Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
και τωρα που το καλοσκεφτομαι απ την ωρα που εφυγες με επιασε το στομαχι το επομενο ραντεβου με το ζορι το βγαλα!τι ειπες απο μεσα σου χριστιανε μου!παρτο πισω να συνερθω!και να σας πω η Ηλιανα κανει 7 ραντεβου την ημερα και φευγουνε τοσα ατομα που δε τα προλαβαινει γιατι δε το λετε αυτο και λετε μονο για μενα ε?και εχουν παρει και τα μυαλα της αερα και δε με τριβει πια γιατι ειναι ολο κουρασμενη...

Δάσκαλος: Πού είναι η εργασία σου Γιαννάκη;
Μαθητής: Κύριε, κύριε..., χμμ...
Δάσκαλος: Ναι, Γιαννάκη.
Μαθητής: Κύριε, χτες πόναγε το στομάχι μου και δεν την έκανα.
Δάσκαλος: Περαστικά, Γιαννάκη.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ Η ΚΥΡΙΑ, ΡΕΕΕΕ!

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πρώτα πρώτα δεν θέλω να σου πω αυτό που είπα μέσα μου γιατί δεν κάνει. Δεύτερο δεν θέλω π.μ. και αν στείλεις θα το δημοσιεύσω. Τρίτον με ύψος 1,76 και 105 κιλά γιατί σκιάχτηκες? Τέταρτον οι λοιπές κοπέλες δεν είχαν δουλειά και έπαιζαν χαρτιά. Πέμπτο έπρεπε να βγεις εσύ για να σε δω και να μου πεις ότι ήθελες γιατί παίζει να ερχόμουνα μετά ή αύριο. Έκτο δεν ήταν 5 αλλά 5 παρά τέταρτο και τέλος αν με ξαναδείτε γράφτε μου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καταπελτηs...........

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πρώτα πρώτα δεν θέλω να σου πω αυτό που είπα μέσα μου γιατί δεν κάνει. Δεύτερο δεν θέλω π.μ. και αν στείλεις θα το δημοσιεύσω. Τρίτον με ύψος 1,76 και 105 κιλά γιατί σκιάχτηκες? Τέταρτον οι λοιπές κοπέλες δεν είχαν δουλειά και έπαιζαν χαρτιά. Πέμπτο έπρεπε να βγεις εσύ για να σε δω και να μου πεις ότι ήθελες γιατί παίζει να ερχόμουνα μετά ή αύριο. Έκτο δεν ήταν 5 αλλά 5 παρά τέταρτο και τέλος αν με ξαναδείτε γράφτε μου.
:think: :think: :think:το σκιαχτηκα ηταν για το υψος.ηταν κιαλος στο σαλονι?εγω ειδα ενα κυριο πολυ ψιλο και με ογκο!τελος παντων το χιουμορ μου ειναι λιγο περιεργο....οκ.το να μη σε ξαναδουμε δικαιωμα σου οι αλλες κοπελες τι κανουν δε με ενδιαφερει κι αν ηθελες ας περιμενες να βγω....σου ειπε κανεις να φυγεις?

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
:think: :think: :think:το σκιαχτηκα ηταν για το υψος.ηταν κιαλος στο σαλονι?εγω ειδα ενα κυριο πολυ ψιλο και με ογκο!τελος παντων το χιουμορ μου ειναι λιγο περιεργο....οκ.το να μη σε ξαναδουμε δικαιωμα σου οι αλλες κοπελες τι κανουν δε με ενδιαφερει κι αν ηθελες ας περιμενες να βγω....σου ειπε κανεις να φυγεις?

.. καλά να πάθετε, αφού κάθεστε και ασχολείστε ακόμα με αυτήν....

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Έχεις πολύ, μα πολύ, μα πάρα πολύ, θράσος.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Στο εν λογω θρεντ απο τις 76 σελιδες οι 70 ειναι σιγουρα ''τραμπουκισμοι''μελων και διευθυνσης κτλ κτλ...
Πρωτη φορα στο δια ταυτα απο εμενα..Περασα σημερα,ο χωρος πολυ σουπερ..Ρεσεψιονιστ λες και μπαινω σε εισοδο χοτελ,παρελασαν 2 καυλοραπανα,η Αλινα και η Τατιανα(μελαχροινακι που εμοιαζε με την Αλινα)και κανα 2 αλλες που θα ημουν ψευτης αν ελεγα πως θυμαμαι..
Διαλεγω Αλινα και παμε δωματιο να πουμε τα περαιτερω,για μια ωρα με 2 ντουφεκιες ηθελε 110,αντε 100 λεει τελικα με βαρια καρδια..Οταν καθομαι στον καναπε σου περιμενω καλυτερο μαρκετινγκ απο την πλευρα σου και οχι να μου μιλας λες και εισαι η Μερκελ..βεβαια καυλιαρικο μουνακι φαινοταν και παροτι ειχα 150επανω μου δεν ενεδωσα,μου προτεινε διπλο στα 160.Μετα ηρθε στο δωματιο η Τατιανα,μια απο τα ιδια,καθισαμε στον καναπε,εβαλε το ενα ποδι πανω στον πουτσο μου και μιλουσαμε οικονομικα επι της ουσιας ...Ευχαριστησα και εφυγα...Στην πορτα με συνοδευσε το μελαχροινακι και adios...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.855
Πόντοι
46.232
Αλίνα και Τατιάνα καλές , τις πήρα διπλό πριν καμιά 10αρια μέρες....
να δοκιμάσεις την Βίκυ... πιστεύω ότι είναι ότι πρέπει για σένα(απο εμφάνιση βέβαια είναι μετριότατη),σκέτη πορνοστάρ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

sikos333, εσύ φταίς που έφυγες..... :tooth: :tooth: :tooth:

Βγάζεις άκρη ρε συναγωνιστή?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
sikos333, εσύ φταίς που έφυγες..... :tooth: :tooth: :tooth:

Βγάζεις άκρη ρε συναγωνιστή?

Είμαι ο cgfucker, και παρ' όλο που δεν απευθύνθηκες σε μένα, θέλω να σού πω ότι (και) για τους λόγους που εννοείς, μίλησα πιο πριν για ΤΟ θράσος της Μαρίας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε φιλε 1,76 και 105 κιλα ελεος το γαμημενο.αντι να δινεις μαλακισμενα λεφτα γιατι δεν κανεις κατι για την παρτι σου να πας σε ενα γυμναστηριο?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Είμαι ο cgfucker, και παρ' όλο που δεν απευθύνθηκες σε μένα, θέλω να σού πω ότι (και) για τους λόγους που εννοείς, μίλησα πιο πριν για ΤΟ θράσος της Μαρίας.

Τώρα που η υπόθεση έχει ρέντα, είναι καλό (σχετικά).

Όταν όμως ξεφουσκώσει, θα γυρίσει μπούμερανγκ.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Τώρα που η υπόθεση έχει ρέντα, είναι καλό (σχετικά).

Όταν όμως ξεφουσκώσει, θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Νομίζω ο Αβραάμ Λίνκολν είχε πει ότι "μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ καιρό".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε αδελφε στα αρχιδια ολων αν εχει θρασος η γκομενα.το φαι σου τρωει?η θα την παντρευτεις?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ρε αδελφε στα αρχιδια ολων αν εχει θρασος η γκομενα.το φαι σου τρωει?η θα την παντρευτεις?

Λες αυτό να έχει κατά νου? :think:
Από ένα μεγάλο μίσος μπορεί να γεννηθεί ένας σφοδρός έρωτας..... :grin:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε 1,76 και 105 κιλα ελεος το γαμημενο.αντι να δινεις μαλακισμενα λεφτα γιατι δεν κανεις κατι για την παρτι σου να πας σε ενα γυμναστηριο?

Μου φαίνεται μπερδεύουμε τις βούρτσες με τις ......
Ανεξάρτητα αν είσαι 75 ή 105 κιλά κάποια στιγμή θέλεις να γαμήσεις φίλε. Δεν μου λείπουν χρήματα να πάω και γυμναστήριο. Ο χρόνος και η θέληση μου λείπουν.
Και εδώ αναφέρθηκα για την συμπεριφορά. Δεν σχολιάζεις το γεγονώς και ασχολείσαι να πεις μια εξυπνάδα.  :think: :think: :think: :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Λες αυτό να έχει κατά νου? :think:
Από ένα μεγάλο μίσος μπορεί να γεννηθεί ένας σφοδρός έρωτας..... :grin:
γενικα ο τυπος ειναι μεγαλος μισογυνης,οπου δει καποια να ποσταρει,επαγγελματια η μη,εκει να πεταχτει σαν  την πουτσα και να πει την μαλακια του.Στο κατω κατω δεν γουσταρεις καποια?θεωρεις οτι σε κοροιδευει?δεν πας να την γαμησεις και τελειωσε.γλυτωνεις και τα λεφτα σου.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom