Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ωωωωω   παρακαλω δεχθειτε την συγγνωμη μου διs αποφοιτοs του Λοντον οφ εκονομιστ σκουλ!!!!...Ωστοσο ειχα την εντυπωση οτι μιλω με μασατζου.......Εισαι σε καλο δρομο, συνεχισε ετσι..
α μαλιστα οι αποφοιτοι του λοντον εκονομιστ σκουλ μπορουν να μιλανε ενω οι μασατζουδες οχι ε?κι αυτο δεν ειναι καθολου ρατσιστικο!α ρε ελληναρες μια ζωη πισω απο ενα δαχτυλο θα κριβεστε!!!!!!!!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
Να σε ρωτησω κατι ρε μεγαλε .... Την Ξερεις και την βριζεις ...?????
Eσυ τι εισαι τωρα???
Ο νταβας της...?  αγαπουλης...??? ή κλονος της???
Και δεν καταλαβα,
Πρεπει να την ξερω για την βριζω...??? :think:
αφου λεει μαλακιες κ ειρονευεται.... ε...  θα εχει κ επιπτωσεις... :tickedoff:

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ... ΣΑΛΤΑ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ... :tickedoff:
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ....!!! :tickedoff:
ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ... :tickedoff:
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ..ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ... :tickedoff:

Αλλα φταιτε κ εσεις οι αγαπουλιδες.. που τις κανετε θεες τις πατσαβουρες... :jerking:
Ας μην παει κανεις εκει για καμια βδομαδα...ή κ μηνα.. να σου πω εγω...!!!
Πιπες απο την υποδοχη κιολας θα μας κανουν μετα...
τι να σου πω ρε δε ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ καν να ασχολούμαστε μαζί σου παλιομαλάκα...! ότι θέλει θα κάνει, δε σας βλέπω να λέτε τπτ όταν πηγαίνατε στα μπουρδέλα και λέγανε οι κοπέλες μόνο Έλληνες ή και τώρα στα studio...
Εκεί δεν επιλέγουν ? Το τι κάνει ο καθ' ένας είναι επιλογή του δυστυχώς το τελευταίο διάστημα εδώ μέσα έχουν μπει πολλοί μαλάκες και όχι ρε φίλε δε θα πηγαίνει με όλους δεν είναι υποχρεωμένη, είναι κοπέλα(ες) δεν είναι κρέατα άντε μου στο διάολο, ρε μαλάκες το έχετε κάνει εδώ μέσα χειρότερο από μπουρδέλο

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
α μαλιστα οι αποφοιτοι του λοντον εκονομιστ σκουλ μπορουν να μιλανε ενω οι μασατζουδες οχι ε?κι αυτο δεν ειναι καθολου ρατσιστικο!α ρε ελληναρες μια ζωη πισω απο ενα δαχτυλο θα κριβεστε!!!!!!!!
Kαλητερα να εγραφες .....   ανδρες κομπλεξικοι.....  μια ζωη πισω απο ενα δαχτυλο θα κριβεστε!!!!!!!! Δεν κρυβονται ολοι πισω απο το δακτυλο τους μονο οσοι νιωθουν ανασφαλεις και κομπλεξικοι και νομιζουν οτι ειναι ........ (αστο δεν το γραφω)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οχι ρε γμτ , με βρηκεs...........Φαινεται δεν ειναι παχυ το δαχτυλο

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Eσυ τι εισαι τωρα???
Ο νταβας της...?  αγαπουλης...??? ή κλονος της???
Και δεν καταλαβα,
Πρεπει να την ξερω για την βριζω...??? :think:
αφου λεει μαλακιες κ ειρονευεται.... ε...  θα εχει κ επιπτωσεις... :tickedoff:
Οποιος σε ρωταει και σου λεει κατι αντιθτω σε αυτο που γραφεις πρεπει να ειναι οπωσδηποτε κατι απο ολα αυτα....!!!!!

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
:helpplea:, είναι κοπέλα(ες) δεν είναι κρέατα Συμφονω Απολυτα !!!!  

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
κατσε θα ερθουν κ τα αλλα γατακια να την υποστηριξουν..
αφου ρε μαλακες ειναι γνωστος ο κωλοχαρακτηρας της
Που το ξερες ρε φιλε.... μαγος εισαι!!!! :cheesy:

@Παπαρα dimitris_zio, Δεν μιλισε κανεις για κρεατα... μονος σου του ειπες... :think:
και οκ για την επιλογη..δεν εχω προβλιμα με αυτο....
ΑΛΛΑ οχι και να ειρονευεται κιολας η πατσαβουρα...ειπαμε... :tickedoff:

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Παπάρας, λαγέ είσαι εσύ ! να γνωρίζεις με ποιόν μιλάς και μετά...!
Εγώ είμαι 100κιλά ποτέ δε μου είπε τπτ... ούτε μου έχει φερθεί άσχημα ίσα ίσα περάσαμε πολύ καλά όταν πήγα στη Ν. Σμύρνη !   

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
Παπάρας, λαγέ είσαι εσύ ! να γνωρίζεις με ποιόν μιλάς και μετά...!
Εγώ είμαι 100κιλά ποτέ δε μου είπε τπτ... ούτε μου έχει φερθεί άσχημα ίσα ίσα περάσαμε πολύ καλά όταν πήγα στη Ν. Σμύρνη !   
Στα αρχιδια μου ποιος εισαι ρε παπαρα...
εσυ πεταχτικες σαν την πουτσα να την υποστηριξεις... :idiot:

Αμα μεθαυριο παρεις καμια 30αρια κιλα.. και ξαναπας.. και φας πορτα... να δω τι 8α πεις μαλακα.....???!!! :jerking:

Αντε γεια τωρα...!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ... ΣΑΛΤΑ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ... :tickedoff:
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ....!!! :tickedoff:
ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ... :tickedoff:
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ..ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ... :tickedoff:

Αλλα φταιτε κ εσεις οι αγαπουλιδες.. που τις κανετε θεες τις πατσαβουρες... :jerking:
Ας μην παει κανεις εκει για καμια βδομαδα...ή κ μηνα.. να σου πω εγω...!!!
Πιπες απο την υποδοχη κιολας θα μας κανουν μετα...
Θεες τις κανουν κατι μαλακες οπως εσυ τυπε,που πανε και τις τα ακουμπανε και καθονται κιολας και ασχολουνται τι χαρακτηρα εχει,αν διαλεγει η οχι.δικαιωμα της ειναι,οπως δικαιωμα σου ειναι να μην ασχολεισαι και να μην πας μαζι της.Γινετε αντρες βρε μαλακες επιτελους.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Στα αρχιδια μου ποιος εισαι ρε παπαρα...
εσυ πεταχτικες σαν την πουτσα να την υποστηριξεις... :idiot:

Αμα μεθαυριο παρεις καμια 30αρια κιλα.. και ξαναπας.. και φας πορτα... να δω τι 8α πεις μαλακα.....???!!! :jerking:

Αντε γεια τωρα...!!!
ζέλα τελείωνε το τώρα... τη γυναίκα που έχεις ή θα πάρεις σκέφτομαι το μήσος που θα την έχεις...

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16

Μάλλον το σύστημα είναι σε λάθος κατεύθυνση.Αν κατάλαβα καλά αυτό το site έγινε για να γράφουμε την εμπειρία μας για τον χώρο και τις εργαζόμενες σε αυτά και να βοηθήσουμε κάποιον πουθέλει να το επισκευθεί να έχει μία εικόνα.ΔΕΝ πιστεύω ότι έγινε για να βριζόμαστε μεταξυ μας ή να τα βάζουμε με τα κορίτσια...Οποιος δεν του αρέσει δεν την ξαναπαίρνει ή δεν ξαναπερνάει.Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλά κοριτσια και πολλά μαγαζιά.Διάθεση μόνο και χρήμα...

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Εγώ τα λέω χρόνια... αλλά είμαι ο κακός και ο ΝΤΑΒΑΣ για μερικούς...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μάλλον το σύστημα είναι σε λάθος κατεύθυνση.Αν κατάλαβα καλά αυτό το site έγινε για να γράφουμε την εμπειρία μας για τον χώρο και τις εργαζόμενες σε αυτά και να βοηθήσουμε κάποιον πουθέλει να το επισκευθεί να έχει μία εικόνα.ΔΕΝ πιστεύω ότι έγινε για να βριζόμαστε μεταξυ μας ή να τα βάζουμε με τα κορίτσια...Οποιος δεν του αρέσει δεν την ξαναπαίρνει ή δεν ξαναπερνάει.Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλά κοριτσια και πολλά μαγαζιά.Διάθεση μόνο και χρήμα...
Α μπραβο, σωστο σε βρισκω.........Γιατι η διs εργαζομενη κατι μιλησε περι ρατσισμου των αλλων, ενω  για τον δικο τηs ρατσισμο με την απορριψη του πελατη ουτε τσιμουδια

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Λοιπόν, να πω κι' εγώ την άποψή μου. Μαρία, στο έχω ξαναπεί, πιστεύω ότι εσύ (όπως και κάθε εκδιδόμενη) (πρέπει να) έχει τα ίδια δικαιώματα λόγου και άποψης με αυτά που έχουν οι πελάτες. Όμως θα κρίνεσαι για αυτά που λες, όπως θα κρίνονται και οι πελάτες. Επομένως, δεν έχω καμμιά ρατσιστική ή υποτιμητική αντίληψη για σένα ή οποιαδήποτε κοπέλα.

Επίσης, καταδικάζω τον υβριστικό προς εσένα τόνο που είχαν ορισμένα προηγούμενα μηνύματα.

ΟΜΩΣ, το βασικό πρόβλημα που έχω μαζί σου, και το έχω πει κατ' επανάληψη, είναι ότι πότε λες το ένα και πότε λες το άλλο. Για παράδειγμα, με το πρόσφατο περιστατικό που αφορούσε τον sikos333 αρχικά ξεφούρνισες μια δικαιολογία που όλοι κατάλαβαν ότι ήταν τραβηγμένη από τα μαλλιά. Μάλλον το κατάλαβες κι' εσύ ή ίδια σήμερα γιατί άλλαξες το τροπάρι και άρχισες να λες "ναι, επιλέγω τους πελάτες και πηγαίνω με όποιον γουστάρω". 

Προφανώς δεν μπορεί κάποιος με το ζόρι να σού επιβάλλει να πας με κάποιον. Από την άλλη μεριά όμως, όταν αποφάσισες να δουλέψεις σε μασατζίδικο (και όχι ως ανεξάρτητη) δεν ήξερες ότι κατά καιρούς θα σε επέλεγαν για πρόγραμμα και άτομα που δεν θα σού άρεσαν εμφανισιακά;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Προφανώς δεν μπορεί κάποιος με το ζόρι να σού επιβάλλει να πας με κάποιον. Από την άλλη μεριά όμως, όταν αποφάσισες να δουλέψεις σε μασατζίδικο (και όχι ως ανεξάρτητη) δεν ήξερες ότι κατά καιρούς θα σε επέλεγαν για πρόγραμμα και άτομα που δεν θα σού άρεσαν εμφανισιακά;

Ίσως δεν ήταν προετοιμασμένη για το γεγονός ότι θα έπρεπε να συναντήσει και άσχημα πέη στο δρόμο προς την επιτυχία. :)

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Να μιλήσει και ο παθών. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα από την απόρριψη. Είμαι ένας μέσος σε ενφάνιση άνθρωπος νομίζω ακομπλεξάριστος. Ανέφερα το γεγονός το οποίο χαρακτηρίζει την εκδιδόμενη και το μαγαζί που την φιλοξενεί και την ανέχεται. Διέγραψα την πρώτη μονίμως γιαυτό και δεν δέχτηκα π.μ. που θέλησε να στείλει και το μαγαζί μέχρι επανορθώσεως. Κοινοποίησα δε το γεγονός για γνώση των υπολοίπων.
Και η ζωή συνεχίζεται.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Να μιλήσει και ο παθών. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα από την απόρριψη. Είμαι ένας μέσος σε ενφάνιση άνθρωπος νομίζω ακομπλεξάριστος. Ανέφερα το γεγονός το οποίο χαρακτηρίζει την εκδιδόμενη και το μαγαζί που την φιλοξενεί και την ανέχεται. Διέγραψα την πρώτη μονίμως γιαυτό και δεν δέχτηκα π.μ. που θέλησε να στείλει και το μαγαζί μέχρι επανορθώσεως. Κοινοποίησα δε το γεγονός για γνώση των υπολοίπων.
Και η ζωή συνεχίζεται.

και εσύ φίλε μου που ξέρεις αν την ανέχεται ή όχι το μαγαζί?Γνωρίζεις τις μεταξύ τους σχέσεις?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και η ζωή συνεχίζεται.
διαιτα και γυμναστικη δικε μου,και στα αρχιδια σου ολα τα αλλα.πανω απο ολα η υγεια αδελφε.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom