n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 250.843
- Πόντοι
- 46.232
εσύ καλά τα γράφεις...έλα όμως που κάποιοι είναι κολλημένοι και δεν ξεκολλάν με τίποτα .................
ρε φιλε 1,76 και 105 κιλα ελεος το γαμημενο.αντι να δινεις μαλακισμενα λεφτα γιατι δεν κανεις κατι για την παρτι σου να πας σε ενα γυμναστηριο?
Οπως ο δικος μας ???Λες αυτό να έχει κατά νου?
Από ένα μεγάλο μίσος μπορεί να γεννηθεί ένας σφοδρός έρωτας.....![]()
Οπως ο δικος μας ???![]()
![]()
![]()
ατελειωτε ................. καλά να πάθετε, αφού κάθεστε και ασχολείστε ακόμα με αυτήν....
προφεσσορ τι συνισταται δια την αντιμετωπισην και θεραπειαν της ωριμης ασθενους νεανιδας παρακαλω ?????Έχεις πολύ, μα πολύ, μα πάρα πολύ, θράσος.
Απο ποτε σε βαλαμε να μας λες για το πως θα ειμαστε..
Εσυ μην καθεσαι να σε γαμησουμε...
Αϊντε κομπλεξαρες,ρατσιστες με τα κιλα
Και για να σε προλαβω
Ειμαι 1.50 250 κιλα .
Να σε ρωτησω κατι ρε μεγαλε .... Την Ξερεις και την βριζεις ...?????ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ... ΣΑΛΤΑ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ...
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ....!!!
ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ..ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...
Αλλα φταιτε κ εσεις οι αγαπουλιδες.. που τις κανετε θεες τις πατσαβουρες...
Ας μην παει κανεις εκει για καμια βδομαδα...ή κ μηνα.. να σου πω εγω...!!!
Πιπες απο την υποδοχη κιολας θα μας κανουν μετα...
Μπραβο....Εισαι το προτυπο αρνητικηs διαφημισηs του μαγαζιου σου...Ελπιζω να συμφωνουν και οι αλλεsγια οποιον ενδιαφερεται εχω μια φιλη μου 1.70 και 135 κιλα αλλα με πολλα διαμερισματα πληρωνει 200ευρω το ραντεβου αμα δεν ειστε ρατσιστες και ενδιαφερεστε να μου στηλετε π.μ ....φιλακια!
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ... ΣΑΛΤΑ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ...
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ....!!!![]()
Να σε ρωτησω κατι ρε μεγαλε .... Την Ξερεις και την βριζεις ...?????
δεν ειναι μαγαζι μου κι ουτε εκφερω τη γνωμη κανενος παραμονο τη δικη μου.και δεν εχω σκοπο ποτε να υποκριθω για καμια πελατια ουτε να κανω πιπες σε καμια εισοδο...το θαρος και το θρασος τη γνωμης μου δεν εχω σκοπο να το πουλησω...Μπραβο....Εισαι το προτυπο αρνητικηs διαφημισηs του μαγαζιου σου...Ελπιζω να συμφωνουν και οι αλλεs
Φανταζομαι θα ξερειs να κανειs μασαζ σε μυγεs , καθοτι θαναι οι μοναδικεs πελατισσεs σου απο δω και περα
ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ... ΣΑΛΤΑ Κ ΓΑΜΗΣΟΥ...
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ....!!!
ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΟΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ..ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...
Αλλα φταιτε κ εσεις οι αγαπουλιδες.. που τις κανετε θεες τις πατσαβουρες...
Ας μην παει κανεις εκει για καμια βδομαδα...ή κ μηνα.. να σου πω εγω...!!!
Πιπες απο την υποδοχη κιολας θα μας κανουν μετα...
κατ επιλογην και οχι κατ αναγκη γιατι ετσι μου αρεσει.οποιος ενοχλειται με την επιλεκτικοτητα μου να μην ασχολειται μαζι μου κι ας βριζει οσο θελει γουσταρω.....αν αρεσα σε ολους θα ανησυχουσα!Εννοείς τη λέξη "πατσαβούρα" βέβαια, γιατί για το "πουτάνα" έχει δηλώσει ότι αυτό είναι.![]()
δεν ειναι μαγαζι μου κι ουτε εκφερω τη γνωμη κανενος παραμονο τη δικη μου.και δεν εχω σκοπο ποτε να υποκριθω για καμια πελατια ουτε να κανω πιπες σε καμια εισοδο...το θαρος και το θρασος τη γνωμης μου δεν εχω σκοπο να το πουλησω...