Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
εγω παντως σας ομολογω ανατριχιασα παλι.......
τοσοι ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ να ασχολουνται με μια μασατζου και εναν ανικανο ανωμαλο οπως ο ντιναρας τι να πω ??????
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Προφανώς δεν μπορεί κάποιος με το ζόρι να σού επιβάλλει να πας με κάποιον. Από την άλλη μεριά όμως, όταν αποφάσισες να δουλέψεις σε μασατζίδικο (και όχι ως ανεξάρτητη) δεν ήξερες ότι κατά καιρούς θα σε επέλεγαν για πρόγραμμα και άτομα που δεν θα σού άρεσαν εμφανισιακά;
νόμιζα ότι έχεις εμπειρία απο στούντιο και μασάζ....τελικά φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα... αλλιώς θα ήξερες ότι σε πολλά στούντιο και σε πολλά μασάζ υπάρχει περίπτωση κοπέλα να μην βγει
στο σαλόνι αν δει απο την κάμερα πχ κάποιον γνωστό της κλπ....ή έχω άδικο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω παντως σας ομολογω ανατριχιασα παλι.......
τοσοι ΣΚΛΗΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ να ασχολουνται με μια μασατζου και εναν ανικανο ανωμαλο οπως ο ντιναρας τι να πω ??????
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ......
γιατι ανικανος ο τυπος φιλε?πηγατε μαζι και δεν σε γαμησε? :o

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
άστα παλιά ιστορία οι δυο τους , κρατάει μήνες αυτή η κολόνια.
πάντως καλό θα ήταν  να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί............ 

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
νόμιζα ότι έχεις εμπειρία απο στούντιο και μασάζ....τελικά φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα... αλλιώς θα ήξερες ότι σε πολλά στούντιο και σε πολλά μασάζ υπάρχει περίπτωση κοπέλα να μην βγει

Γνωστή η ύπαρξη καμερών, αν και συνήθως είναι προσβάσιμες συνεχώς μόνο από τη σερίφισα και περιστασιακά μόνο από τις άλλες κοπέλες. Αρα αυτό που υπονοείς είναι λίγο δύσκολο (όχι όμως και αδύνατο) να συμβεί.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
τελικά ξέρεις πολύ λίγα  ;) ;) ;)
μόνο λόγια και κατηγορίες είσαι......

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Εγώ σού είπα τι γνωρίζω. Από εκεί και πέρα τι σχέση υπάρχει ανάμεσα στο ποιός έχει πρόσβαση στις κάμερες (είτε είναι όπως το λες είτε είναι όπως το λέω) και στα πρωτοφανή καπρίτσια της Μαρίας;

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
γιατι ανικανος ο τυπος φιλε?πηγατε μαζι και δεν σε γαμησε? :o
εσυ αγαπητε αυτο καταλαβες ????
ανηκεις και εσυ στη συνομοταξια κοκορομυαλων που ταλαιπωρει αυτο το σαιτ ????
για να ξερουμε δηλαδη.
επίσης ,κοκορομυαλε , οπως επισης πολλες φορες εχω γραψει στο ρημαδιασμενο αυτο σαιτ καλον ειναι ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ να πληροφορεισαι ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ που επιτιθεσαι και μετα να σχολεισαι και να γραφεις γελοιες ερωτησεις......
αυτα απολυτως φιλικα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
το μονιτορ της καμερας εισοδου μπορει να βρισκεται σε κοινη θεα στο κουζινακι... ή σε πιο τεχνικα εξελιγμενα μασατζιδικα σε feed στο laptop που δεν το βλεπει αναγκαστικα και μονο η υπευθυνη του μαγαζιου

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

:rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσυ αγαπητε αυτο καταλαβες ????
ανηκεις και εσυ στη συνομοταξια κοκορομυαλων που ταλαιπωρει αυτο το σαιτ ????
για να ξερουμε δηλαδη.
επίσης ,κοκορομυαλε , οπως επισης πολλες φορες εχω γραψει στο ρημαδιασμενο αυτο σαιτ καλον ειναι ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ να πληροφορεισαι ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ που επιτιθεσαι και μετα να σχολεισαι και να γραφεις γελοιες ερωτησεις......
αυτα απολυτως φιλικα.
τυπε απλα οι επιθεσεις σου στο συγκεκριμενο ατομο οπου το δεις να γραφει μου θυμιζει κατι γκομενακια που γαμαγα και μετα δεν τους εδινα σημασια,και οπου με εβλεπαν να μιλαω,η ακομη χειροτερα να γραφω κατι κατι στο ιντερνετ αμεσως σχολιαζαν με πονο και οργη γιατι δεν καταδεχομαι να τις γαμησω δευτερη φορα.αυτο θυμιζεις και εσυ.σορυ κιολας.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Δεν είναι τυχαίο που σε αρκετά σου ανοίγει η κοπέλα που έχεις ραντεβού και όχι κάποια άλλη!!!  :uglystupid: :uglystupid:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
το μονιτορ της καμερας εισοδου μπορει να βρισκεται σε κοινη θεα στο κουζινακι... ή σε πιο τεχνικα εξελιγμενα μασατζιδικα σε feed στο laptop που δεν το βλεπει αναγκαστικα και μονο η υπευθυνη του μαγαζιου

Βρε Χόρχε μου, με άλλα λόγια λες, εν μέρει, αυτό που έγραψα (κατά νου είχα το laptop). Ετσι ακριβώς (με laptop δηλαδή) είναι η κατάσταση π.χ. στη Σκουφά 10. Ε, λοιπόν την πρόσβαση εκεί την έχει όποιος κάθεται στην αντίστοιχη καρέκλα: αυτός που συνήθως κάθεται είναι είτε η κυρία Μυρτάλη (η ιδιοκτήτρια) είτε η Χριστίνα (η σερίφισα). Σπάνιο (όχι αδύνατο) να καθήσουν εκεί κάποιες από τις άλλες κοπέλες.

Τέλος πάντων είμαστε way off topic: εδώ το θέμα συζήτησης ήταν η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της Μαρίας και όχι το όποιο setup των καμερών.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
:think: :think: :think:το σκιαχτηκα ηταν για το υψος.ηταν κιαλος στο σαλονι?εγω ειδα ενα κυριο πολυ ψιλο και με ογκο!τελος παντων το χιουμορ μου ειναι λιγο περιεργο....οκ.το να μη σε ξαναδουμε δικαιωμα σου οι αλλες κοπελες τι κανουν δε με ενδιαφερει κι αν ηθελες ας περιμενες να βγω....σου ειπε κανεις να φυγεις?

Εγώ είμαι 1,69 και 78 κιλά.
Νά έρθω ή θα σκιαχτείς?

;) ;)

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
και εσύ φίλε μου που ξέρεις αν την ανέχεται ή όχι το μαγαζί?Γνωρίζεις τις μεταξύ τους σχέσεις?

Για να είναι εκεί την ανέχεται.
Δεν σε είδα όμως να σχολιάσεις το γεγονός. Καλώς ή κακώς με απέριψε.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ siko τι ρωτάς τώρα!
Τι να σου πει ο pathos δηλαδή. Διάβασε καλά τα ποστ του και θα καταλάβεις. Μάλιστα σήμερα είχε αναλάβει και χρέει δασκάλου. Έκανε επιθεώρηση στρατεύματος.
Και συ έπρεπε να γράψεις ότι έγινε? Να είσαι τυχερός που το παραδέχτηκε η Μαρία γιατί αν σε διέψευδε θα σε περιλάμβαναν τα γατάκια SPL, Angelo, sostis, dimitris zio και θα σε έκαναν με τα κρεμμυδάκια, ενώ τώρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
Εγώ σού είπα τι γνωρίζω. Από εκεί και πέρα τι σχέση υπάρχει ανάμεσα στο ποιός έχει πρόσβαση στις κάμερες (είτε είναι όπως το λες είτε είναι όπως το λέω) και στα πρωτοφανή καπρίτσια της Μαρίας;
τελικά είσαι πολύ καλός στο να καταλαβαίνεις μόνο ότι θες να καταλάβεις και τα αλλά τα κάνεις γαργάρα....ξαναδιάβασε αυτά που γράφεις ..έξυπνο παιδί μου φαίνεσαι....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τι να σου πει ο pathos δηλαδή. Διάβασε καλά τα ποστ του και θα καταλάβεις. Μάλιστα σήμερα είχε αναλάβει και χρέει δασκάλου. Έκανε επιθεώρηση στρατεύματος.
Και συ έπρεπε να γράψεις ότι έγινε? Να είσαι τυχερός που το παραδέχτηκε η Μαρία γιατί αν σε διέψευδε θα σε περιλάμβαναν τα γατάκια SPL, Angelo, sostis, dimitris zio και θα σε έκαναν με τα κρεμμυδάκια, ενώ τώρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.   

τί εννοείς φίλε μου?γιατί δε μιλάς ξεκάθαρα?δεν σε καταλαβαίνω.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Για να είναι εκεί την ανέχεται.
Δεν σε είδα όμως να σχολιάσεις το γεγονός. Καλώς ή κακώς με απέριψε.

δηλαδή όπου μας απορρίπτει λαδόπουδρη θα καθόμαστε να κλαιγόμαστε σαν μικρά παιδάκια και θα κάνουμε μου μου μου και σου σου σου? μου αρέσει που θες και σχολιασμό...ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει...δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει..και δεν καταλαβαίνω αυτό που λές για την ανοχή...ο ιδιοκτήτης είσαι και θα του πείς τί θα κάνει??????ρε για συνέλθετε γιατί επίκειται πόλεμος στην ελλάδα και σας θέλω όλους με σώας τα φρένας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.269
Πόντοι
46.232
καλά ρε μάριε πάς καλά τελικά.....τη ρόλο δασκάλου και επιθεώρηση στρατεύματος....ασχολήσου ρε με τίποτα που να το κατέχεις τώρα που έχεις χρόνο για ξόδεμα....
εμφανίζεσαι πετάς μια μαμακία πάλι και όλα καλά.....γιά σύνελθε λίγο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom