Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
φιλαρακο δεν διαβασες καλα το ποστ μου και η παραθεση σου ηταν αστοχη.... παμε παλι απ την αρχη.... ο ιδιοκτητης ενα μαγαζιου (μασαζερι) εχει το δικαιωμα για τον οποιοδηποτε λογο να σου πει περνα εξω απο το μαγαζι μου??? προφανως και η απαντηση ειναι ΝΑΙ.... και λεω τωρα απο την στιγμη που η θεραπευτρια πληρωνεται με τους πελατες που κανει (π.χ 30 ευρω/ συνεδρια) δηλαδη περνει ποσοστα ειναι μερος της επιχειρησης και αυτη με ποσοστο 35% επι του τζιρους της .... αρα λοιπον την απορριψη μπορεις να την φας και απο αυτην για οποιονδηποτε λογο...
Υ.Γ. θα μιλουσαμε διαφορετικα και θα ηταν αντιθετη η αποψη μου αν η θεραπευτρια επαιρνε 1500 ευρω το μηνα οσους πελατες και αν κανει....
θα διαφωνησω με το επιχειρημα σου .....σε καθε μορφης επιχειρηση υπαρχουν εσωτερικοι  κανονες λειτουργιας  που καθοριζονται απο την διοικηση αναλογα με την δραστηριοτητα της επιχειρησης ......και σε αυτη τη δραστηριοτητα υπαρχουν .....και γιαυτο το λογο υπαρχει ο συντονιστης μπορεις να τη πεις και υπευθυνη .....μια απο τις υποχρεωσεις της ειναι τηρηση των κανονων απο ολα τα μελη της επιχειρησης ....γι αυτο το λογο δεν ειναι σωστο και δεν πρεπει  καθε μια να λειτουργει και να ενεργει απο μονη της αλλοιμονο τοτε....γι αυτη τη περιπτωση υπαρχουν πολλα παραδειγματα  απο κοπελες που ειτε τις εδιωξε ο ιδιοκτητης ειτε δεν προσαρμοστηκαν και απεχωρησαν μονες τους

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
όσο για το δεύτερο πόσες φορές κάνουν πασαρέλα ένω ήδη έχουν επιλεχτεί από πελάτη και πάνε μετά κατευθείαν στο δωμάτιο απλά για να της πάρουν μάτι

Που γίνονται αυτά ρε? Τους ανώμαλους..... :S :S :S

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
θα διαφωνησω με το επιχειρημα σου .....σε καθε μορφης επιχειρηση υπαρχουν εσωτερικοι  κανονες λειτουργιας  που καθοριζονται απο την διοικηση αναλογα με την δραστηριοτητα της επιχειρησης ......και σε αυτη τη δραστηριοτητα υπαρχουν .....και γιαυτο το λογο υπαρχει ο συντονιστης μπορεις να τη πεις και υπευθυνη .....μια απο τις υποχρεωσεις της ειναι τηρηση των κανονων απο ολα τα μελη της επιχειρησης ....γι αυτο το λογο δεν ειναι σωστο και δεν πρεπει  καθε μια να λειτουργει και να ενεργει απο μονη της αλλοιμονο τοτε....γι αυτη τη περιπτωση υπαρχουν πολλα παραδειγματα  απο κοπελες που ειτε τις εδιωξε ο ιδιοκτητης ειτε δεν προσαρμοστηκαν και απεχωρησαν μονες τους

Παρακολουθώ και θα ήθελα να ρωτήσω τον Ψάρακα. Τη γνώμη που εκφράζεις, με ποιά ιδιότητα την εκφράζεις? Του πελάτη?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
το πρώτο σου επιχείρημα είναι πολύ μικρό..................δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά μάλλον ξεχνάς την λεγόμενη "πόρτα" πού τρώγαμε όταν είμαστε πιτσιρικάδες σε κάποια κλάμπ ή
ακόμα όταν υπηρετούσαμε φαντάροι ακόμα και σε καφετέριες......
όσο για το δεύτερο πόσες φορές κάνουν πασαρέλα ένω ήδη έχουν επιλεχτεί από πελάτη και πάνε μετά κατευθείαν στο δωμάτιο απλά για να της πάρουν μάτι
-1 απο μένα  :grin: :grin: :grin:

ίσα ίσα... η πόρτα είναι αντιεπαγγελματική προσέγγιση προς τον πελάτη και είναι και παράνομη...
για το 2ο που λες είναι και αυτό αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1

Πάντως πρέπει να σου πω ότι συμφωνώ με τις απόψεις σου σε όλα τα ποστ που έκανες για το συγκεκριμένο θέμα. Οι κοπέλες είναι επαγγελματίες και δεν έχουν δικαίωμα επιλογής, παρά μόνο αν κάποιος είναι γνωστός και τον δει από το μόνιτορ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις νέος γέρος άσχημος όμορφος χοντρός λεπτός οφείλει να εργαστεί. Αφού περάσει στο δωμάτιο και διαπιστώσει ότι ο πελάτης έχει κάποιο πρόβλημα είτε υγειηνής είτε συμπεριφοράς, τότε μόνο μπορεί να αποχωρήσει και αφού το αναφέρει στον ιδιοκτήτη αυτός οφείλει να καλύψει την κοπέλα και να συστίσει στον πελάτη τα δέοντα. (να του πει να φύγει όσο πιό ευγνικά γίνεται)

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Παρακολουθώ και θα ήθελα να ρωτήσω τον Ψάρακα. Τη γνώμη που εκφράζεις, με ποιά ιδιότητα την εκφράζεις? Του πελάτη?

το θεμα ειναι κ απο που τα ξερει τοσο καλα πως λειτουργουνε εσωτερικα τα ιδρυματα???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πάντως πρέπει να σου πω ότι συμφωνώ με τις απόψεις σου σε όλα τα ποστ που έκανες για το συγκεκριμένο θέμα. Οι κοπέλες είναι επαγγελματίες και δεν έχουν δικαίωμα επιλογής, παρά μόνο αν κάποιος είναι γνωστός και τον δει από το μόνιτορ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις νέος γέρος άσχημος όμορφος χοντρός λεπτός οφείλει να εργαστεί. Αφού περάσει στο δωμάτιο και διαπιστώσει ότι ο πελάτης έχει κάποιο πρόβλημα είτε υγειηνής είτε συμπεριφοράς, τότε μόνο μπορεί να αποχωρήσει και αφού το αναφέρει στον ιδιοκτήτη αυτός οφείλει να καλύψει την κοπέλα και να συστίσει στον πελάτη τα δέοντα. (να του πει να φύγει όσο πιό ευγνικά γίνεται)

Συμφωνώ με το Μάριο.

Το μόνο που μπορεί να κάνει για τον εαυτό της η κοπέλα, είναι να δώσει κάτι περισσότερο σε κάποιος που της αρέσει, ή κάτι λιγότερο στον πελάτη που θα πρέπει να κάνει πρόγραμμα μαζί του χωρίς να είναι της αρεσκείας της.

Ανθρώπινο είναι αυτό και σεβαστό.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
το θεμα ειναι κ απο που τα ξερει τοσο καλα πως λειτουργουνε εσωτερικα τα ιδρυματα???

Τα αυτονόητα έγραψε. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει "εσωτερική πληροφόρηση" ούτε να είναι ιδιοκτήτης μασατζίδικου για να επαναφέρει την κοινή λογική στην υπόθεση που συζητάμε.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1

Τώρα έβαλες μια πάρα πολύ δύσκολη ερώτηση. Μόνο απόφοιτος του Χάρβαρτ μπορεί να την απαντήσει.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τα αυτονόητα έγραψε. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει "εσωτερική πληροφόρηση" ούτε να είναι ιδιοκτήτης μασατζίδικου για να επαναφέρει την κοινή λογική στην υπόθεση που συζητάμε.

Να ένας απόφοιτος του Χάρβαρτ. Φίλε μου πόσο φαίνεται πόσο έξυπνος που είσαι!!!! Σε ζηλεύω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συμφωνώ με το Μάριο.

Το μόνο που μπορεί να κάνει για τον εαυτό της η κοπέλα, είναι να δώσει κάτι περισσότερο σε κάποιος που της αρέσει, ή κάτι λιγότερο στον πελάτη που θα πρέπει να κάνει πρόγραμμα μαζί του χωρίς να είναι της αρεσκείας της.

Ανθρώπινο είναι αυτό και σεβαστό.

Θα μου επιτρέψεις φίλε agiana να διαφωνήσω.....πιστευω οτι κάθε ελεύθερος άνθρωπος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του,στο οποιοδήποτε θέμα,εφ' όσον αναλαμβάνει την ευθύνη και τις όποιες συνέπειες των επιλογων αυτών.Προσωπικά το έχω κάνει αυτό πολλές φορές στη ζωή μου,τόσο στη δουλειά μου όσο και σε προσωπικές σχέσεις,με βαρύτατο κόστος κάποιες φορές,και δεν το έχω μετανοιώσει ποτέ.Και αυτό άσχετα απο το αν οι επιλογές αυτές απεδείχθησαν,εκ των υστέρων,σωστές η λαθεμένες.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα μου επιτρέψεις φίλε agiana να διαφωνήσω.....πιστευω οτι κάθε ελεύθερος άνθρωπος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του,στο οποιοδήποτε θέμα,εφ' όσον αναλαμβάνει την ευθύνη και τις όποιες συνέπειες των επιλογων αυτών.Προσωπικά το έχω κάνει αυτό πολλές φορές στη ζωή μου,τόσο στη δουλειά μου όσο και σε προσωπικές σχέσεις,με βαρύτατο κόστος κάποιες φορές,και δεν το έχω μετανοιώσει ποτέ.Και αυτό άσχετα απο το αν οι επιλογές αυτές απεδείχθησαν,εκ των υστέρων,σωστές η λαθεμένες.

Με αυτή την λογική, κάποιο γκαρσόνι μπορεί να αρνηθεί να σε σερβίρει, κάποιος ντήλερ να αρνηθεί να συζητήσει μαζί σου, ένας γιατρός να αρνηθεί να σου παράσχει υπηρεσίες, ένας ασφαλιστής να αρνηθεί να σου ασφαλίσει το αυτοκίνητο, μία υπάλληλος τραπέζης να αρνηθεί τη συναλλαγή μαζί σου, όλοι χρησιμοποιόντας κάποιο επιχείρημα (είσαι χοντρός, μιλάς γρήγορα, δεν είσαι έξυπνος, τραυλίζεις, κουτσαίνεις, δεν φοράς γραβάτα) και χίλια άλλα παραδείγματα.
Φαντάσου να είσαι εσύ ο αποδέκτης αυτών των αρνήσεων.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Όπως το είπες andy..... "κάθε ελεύθερος άνθρωπος".

Το σύστημα όμως μας αποδέχεται ως "ελεύθερους δούλους" αλλιώς μας απορρίπτει.

Αυτές τις ημέρες έτυχε να συναλλαγώ (εξυπηρετώντας τον) με έναν άνθρωπο από την Πελοπόννησο.
Παρ' ότι η τελική του εξυπηρέτηση άργησε λόγω ατυχών συγκυριών και όχι εσκεμμένα, και παρ' ότι και τις δύο φορές που μιλήσαμε τηλεφωνικά με σύγχυσε και μετά το πέρας της κάθε τηλεφωνικής συνομιλίας μας έτρεμα από οργή (χωρίς να τσακωθώ μαζί του) και παρ' ότι και στις δύο τηλεφωνικές μας συνομιλίες καταφέρθηκε απαξιωτικά προς την επαγγελματική μου ιδιότητα και τους συναδέλφους μου, και παρ' ότι έγινε το παν (όπως και επετεύχθη) για να μην χαρακτηρισθεί εκπρόθεσμος προς μία υποχρέωσή του η οποία θα τον ακολουθούσε όλο το τρέχον οικονομικό έτος με σοβαρές επιπτώσεις για την εργασία του, δήλωσε ότι θα διαμαρτυρηθεί εγγράφως γιά πλημμελή χειρισμό της περίπτωσής του.

Τι θα έκανε η Μαρία σε αυτή την περίπτωση άραγε?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Με αυτή την λογική, κάποιο γκαρσόνι μπορεί να αρνηθεί να σε σερβίρει, κάποιος ντήλερ να αρνηθεί να συζητήσει μαζί σου, ένας γιατρός να αρνηθεί να σου παράσχει υπηρεσίες, ένας ασφαλιστής να αρνηθεί να σου ασφαλίσει το αυτοκίνητο, μία υπάλληλος τραπέζης να αρνηθεί τη συναλλαγή μαζί σου, όλοι χρησιμοποιόντας κάποιο επιχείρημα (είσαι χοντρός, μιλάς γρήγορα, δεν είσαι έξυπνος, τραυλίζεις, κουτσαίνεις, δεν φοράς γραβάτα) και χίλια άλλα παραδείγματα.
Φαντάσου να είσαι εσύ ο αποδέκτης αυτών των αρνήσεων.

Δεν είναι εδω το κατάλληλο μέρος για μια τέτοια συζήτηση,όμως θα σου πω την άποψή μου...Αν εξαιρέσουμε τον γιατρό που οφείλει,απο τον όρκο που έχει δόσει,να προσφέρει τις υπηρεσίες του,για ολα τα άλλα που αναφέρεις,ναι υπάρχει το εσχατο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αρνηθεί να κάνει μια δουλειά,αναλαμβάνοντας επαναλαμβάνω την ευθυνη της απόφασής του.Το επιχείρημα που θα χρησιμοποιήσει κάποιος μπορεί να είναι είτε πραγματικό,είτε "διπλωματικό" για λόγους ευγενείας.Και αν θές,λίγοι άνθρωποι έχουν τα κότσια να υπερασπιστούν τις επιλογές τους αυτές και να πληρώσουν το τίμημα.Οι υπόλοιποι συμβιβάζονται πολλές φορές,απο ανάγκη η απο δειλία.Δεν τους κατηγορώ,όλοι κάνουμε συμβιβασμούς σε πολλά πράγματα,θα μου επιτρέψεις να σου πω όμως οτι τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους λίγους εκείνους που κάνουν τις επιλογές τους με το όποιο ρίσκο.Αυτοί είναι πραγματικά ελεύθεροι......

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν είναι εδω το κατάλληλο μέρος για μια τέτοια συζήτηση,όμως θα σου πω την άποψή μου...Αν εξαιρέσουμε τον γιατρό που οφείλει,απο τον όρκο που έχει δόσει,να προσφέρει τις υπηρεσίες του,για ολα τα άλλα που αναφέρεις,ναι υπάρχει το εσχατο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αρνηθεί να κάνει μια δουλειά,αναλαμβάνοντας επαναλαμβάνω την ευθυνη της απόφασής του.Το επιχείρημα που θα χρησιμοποιήσει κάποιος μπορεί να είναι είτε πραγματικό,είτε "διπλωματικό" για λόγους ευγενείας.Και αν θές,λίγοι άνθρωποι έχουν τα κότσια να υπερασπιστούν τις επιλογές τους αυτές και να πληρώσουν το τίμημα.Οι υπόλοιποι συμβιβάζονται πολλές φορές,απο ανάγκη η απο δειλία.Δεν τους κατηγορώ,όλοι κάνουμε συμβιβασμούς σε πολλά πράγματα,θα μου επιτρέψεις να σου πω όμως οτι τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους λίγους εκείνους που κάνουν τις επιλογές τους με το όποιο ρίσκο.Αυτοί είναι πραγματικά ελεύθεροι......

Επέτρεψέ μου να πιθανολογήσω ότι είσαι ιδεαλιστής.

Ελεύθεροι (στο σημερινό κόσμο δυστυχώς) είναι αυτοί που έχουν οικονομική ανεξαρτησία.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36

Αυτές τις ημέρες έτυχε να συναλλαγώ (εξυπηρετώντας τον) με έναν άνθρωπο από την Πελοπόννησο.
Παρ' ότι η τελική του εξυπηρέτηση άργησε λόγω ατυχών συγκυριών και όχι εσκεμμένα, και παρ' ότι και τις δύο φορές που μιλήσαμε τηλεφωνικά με σύγχυσε και μετά το πέρας της κάθε τηλεφωνικής συνομιλίας μας έτρεμα από οργή (χωρίς να τσακωθώ μαζί του) και παρ' ότι και στις δύο τηλεφωνικές μας συνομιλίες καταφέρθηκε απαξιωτικά προς την επαγγελματική μου ιδιότητα και τους συναδέλφους μου, και παρ' ότι έγινε το παν (όπως και επετεύχθη) για να μην χαρακτηρισθεί εκπρόθεσμος προς μία υποχρέωσή του η οποία θα τον ακολουθούσε όλο το τρέχον οικονομικό έτος με σοβαρές επιπτώσεις για την εργασία του, δήλωσε ότι θα διαμαρτυρηθεί εγγράφως γιά πλημμελή χειρισμό της περίπτωσής του.

ρε ψωμόλυσα διακονιάρη στο ΔΗΜΟΣΙΟ δουλεύεις???? :2funny: :2funny:
έτσι εξηγούνται όλα....
δεν σε χάλασε που ο Πελοποννήσιος αν θέλει μπορεί να σε πάει γαμιώντας και να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί....
τάχα μου "εργάζεσαι στο δημόσιο και εξυπηρετείς τον κόσμο" και όλη την ημέρα είσαι ον λάιν στο μπουρδέλα.κομ..... :2funny:
και μετά κλαίγεσαι και ζητάς ελεημοσύνη και καλύτερες τιμές σε όλα τα θρέντ των μαγαζιών...
βλέπεις ο μεγαλόκαρδος ο amjic που είχες κολήσει απάνω του σαν βδέλα και σε κέρναγε τα γαμησιάτικα σε πήρε χαμπάρι και σε σούταρε...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Έχετε γράψει ένα κάρο ποστς για να αναλύετε τις εξαιρέσεις, που σίγουρα όταν προκύπτουν είναι δικαιολογημένες. Δεν τρελάθηκαν οι πουτάνες να διώχνουν 50αρια 80αρια κλπ .
Αν λοιπόν μια αρνηθεί υπηρεσίες, να είστε βέβαιοι ότι αυτή "πονάει"ποιο πολύ από όλους σας μαζί (παραδοπιστίας ένεκεν)!

Αν πάλι σκάσει μια, που συνέχεια το κάνει,θα αποβληθεί από το σύστημα αυτόματα!

Προς τι τόσος ντόρος?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Παρ' ότι η τελική του εξυπηρέτηση άργησε λόγω ατυχών συγκυριών και όχι εσκεμμένα, και παρ' ότι και τις δύο φορές που μιλήσαμε τηλεφωνικά με σύγχυσε και μετά το πέρας της κάθε τηλεφωνικής συνομιλίας μας έτρεμα από οργή (χωρίς να τσακωθώ μαζί του) και παρ' ότι και στις δύο τηλεφωνικές μας συνομιλίες καταφέρθηκε απαξιωτικά προς την επαγγελματική μου ιδιότητα και τους συναδέλφους μου, και παρ' ότι έγινε το παν (όπως και επετεύχθη) για να μην χαρακτηρισθεί εκπρόθεσμος προς μία υποχρέωσή του η οποία θα τον ακολουθούσε όλο το τρέχον οικονομικό έτος με σοβαρές επιπτώσεις για την εργασία του, δήλωσε ότι θα διαμαρτυρηθεί εγγράφως γιά πλημμελή χειρισμό της περίπτωσής του.

Κακόπιστοι και κακοπροαίρετοι ανθρωποι υπάρχουν και θα υπάρχουν παντού....μπράβο σου,που εσυ αντιπαρήλθες ολα αυτά και τον εξυπηρέτησες...

Δεν μπορώ να ξέρω τι θα έκανε η Μαρία σε μια τέτοια περίπτωση,εγω πάντως θα τον είχα στείλει στο διάολο... :2funny: το έχω κάνει φίλε agiana αυτό στη δουλειά μου χάνοντας και λεφτά και την πιθανότητα μιάς επικερδούς συνεργασίας.Σε άλλη περίπτωση όμως,υπήρξα πιο διαλλακτικός.Εχει σημασία αν το φεγγάρι είναι ισιο η ανάποδο..... :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ρε ψωμόλυσα διακονιάρη στο ΔΗΜΟΣΙΟ δουλεύεις???? :2funny: :2funny:
έτσι εξηγούνται όλα....
δεν σε χάλασε που ο Πελοποννήσιος αν θέλει μπορεί να σε πάει γαμιώντας και να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί....
τάχα μου "εργάζεσαι στο δημόσιο και εξυπηρετείς τον κόσμο" και όλη την ημέρα είσαι ον λάιν στο μπουρδέλα.κομ..... :2funny:
και μετά κλαίγεσαι και ζητάς ελεημοσύνη και καλύτερες τιμές σε όλα τα θρέντ των μαγαζιών...
βλέπεις ο μεγαλόκαρδος ο amjic που είχες κολήσει απάνω του σαν βδέλα και σε κέρναγε τα γαμησιάτικα σε πήρε χαμπάρι και σε σούταρε...

Αν κατάλαβες αυτό, σε συγχαίρω για την πνευματική σου ωριμότητα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επέτρεψέ μου να πιθανολογήσω ότι είσαι ιδεαλιστής.

Ελεύθεροι (στο σημερινό κόσμο δυστυχώς) είναι αυτοί που έχουν οικονομική ανεξαρτησία.

Μέγα λάθος!!!!! πολλές φορές,η οικονομική ανεξαρτησία,η και ο πλούτος αποτελούν εμπόδιο στο να ζήσει κανείς ελεύθερα.....μην τους ζηλεύεις,τα παραδείγματα πολλά. Εγω τουλάχιστον χαίρομαι γιατί όσοι μου λένε "καλημέρα" το κάνουν με την καρδιά τους και δεν χρειάζομαι 5 "φουσκωτούς" να με φυλάνε για να πάω να πιω εναν καφέ.

Και θες και κάτι ακόμα? γνωρίζω άτομο που είτε έχει 2,5 ευρώ στην τσέπη του,είτε 1000,είναι το ίδιο άνετο,χαμογελαστό και χαρούμενο....αυτοί είναι οι πραγματικά "ελευθεροι" άνθρωποι.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom