τελικά έχεις και χιούμορ.........
Ευχαριστώ,αλλά σκοπός του ποστ ήταν μόνο η εγκαιρη,πλήρης και έγκυρη ενημέρωση.....αν προκύψουν και άλλα νεώτερα για το συγκεκριμένο θέμα,θα ενημερώσω το φόρουμ άμεσα.....
τελικά έχεις και χιούμορ.........
...το "πλήθος" πάντα λειτουργεί σαν πρόβατο ...
και όχι μόνο εδώ μέσα... ;) ;) ;)
οι οποιες δραστηριοτητες της Μαριας που εχει η δεν εχει δεν μας αφορουν .....ειναι προσωπικα της θεματα ......μονο το αν κανει η οχι ραντεβου ενδιαφερει καποιους που αυτοι ευκολα μπορουν απ ευθειας με την Μαρια να το διαπιστωσουν ......δεν χρειαζονται πληροφοριες η επιβεβαιωσεις μεσα απο εδω διοτι ειναι αποκλειστικα δικο της θεμα το πως και αν δουλευει .....
Επισης αν ονομασουμε και τις κοπελες εργαζομενες τοτε ισχυει το εξης απλο : ενας εργαζομενος τελειωνει απο τον εργοδοτη οταν δεν μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις της δουλιας του για οποιοδηποτε λογο η απο την αλλη πλευρα ο ιδιος εργαζομενος φευγει απο μονος του οταν δεν συμφωνει η αντεξει το περιβαλλον της εργασιας του παλι για οποιοδηποτε λογο .....δεν νομιζω οτι ισχυει το μπλα μπλα καποιου τριτου γιατι τα πραγματα ειναι ολοφανερα ....
Ευχαριστώ,αλλά σκοπός του ποστ ήταν μόνο η εγκαιρη,πλήρης και έγκυρη ενημέρωση.....αν προκύψουν και άλλα νεώτερα για το συγκεκριμένο θέμα,θα ενημερώσω το φόρουμ άμεσα.....
πολυ σκουροδερμο...μαλλον τσιγγανακι, και καμια σχεση με ισπανιδα που μου ειπεΕιναι οντως σκουροδερμο
πολυ σκουροδερμο...μαλλον τσιγγανακι, και καμια σχεση με ισπανιδα που μου ειπε
παντως το μικρο ειναι πολυ βυζουδικο.
εχεις παει ισπανια τυπε και ξερεις; :Sπολυ σκουροδερμο...μαλλον τσιγγανακι, και καμια σχεση με ισπανιδα που μου ειπε
και τα δυο μαζι!μισό λεπτό.Βυζούλικο ή βυζούδικο είναι το ορθόν?
εδώ και χρόνο υπάρχουν οι κριτικές............πως και δεν τις πήρες είδηση..Νήμα υμνος στο σπαμ , ασχετα ποστ διπλα ποστ με το ιδιο περιεχομενο , κακό προμότινγκ (σε ολα τα νηματα υπάρχουν καλοθελητες προμότορες ) . Το νεο που δεν λεει κανενας ειναι οτι υπαρχουν πια και κριτικες στα μασαζ (100 σελιδες και ενας δεν το αναφερε).
επέστρεψαν οι πιτσιρίκες βλέπω............Καλημερα σας
Τατιανα Αλινα θα ειναι εδω μεχρι 8 και μιση / Η επιλογη δικη σας
Μπραβο!!! Η Ελεναρα ειναι εγγυηση για καλή περιποίηση.