Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
πέρασμα και σήμερα από το συγκεκριμένο μαγαζί στις 19.00 το απόγευμα , την πόρτα σήμερα άνοιξε η Βίκυ(με αυτή πέρασα)κοντή ξανθοκάστανη Ρωσίδα με πιασηματάκια και 2άρια βυζιά , οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν
Ηλιάνα ξανθό μιλφάκι με κανονικό σφιχτό σώμα και μικρό στητό βυζί , Σοφία ξανθιά λεπτή με μικρό στήθος , Αλίνα μελαχρινή με κόκκινη τούφα κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους λεπτή με μικρό βυζί και Τατιάνα ξανθοκάστανη κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρο βυζί.
Συμπέρασμα ...το μαγαζί στερείται μεγάλων βυζιών :tits2: και χαρακτηρίζεται ως άβυζο :headbang: :headbang:.... Vyzouvie μακρυάάάά... 

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Συμπέρασμα ...το μαγαζί στερείται μεγάλων βυζιών :tits2: και χαρακτηρίζεται ως άβυζο :headbang: :headbang:.... Vyzouvie μακρυάάάά... 
Οχι εντελως. Υπαρχει η Αλεξια με 3αρια γεματα και εχουν πει για μια Αννα αλλα δεν την εχω δει ακομα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
για την συγκεκριμένη μέρα ναι...αλλά υπάρχει η Αλεξία και η Τζούλια που έχουν τουλάχιστον 3άρια............

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
για την συγκεκριμένη μέρα ναι...αλλά υπάρχει η Αλεξία και η Τζούλια που έχουν τουλάχιστον 3άρια............

η τζουλια ειναι  :tits2:3-3.5,με τα πιασιματακια της και μεσα ειναι πολλη ...γατουλα...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το μαγαζί διαθέτει πάντοτε εξαιρετικό "οπλοστάσιο" που καλύπτει όλα τα γούστα,τόσο σε ηλικίες,όσο και σε εμφάνιση.....

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Λοιπόν θέλω και εγώ να γράψω τι σκέφτομαι για το συγκεκριμένο μαγαζί.
Κατά τη γνώμη μου, νομίζω είναι το καλύτερο από όλα τα μαγαζιά του κέντρου σαν δυναμικό (βλέπω μια ολοκληρωμένη ομάδα κοριτσιών για όλα τα γούστα) και πολύ καλό σαν χώρος (εκείνο το δωμάτιο με το τζακούζι είναι σαν να είσαι σε μαγαζί του Κολωνακίου, επίσης ωραίος ο χώρος υποδοχής με το μπαρ).
Επίσης, η υπεύθυνη, η Φωτεινή, είναι πολύ γλυκιά και υπάρχει ένα θετικό κλίμα στο μαγαζί, αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Για τις κοπέλες τα κριτήρια μου είναι τα εξής:
Πριν μπω στο δωμάτιο, τι μου αρέσει σε εμφάνιση: Γουστάρω νταρντανέ έως βυζαρούδες, με ωραίο πρόσωπο και να έχουν κάποιο επίπεδο, δηλαδή να μην είναι φτηνιάρες.
Αφού περάσω μέσα στο δωμάτιο: Δύο κριτήρια. Να είναι καθαρή η κοπέλα και να έχει μια ικανοποιητική συμμετοχή (να σου δίνει την εντύπωση - όσο γίνεται - ότι δεν το κάνει αγγαρεία, γουστάρει και κάπως).
Λοιπόν 3 κοπέλες από το συγκεκριμένο μαγαζί καλύπτουν όλα τα παραπάνω κριτήρια μου
1. Αλεξία, 2. Ράνια, 3. Τζούλια (Η σειρά είναι αλφαβητική, δεν έχει να κάνει με το μέγεθος των βυζιών, ίσως να έχει και άλλες με προσόντα, εγώ πάντως αυτές έχω δει μέχρι τώρα, και η Ράνια για μένα έχει ικανοποιητικό μέγεθος).
Έχω κάνει και με τις 3 πρόγραμμα (από 1 φορά η καθεμία) και όλα μια χαρά.
Με τη Μαρία δεν έχω κάνει πρόγραμμα (την έχω δει, μου άρεσε, αλλά είχε άλλο ραντεβού και δεν μπορούσε να με εξυπηρετήσει). Τώρα αποχώρησε από το μαγαζί.
Επίσης, καλή και η Ηλιάνα, παρόλο που είναι αδύνατη. Κάποια στιγμή θα κάνω πρόγραμμα μαζί της.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
συμφωνω με ολα τα παραπανω αλλα νομιζω οτι λειπει ενα αξιομαχο μιλφ σε ηλικια 40 με 45 ετων

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Θέλω να πω κάτι ακόμα, που είναι συνέχεια στο προηγούμενο μήνυμά μου.

Έχω επισκεφτεί το μαγαζί περίπου 6 φορές και πέρασα τις 3 μέσα στο δωμάτιο (με Αλεξία, Ράνια, Τζούλια).
Στην αρχή ήμουν περίεργος γιατί όλοι έγραφαν για αυτό το μαγαζί, όταν ακόμα ήταν στο Χαλάνδρι. Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να υπάρχουν τόσοι προμότορες.
Μετά, πέρυσι νομίζω το Δεκέμβρη, εργάστηκε μια φίλη μου, φοβερή κοπέλα (η Εύα) για λίγο στο μαγαζί, όταν ήταν στο Χαλάνδρι. Ήμουν σίγουρος, ότι για να πήγε εκεί άξιζε το μαγαζί. Τελικά, πράγματι το μαγαζί αξίζει. Στα υπόλοιπα μαγαζιά βρίσκω 1-2 κοπέλες που να μου αρέσουν (με βάση τα κριτήρια που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα: βυζαρού, ωραίο πρόσωπο, υψηλού επιπέδου). Σε αυτό το μαγαζί όταν δούλευε και η Μαρία ήταν 4 οι κοπέλες που μου άρεσαν (Αλεξία, Μαρία, Ράνια, Τζούλια) και 5η η Ηλιάνα, αν και αδύνατη.
Και κάτι τελευταίο: Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση με το aids (με τις ιερόδουλες που έπιασαν πριν μήνες) όλα τα μαγαζιά, οι κοπέλες και εμείς οι πελάτες, κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Τι εννοώ: Οι πίπες χωρίς προφυλακτικό και τα γλωσσόφιλα έχουν κοπεί σχεδόν τελείως (αυτό ισχύει και για αυτό το μαγαζί, με τις κοπέλες που δοκίμασα).

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Δυστυχώς, η ΕΥΑ (αυτή που λέμε και οι δύο) η Ελληνίδα, που την ξέρω πολλά χρόνια και την θεωρώ τρομερά υψηλού επιπέδου άτομο, από ότι φαίνεται δεν θα ξαναδουλέψει σε μαγαζί. Νομίζω ότι προτιμάει κατά βάθος να δουλεύει μόνη της. Είχε γράψει κάποιος συναγωνιστής πέρυσι (στο μαγαζί του Χαλανδρίου) ότι είναι σαν την Έλενα Παπαβασιλείου σε milf (και με ρώτησε η ίδια τι σημαίνει το milf... αν είναι καλό ή κακό). Επίσης, πιστεύω ότι για αρκετά χρόνια ήταν η πιο ωραία στο χώρο με διαφορά (δούλευε κάποτε μόνη της στο Κολωνάκι).

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ναι φιλε μια σαν την Ευα θα ηταν οτι πρεπει

θα πάω  πάνω την καθαρίστρια μου?με το ζόρι κρατιέμαι να μην της τον χώσω όταν σφουγγαρίζει! :grin: θα της πώ έλα να σε πάω σε μιά καινούρια πολυκατοικία κλπ κλπ..μόλις μπεί μέσα θα πώ στην υπεύθυνη να έχει βάλει ντεκόρ μιά μεγάααααααλη πλαστική σφουγγαρίστρα για να μην πάρει πρέφα(καλά αυτό λίγο δύσκολο λόγω μπιρίμπας :cheesy:)τί ακριβώς θα κάνει..θα της δώσει μια σφουγγαρίστρα να ξεκινήσει και ξαφνικά σε κάποιο δωμάτιο θα νιώσει ένα μακρύ πράμα μέσα της που θα της αρέσει ενώ σφουγγαράει.Ξέρεις πόσο πιο ευχάριστα θα σφουγγαρίζει μετά?θα το κάνουμε σέξ με υπόθεση....θα είναι το πρώτο ευαγές ίδρυμα με παιχνίδια ρόλων!!!!!!την ώρα που σφουγγαρίζει θα της τον καρφώνουν οι καθως πρέπει κύριοι και μάλιστα χωρίς να γδύνονται...έ ρε σύλληψη!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.103
Πόντοι
5.006
θα πάω  πάνω την καθαρίστρια μου?με το ζόρι κρατιέμαι να μην της τον χώσω όταν σφουγγαρίζει! :grin: θα της πώ έλα να σε πάω σε μιά καινούρια πολυκατοικία κλπ κλπ..μόλις μπεί μέσα θα πώ στην υπεύθυνη να έχει βάλει ντεκόρ μιά μεγάααααααλη πλαστική σφουγγαρίστρα για να μην πάρει πρέφα(καλά αυτό λίγο δύσκολο λόγω μπιρίμπας :cheesy:)τί ακριβώς θα κάνει..θα της δώσει μια σφουγγαρίστρα να ξεκινήσει και ξαφνικά σε κάποιο δωμάτιο θα νιώσει ένα μακρύ πράμα μέσα της που θα της αρέσει ενώ σφουγγαράει.Ξέρεις πόσο πιο ευχάριστα θα σφουγγαρίζει μετά?θα το κάνουμε σέξ με υπόθεση....θα είναι το πρώτο ευαγές ίδρυμα με παιχνίδια ρόλων!!!!!!την ώρα που σφουγγαρίζει θα της τον καρφώνουν οι καθως πρέπει κύριοι και μάλιστα χωρίς να γδύνονται...έ ρε σύλληψη!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ναι φιλε μια σαν την Ευα θα ηταν οτι πρεπει

Η διεύθυνση του ιδρύματος θα πρέπει να καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες ώστε να καλύψει σε σύντομο διάστημα το κενό αυτό, για να είναι σε θέση το μαγαζί να παρουσιάζει ένα ρόστερ για κάθε γούστο. :)

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Η διεύθυνση του ιδρύματος θα πρέπει να καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες ώστε να καλύψει σε σύντομο διάστημα το κενό αυτό, για να είναι σε θέση το μαγαζί να παρουσιάζει ένα ρόστερ για κάθε γούστο. :)
προς το παρον επανηλθε η Αννα..... μικρη  20 ετων περιπου μελαχροινη με μεγαλο στηθος μαλλον 4σαρακι....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
προς το παρον επανηλθε η Αννα..... μικρη  20 ετων περιπου μελαχροινη με μεγαλο στηθος μαλλον 4σαρακι....
vyzaras....το στοιχείο σου
βέβαια αν είναι αυτή που νομίζω ίσως να έχει και πιο μεγάλο.....

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
1
αντε αντε,γιατι μου ειπαν οτι σταματησε.... :think: :think:
Μπορει να ειναι και 5αρακι. ειναι μικρη 19 χρονων, Ισπανιδα απ΄οτι λεει με γλυκο προσωακι και βυζαρες. Κανει καλο ισπανικο κατα τα αλλα ειναι μικρη, απειρη και άγαρμπη στις κινησεις> δεν θα ξαναδοκιμαζα. Επισης εμαθα οτι εφυγε η milfara η Ζωη, η οποια ειχε ενα απο τα πιο ομορφα προσωπα και σουπερ πατο...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom