jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
κι από γαστρονομία!!!
εγω εχθες την ειδα εκει την Ζωή .....πραγματι πολυ ομορφο προσωπο ....Μπορει να ειναι και 5αρακι. ειναι μικρη 19 χρονων, Ισπανιδα απ΄οτι λεει με γλυκο προσωακι και βυζαρες. Κανει καλο ισπανικο κατα τα αλλα ειναι μικρη, απειρη και άγαρμπη στις κινησεις> δεν θα ξαναδοκιμαζα. Επισης εμαθα οτι εφυγε η milfara η Ζωη, η οποια ειχε ενα απο τα πιο ομορφα προσωπα και σουπερ πατο...
Αλβανίδα ήταν...αλλά έχει φύγει καιρό τώρα.........μέσα από την Ισπανία είναι ?
η Αννα εχει φυγει εδω και καιρο και δεν ηταν Ισπανιδα ......η Ζωή ειναι αλλη κοπελα ξανθεια με πρασινα ματια και ωραιο κωλαρακι....Αλβανίδα ήταν...αλλά έχει φύγει καιρό τώρα.........
και εσυ τι εισαι βρε γελοιε που θα κρινεις και θα αποφασισεις ?????στα 60 συμπεριλαμβανεται μονο εκτονωση με χερι ή πιπα..
ή εχει κ πηδημα????
ρωταω για να δω ποιος κοροιδευει ποιον..
και εσυ τι εισαι βρε γελοιε που θα κρινεις και θα αποφασισεις ?????
μαζεψε την ανικανοτητα σου και αντε σε αλλη παραλια να παιξεις κουβαδακια ρομπα ξεφωνημενη!!!!!!!!!!
στα 60 ευρώ είναι φουλ πρόγραμμα μισής ώρας...........μου κάνει εντύπωση που ρωτάς μιάς και όταν δούλευε εδώ μια "φίλη"σου διάβαζες συνέχεια............στα 60 συμπεριλαμβανεται μονο εκτονωση με χερι ή πιπα..
ή εχει κ πηδημα????
ρωταω για να δω ποιος κοροιδευει ποιον..
στα 60 ευρώ είναι φουλ πρόγραμμα μισής ώρας...........μου κάνει εντύπωση που ρωτάς μιάς και όταν δούλευε εδώ μια "φίλη"σου διάβαζες συνέχεια............
στα 60 ευρώ είναι φουλ πρόγραμμα μισής ώρας...........μου κάνει εντύπωση που ρωτάς μιάς και όταν δούλευε εδώ μια "φίλη"σου διάβαζες συνέχεια............