Καλησπέρα συναγωνιστές.
Λοιπόν θέλω και εγώ να γράψω τι σκέφτομαι για το συγκεκριμένο μαγαζί.
Κατά τη γνώμη μου, νομίζω είναι το καλύτερο από όλα τα μαγαζιά του κέντρου σαν δυναμικό (βλέπω μια ολοκληρωμένη ομάδα κοριτσιών για όλα τα γούστα) και πολύ καλό σαν χώρος (εκείνο το δωμάτιο με το τζακούζι είναι σαν να είσαι σε μαγαζί του Κολωνακίου, επίσης ωραίος ο χώρος υποδοχής με το μπαρ).
Επίσης, η υπεύθυνη, η Φωτεινή, είναι πολύ γλυκιά και υπάρχει ένα θετικό κλίμα στο μαγαζί, αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Για τις κοπέλες τα κριτήρια μου είναι τα εξής:
Πριν μπω στο δωμάτιο, τι μου αρέσει σε εμφάνιση: Γουστάρω νταρντανέ έως βυζαρούδες, με ωραίο πρόσωπο και να έχουν κάποιο επίπεδο, δηλαδή να μην είναι φτηνιάρες.
Αφού περάσω μέσα στο δωμάτιο: Δύο κριτήρια. Να είναι καθαρή η κοπέλα και να έχει μια ικανοποιητική συμμετοχή (να σου δίνει την εντύπωση - όσο γίνεται - ότι δεν το κάνει αγγαρεία, γουστάρει και κάπως).
Λοιπόν 3 κοπέλες από το συγκεκριμένο μαγαζί καλύπτουν όλα τα παραπάνω κριτήρια μου
1. Αλεξία, 2. Ράνια, 3. Τζούλια (Η σειρά είναι αλφαβητική, δεν έχει να κάνει με το μέγεθος των βυζιών, ίσως να έχει και άλλες με προσόντα, εγώ πάντως αυτές έχω δει μέχρι τώρα, και η Ράνια για μένα έχει ικανοποιητικό μέγεθος).
Έχω κάνει και με τις 3 πρόγραμμα (από 1 φορά η καθεμία) και όλα μια χαρά.
Με τη Μαρία δεν έχω κάνει πρόγραμμα (την έχω δει, μου άρεσε, αλλά είχε άλλο ραντεβού και δεν μπορούσε να με εξυπηρετήσει). Τώρα αποχώρησε από το μαγαζί.
Επίσης, καλή και η Ηλιάνα, παρόλο που είναι αδύνατη. Κάποια στιγμή θα κάνω πρόγραμμα μαζί της.