Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
παραλίγο να παραπληροφορήσω...ευτυχώς με διόρθωσες, γιατί είχα άλλη εντύπωση...

δεν τίθεται θέμα παραπληροφόρησης απο σένα....προς Θεού....
Νομίζω πάντως ότι και στην σχετική αγγελία του μαγαζιού,αν την θυμάμαι καλά,λέει ότι το jaccuzi είναι +20 ευρω...

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Ο xpapad στο τελευταίο ποστ του λέει ορισμένα σωστά πράγματα. Δεν προσυπογράφω όλα όσα λέει, αλλά κάποια από αυτά που έγραψε είναι συμβατά με τη χτεσινή μου ανάλυση. Παραθέτω και πάλι το βασικό της απόσπασμα εδώ:

Η Μαρία έχει ως στρατηγική "επιλέγω με ποιούς θα πάω" ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει μια ορισμένη δυσκολία να πραγματοποιηθεί η συνεύρεση μαζί της και έτσι να ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ο δυνητικός αριθμός ατόμων που θέλουν να συνευρεθούν μαζί της. Για τον απλό λόγο ότι πολλοί από εμάς ελκόμαστε από το "δύσκολο" ή ακόμα και το "απαγορευμένο". Με τον τρόπο αυτό σε τελική ανάλυση από τη στρατηγική αυτή βγαίνει κερδισμένη γιατί μπορεί να διώχνει έναν ορισμένο αριθμό υποψήφιων πελατών αλλά να κερδίζει πολλαπλάσιους (απόδειξη άλλωστε είναι ότι μονοπωλεί 2-3 θρεντ σε αυτό το σάιτ πράγμα που δεν γίνεται με καμμιά άλλη εκδιδόμενη).
Σωστό αυτό που γράφεις,αλλά δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα.Προσωπικά αυτή η αντιπαράθεση μου κίνησε την περιέργεια για την Μαρία.Πήγα 1-2 φορές και στο τηλέφωνο μου είπαν ότι δουλεύει και αυτή.Όταν πήγα...πουθενά!!Ετσι δεν ξαναπάω.Και έρχομαι από Παλ.Φάληρο χωρίς να έχω άλλη δουλειά στο κέντρο.<<εχει και αλλού πορτοκαλιές κλπ,κλπ>>

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σωστό αυτό που γράφεις,αλλά δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα.Προσωπικά αυτή η αντιπαράθεση μου κίνησε την περιέργεια για την Μαρία.Πήγα 1-2 φορές και στο τηλέφωνο μου είπαν ότι δουλεύει και αυτή.Όταν πήγα...πουθενά!!Ετσι δεν ξαναπάω.Και έρχομαι από Παλ.Φάληρο χωρίς να έχω άλλη δουλειά στο κέντρο.<<εχει και αλλού πορτοκαλιές κλπ,κλπ>>

Αν είσαι χοντρός έχασες. Δεν παίρνει χοντρούς.
Αν δεν είσαι χοντρός στείλε π.μ. στον SpecialProstitute'sLoyer
Θα εξυπηρετηθείς αμέσως.

By the way η επιλεκτική απελύθει

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Αν είσαι χοντρός έχασες. Δεν παίρνει χοντρούς.
Αν δεν είσαι χοντρός στείλε π.μ. στον SpecialProstitute'sLoyer
Θα εξυπηρετηθείς αμέσως.

By the way η επιλεκτική απελύθει
:(Λυπάμαι που το ακούω(περί απόλυσης...).Χοντρός δεν είμαι!!(177,84κ),αλλά δεν είμαι και 25 ετών και μοντέλο ή ηθοποιός!!!Πάντως πήγαμαζί της μία φορά(καζί με Ηλιάνα-το αναφέρωπιο πάνω) και δεν κατάλαβα να μην της άρεσε,τέλος πάντων,άς είναι καλά.Και ευχαριστώ για την πληροφορία για SPL,Θα δοκιμάσω...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός,αλλά μην γράφετε κακίες και ανακρίβειες....Ο ένας είναι νταβάς,ο άλλος προμότορας,ο άλλος ιδιοκτήτης που το παίζει πελάτης,ελεος!!!!
Το site είναι για ενημέρωση,ανταλλαγή απόψεων,αντε και για χαβαλέ.Δεν είναι για να βριζόμαστε,να συκοφαντούμε και να διαβάλουμε όποιον δεν μας αρέσει,η δεν μας έκανε τα χατήρια...
Ούτε απελύθει κανείς,ούτε βέβαια ο SPL λειτουργεί σαν ατζέντης κανενός....τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω προσωπικά,αλλά δεν μου έχει δόσει τέτοια εικόνα.Μια χρόνια κοντρα με τον Ντίνο έχει,δεν ξέρω για ποιο λόγο,αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα.....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.133
Πόντοι
7.195
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο κανενός,αλλά μην γράφετε κακίες και ανακρίβειες....Ο ένας είναι νταβάς,ο άλλος προμότορας,ο άλλος ιδιοκτήτης που το παίζει πελάτης,ελεος!!!!
Το site είναι για ενημέρωση,ανταλλαγή απόψεων,αντε και για χαβαλέ.Δεν είναι για να βριζόμαστε,να συκοφαντούμε και να διαβάλουμε όποιον δεν μας αρέσει,η δεν μας έκανε τα χατήρια...
Ούτε απελύθει κανείς,ούτε βέβαια ο SPL λειτουργεί σαν ατζέντης κανενός....τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω προσωπικά,αλλά δεν μου έχει δόσει τέτοια εικόνα.Μια χρόνια κοντρα με τον Ντίνο έχει,δεν ξέρω για ποιο λόγο,αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα.....
αγαπητε οι εχοντες κοκορου μυαλο τι περιμενεις να γραψουν και με τι να ασχοληθουν ????
σκεψου οτι ξεχνουν και το απλουστατο των παπουδων μας "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ....."
αληθεια αγαπητε ποια η γνωμη σου ??????
διδασκονται τα γνωμικα του λαουτζικου στις ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ π.χ. σε αυτες που δινουν το τιτλο "SpecialProstitute'sLoyer" ???????????
δεν ενθυμουμαι κατι σχετικο.......
να θυμηθω να ερωτησω τον φιλτατο ντιναρα....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ελα τώρα κι εσύ.....μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά.Υπάρχουν τόσα σημαντικά πράγματα στη ζωή για να χαλάμε τις καρδιές μας για μπούρδες.Γιατί μπούρδες είναι ολα αυτά.....εικονική πραγματικότητα.Η πραγματική ζωή έχει τόσα πολλά να μας δόσει.....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.133
Πόντοι
7.195
Ελα τώρα κι εσύ.....μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά.Υπάρχουν τόσα σημαντικά πράγματα στη ζωή για να χαλάμε τις καρδιές μας για μπούρδες.Γιατί μπούρδες είναι ολα αυτά.....εικονική πραγματικότητα.Η πραγματική ζωή έχει τόσα πολλά να μας δόσει.....
σωστα ! δικαιως με αναγκαζεις να σας ζητησω συγνωμη.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
σωστα ! δικαιως με αναγκαζεις να σας ζητησω συγνωμη.

Για να μιλήσω λίγο πιό σοβαρά από το σύνηθες αγαπητέ μου, το να έχεις ένα φίλο ή μια φίλη και να θέλεις να τον υποστηρίξεις είναι απολύτως φυσιολογικό. Το να ταυτίζεσαι όμως μαζί του σε κάθε απόφασή του και σε κάθε γνώμη που εκφέρει, εμπίπτει στα πλαίσια της δικηγορικής και όχι της φιλίας. Ο καθένας γράφει εδώ μέσα εκτός από αυτά που διαβάζουμε και αυτά που καταλαβαίνουμε.
Και για να επανέλθω στα λιγότερο σοβαρά γιαυτό και ο τίτλος Special Prostitute's Loyer.
Τον έχεις κερδίσει όχι εις το πεδίον της πανεπιστημιακής μάθησης αλλά εις το πεδίον του μεταπτυχιακού στο bourdela.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, μπορεί να έχω μια διαφορά με τον Ψάρακα (το ότι εμφανίζεται σαν πελάτης ενώ έχει ιδιοκτησιακά συμφέροντα) αλλά στο θέμα που προέκυψε με τη Μαρία και το Σίκο, το χειρίστηκε με πολύ πολύ σωστό τρόπο καλύπτοντας και τους πελάτες (θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε) και την κοπέλα. Δείγμα επιπέδου και πολιτισμού.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.133
Πόντοι
7.195
Για να μιλήσω λίγο πιό σοβαρά από το σύνηθες αγαπητέ μου, το να έχεις ένα φίλο ή μια φίλη και να θέλεις να τον υποστηρίξεις είναι απολύτως φυσιολογικό. Το να ταυτίζεσαι όμως μαζί του σε κάθε απόφασή του και σε κάθε γνώμη που εκφέρει, εμπίπτει στα πλαίσια της δικηγορικής και όχι της φιλίας. Ο καθένας γράφει εδώ μέσα εκτός από αυτά που διαβάζουμε και αυτά που καταλαβαίνουμε.
Και για να επανέλθω στα λιγότερο σοβαρά γιαυτό και ο τίτλος Special Prostitute's Loyer.
Τον έχεις κερδίσει όχι εις το πεδίον της πανεπιστημιακής μάθησης αλλά εις το πεδίον του μεταπτυχιακού στο bourdela.
συνεπως πρεπει να ενημερωσω το αβαταρ μου ως κατοχος μεταπτυχιακου τίτλου.....
κυττα τι μαθαινει ο ανθρωπος !!!!!!!!!!
και για να σοβαρευτουμε , αφου αυτο συζητας , θα ηθελα να μου αποδειξεις σε πιο σημειο απο τα γραφομενα μου αισθανθηκες οτι συνεβει "Το να ταυτίζεσαι όμως μαζί του σε κάθε απόφασή του και σε κάθε γνώμη που εκφέρει"........
θα να αναγκαστω να ξαναγραψω το χιλιογραμμενο .......
ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ !!!!!!!
και επειδη εχουμε γινει βαρετοι στον κοσμο προσωπικα σταματω εδω να ασχολουμε με ανακριβειες......

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
σε αυτο το μαγαζι δουλευει ακομα η  :tits2:αλεξια?
δεν εχω δει να την αναφερει κανεις σταματησε η πηρε μεταγραφη?

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
σε αυτο το μαγαζι δουλευει ακομα η  :tits2:αλεξια?
δεν εχω δει να την αναφερει κανεις σταματησε η πηρε μεταγραφη?
η αλεξια δουλευει κανονικα αλλα νομιζω ρεπαρει τα σαβατοκυριακα,απ οσο ξερω.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις κόφτε το
διαβάζω εδω και 2-3 σελίδες και βλέπω μόνο αντιπαραθέσεις και καρφιά, οι οποίες ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ τους περισσότερους!!!!!

ενημερώστε για καμιά επίσκεψη και τι παίζει με τα κορίτσια (καμμιά κριτική) και αφήστε τα υπόλοιπα
μπορούμε οι περισσότεροι να κρινουμε αν είναι ή όχι αληθηνή η κριτική (ανάλογα στο υφος της και στο ποιος την ποστάρει)

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Για να υπάρξει κριτική πρέπει να υπάρξει επίσκεψη μετά προγράμματος. Για να υπάρξει επίσκεψη μετά προγράμματος πρέπει να υπάρχουν λεφτά. Για να υπάρξουν λεφτά.......μπα αποκλείεται.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
η αλεξια δουλευει κανονικα αλλα νομιζω ρεπαρει τα σαβατοκυριακα,απ οσο ξερω.
Σε ευχαριστω για την ενημερωση  :rockon:
αν θες απαντησε μου και σε κατι αλλο
εχεις πιο μεγαλο στηθος :tits: :tits2: απο την αλεξια?

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σε ευχαριστω για την ενημερωση  :rockon:
αν θες απαντησε μου και σε κατι αλλο
εχεις πιο μεγαλο στηθος :tits: :tits2: απο την αλεξια?
...η μαρια μπορει να κανει κατι ποιο ευκολο....να ποσταρει μια φωτο,ΜΟΝΟ το στηθος της.... :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom