n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.063
- Πόντοι
- 46.232
καλά ρε συ τι έγινε, παράτησες τα κατσαρολικά και τους τσελεμεντέδες και έπιασες τα ψαλίδια και τα χτένια.......
καλά ρε συ τι έγινε, παράτησες τα κατσαρολικά και τους τσελεμεντέδες και έπιασες τα ψαλίδια και τα χτένια.......
5 ευρώ το λουσιματάκι , 10 το στέγνωμα,15 το κουρεματάκι με την ψηλή,20 το ψαλιδοκούρεμα και 30 το δεύτερο λουσιματάκι με τοποθέτηση ζελεδιού εις την κεφάλα σου..το κουστουμάκι δηλ. 80 ευρώπουλα.
εντιτ...το κεφαλάκι σου ήθελα να είπω,απλά χιουμορίζουμε λιγάκι γιατί περνάμε δύσκολις καιροί αδερφάκι μου..δεν ξέρω αν με πιάνς
τι ειναι Στουρναρας ?θενκς
Όντως πολύ δύσκολοι οι καιροί φίλε και καλά που μπορούμε αραιά και που να ξεδίνουμε. Αλλά ρε παιδί μου ο ανταγωνισμός δεν έριξε καθόλου τις τιμές? φαίνεται ότι τα καταστήματα του είδους δεν έχουν δει ακόμη κρίση...........μέχρι να μας πάρει χαμπάρι ο Στουρνάρας και να ανεβάσει τη φορολογία στα προφυλακτικά.
ενας πουστης ειναι μην δινεις σημασιατι ειναι Στουρναρας ?
ok δεν δινωενας πουστης ειναι μην δινεις σημασια
o Στουρνάρας είναι σύζυγος της γνωστής Στουρνάρη απο την οποία πήρε την ονομασία η γνωστή οδός στο κέντρο της Αθήνας............τι ειναι Στουρναρας ?
γκινια ειχεσ και συ πασ οταν χαλαει ο κοσμοσ και εχει απεργιεσ!επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , στην υποδοχή η γλυκιά Φωτεινή , ρόστερ Σοφία ξανθοκάστανη λεπτή με μικρό βυζί , Τζούλια ξανθιά χοντρούλα με
3άρια βυζιά , Αλεξία με καστανά μακριά μαλλιά ψηλή κανονικό σώμα 3άρια βυζιά και κωλάρα , Ιλιάνα ξανθό μιλφάκι με κανονικό ωραίο σφιχτό κορμί και στητό μικρό βυζί , βασικά πήγα για να δώ την Καινούργια την Αννα που αναφέρθηκε με τα μεγάλα τα βυζιά αλλά λόγω της απεργίας δεν είχε πάει , απουσίαζαν και τα δυο ρουμανακια η Αλίνα και η Τατιάνα για τον ίδιο λόγω.
επισης απο ολες που σημερα ειναι ολες εδωκαλημέρα στην φωτεινή στην ηλιανα και σε όλα τα κορίτσια!
σήμερα είναι όλες εκεί...
και η οποια θα υπαρχει παντα δυστυχως αγαπητη Φωτεινη.καλημερα σε ολους τους φιλους του site σημερα ειδα στον ΑΝΤ1 Παπαδακη την κυρα Σουλα που ειναι στον ιδιο χωρο και εκανε δωρεα σε σχολειο για να καλυψει αναγκες του σαν ιδιωτης που δεν εγινε τελικα αποδεκτη το σχολιαζω γιατι μου εκανε εντυπωση η υποκρισια και η ψευτικη ηθικη καποιων
στην ποδοσφαιρική ομάδα την άφησαν.........στο σχολείο όχι , τι να πειςκαλημερα σε ολους τους φιλους του site σημερα ειδα στον ΑΝΤ1 Παπαδακη την κυρα Σουλα που ειναι στον ιδιο χωρο και εκανε δωρεα σε σχολειο για να καλυψει αναγκες του σαν ιδιωτης που δεν εγινε τελικα αποδεκτη το σχολιαζω γιατι μου εκανε εντυπωση η υποκρισια και η ψευτικη ηθικη καποιων
Επιχειρηματίας θα εννοείς φυσικά?!?!καλημερα σε ολους τους φιλους του site σημερα ειδα στον ΑΝΤ1 Παπαδακη την κυρα Σουλα που ειναι στον ιδιο χωρο και εκανε δωρεα σε σχολειο για να καλυψει αναγκες του σαν ιδιωτης που δεν εγινε τελικα αποδεκτη το σχολιαζω γιατι μου εκανε εντυπωση η υποκρισια και η ψευτικη ηθικη καποιων