Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Έχετε γράψει ένα κάρο ποστς για να αναλύετε τις εξαιρέσεις, που σίγουρα όταν προκύπτουν είναι δικαιολογημένες. Δεν τρελάθηκαν οι πουτάνες να διώχνουν 50αρια 80αρια κλπ .
Αν λοιπόν μια αρνηθεί υπηρεσίες, να είστε βέβαιοι ότι αυτή "πονάει"ποιο πολύ από όλους σας μαζί (παραδοπιστίας ένεκεν)!

Αν πάλι σκάσει μια, που συνέχεια το κάνει,θα αποβληθεί από το σύστημα αυτόματα!

Προς τι τόσος ντόρος?

Το επιχείρημά σου φαίνεται λογικό. Ομως υπάρχει μια παράμετρος που παραβλέπεις. Η Μαρία έχει ως στρατηγική "επιλέγω με ποιούς θα πάω" ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει μια ορισμένη δυσκολία να πραγματοποιηθεί η συνεύρεση μαζί της και έτσι να ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ο δυνητικός αριθμός ατόμων που θέλουν να συνευρεθούν μαζί της. Για τον απλό λόγο ότι πολλοί από εμάς ελκόμαστε από το "δύσκολο" ή ακόμα και το "απαγορευμένο". Με τον τρόπο αυτό σε τελική ανάλυση από τη στρατηγική αυτή βγαίνει κερδισμένη γιατί μπορεί να διώχνει έναν ορισμένο αριθμό υποψήφιων πελατών αλλά να κερδίζει πολλαπλάσιους (απόδειξη άλλωστε είναι ότι μονοπωλεί 2-3 θρεντ σε αυτό το σάιτ πράγμα που δεν γίνεται με καμμιά άλλη εκδιδόμενη).

Αυτή είναι η ουσία κύριοι. Πολύ πεζή, δυστυχώς. Κατά τα άλλα η ανταλλαγή επιχειρημάτων μεταξύ andy51 και agiana είναι ενδιαφέρουσα και γίνεται σε υψηλό επίπεδο, όμως, φοβάμαι, ότι είναι τελείως εκτός θέματος για τους λόγους που ανέπτυξα παραπάνω.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Μέγα λάθος!!!!! πολλές φορές,η οικονομική ανεξαρτησία,η και ο πλούτος αποτελούν εμπόδιο στο να ζήσει κανείς ελεύθερα.....μην τους ζηλεύεις,τα παραδείγματα πολλά. Εγω τουλάχιστον χαίρομαι γιατί όσοι μου λένε "καλημέρα" το κάνουν με την καρδιά τους και δεν χρειάζομαι 5 "φουσκωτούς" να με φυλάνε για να πάω να πιω εναν καφέ.

Και θες και κάτι ακόμα? γνωρίζω άτομο που είτε έχει 2,5 ευρώ στην τσέπη του,είτε 1000,είναι το ίδιο άνετο,χαμογελαστό και χαρούμενο....αυτοί είναι οι πραγματικά "ελευθεροι" άνθρωποι.....

χάνεις τα λόγια σου συναγωνιστή, δεν έχει νόημα να κάνεις μάθημα στον διακονιάρη των μασάζ.
είναι τόσο λιγούρης που έιχε γίνει της προσκολήσεως σε έναν συναγωνιστή (amjik) με σκοπό ο τελευταίος να τον κερνάει και γαμήσια και καφέδες και φαγητά κτλ...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
χάνεις τα λόγια σου συναγωνιστή, δεν έχει νόημα να κάνεις μάθημα στον διακονιάρη των μασάζ.
είναι τόσο λιγούρης που έιχε γίνει της προσκολήσεως σε έναν συναγωνιστή (amjik) με σκοπό ο τελευταίος να τον κερνάει και γαμήσια και καφέδες και φαγητά κτλ...

Δεν κάνω μάθημα σε κανέναν,την άποψή μου λέω και πράγματι,είμαστε εκτός θέματος,όπως άλλωστε το 90% των posts σε αυτό το thread..... :2funny:
Θεωρώ πάντως οτι δεν προσφέρουν κάτι προσωπικές επιθέσεις και μάλιστα με τέτοιους χαρακτηρισμούς.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Δεν είναι εδω το κατάλληλο μέρος για μια τέτοια συζήτηση,όμως θα σου πω την άποψή μου...Αν εξαιρέσουμε τον γιατρό που οφείλει,απο τον όρκο που έχει δόσει,να προσφέρει τις υπηρεσίες του,για ολα τα άλλα που αναφέρεις,ναι υπάρχει το εσχατο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αρνηθεί να κάνει μια δουλειά,αναλαμβάνοντας επαναλαμβάνω την ευθυνη της απόφασής του.Το επιχείρημα που θα χρησιμοποιήσει κάποιος μπορεί να είναι είτε πραγματικό,είτε "διπλωματικό" για λόγους ευγενείας.Και αν θές,λίγοι άνθρωποι έχουν τα κότσια να υπερασπιστούν τις επιλογές τους αυτές και να πληρώσουν το τίμημα.Οι υπόλοιποι συμβιβάζονται πολλές φορές,απο ανάγκη η απο δειλία.Δεν τους κατηγορώ,όλοι κάνουμε συμβιβασμούς σε πολλά πράγματα,θα μου επιτρέψεις να σου πω όμως οτι τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους λίγους εκείνους που κάνουν τις επιλογές τους με το όποιο ρίσκο.Αυτοί είναι πραγματικά ελεύθεροι......

έχεις δίκιο αλλά η συμπεριφορά αυτή, το να αρνηθούν δηλαδή να κάνουν μια δουλειά, είναι αντιεπαγγελματική...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
το θεμα ειναι κ απο που τα ξερει τοσο καλα πως λειτουργουνε εσωτερικα τα ιδρυματα???
ενω εσυ ντιναρα μου ...... φωστηρας ξερολας και με καβουρια στις τσεπες !!!!!
βλεπεις ευγενικοτατος δεν θα αναφερθω στα αλλα σου χαρισματα !!!!!
αλλα ενημερωσε τα παιδια μην πλαθουν ιστοριες !!!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
διαβαζοντας τα ποστ νομιζω οτι δεν θελουμε να καταλαβουμε αυτα που με απλα ελληνικα γραφουμε.
αναγκασαμε και τον αγαπητο μου Ψαρακα να απαντησει με μεγαλη πολιτικη !!!!
οσον αφορα την πρωτη περιπτωση προβλέπεται και νομικα ο υπευθυνος του μαγαζιου να δειξει "πορτα" .
και μην αρχισετε τις ανοητες ερμηνειες.
μιλαμε για ιδιαιτερες και συγκεκριμενες περιπτωσεις.
φυσικα επειδη ζουμε στην θυγατρικη χωρα της ζιμπαμπουε , τα παλαιοτερα χρονια ειδικα και πιο συχνα στην επαρχια συγκεκριμενοι ιδιοκτητες δια κογους καθαρης μαλακιας και εντελως αναιτια εδιναν πορτα ενω η αδεια λειτουργιας του ηταν για ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
ανεφερθει εμεσα αλλα σχετικα απο προλαλησαντα.
και να για τελειωνουμε σωστα την κουβεντα θα αναφερθω ιστορικα την δεκαετια 1980 στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ οπου εκπληκτος ιδιοκτητης παραλιακης ντισκοτεκ καφετεριας ειδε ολο το μαγαζι και ολν τον εξοπλισμο να πλεει στην θαλασσα διοτι εβγαλε απο το μαγαζι με το ζορι 2 στρατιωτες εν στολη διοτι ηταν στρατιωτες.
1 χρονο αργοτερα ο ιδιοκτητης του παλλας στην ιδια πολη για τους ιδιους λογους την γλυτωσε στο τσακ γιατι την ωρα της μετακομισης εμπαινε στο μαγαζι ο μεραρχος με την οικογενεια του και σταματησε την μετακομιση.
με αυτη την εξιστορηση απλα θελω να σας δειξω και τα δικαιωματα του ιδιοκτητη και τις τυχον παρεκτροπες του.
οσον αφορα το θεμα των κοριτσιων να μην ξεχνουμε και τον ρολο της τσατσας στα μπουρδελα η οποια απομακρυνε τον κακο πελατη.
και παρακαλω , επειδη το θεμα αρχιζει και παραγει χασμουρητα , μην κανετε "το κορδονετο τριχια".
τα δικαιωματα και οι υποχρεωσεις ειναι και στις 2 πλευρες.
και οπωσδηποτε ξεχαστε την βλακωδη αποψη "πληρωνω και αγοραζω 2 κιλα κρεας" που αρκετοι ανεγκεφαλοι εδω μεσα εχουν το θρασος και την υποστηριζουν εγγραφως !!!!!
ευχαριστω για την υπομονη σας.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

Συνημμένα

• H.jpg
    H.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 34

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
το θεμα ειναι κ απο που τα ξερει τοσο καλα πως λειτουργουνε εσωτερικα τα ιδρυματα???
αν σε ενδιαφερει μπορω να σε ενημερωσω και για την 3ε......αν σου λεει κατι και αυτο....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μα με τι ασχολεισαι αγαπητε ... "με ενα δεματι αυγα!!!" λεγαν οι παπουδες μας.
καλη σου ημερα
καλημερα και σε εσενα ....απλα ολους καταρχας τους βλεπω με συμπαθεια ....και τους λιγους και τους γεματους ....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

μεταφερω κριτικη απο την πρωτη σελιδα αλλου μελους .....γιατι πραγματι οι κριτικες ειναι πιο χρησιμες .....

Αλίνα και Τατιάνα μαζί.. Πολύ καλές!
Μέσος όρος:    9.0
Εμφάνιση κοπέλας:  8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:  10.0
Ποιότητα μασάζ:  9.0
Σχέση αξίας/τιμής:  9.0

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;

από Dragoon
08-10-2012

Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Αλίνα-Τατιάνα
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

1 στους 3 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Λόγω προηγούμενης γνωριμίας με την Αλίνα, τις κάλεσα στο σπίτι μετα την δουλειά..Γι αυτό τον λόγο και ο βαθμός για τον χώρο είναι πλασματικός αφού δεν έχω πάει ποτέ. Στο θέμα τώρα..Όπως είπε και ο συνάδελφος η Αλίνα είναι τρελλοκομείο, ενω η Τατιάνα είναι πιο χαμηλού προφίλ. Περιγραφή εμφανισιακά έχει ο συνάδελφος παρακάτω..Και οι δύο ομορφούλες,συμπαθέστατες, χαμογελαστές και με παρόμοιο σωματότυπο (λεπτούλες με κανονικό βυζάκι..).Βασικό για όσους τις δοκιμάσουν σε ντουέτο είναι ότι δεν κάνουν τίποτε μεταξύ τους. Καποια ψιλοχαδάκια ίσως, αλλα μέχρι εκεί..Δεν θα επεκταθώ σε στάσεις, πώς και που το κάναμε. Η Αλίνα ξέρει τι μου αρέσει και με περιποιήθηκε ανάλογα..Και οι δυο τέλειες στην πίπα (βεντούζες! ).Η Αλίνα δεν κάνει πρωκτικό με τίποτε (χρυσή την έχω κάνει..) από την Τατιάνα δεν ζήτησα.Ενημέρωση για την Τατιάνα (ώς πιό καινούργια) της αρέσει τρελλά να την παίρνουν στα 4 (Φάνηκε να της αρέσει το ταυτόχρονο δάχτυλο στην τρυπούλα, αλλα για πρωκτικό δεν δοκίμασα λόγω πρώτης γνωριμίας)..Βογγητό και άγιος ο θεός! Τρελλό κολαράκι πάντως και αυτή! Σε επόμενη φάση, θα το ζητήσω, σίγουρα!Σε γενικές γραμμές, μία ΠΟΛΥ ευχάριστη ώρα με τα δύο κορίτσια. Μου πέφτει μακρυα το μαγαζί, αλλα σε όσους επιχειρούν στην περιοχή θα έλεγα να τις δοκιμάσουν..(Σύμφωνα με τα δικά μου γούστα πάντα.)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
θα διαφωνησω με το επιχειρημα σου .....σε καθε μορφης επιχειρηση υπαρχουν εσωτερικοι  κανονες λειτουργιας  που καθοριζονται απο την διοικηση αναλογα με την δραστηριοτητα της επιχειρησης ......και σε αυτη τη δραστηριοτητα υπαρχουν .....και γιαυτο το λογο υπαρχει ο συντονιστης μπορεις να τη πεις και υπευθυνη .....μια απο τις υποχρεωσεις της ειναι τηρηση των κανονων απο ολα τα μελη της επιχειρησης ....γι αυτο το λογο δεν ειναι σωστο και δεν πρεπει  καθε μια να λειτουργει και να ενεργει απο μονη της αλλοιμονο τοτε....γι αυτη τη περιπτωση υπαρχουν πολλα παραδειγματα  απο κοπελες που ειτε τις εδιωξε ο ιδιοκτητης ειτε δεν προσαρμοστηκαν και απεχωρησαν μονες τους
ψαρακα επειδη εισαι παλιος στο κουρμπετι θα ξερεις πολυ καλα πως λειτουργει η πιατσα.... και οταν λεω πως λειτουργει θα σου μιλησω με παραδειγματα και επιεχειρηματα....
Σ10: εχει το αρχιπουτανο την χρυσα που για να πας μαζι της θα φας 3-4 φορες πορτα, μπορει να σου στειλουν αλλη, μπορει να σου ζητησει ταυτοτητα και χιλιες 2 παπαριες
Λ10: εχει πουτανακια ντοπια που πολλοι ακουμπανε μια περιουσια για να πισαουν λιγο βυζι απο καποιες....
μαρουσι θησεως: εχει την βαλια την αρχιπουτανα που εχουν πεσει πολλα ευρω στα ποδια της για μια μαλακια

που θελω να καταληξω.... αυτα περι εσωτερικων κανονισμων τα θεωρω κουραφεξαλα.... η βαλια και η χρυσα κρατανε τα παραπανω μαγαζια με ολο αυτο το κολπο γκροσο που προανεφερα.... οποτε στη συγκεκριμμενη περιπτωση αν η μαρια δεν ακολουθησε τους καονες της επιχειρησης η διοικηση θα επρεπε να ζυγισει καλυτερα τα πραγματα.... τι μου προσφερει αυτη?? μου φερνει κοσμο??? εχει δουλεια??? εχει φερει πελατες?? και αν εβλεπε οτι η ζυγαρια γερνει θετικα προς την επιχειρηση θα επρεπε να την αφησει να κανει το κομματι της ... και να ξερεις κατι... ολο αυτο (η πορτα εννοω) θα ηταν κερδος για την επιχειρηση... αυτο μου εχει διδαξει η μικρη μου πορεια μου

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Ο xpapad στο τελευταίο ποστ του λέει ορισμένα σωστά πράγματα. Δεν προσυπογράφω όλα όσα λέει, αλλά κάποια από αυτά που έγραψε είναι συμβατά με τη χτεσινή μου ανάλυση. Παραθέτω και πάλι το βασικό της απόσπασμα εδώ:

Η Μαρία έχει ως στρατηγική "επιλέγω με ποιούς θα πάω" ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει μια ορισμένη δυσκολία να πραγματοποιηθεί η συνεύρεση μαζί της και έτσι να ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ο δυνητικός αριθμός ατόμων που θέλουν να συνευρεθούν μαζί της. Για τον απλό λόγο ότι πολλοί από εμάς ελκόμαστε από το "δύσκολο" ή ακόμα και το "απαγορευμένο". Με τον τρόπο αυτό σε τελική ανάλυση από τη στρατηγική αυτή βγαίνει κερδισμένη γιατί μπορεί να διώχνει έναν ορισμένο αριθμό υποψήφιων πελατών αλλά να κερδίζει πολλαπλάσιους (απόδειξη άλλωστε είναι ότι μονοπωλεί 2-3 θρεντ σε αυτό το σάιτ πράγμα που δεν γίνεται με καμμιά άλλη εκδιδόμενη).

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ο xpapad στο τελευταίο ποστ του λέει ορισμένα σωστά πράγματα. Δεν προσυπογράφω όλα όσα λέει, αλλά κάποια από αυτά που έγραψε είναι συμβατά με τη χτεσινή μου ανάλυση. Παραθέτω και πάλι το βασικό της απόσπασμα εδώ:

Η Μαρία έχει ως στρατηγική "επιλέγω με ποιούς θα πάω" ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει μια ορισμένη δυσκολία να πραγματοποιηθεί η συνεύρεση μαζί της και έτσι να ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ο δυνητικός αριθμός ατόμων που θέλουν να συνευρεθούν μαζί της. Για τον απλό λόγο ότι πολλοί από εμάς ελκόμαστε από το "δύσκολο" ή ακόμα και το "απαγορευμένο". Με τον τρόπο αυτό σε τελική ανάλυση από τη στρατηγική αυτή βγαίνει κερδισμένη γιατί μπορεί να διώχνει έναν ορισμένο αριθμό υποψήφιων πελατών αλλά να κερδίζει πολλαπλάσιους (απόδειξη άλλωστε είναι ότι μονοπωλεί 2-3 θρεντ σε αυτό το σάιτ πράγμα που δεν γίνεται με καμμιά άλλη εκδιδόμενη).

Ρε μανια, που σε εχει πιασει, με την Μαρια !!!

Ημαρτον !!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
φιλε xpapad εχεις δικιο μεχρι ενα σημειο ...

....αλλα ολα αυτα παλι πρεπει να λειτουργουν κατω απο κανονες  .....
εστω χαλαρους η λιγωτερο χαλαρους ......
να σου ξεκαθαρισω
οτι ο σχολιασμος μου δεν αφορουσε την Μαρια  αλλα ειναι η αποψη μου για ολα τα μαγαζια .....δηλαδη ναι στην αρνηση της κοπελας για οποιοδηποτε δικο της λογο αλλα οχι στην προσβολη του πελατη.....αλλωστε αυτο συμφερει και τον πελατη αφου δεν θα εχει τυχη ευχαριστησης το να συνευρεθει με μια κοπελα που τον αποστρεφεται.....

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Δεν μου λέτε ρε παιδιά. Χθες που περνούσα , αλλά δεν έφαγα, είδα ένα φοβερό δωμάτιο με ένα γιακούζι. Αυτό παίζει εκεί μέσα;;, είναι μέσα στην τιμή των 60-80 ή έιναι εξτρά;;;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Δεν μου λέτε ρε παιδιά. Χθες που περνούσα , αλλά δεν έφαγα, είδα ένα φοβερό δωμάτιο με ένα γιακούζι. Αυτό παίζει εκεί μέσα;;, είναι μέσα στην τιμή των 60-80 ή έιναι εξτρά;;;

παίζει και είναι μέσα στην τιμή

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Δυστυχώς είναι στα 100...πληροφόρηση από Ηλιάνα και Βίκυ!Και το ωραίο είναι οτι ΔΕΝ μπαίνουν όλες(θέμα καθαριότητας...λένε!!!)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Δυστυχώς είναι στα 100...πληροφόρηση από Ηλιάνα και Βίκυ!Και το ωραίο είναι οτι ΔΕΝ μπαίνουν όλες(θέμα καθαριότητας...λένε!!!)

παραλίγο να παραπληροφορήσω...ευτυχώς με διόρθωσες, γιατί είχα άλλη εντύπωση...

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
τουλάχιστον έτσι μου είπαν.Σ'αυτό το σύστημα παίζονται διάφορα.Π.χ βρήκα διπλό από 160 αρχικά που το άφησαν 140 και μετά από μέρες 120!!!Οτι πιάσουν και ανάλογα με την διάθεση.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom