Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
θα την εδινα στο κοινο αλλα δεν γουσταρω να καρφωθω..
διαβαζουν κ διαφοροι αλλωστε..
αν κ με ξεπεταξε τοσο απο μασαζ οσο κ απο τα υπολοιπα εγω θαξαναπαω για να κραζω μετα εκ του ασφαλους τους διαφορους προμοτορες κ νταβατζακους

Το συγκεκριμένο μαγαζί, ανεξάρτητα από το ότι έχω κάτι διαφορές με τον ιδιοκτήτη του για τον τρόπο που το προβάλει, είναι από τα πιό σοβαρά στο χώρο. Παράδειγμα όταν έδιωξε την Μαρία που διάλεγε πελάτες και που με την κίνηση αυτή μάλλον έχασε έσοδα αλλά διαφύλαξε την σοβαρότητά του. Όσο για σένα, έχεις κάποια προβλήματα από επιλεκτικές κριτικές όπως διαβάζω. Έτσι δεν είσαι αξιόπιστος.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εχει και ενα ωραιο μιλφακι εκει την Βαλερια... εχει δοκιμασει κανεις?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
...αν κ με ξεπεταξε τοσο απο μασαζ οσο κ απο τα υπολοιπα εγω θα ξαναπαω ....

:uglystupid: :uglystupid:

===========================================================================

Δεν βλέπω ενημερωση για την εορταστικη εντεκαδα που θα παρατάξει το κατάστημα .

Ασχετό 1 αντι για ροστερ η σωστη εκφραση ειναι line up εκτος αν ποιητικη αδεία το λεμε roaster (απο το roster και το roast=ψητό ).

Ασχετο 2 οποιος εβγαλε αυτες τις συνθηματικές εκφρασεις οπως "εκτονωση" και "προγραμμα" πρεπει να ειχε τρελλό χιουμορ. Οποτε τις ακουω με πιάνει νευρικό γέλιο.

Υγ βαλέρια ????  :think: :think:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
α καλά , όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια......
καλά ρε σείς ούτε ένα όνομα δεν μπορείτε να πείτε.....
όταν αρχίζετε κάτι να το τελειώνεται......κάνετε μια αναφορά για μια κακή συμπεριφορά κοπέλας χωρίς να λέτε το όνομα της...ποίος ο λόγος αφού
έτσι δεν θα ξέρουμε από που να προστατευτούμε.....να σαι καλά πάντως. 
καλα οι αλλοι αλλα εσυ που εισαι παλιος δεν τον ξερεις τον ΓΕΛΟΙΟ ?????
ακομα μαζι του ασχολεισαι ?????
μην κατεβαινεις στο επίπεδο του αλλου "ΚΑΛΟΥ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
" η Ιλιανα απο τις 24/12 άδεια".Ποτε γυρίζει με το καλο?? :)

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
α καλά , όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια......
καλά ρε σείς ούτε ένα όνομα δεν μπορείτε να πείτε.....
όταν αρχίζετε κάτι να το τελειώνεται......κάνετε μια αναφορά για μια κακή συμπεριφορά κοπέλας χωρίς να λέτε το όνομα της...ποίος ο λόγος αφού
έτσι δεν θα ξέρουμε από που να προστατευτούμε.....να σαι καλά πάντως. 

εν ευθετω χρονω θα τη δημοσιοποιησω την τσουπρα..

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
εν ευθετω χρονω θα τη δημοσιοποιησω την τσουπρα..

περιμενει να μαζεψει στοιχεια για την δικογραφια "ο εισαγγελεας" ntinos69
ποιος τον εβγαλε παλι απο το καβουκι του τον γελοιο ??????

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
για ντονατς πιο πολυ μετραει η γνωμη σου..

εχω και το σωμα που το αποδεικνυει

homer_simpson_with_doughnut.jpg

Εδω σε φωτο απο το καλοκαίρι μαυρισμένος

m-meme-regret-donuts.jpg

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Χρόνια πολλά και επί γης (και μασαζοπλήκτων) ειρήνη!

Πριν από μερικές εβδομάδες πραγματοποίησα την πρώτη επίσκεψή μου στο ίδρυμα. Δυστυχώς οι παριστάμενες θεραπεύτριες ήταν μόλις τρεις (Ιλιάνα, Αλεξία και - νομίζω - Στέλλα). Ενδιαφέρουσα η Ιλιάνα, αλλά μου έκανε κλικ η Αλεξία.

Ευτυχώς μου βγήκε σε καλό. Η περί ης πρόκειται - για όσους δεν γνωρίζουν - περί early thirties milf, μαυρομάλλικο, καμπυλάτο και λίγο χαλαρό - όχι σε βαθμό που να με ενοχλήσει - εξ Ουκρανίας ορμώμενο, κατά δήλωσή της.

Μασάζ άνω του μέσου όρου και δεύτερο μέρος ικανοποιητικότατο με αξιόλογη συμμετοχή. Μιας και ήταν πρώτη φορά, πήρα το "μεγαλο" πρόγραμμα των € 80 για έχω πλήρη εικόνα, αλλά μου εξηγήθηκε ότι και των € 60 είναι φουλ, με μόνη διάφορα τον διαθέσιμο χρόνο (30'). Χαλαλάρα της, τα ίδρωσε. Συμπεριφορά πολύ ευχάριστη καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.

Ευτυχείτε!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
η Αλεξία έχει κάτι το πολύ καβλωτικό στην αύρα της.........δεν την έχω δοκιμάσει αλλά κάποια στιγμή σίγουρα θα δοκιμαστεί.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα και καλη χρονια απο σημερα παλι ανοιγουμε με ολη την ομαδα !

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σε πρόσφατη επίσκεψη δοκίμασα την ηλιάνα, αφού είχα διαβάσει και τα σχετικά θετικά σχόλια. Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους, και οι εντυπώσεις ήσαν θετικές, και στο πρώτο αλλά και στο δεύερο μέρος της συνεδρίας. Η δε εμφάνιση της κυρίας είναι πολύ καλή, για την ηλικία της. Αυτό που προσωπικά όμως δεν με ενθουσίασε ήταν η υπερβολική κατ'εμέ φλυαρία και η επίσης υπερβολική (αν και σαφώς καλοπροαίρετη) προσπάθεια για χιούμορ, με ατάκες και πλάκες που δεν με άφησαν να χαλαρώσω σχεδόν ούτε στιγμή.
Παρόλα αυτά η συνάντηση κρίνεται θετική.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Αυτό που προσωπικά όμως δεν με ενθουσίασε ήταν η υπερβολική κατ'εμέ φλυαρία και η επίσης υπερβολική (αν και σαφώς καλοπροαίρετη) προσπάθεια για χιούμορ, με ατάκες και πλάκες που δεν με άφησαν να χαλαρώσω σχεδόν ούτε στιγμή.

Αυτά συμβαίνουν όταν μια, σε γενικές γραμμές, σωστή επαγγελματίας έχει λάθος πρότυπα.

Edit: Προσθήκη για όσους δεν κατάλαβαν: η "σε γενικές γραμμές σωστή επαγγελματίας" είναι η Ηλιάννα. Το "λάθος πρότυπο" είναι η γνωστή συμπάθειά μου...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Αυτά συμβαίνουν όταν μια, σε γενικές γραμμές, σωστή επαγγελματίας έχει λάθος πρότυπα.

Edit: Προσθήκη για όσους δεν κατάλαβαν: η "σε γενικές γραμμές σωστή επαγγελματίας" είναι η Ηλιάννα. Το "λάθος πρότυπο" είναι η γνωστή συμπάθειά μου...

εσφαξες με το βαμβακι!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195

βρε καλως τον προφεσσορα της μαλακιας
αχ και φετος θα πηξουμε στη...... :bigdick: :bigdick: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom