Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
τελικά έχεις και χιούμορ......... :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup:

Ευχαριστώ,αλλά σκοπός του ποστ ήταν μόνο η εγκαιρη,πλήρης και έγκυρη ενημέρωση.....αν προκύψουν και άλλα νεώτερα για το συγκεκριμένο θέμα,θα ενημερώσω το φόρουμ άμεσα..... :dancing:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
οι οποιες δραστηριοτητες της Μαριας που εχει η δεν εχει  δεν μας αφορουν .....ειναι προσωπικα της θεματα ......μονο το αν κανει η οχι ραντεβου ενδιαφερει καποιους που αυτοι ευκολα μπορουν απ ευθειας με την Μαρια να το διαπιστωσουν ......δεν χρειαζονται πληροφοριες η επιβεβαιωσεις μεσα απο εδω διοτι ειναι αποκλειστικα δικο της θεμα το πως και αν δουλευει .....
Επισης αν ονομασουμε και τις κοπελες εργαζομενες τοτε ισχυει το εξης απλο : ενας εργαζομενος τελειωνει απο τον εργοδοτη  οταν δεν μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις της δουλιας του για οποιοδηποτε λογο η απο την αλλη πλευρα ο ιδιος εργαζομενος φευγει απο μονος του οταν δεν συμφωνει η αντεξει το περιβαλλον της εργασιας του παλι για οποιοδηποτε λογο .....δεν νομιζω οτι ισχυει το μπλα μπλα καποιου τριτου γιατι τα πραγματα ειναι ολοφανερα ....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ευχαριστώ,αλλά σκοπός του ποστ ήταν μόνο η εγκαιρη,πλήρης και έγκυρη ενημέρωση.....αν προκύψουν και άλλα νεώτερα για το συγκεκριμένο θέμα,θα ενημερώσω το φόρουμ άμεσα..... :dancing:

:thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Κοίτα πως τα " 'κατόστησε" το threadάκι απ' τον Ιούλη μήνα ! :blahblah1:
Άντε και εις ανώτερα !!! :happy:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.507
Πόντοι
41.813
πολυ σκουροδερμο...μαλλον τσιγγανακι, και καμια σχεση με ισπανιδα που μου ειπε

ε αφου το λεει και τριτος απο την παρεα οτι ειναι οντως σκουροδερμο αρα και μενα καλα με πληροφορησε το πουλακι. μενει μονο η δοκιμη

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
παντως το μικρο ειναι πολυ βυζουδικο.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Νήμα υμνος στο σπαμ , ασχετα ποστ διπλα ποστ με το ιδιο περιεχομενο , κακό προμότινγκ (σε ολα τα νηματα υπάρχουν καλοθελητες προμότορες ) . Το νεο που δεν λεει κανενας ειναι οτι υπαρχουν πια και κριτικες στα μασαζ  (100 σελιδες και ενας δεν το αναφερε).

Εγω ενω μελεταω το νημα που και που, πήγα ευτυχως αδιαβαστος πρωτη φορα και εκάνα δουλειά

Αυτες που ειδα εγω ηταν Ιλιάνα  :cum: στην πόρτα  (με παπουτσια ειναι 2 μετρα και με ξενερωσε , οταν τα βγαλει πέφτει κανα όροφο),
μετα Αλεξία  :s&m_2:( ετσι οπως σε βαζουν και καθεσαι στον καναπε σου φαινονται ολες 2μετρες , η Αλεξια ειναι και γυναικαρα, φοραγε και μαυρα οποτε της ελειπε το καπέλο των SS η μπότα ως το γόνατο και το μαστιγιο . Μετα που την ειδα στην έξοδο μου φανηκε πιο γλυκεια )

η Βικυ (βασικα μια σκουρωχρομη ηταν ισως θυμαμαι λάθος όνομα) μου εκανε "τζα" απο αλλη πόρτα , εκφυλόφατσα μου φανηκε αλλα δεν με ενθουσιασε
 η Σοφία , που εχω ξανακανει, που ειναι συμπαθητικη και με ωραιο σωματακι Ελληνιδας αλλα εχει μια φατσα σαν να ηπιε 2 τριφυλλα (στην δουλεια δεν πρεπει να πινει αλλα εξω μάλλον πίνει )

και τελος η Ελένη η "βυζαρου" που  αν ηταν πελάτης, η Μαρία δεν θα της έκανε μασαζ -για να το πω ευγενικα ;).

Ο μονος λογος που διαλεξα την Ιλιανα ηταν που ειναι ευγενικη φατσα (θυμιζει νηπιαγωγο επαρχιακου σχολείου) . Στο δωματιο καταλαβα οτι ειναι γυναικα δηλητηριο . Απιστευτο σωμα και τσαχπινογαργαλιαρα . Αν λέει οτι ειναι 40 θα ειναι μεγαλυτερη αλλα μοιάζει έως 35 με σωμα 20χρονης . Τρομερό μασαζ που σε διαλύει και μετα αντε να αποδώσεις, αλλα αξιζει . Πολυ καλο παιχνιδι χωρις την μπαλλα η Ηλιάνα σε συμπεριφορα, κανει μικρα πραγματακια που σε κανουν να νιωθεις όμορφα (aka πουτανιές) . Στα αλλα με καλυψαν οι κριτικές .  

ΥΓ O froid μαλλον εχει δικιο αφου η ιδια η Φωτεινη σε ενα πόστ λεει οτι η Αλεξια κανει τελευταιο ραντεβου στις 7-7:30

ΥΓ2 Μετα την συνεδρια νιωθω σαν τον Χατζηχρηστο που λεει "το θεμα δεν ειναι να μου ανοιξεις την όρεξη , το θεμα ειναι να μου την κλεισεις .

ΥΓ3 Την Αλεξια την εχει παρει κανεις;; Οι ψηλές (ορθιος που ηταν ειδα μου φανηκε λιγοτερο ψηλή)  ειναι λίγο δύσκολες στο κουμαντάρισμα και τις φοβάμαι . Μασαζ καλό κανει καμια αλλή;;

edit και μια συμβουλη στους εντελως αρχαριους . Οταν σας λένε που μαθατε το μαγαζι ποτε μην λέτε οτι το μαθατε απο το ιντερνετ .
"ο φιλος μου ο Γιωργος" και "εχω ξαναρθει" να λέτε .

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Νήμα υμνος στο σπαμ , ασχετα ποστ διπλα ποστ με το ιδιο περιεχομενο , κακό προμότινγκ (σε ολα τα νηματα υπάρχουν καλοθελητες προμότορες ) . Το νεο που δεν λεει κανενας ειναι οτι υπαρχουν πια και κριτικες στα μασαζ  (100 σελιδες και ενας δεν το αναφερε).
εδώ και χρόνο υπάρχουν οι κριτικές............πως και δεν τις πήρες είδηση..
ανεβαίνουν και στην πρώτη σελίδα του σαιτ.....
η Ιλιάνα πολύ καλή  ;) , και ξέρει και μασάζ.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.507
Πόντοι
41.813
συμφωνω κι εγω κι απο μασαζ σκιζει ειναι η καλυτερη

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα σας
να ενημερωσω οτι σημερα Ηλιανα Βικυ Τατιανα Αλινα Σοφια Αλεξια Ελενη Ρανια θα ειναι εδω μεχρι 8 και μιση / Η επιλογη δικη σας

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
η Αλεξια κανει καλο μασαζ ....επισης στο ερωτημα του troueno καλο μασαζ .....η εμφανιση ειναι δικο σου θεμα ..........κανει η Ελενη  και η Σοφια

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα , απο σημερα θα ειναι στη παρεα μας και η Ελενη , που δουλευε στη Ζανα και μετα Συγγρου 45 

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μπραβο!!! Η Ελεναρα ειναι εγγυηση για καλή περιποίηση.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom