Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
:2funny: :2funny: :2funny:
καλά ρε συ τι έγινε, παράτησες τα κατσαρολικά και τους τσελεμεντέδες και έπιασες τα ψαλίδια και τα χτένια.......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
:2funny: :2funny: :2funny:
καλά ρε συ τι έγινε, παράτησες τα κατσαρολικά και τους τσελεμεντέδες και έπιασες τα ψαλίδια και τα χτένια.......

ναί σιχάθηκα τα πλυσίματα πιάτων..βλέπεις ένα βράδυ που "μάγεψα" γαστρομαργικά κόσμο και κοσμάκη στη μαγαζάρα μου ο βοηθός πιατά λούπ μπούρδελος την έκανε από την πίσω πόρτα αφήνοντας τον αρχιπιατά μόνο του...τί να κάνω?έπρεπε να κάνω κάτι...αλλά που θα πάει δε θα ρθει σε μένα για κούρεμα ο πούστης??????

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
5 ευρώ το λουσιματάκι , 10 το στέγνωμα,15 το κουρεματάκι με την ψηλή,20 το ψαλιδοκούρεμα και 30 το δεύτερο λουσιματάκι με τοποθέτηση ζελεδιού εις την κεφάλα σου..το κουστουμάκι δηλ. 80 ευρώπουλα.

εντιτ...το κεφαλάκι σου ήθελα να είπω,απλά χιουμορίζουμε λιγάκι γιατί περνάμε δύσκολις καιροί αδερφάκι μου..δεν ξέρω αν με πιάνς

θενκς

Όντως πολύ δύσκολοι οι καιροί φίλε και καλά που μπορούμε αραιά και που να ξεδίνουμε. Αλλά ρε παιδί μου ο ανταγωνισμός δεν έριξε καθόλου τις τιμές? φαίνεται ότι τα καταστήματα του είδους δεν έχουν δει ακόμη κρίση...........μέχρι να μας πάρει χαμπάρι ο Στουρνάρας και να ανεβάσει τη φορολογία στα προφυλακτικά.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
θενκς

Όντως πολύ δύσκολοι οι καιροί φίλε και καλά που μπορούμε αραιά και που να ξεδίνουμε. Αλλά ρε παιδί μου ο ανταγωνισμός δεν έριξε καθόλου τις τιμές? φαίνεται ότι τα καταστήματα του είδους δεν έχουν δει ακόμη κρίση...........μέχρι να μας πάρει χαμπάρι ο Στουρνάρας και να ανεβάσει τη φορολογία στα προφυλακτικά.
τι ειναι Στουρναρας ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.108
Πόντοι
5.006
καλημέρα στην φωτεινή στην ηλιανα  και σε όλα τα κορίτσια!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , στην υποδοχή η γλυκιά Φωτεινή , ρόστερ    Σοφία ξανθοκάστανη λεπτή με μικρό βυζί , Τζούλια ξανθιά χοντρούλα με
3άρια βυζιά , Αλεξία με καστανά μακριά μαλλιά ψηλή κανονικό σώμα 3άρια βυζιά και κωλάρα , Ιλιάνα ξανθό μιλφάκι με κανονικό ωραίο σφιχτό κορμί και στητό μικρό βυζί , βασικά πήγα για να δώ την Καινούργια την Αννα που αναφέρθηκε με τα μεγάλα τα βυζιά αλλά λόγω της απεργίας δεν είχε πάει , απουσίαζαν και τα δυο ρουμανακια η Αλίνα και η  Τατιάνα για τον ίδιο λόγω.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.108
Πόντοι
5.006
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , στην υποδοχή η γλυκιά Φωτεινή , ρόστερ    Σοφία ξανθοκάστανη λεπτή με μικρό βυζί , Τζούλια ξανθιά χοντρούλα με
3άρια βυζιά , Αλεξία με καστανά μακριά μαλλιά ψηλή κανονικό σώμα 3άρια βυζιά και κωλάρα , Ιλιάνα ξανθό μιλφάκι με κανονικό ωραίο σφιχτό κορμί και στητό μικρό βυζί , βασικά πήγα για να δώ την Καινούργια την Αννα που αναφέρθηκε με τα μεγάλα τα βυζιά αλλά λόγω της απεργίας δεν είχε πάει , απουσίαζαν και τα δυο ρουμανακια η Αλίνα και η  Τατιάνα για τον ίδιο λόγω.
γκινια ειχεσ και συ πασ οταν χαλαει ο κοσμοσ και εχει απεργιεσ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
σήμερα είναι όλες εκεί... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
μπορεί να πάω το απόγευμα ή αύριο..έτσι κι αλλιώς είμαι αδειούχος.................. 

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους τους φιλους του site σημερα ειδα στον ΑΝΤ1 Παπαδακη την κυρα Σουλα που ειναι στον ιδιο χωρο και εκανε δωρεα σε σχολειο για να καλυψει αναγκες του σαν ιδιωτης που δεν εγινε τελικα  αποδεκτη το σχολιαζω γιατι μου εκανε εντυπωση η υποκρισια και η ψευτικη ηθικη καποιων

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
καλημερα σε ολους τους φιλους του site σημερα ειδα στον ΑΝΤ1 Παπαδακη την κυρα Σουλα που ειναι στον ιδιο χωρο και εκανε δωρεα σε σχολειο για να καλυψει αναγκες του σαν ιδιωτης που δεν εγινε τελικα  αποδεκτη το σχολιαζω γιατι μου εκανε εντυπωση η υποκρισια και η ψευτικη ηθικη καποιων
και η οποια θα υπαρχει παντα δυστυχως αγαπητη Φωτεινη.
την καλημερα σε σενα και ολες τις κουκλες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
στην ποδοσφαιρική ομάδα την άφησαν.........στο σχολείο όχι , τι να πεις

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Επιχειρηματίας θα εννοείς φυσικά?!?!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.063
Πόντοι
46.232
πέρασμα και σήμερα από το συγκεκριμένο μαγαζί στις 19.00 το απόγευμα , την πόρτα σήμερα άνοιξε η Βίκυ(με αυτή πέρασα)κοντή ξανθοκάστανη Ρωσίδα με πιασηματάκια και 2άρια βυζιά , οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν
Ηλιάνα ξανθό μιλφάκι με κανονικό σφιχτό σώμα και μικρό στητό βυζί , Σοφία ξανθιά λεπτή με μικρό στήθος , Αλίνα μελαχρινή με κόκκινη τούφα κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή με μικρό βυζί και Τατιάνα ξανθοκάστανη κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρο βυζί.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom