.
παρ ολα αυτα παρουσιαζονται ΤΙΜΗΤΕΣ σε κατι που δεν ξερουν , επιμενουν και κουραζουν μεχρι αηδιας τους υπολοιπους που θελουν καποια πληροφορηση.
γραφουν κριση του αερα δημιουργουν υπονοουμενα και προσβαλουν τους ,κατ αυτους , υποστηρικτες , οπως εγω , με τιτλους και υπονοουμενα.
μεχρι και εσυ προσωπικα εβγαλες συμπερασμα.
αντιγραφω τα γραπτα σου.
"στο θέμα της Μαρίας άκρως επιθετικός (σε κάποια πράγματα είχε και δίκιο) και την τελείωσε"
απο που γνωριζεις "οτι την τελειωσε" ????? στο εκμυστηρευτηκε ο ιδιοκτητης του Πατησίων 77-79 (Πεδίον του Άρεως στην προσπαθεια του να μην χασει πελατες ?????
οσο για την οικονομικη κριση και τα "οικονομικα γραφομενα μου " για τους κυριους κυριους παρακαλω πολυ πρωτα να διαβαζεις , μετα να κατανοεις και μετα να εκφερεις κριση.
ουδεμια ορεξη η αρμοδιοτητα εχω στο να συζητω τα οικονομικα των φιλων εδω και παντου ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΡΙΣΗΣ.
οι εκφρασεις με τα καβουρια , απολυτα επικαιρε , για τους κυριους κυριους αποσκοπουν στο να δειξουν τα φουμαρα και τις μεταξωτες κορδελες που μας παρουσιαζουν.
ας εχουν πρωτα μια προσωπικα εμπειρια με την ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΑ και μετα να ελθουν να μας ΝΟΥΘΕΤΗΣΟΥΝ.
γι αυτο και εσυ μην σπευδεις τρεχοντας να απονειμεις μεταλια και παρασημα. προσεξε γιατι εκτιθεσαι.
ευχαριστω.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Ο fucker είναι επιθετικός στο λόγο του και στο θέμα της Μαρίας άκρως επιθετικός (σε κάποια πράγματα είχε και δίκιο) και την τελείωσε.

Κάνεις μεγάλο λάθος για τους εξής λόγους:

1) Η Μαρία δεν "τελείωσε": απλά αυτό τον καιρό λέει ότι σταμάτησε -το έχει πει και στο παρελθόν (την άνοιξη)- ενώ απλά δουλεύει "ανεπίσημα".

2) Δεν έχω τη δύναμη να "τελειώνω" καμμιά εργαζόμενη από τη δουλειά της. Ο λόγος που η Μαρία αυτό τον καιρό λέει ότι σταμάτησε, προφανώς δεν είναι τα δικά μου ποστ, αλλά η άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της που είχε ως συνέπεια αλλεπάληλες αναφορές για ραντεβού δεν έγιναν (=στησίματα). Της ήταν πλέον εξαιρετικά δύσκολο να τα δικαιολογήσει όλα αυτά με τα γνωστά ψέμματά της κι' έτσι, για λόγους αυτοπροστασίας, είπε ότι σταμάτησε. Εδώ θα είμαστε όταν θα αναγγείλει με τυμπανοκρουσίες την επίσημη επιστροφή της.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κάνεις μεγάλο λάθος για τους εξής λόγους:

1) Η Μαρία δεν "τελείωσε": απλά αυτό τον καιρό λέει ότι σταμάτησε -το έχει πει και στο παρελθόν (την άνοιξη)- ενώ απλά δουλεύει "ανεπίσημα".

2) Δεν έχω τη δύναμη να "τελειώνω" καμμιά εργαζόμενη από τη δουλειά της. Ο λόγος που η Μαρία αυτό τον καιρό λέει ότι σταμάτησε, προφανώς δεν είναι τα δικά μου ποστ, αλλά η άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της που είχε ως συνέπεια αλλεπάληλες αναφορές για ραντεβού δεν έγιναν (=στησίματα). Της ήταν πλέον εξαιρετικά δύσκολο να τα δικαιολογήσει όλα αυτά με τα γνωστά ψέμματά της κι' έτσι, για λόγους αυτοπροστασίας, είπε ότι σταμάτησε. Εδώ θα είμαστε όταν θα αναγγείλει με τυμπανοκρουσίες την επίσημη επιστροφή της.

σύμφωνα με πληροφορίες το μαράκι ,μας άφησε και τα έφτιαξε με κάποιον επιχειρηματία από την καμπότζη.Αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι στα νησιά του Πάσχα και να κάνει μασάζ στον δικό της.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είστε όλοι τελείως απληροφόρητοι και κάνετε εικασίες που καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα....
Η Μαρία,εδω και πολύ καιρό,ασχολείται με φυτικά προιόντα που ευδοκιμούν σε χώρες του τρίτου κόσμου.Εχω να την συναντήσω πάρα πολύ καιρό,αλλά επειδή δραστηριοποιούμαι σε παρόμοιες επιχειρήσεις,έμαθα πρόσφατα ότι αγόρασε τεράστιες φυτείες καφέ σε δυσπρόσιτη περιοχή της Βενεζουέλας......είχα δόσει κι εγω προσφορά,αλλά ο τοπικός μεσίτης μου έφαγε την προκαταβολή και πούλησε τις φυτείες σε off shore εταιρεία πίσω απο την οποία κρύβεται η Μαρία....
Η συγκεκριμένη ποικιλία καφέ είναι μοναδική στον κόσμο και προβλέπεται να κατακλυσει τις αγορές στο επόμενο διάστημα...
Παράλληλα,όπως πληροφορήθηκα,η Μαρία έκανε και άλλη έξυπνη κίνηση....έγινε η 678η σύζυγος του τοπικού φύλαρχου (μεγάαααααλος μπήχτης) και,ως εκ της τοπικής νομοθεσίας,δικαιούται μειωμένο ΦΠΑ πλέον.....Απο 23% που είναι το κανονικό,πληρώνει μόνον 1,4567894455889% και όπως καταλαβαίνετε έχει συγκριτικό πλεονέκτημα....
Κατόπιν όλων αυτών,απέσυρα το ενδιαφέρον μου και προσανατολίζομαι σε διασταύρωση ουρακοτάγκων με γαζέλλες στην Κάτω Τανζανία....προσοχή,στην Κάτω,γιατί στην Πάνω οι γαζέλες είναι ανέραστες.......
Οι ανωτέρω πληροφορίες είναι διπλοτριπλοτετραπλο διασταυρωμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση..... :rockon:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Είστε όλοι τελείως απληροφόρητοι και κάνετε εικασίες που καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα....
Η Μαρία,εδω και πολύ καιρό,ασχολείται με φυτικά προιόντα που ευδοκιμούν σε χώρες του τρίτου κόσμου.Εχω να την συναντήσω πάρα πολύ καιρό,αλλά επειδή δραστηριοποιούμαι σε παρόμοιες επιχειρήσεις,έμαθα πρόσφατα ότι αγόρασε τεράστιες φυτείες καφέ σε δυσπρόσιτη περιοχή της Βενεζουέλας......είχα δόσει κι εγω προσφορά,αλλά ο τοπικός μεσίτης μου έφαγε την προκαταβολή και πούλησε τις φυτείες σε off shore εταιρεία πίσω απο την οποία κρύβεται η Μαρία....
Η συγκεκριμένη ποικιλία καφέ είναι μοναδική στον κόσμο και προβλέπεται να κατακλυσει τις αγορές στο επόμενο διάστημα...
Παράλληλα,όπως πληροφορήθηκα,η Μαρία έκανε και άλλη έξυπνη κίνηση....έγινε η 678η σύζυγος του τοπικού φύλαρχου (μεγάαααααλος μπήχτης) και,ως εκ της τοπικής νομοθεσίας,δικαιούται μειωμένο ΦΠΑ πλέον.....Απο 23% που είναι το κανονικό,πληρώνει μόνον 1,4567894455889% και όπως καταλαβαίνετε έχει συγκριτικό πλεονέκτημα....
Κατόπιν όλων αυτών,απέσυρα το ενδιαφέρον μου και προσανατολίζομαι σε διασταύρωση ουρακοτάγκων με γαζέλλες στην Κάτω Τανζανία....προσοχή,στην Κάτω,γιατί στην Πάνω οι γαζέλες είναι ανέραστες.......
Οι ανωτέρω πληροφορίες είναι διπλοτριπλοτετραπλο διασταυρωμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση..... :rockon:
ακριβως οτι σας γραφω κατα καιρους αγαπητοι φιλοι.....
ο κοσμος εδω μεσα αηδιασε και ασχολειται μονο με το "ξεπουπουλιασμα των πτηνων" !!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ
αντε και καλη διασκεδαση

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
οι οποιες δραστηριοτητες της Μαριας που εχει η δεν εχει  δεν μας αφορουν .....ειναι προσωπικα της θεματα ......μονο το αν κανει η οχι ραντεβου ενδιαφερει καποιους που αυτοι ευκολα μπορουν απ ευθειας με την Μαρια να το διαπιστωσουν ......δεν χρειαζονται πληροφοριες η επιβεβαιωσεις μεσα απο εδω διοτι ειναι αποκλειστικα δικο της θεμα το πως και αν δουλευει .....
Επισης αν ονομασουμε και τις κοπελες εργαζομενες τοτε ισχυει το εξης απλο : ενας εργαζομενος τελειωνει απο τον εργοδοτη  οταν δεν μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις της δουλιας του για οποιοδηποτε λογο η απο την αλλη πλευρα ο ιδιος εργαζομενος φευγει απο μονος του οταν δεν συμφωνει η αντεξει το περιβαλλον της εργασιας του παλι για οποιοδηποτε λογο .....δεν νομιζω οτι ισχυει το μπλα μπλα καποιου τριτου γιατι τα πραγματα ειναι ολοφανερα ....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ο κοσμος εδω μεσα αηδιασε και ασχολειται μονο με το "ξεπουπουλιασμα των πτηνων" !!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ
αντε και καλη διασκεδαση

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
συμφωνω !!!!!!  ναι σε ολα !!!!!!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ο κοσμος εδω μεσα αηδιασε ....
Θα συμφωνησω. Το σαιτ αυτο πετυχε , γιατι εδινε πληροφοριες σε πραγματα και καταστασεις που οι αμυητοι δεν ειχαν προσβαση αλλά και οι μυημενοι μαθαιναν έγκαιρα το καθε τι καινούριο. Προσωπικα , πριν γραφτο δεν ηξερα οτι υπηρχαν μασαζ και απο οταν τα εμαθα , δεν παω πια σε στουντια.
Δεν σου αρεσει μια κοπέλα , για τον χ,ψ λόγο? Βγες , πες το και πηγαινε παρακατω. Υπαρχουν πολλές πορτοκαλιές. Αν ο άλλος θελει να σε ακουσει, εχει καλώς . Αν θελει να εχει προσωπικη άποψη και να δοκιμάσει , πάλι γούστο του και δικαιώμα του.
Εμεις εδω μέσα (οι πελάτες ) , μεταφερουμε και παιρνουμε πληροφορίες. Δεν ειμαστε εδω για να κανουμε τους νταβατζηδες στις κοπέλες ουτε οριστηκαμε σωτήρες για τους υπολοιπους πελάτες. Με τον καιρό ο καθενας παίρνει ότι του αξίζει. Ξεκολάτε και γυριστε τα θρεντ στην μορφή που ξεκίνησαν.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
....
Εμεις εδω μέσα (οι πελάτες ) , μεταφερουμε και παιρνουμε πληροφορίες. Δεν ειμαστε εδω για να κανουμε τους νταβατζηδες στις κοπέλες ουτε οριστηκαμε σωτήρες για τους υπολοιπους πελάτες. Με τον καιρό ο καθενας παίρνει ότι του αξίζει. Ξεκολάτε και γυριστε τα θρεντ στην μορφή που ξεκίνησαν.

..για τους νταβάδες-αβανταδόρους όμως που εμφανίζονται εδώ μέσα σαν πελάτες με άποψη...!, ποια η άποψη σου... ή μήπως τους αγνοείς και εάν ναι πως τους αναγνωρίζεις...????  !!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ο Αβανταδόρος φαινεται ευκολα . Θα γραφει συνεχεια υπερ ενος μαγαζιου ή μιας κοπέλας. Προσωπικα , δεν τους δίνω σημασια. Κραταω τα στοιχεια που με ενδιαφερουν , π.χ εμφανιση, και αν απο κοντά δω οτι ισχυουν , κανω και ενα τεστ ντραιβ. Κανεις δεν μπορει να μου πει για καμιά οτι θα περασω τέλεια ή κάκιστα. Παιζουν πολλά ρόλο και την τελικη γνωμη την εχει το κεφαλι του καθενός (το κάτω κεφαλι συγκεκριμένα )

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
σύμφωνα με πληροφορίες το μαράκι ,μας άφησε και τα έφτιαξε με κάποιον επιχειρηματία από την καμπότζη.Αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι στα νησιά του Πάσχα και να κάνει μασάζ στον δικό της.
όχι ρε φίλε στα νησιά του Πάσχα ενώ πλησιάζουν Χριστούγεννα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
τελικά έχεις και χιούμορ......... :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Εγώ περασα καθημερινη 7μισι με 8 παρα, το προσωπικο αρκετό (6-7 τεμ.) και το πρόγραμμα επαρκες απο χρονο - χωρις ενδειξη βιασυνης - παρα το προχωρημενο της ωρας.  :dunno:
τι να πω οτι ημουν ατυχος...οπως ειχα γραψει και παλαιοτερα ειχα παει και μια αλλη  φορα στις 8 και ηταν κλειστα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
..για τους νταβάδες-αβανταδόρους όμως που εμφανίζονται εδώ μέσα σαν πελάτες με άποψη...!, ποια η άποψη σου... ή μήπως τους αγνοείς και εάν ναι πως τους αναγνωρίζεις...????  !!!
όταν μιλάμε για δουλειές με χρήμα υπάρχουν και αυτά....
ο καθένας διαβάζει αλλά την άποψη του την διαμορφώνει μόνο με επιτόπια δοκιμή...όλα τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα με κατηγορίες χωρίς αποδείξεις κλπ....
δεν νομίζω  ότι κανένας εδώ μέσα είναι αφελής η λειτουργεί σαν πρόβατο...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
Ο Αβανταδόρος φαινεται ευκολα . Θα γραφει συνεχεια υπερ ενος μαγαζιου ή μιας κοπέλας. Προσωπικα , δεν τους δίνω σημασια. Κραταω τα στοιχεια που με ενδιαφερουν , π.χ εμφανιση, και αν απο κοντά δω οτι ισχυουν , κανω και ενα τεστ ντραιβ. Κανεις δεν μπορει να μου πει για καμιά οτι θα περασω τέλεια ή κάκιστα. Παιζουν πολλά ρόλο και την τελικη γνωμη την εχει το κεφαλι του καθενός (το κάτω κεφαλι συγκεκριμένα )
συμφωνώ απόλυτα.............

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
όταν μιλάμε για δουλειές με χρήμα υπάρχουν και αυτά....
ο καθένας διαβάζει αλλά την άποψη του την διαμορφώνει μόνο με επιτόπια δοκιμή...όλα τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα με κατηγορίες χωρίς αποδείξεις κλπ....
δεν νομίζω  ότι κανένας εδώ μέσα είναι αφελής η λειτουργεί σαν πρόβατο...

...το "πλήθος" πάντα λειτουργεί σαν πρόβατο  ...
και όχι μόνο εδώ μέσα... ;) ;) ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.727
Πόντοι
46.232
...το "πλήθος" πάντα λειτουργεί σαν πρόβατο  ...
και όχι μόνο εδώ μέσα... ;) ;) ;)
σωστό και αυτό...αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του , το αν συμπεριφερθεί εν τέλη ως "πρόβατο" και για να δικαιολογήσει την δικιά του απόφαση(δεν τον πέρνει κανείς απο το χεράκι να πάει κάπου και να περάσει με κάποια)δεν θεωρώ ότι είναι σωστό.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom