H Ζωη δουλευει σημερα?εξαρταται απο την κοπελα που θα επιλεξεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
οχι αλλα ειναι ολες οι αλλεςH Ζωη δουλευει σημερα?
βεβαιως και μαλιστα μπηκε το προγραμμα αυτο μετα απο δικη της προτασηΠέρα από την πλάκα, θεωρείς ότι έχεις στο μαγαζί κοπέλα που το κάνει καλά;
Johnyrotten
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 521
- Πόντοι
- 290
Επειδή μετά από 5 χρόνια στα ελαιοτριβεία δεν έχω έρθει ποτέ στο συγκεκριμένο και με ενδιαφέρει το ταυλανδέζικο b2b γίνεται πραγματικό ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΙΚΟ B2B? (body soapy massage)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δεν υπαρχει ταυλανδεζικο b2b αγαθοκλη μου.ιαπωνεζικο υπαρχει.Επειδή μετά από 5 χρόνια στα ελαιοτριβεία δεν έχω έρθει ποτέ στο συγκεκριμένο και με ενδιαφέρει το ταυλανδέζικο b2b γίνεται πραγματικό ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΙΚΟ B2B? (body soapy massage)
kingfish4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βεβαιως και μαλιστα μπηκε το προγραμμα αυτο μετα απο δικη της προταση
πια κοπελλα είναι αυτή? να υποθεσω Ηλιαννα?
οπως καταλαβαινεις εγω δεν μπορω να σου απαντησω ουτε ναι ουτε οχι επειδη ειναι η πρωτη μερα σημερα και δεν εχουμε ουτε κριτικες .μπορω να σου πω ομως οτι ειναι θετικο το οτι η κοπελα εχει σπουδασει και κανει παρα πολυ καλο μασαζΕπειδή μετά από 5 χρόνια στα ελαιοτριβεία δεν έχω έρθει ποτέ στο συγκεκριμένο και με ενδιαφέρει το ταυλανδέζικο b2b γίνεται πραγματικό ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΙΚΟ B2B? (body soapy massage)
Johnyrotten
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 521
- Πόντοι
- 290
Αγαπητέ συναγωνιστή, το γιαπωνέζικο b2b είναι το λεγόμενο nuru (με το ζεστό gel). Στο post μου ανέφερα συγκεκριμένα το ταϋλανδέζικο b2b που είναι το body soapy massage! Είναι η συνεδρία όπου η κοπέλλα σε σαπουνίζει μόνο που αντί για σφουγγάρι χρησιμοποιεί το σώμα της και συνήθως απαιτεί jaccuzzi. Αυτά για την (άχρηστη) γνώση της ημέρας αφού στην Ελλάδα δύσκολα θα δούμε τέτοιες φάσεις!
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
οπως καταλαβαινεις εγω δεν μπορω να σου απαντησω ουτε ναι ουτε οχι επειδη ειναι η πρωτη μερα σημερα και δεν εχουμε ουτε κριτικες .μπορω να σου πω ομως οτι ειναι θετικο το οτι η κοπελα εχει σπουδασει και κανει παρα πολυ καλο μασαζ
ποιά κοπέλα είναι;
βεβαιως αν επιθυμει ο πελατης παιζει το τζακουζιΑγαπητέ συναγωνιστή, το γιαπωνέζικο b2b είναι το λεγόμενο nuru (με το ζεστό gel). Στο post μου ανέφερα συγκεκριμένα το ταϋλανδέζικο b2b που είναι το body soapy massage! Είναι η συνεδρία όπου η κοπέλλα σε σαπουνίζει μόνο που αντί για σφουγγάρι χρησιμοποιεί το σώμα της και συνήθως απαιτεί jaccuzzi. Αυτά για την (άχρηστη) γνώση της ημέρας αφού στην Ελλάδα δύσκολα θα δούμε τέτοιες φάσεις!
ΣωστόςΑγαπητέ συναγωνιστή, το γιαπωνέζικο b2b είναι το λεγόμενο nuru (με το ζεστό gel). Στο post μου ανέφερα συγκεκριμένα το ταϋλανδέζικο b2b που είναι το body soapy massage! Είναι η συνεδρία όπου η κοπέλλα σε σαπουνίζει μόνο που αντί για σφουγγάρι χρησιμοποιεί το σώμα της και συνήθως απαιτεί jaccuzzi. Αυτά για την (άχρηστη) γνώση της ημέρας αφού στην Ελλάδα δύσκολα θα δούμε τέτοιες φάσεις!
Το βρηκες αλλα μετα απο ραντεβου θα υπαρχουν και αλλες επιλογεςπια κοπελλα είναι αυτή? να υποθεσω Ηλιαννα?
kingfish4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αγαπητέ συναγωνιστή, το γιαπωνέζικο b2b είναι το λεγόμενο nuru (με το ζεστό gel). Στο post μου ανέφερα συγκεκριμένα το ταϋλανδέζικο b2b που είναι το body soapy massage! Είναι η συνεδρία όπου η κοπέλλα σε σαπουνίζει μόνο που αντί για σφουγγάρι χρησιμοποιεί το σώμα της και συνήθως απαιτεί jaccuzzi. Αυτά για την (άχρηστη) γνώση της ημέρας αφού στην Ελλάδα δύσκολα θα δούμε τέτοιες φάσεις!
Πολλά βιντεάκια βλέπεις......εχεις προσεξει τους χωρους που γινονται ολα αυτα? ενα δωμάτιο σαν κι αυτα που βλεπεις στα βιντεο αντιστοιχεί σε ενα ολοκληρο διαμερισμα εδω.....
Johnyrotten
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 521
- Πόντοι
- 290
Αποκλείεται δηλαδή να έχει πάει Ταυλάνδη και να ξέρει; (όπως εγώ π.χ)
Ταϋλάνδη δεν έχω πάει αλλά Σιγκαπούρη βρίσκεις Thai body soapy massage (μη με ρωτήσεις που, ταρίφας με πήγε, κάπου σε ένα "Quay" αλλά και Τόκιο-Ναγκόγια-Κιότο βρίσκεις Nuru. Το κλειδί είναι οι concierge των καλών ξενοδοχείων που δίνουν όλες τις α-κατάλληλες πληροφορίες αρκεί να χώσεις διακριτικά ένα 10ευρο. Όχι παραπάνω γιατί τους κακομαθαίνουν οι Αμερικάνοι με τα 20δόλλαρα (ευτυχώς το ευρώ είναι πιο "σκληρό" από το $). Σιγκαπούρη στο Orchard Tower υπάρχει ολόκληρος όροφος με massage parlours των 50 euros αλλά το καλύτερο είναι ένα πολύ κυριλέ που όμως εάν πας συστημένος έχεις full service ΚΑΙ ταϋλανδέζικο αλλά δεν πρόλαβα γ...ώ την ατυχία μου! (άμα είσαι για δουλειά...).
καθε μερα ειναι μεχρι 8 με τελευταιο της ραντεβου στις 7 και 30δουλευει σημερα η Αλεξια και μεχρι ποια ωρα?
Βλέπω προσθέσατε νεα προγράμματα.Αυτό είναι καλό,η ανανεωση πάντα χρειάζεται.....
Πρέπει βέβαια να χρησιμοποιούνται και "νέα υλικά" -ας μου επιτραπεί η όχι και τόσο κομψή έκφραση- (δηλαδή κοπέλες) και όχι οι ίδιες να χρήζονται έμπειρες μασέζ ταϋλανδικής χειροπρακτικής.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K