n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.727
- Πόντοι
- 46.232
Ειναι οντως σκουροδερμο
Ειναι οντως σκουροδερμο
ασε ρε μεγαλε .... συμπαθεια .... εσυ και ο agianna ουτε εχετε παρουσιαστει ουτε εχετε πληρωσει ποτε για τιποτα και μονο μιλατε μιλατε.
και μετα θυμωνετε οταν φιλικα σας απονεμεται ο τιτλος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΛΑΚΑ.
παλι ισως να αιστανεσθε και ριγμενοι που σας κατασσουμε στην ιδια κατηγορια .... ποιος ξερει ????
ειλικρινα παντως μας εχετε ζαλισει στην φολα και οι δυο.
και δεν εχετε ακουμπησει ουτε σεντ για καμια και για τιποτα αμαν .....
Έχεις ακούσει την παροιμία "θέλει ο συνεταίρος να κτυφτεί και η αφραγκιά δεν τον αφήνει"
αγαπητε φιλε μαλον δεν εκφραστηκα σωστα και δεν εγινα αντιληπτος.Νομίζω αγαπητέ μου ότι κακώς εντάσεις τα δύο αυτά μέλη στην ίδια κατηγορία. Ο fucker είναι επιθετικός στο λόγο του και στο θέμα της Μαρίας άκρως επιθετικός (σε κάποια πράγματα είχε και δίκιο) και την τελείωσε. Ο agiana είναι πάντα συναινετικός και ήπιος. Τελείως διαφορετικοί. Τώρα όσο για το θέλημα των συνεδριών,μην μπαίνεις στα οικονομικά του καθένα αυτή την εποχή.
Ο fucker είναι επιθετικός στο λόγο του και στο θέμα της Μαρίας άκρως επιθετικός (σε κάποια πράγματα είχε και δίκιο) και την τελείωσε.
Κάνεις μεγάλο λάθος για τους εξής λόγους:
1) Η Μαρία δεν "τελείωσε": απλά αυτό τον καιρό λέει ότι σταμάτησε -το έχει πει και στο παρελθόν (την άνοιξη)- ενώ απλά δουλεύει "ανεπίσημα".
2) Δεν έχω τη δύναμη να "τελειώνω" καμμιά εργαζόμενη από τη δουλειά της. Ο λόγος που η Μαρία αυτό τον καιρό λέει ότι σταμάτησε, προφανώς δεν είναι τα δικά μου ποστ, αλλά η άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της που είχε ως συνέπεια αλλεπάληλες αναφορές για ραντεβού δεν έγιναν (=στησίματα). Της ήταν πλέον εξαιρετικά δύσκολο να τα δικαιολογήσει όλα αυτά με τα γνωστά ψέμματά της κι' έτσι, για λόγους αυτοπροστασίας, είπε ότι σταμάτησε. Εδώ θα είμαστε όταν θα αναγγείλει με τυμπανοκρουσίες την επίσημη επιστροφή της.
ακριβως οτι σας γραφω κατα καιρους αγαπητοι φιλοι.....Είστε όλοι τελείως απληροφόρητοι και κάνετε εικασίες που καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα....
Η Μαρία,εδω και πολύ καιρό,ασχολείται με φυτικά προιόντα που ευδοκιμούν σε χώρες του τρίτου κόσμου.Εχω να την συναντήσω πάρα πολύ καιρό,αλλά επειδή δραστηριοποιούμαι σε παρόμοιες επιχειρήσεις,έμαθα πρόσφατα ότι αγόρασε τεράστιες φυτείες καφέ σε δυσπρόσιτη περιοχή της Βενεζουέλας......είχα δόσει κι εγω προσφορά,αλλά ο τοπικός μεσίτης μου έφαγε την προκαταβολή και πούλησε τις φυτείες σε off shore εταιρεία πίσω απο την οποία κρύβεται η Μαρία....
Η συγκεκριμένη ποικιλία καφέ είναι μοναδική στον κόσμο και προβλέπεται να κατακλυσει τις αγορές στο επόμενο διάστημα...
Παράλληλα,όπως πληροφορήθηκα,η Μαρία έκανε και άλλη έξυπνη κίνηση....έγινε η 678η σύζυγος του τοπικού φύλαρχου (μεγάαααααλος μπήχτης) και,ως εκ της τοπικής νομοθεσίας,δικαιούται μειωμένο ΦΠΑ πλέον.....Απο 23% που είναι το κανονικό,πληρώνει μόνον 1,4567894455889% και όπως καταλαβαίνετε έχει συγκριτικό πλεονέκτημα....
Κατόπιν όλων αυτών,απέσυρα το ενδιαφέρον μου και προσανατολίζομαι σε διασταύρωση ουρακοτάγκων με γαζέλλες στην Κάτω Τανζανία....προσοχή,στην Κάτω,γιατί στην Πάνω οι γαζέλες είναι ανέραστες.......
Οι ανωτέρω πληροφορίες είναι διπλοτριπλοτετραπλο διασταυρωμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.....
συμφωνω !!!!!! ναι σε ολα !!!!!!!ακριβως οτι σας γραφω κατα καιρους αγαπητοι φιλοι.....
ο κοσμος εδω μεσα αηδιασε και ασχολειται μονο με το "ξεπουπουλιασμα των πτηνων" !!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ
αντε και καλη διασκεδαση
Θα συμφωνησω. Το σαιτ αυτο πετυχε , γιατι εδινε πληροφοριες σε πραγματα και καταστασεις που οι αμυητοι δεν ειχαν προσβαση αλλά και οι μυημενοι μαθαιναν έγκαιρα το καθε τι καινούριο. Προσωπικα , πριν γραφτο δεν ηξερα οτι υπηρχαν μασαζ και απο οταν τα εμαθα , δεν παω πια σε στουντια.ακριβως οτι σας γραφω κατα καιρους αγαπητοι φιλοι.....
ο κοσμος εδω μεσα αηδιασε ....
....
Εμεις εδω μέσα (οι πελάτες ) , μεταφερουμε και παιρνουμε πληροφορίες. Δεν ειμαστε εδω για να κανουμε τους νταβατζηδες στις κοπέλες ουτε οριστηκαμε σωτήρες για τους υπολοιπους πελάτες. Με τον καιρό ο καθενας παίρνει ότι του αξίζει. Ξεκολάτε και γυριστε τα θρεντ στην μορφή που ξεκίνησαν.
όχι ρε φίλε στα νησιά του Πάσχα ενώ πλησιάζουν Χριστούγεννα....σύμφωνα με πληροφορίες το μαράκι ,μας άφησε και τα έφτιαξε με κάποιον επιχειρηματία από την καμπότζη.Αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι στα νησιά του Πάσχα και να κάνει μασάζ στον δικό της.
τελικά έχεις και χιούμορ.........Είστε όλοι τελείως απληροφόρητοι και κάνετε εικασίες που καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα....
Η Μαρία,εδω και πολύ καιρό,ασχολείται με φυτικά προιόντα που ευδοκιμούν σε χώρες του τρίτου κόσμου.Εχω να την συναντήσω πάρα πολύ καιρό,αλλά επειδή δραστηριοποιούμαι σε παρόμοιες επιχειρήσεις,έμαθα πρόσφατα ότι αγόρασε τεράστιες φυτείες καφέ σε δυσπρόσιτη περιοχή της Βενεζουέλας......είχα δόσει κι εγω προσφορά,αλλά ο τοπικός μεσίτης μου έφαγε την προκαταβολή και πούλησε τις φυτείες σε off shore εταιρεία πίσω απο την οποία κρύβεται η Μαρία....
Η συγκεκριμένη ποικιλία καφέ είναι μοναδική στον κόσμο και προβλέπεται να κατακλυσει τις αγορές στο επόμενο διάστημα...
Παράλληλα,όπως πληροφορήθηκα,η Μαρία έκανε και άλλη έξυπνη κίνηση....έγινε η 678η σύζυγος του τοπικού φύλαρχου (μεγάαααααλος μπήχτης) και,ως εκ της τοπικής νομοθεσίας,δικαιούται μειωμένο ΦΠΑ πλέον.....Απο 23% που είναι το κανονικό,πληρώνει μόνον 1,4567894455889% και όπως καταλαβαίνετε έχει συγκριτικό πλεονέκτημα....
Κατόπιν όλων αυτών,απέσυρα το ενδιαφέρον μου και προσανατολίζομαι σε διασταύρωση ουρακοτάγκων με γαζέλλες στην Κάτω Τανζανία....προσοχή,στην Κάτω,γιατί στην Πάνω οι γαζέλες είναι ανέραστες.......
Οι ανωτέρω πληροφορίες είναι διπλοτριπλοτετραπλο διασταυρωμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.....
τι να πω οτι ημουν ατυχος...οπως ειχα γραψει και παλαιοτερα ειχα παει και μια αλλη φορα στις 8 και ηταν κλειστα...Εγώ περασα καθημερινη 7μισι με 8 παρα, το προσωπικο αρκετό (6-7 τεμ.) και το πρόγραμμα επαρκες απο χρονο - χωρις ενδειξη βιασυνης - παρα το προχωρημενο της ωρας.
όταν μιλάμε για δουλειές με χρήμα υπάρχουν και αυτά......για τους νταβάδες-αβανταδόρους όμως που εμφανίζονται εδώ μέσα σαν πελάτες με άποψη...!, ποια η άποψη σου... ή μήπως τους αγνοείς και εάν ναι πως τους αναγνωρίζεις...???? !!!
συμφωνώ απόλυτα.............Ο Αβανταδόρος φαινεται ευκολα . Θα γραφει συνεχεια υπερ ενος μαγαζιου ή μιας κοπέλας. Προσωπικα , δεν τους δίνω σημασια. Κραταω τα στοιχεια που με ενδιαφερουν , π.χ εμφανιση, και αν απο κοντά δω οτι ισχυουν , κανω και ενα τεστ ντραιβ. Κανεις δεν μπορει να μου πει για καμιά οτι θα περασω τέλεια ή κάκιστα. Παιζουν πολλά ρόλο και την τελικη γνωμη την εχει το κεφαλι του καθενός (το κάτω κεφαλι συγκεκριμένα )
όταν μιλάμε για δουλειές με χρήμα υπάρχουν και αυτά....
ο καθένας διαβάζει αλλά την άποψη του την διαμορφώνει μόνο με επιτόπια δοκιμή...όλα τα άλλα είναι για να περνάει η ώρα με κατηγορίες χωρίς αποδείξεις κλπ....
δεν νομίζω ότι κανένας εδώ μέσα είναι αφελής η λειτουργεί σαν πρόβατο...
σωστό και αυτό...αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του , το αν συμπεριφερθεί εν τέλη ως "πρόβατο" και για να δικαιολογήσει την δικιά του απόφαση(δεν τον πέρνει κανείς απο το χεράκι να πάει κάπου και να περάσει με κάποια)δεν θεωρώ ότι είναι σωστό........το "πλήθος" πάντα λειτουργεί σαν πρόβατο ...
και όχι μόνο εδώ μέσα... ;) ;) ;)