Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
κι εσενα τι σε πειραζει αφου μια φορα το χρονο πας.καλημερα σε ολους κι αφου δεν αρεσει η συμπεριφορα μου και σας αρεσει το δουλεμα εγω αποχωρω απ το εν λογω μαγαζι καλη συνεχεια καλα να περνατε φιλακια!
καταρχην δεν εχω παρει θεση στη διαμαχη που εχει προκυψει αλλα θα ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου... ποτε δεν πιστευα οτι η δυναμη του συγκεκριμμενου σαιτ θα ειναι τοσο μεγαλη ωστε να κανει καποιες  πατσαβουρες να δουλευουν, καποιες επαγγελματιες και εμφανισισιμες να βαρανε μυγες, καποιες αλλες να χανουν τη δουλεια τους, αλλες να ειναι περιζητητες και να μην προλαβαινουν ουτε να κατουρησησουν κοκ....σε ολα τα μηνυματα μου προσπαθησα να ειμαι οσο το δυνατον πιο αντικειμενικος ετσι ωστε να βοηθησω τους υπολοιπους να παρουν σωστες αποφασεις...ποτε δεν προσπαθησα να παραπλανησω ποτε δεν υπηρξα αγαπουλης....η συγκεκριμμενη δεχθηκε πολεμο απο καποιους ... εναν πολεμο που ποτε δεν καταλαβα το γιατι, ξενινωντας οτι ειναι βλαχακι, οτι ειναι αρρωστη, οτι ειναι πονηρη οτι ειναι χοντρη ατι ειναι αλληθωρη και δεν θυμαμαι τι αλλα γραφτηκαν απο καποιους "εγκριτους" συναγωνιστες. ολα αυτα γιατι??? επειδη ετυχε να την γνωρισω , ετυχε να κανω μαζι της ετυχε να μεινω ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες της θεωρω οτι αδικειται απο τα γραφομενα καποιων, θεωρω ακομα πιο αδικη την αποχωρηση της κατ΄αυτον τον τροπο...
υ.γ. πιστευω οτι μια θεραπευτρια η οποια δουλευει με ποσοστα και δεν εχει συγκεκριμμενο μηνιαιο μισθο εχει το δικαιωμα της επιλογης του πελατη ... απο κει και περα και ο πελατης εχει το δικαιωμα της επιλογης για το τι θα κανει .... ελευθερη αγορα ειμαστε κανεις δεν αναγκαζει τον πελατη με το ζορι να περασει στα ενδοτερα οποτε γιατι να αναγκαζει την θεραπευτρια...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
για οποιον ενδιαφερεται εχω μια φιλη μου 1.70 και 135 κιλα αλλα με πολλα διαμερισματα πληρωνει 200ευρω το ραντεβου αμα δεν ειστε ρατσιστες και ενδιαφερεστε να μου στηλετε π.μ ....φιλακια!
Εγώ αμα λαχει να πούμε με ενα διαμερισματάκι καλό και μια καινούργια μηχανούλα την στεφανόνομε κιόλα την πισώβαρη φιλενάδα.ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΡΙΣΗ,θα μας βγαλεις όλους στο κλαρί.........

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Στην προκειμένη περίπτωση, δεν αρκεί να το καταλάβουμε μόνο εμείς, αλλά και η διεύθυνσις, αλλιώς τέτοιου είδους συμπεριφορές θα διαιωνισθούν.
μα η ευθυνη ειναι της διευθυνσης .....γιατι θεωρω οτι οι κοπελες εχουν το δικαιωμα επιλογης αλλα ο πελατης να μη καταλαβει τιποτα και ευγενικα να τον αποχαιρετησουν αν δεν κανει αλλη επιλογη .....

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Και οι θεραπεύτριες έχουν το δικαίωμα επιλογής, όπως σε όλα τα ελεύθερα επαγγέλματα. Άμα κάποιος δηλαδή είναι λεχρίτης, βρωμίλος και τρισάθλιος γιατί να τον επιλέξει, δεν κατάλαβα;;;Και στο κάτω-κάτω αν επιλέγει όσους γουστάρει, το χαίρεται και η ίδια και αυτό τον βγάζει στον πελάτη και περνά καλύτερα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και που θα γαμησω εγω ο λεχριτης ε?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
καταρχην δεν εχω παρει θεση στη διαμαχη που εχει προκυψει αλλα θα ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου... ποτε δεν πιστευα οτι η δυναμη του συγκεκριμμενου σαιτ θα ειναι τοσο μεγαλη ωστε να κανει καποιες  πατσαβουρες να δουλευουν, καποιες επαγγελματιες και εμφανισισιμες να βαρανε μυγες, καποιες αλλες να χανουν τη δουλεια τους, αλλες να ειναι περιζητητες και να μην προλαβαινουν ουτε να κατουρησησουν κοκ....σε ολα τα μηνυματα μου προσπαθησα να ειμαι οσο το δυνατον πιο αντικειμενικος ετσι ωστε να βοηθησω τους υπολοιπους να παρουν σωστες αποφασεις...ποτε δεν προσπαθησα να παραπλανησω ποτε δεν υπηρξα αγαπουλης....η συγκεκριμμενη δεχθηκε πολεμο απο καποιους ... εναν πολεμο που ποτε δεν καταλαβα το γιατι, ξενινωντας οτι ειναι βλαχακι, οτι ειναι αρρωστη, οτι ειναι πονηρη οτι ειναι χοντρη ατι ειναι αλληθωρη και δεν θυμαμαι τι αλλα γραφτηκαν απο καποιους "εγκριτους" συναγωνιστες. ολα αυτα γιατι??? επειδη ετυχε να την γνωρισω , ετυχε να κανω μαζι της ετυχε να μεινω ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες της θεωρω οτι αδικειται απο τα γραφομενα καποιων, θεωρω ακομα πιο αδικη την αποχωρηση της κατ΄αυτον τον τροπο...
υ.γ. πιστευω οτι μια θεραπευτρια η οποια δουλευει με ποσοστα και δεν εχει συγκεκριμμενο μηνιαιο μισθο εχει το δικαιωμα της επιλογης του πελατη ... απο κει και περα και ο πελατης εχει το δικαιωμα της επιλογης για το τι θα κανει .... ελευθερη αγορα ειμαστε κανεις δεν αναγκαζει τον πελατη με το ζορι να περασει στα ενδοτερα οποτε γιατι να αναγκαζει την θεραπευτρια...

Πολύ ωραία και σοφά το έθεσες!
Μπράβο!!

:rockon: :rockon: :rockon:

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
κι εσενα τι σε πειραζει αφου μια φορα το χρονο πας.καλημερα σε ολους κι αφου δεν αρεσει η συμπεριφορα μου και σας αρεσει το δουλεμα εγω αποχωρω απ το εν λογω μαγαζι καλη συνεχεια καλα να περνατε φιλακια!

στα ξακιδια..
ελπιζουμε κ απο το μπου καποια στιγμη..

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σας!οφειλω να πω και να τονισω οτι αποχωρησα απ το μαγαζι απο δικη μου προτοβουλια γιατι δε θελω να φερνω σε δυσκολη θεση ουτε τη διευθυνση ουτε τους πελατες.δεν εχω εργαστει ποτε σε τετοιο χωρο κι επειδη εχω συνηθησει μονη μου δε μπορεσα να προσαρμοστω στα δεδομενα.οσο για το θεμα του κ.σικος νομιζω ηταν μια ακολουθεια παρεξηγησεων.εγω ειχα οντως ραντεβου αυτος νομιζε οτι ηταν δικαιολογια μετα απαντησα με χιουμορ και ερμηνευτικε ως αποριψη λογο κιλων...κ.λ.π.το θεμα της επιλεκτικοτητας μου εχει συζητηθει πολυ και το χω παραδεχτει κι εγω,αλους τους ενοχλει κι αλους οχι.αλλα στη προκειμενη περιπτωση δεν ισχυει.η επιλεκτικοτητα δεν εγκειται στη εμφανηση αλλα στη γενικη παρουσια ενος ανθρωπου και κυριως στη καθαριοτητα και τη συμπεριφορα του οχι μονο για τη δικη μου προστασια αλλα και των υπολοιπων ανθρωπων που συναναστρεφομαι.οσο για το τροπο που γραφω κι αν ειμαι ειρωνικη η ντιβα η ξερω γω τι αλλο μου χετε καταλογησει η μονη ερμηνια που μπορω να δωσω ειναι οτι εχω ιδιομορφο χιουμορ και μαλον δεν ειναι αντιλειπτο με το γραπτο λογο.δεν επιδιωκω να ειμαι αρεστη σε ολους και ελπιζω το ποστ μου να μην ερμηνευτει ως ητοπαθεια ουτε προσπαθεια απολογιας.αυτα με τα σοβαρα.σοβαρο ποστ δε ξαναχει...παω στο δικο μου θρεντ οποιος θελει χαβαλε ερχετε...... :-* :-* :-* :-* :-*
Y.Γ.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΑΠΟΥΛΑ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
τα ξακιδια που ειναι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Τσακίδια" ήθελε να πει νομίζω. Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ προσυπογράφω τον τόνο του.

Πάμε στο θρεντ "Μασάζ Μαρία" να σε περιποιηθώ όπως μόνο εγώ ξέρω;

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
τα ξακιδια που ειναι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρε με τηλ να σου πω..
προτιμω τις διαπροσωπικες σχεσεις..
αχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Υ.Γ. ποσους συστρατευσες να σου γραψουν το ποιηματακι???

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
παρε με τηλ να σου πω..
προτιμω τις διαπροσωπικες σχεσεις..
αχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Υ.Γ. ποσους συστρατευσες να σου γραψουν το ποιηματακι???
παλι βρε γελοια ξεκουμπωτη ρομπα βγηκες απο το καθικι σου ?????
παλι θες κραξιμο βρε ανωμαλε ????
αντε για νανι....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

εφόσον μια κοπέλα παρέχει τέτοιες υπηρεσίες θεωρώ πως δεν έχει δικαίωμα επιλογής τουλάχιστον εφόσον εμφανιστεί στον πελάτη, με εξαίρεση extreme περιπτώσεις βρωμιάς...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom