pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Και ποιά κοπέλα *τυχαίνει* να είναι συνήθως πιο κοντά στην πόρτα; Εύκολο κουίζ...
η σάντρα μπούλοκ
Και ποιά κοπέλα *τυχαίνει* να είναι συνήθως πιο κοντά στην πόρτα; Εύκολο κουίζ...
την καλημερα σε ολες τις ομορφες παθιαρες κουκλιτσες και την πολυ ωραια φωτεινη.
ωραια ακομα περιμενουμε ....
να εχετε μια θαυμασια ημερα.
παρακαλω!!ευχαριστούμε
γλυκια μου αυτα που σκεφτεσαι εσυ ειναι απ τη παλαι ποτε εποχη ...με τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα αν θυμασαι που μαλιοτραβιοντουσαν τα ποστιζ για το πελατη...εχουμε 2012!helo!ΧΑΛΑΡΩΣΕ!Και ποιά κοπέλα *τυχαίνει* να είναι συνήθως πιο κοντά στην πόρτα; Εύκολο κουίζ...
γλυκια μου αυτα που σκεφτεσαι εσυ ειναι απ τη παλαι ποτε εποχη ...με τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα αν θυμασαι που μαλιοτραβιοντουσαν τα ποστιζ για το πελατη...εχουμε 2012!helo!ΧΑΛΑΡΩΣΕ!
τι τρεχει ρε γιατι σε λεει γλυκεια της/εισαι κοριτσακι;Συγχαρητήρια για το επίτευγμά σου, λοιπόν, αφού κατάφερες με την παρουσία σου να γυρίσεις το χρόνο στη δεκαετία του 50. Κρίμα που δεν ζει ο Αϊνστάιν να το δει.
τι τρεχει ρε γιατι σε λεει γλυκεια της/εισαι κοριτσακι;
δεν ειναι τσιφλικι σου το θρεντ αυτο γραφουμε ολοι και ολες! get a life!Κοίτα να δεις, έχω πάψει να έχω ανασφάλειες για το φύλο μου από τότε που ήμουν 15 χρονών. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, δηλαδή. Επομένως δεν με νοιάζει πώς με προσφωνεί η Μαρία. Ας κρίνουν τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ.
Και κάτι άλλο: σε παρακαλώ πολύ, μη φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν.
δε ξερω εγω ειπα για τη συγκεκριμενη κυριακη που μας περασε.εγω δουλευω κανονικα δεν ειπα οτι δε δουλευω.επειδη ανοιγω τη πορτα δε σημαινει κατι.βασικα σ αυτο το μαγαζι ανοιγει τη πορτα οποια ειναι πιο κοντα....
δεν ειναι τσιφλικι σου το θρεντ αυτο γραφουμε ολοι και ολες! get a life!
δεν ειναι τσιφλικι σου το θρεντ αυτο γραφουμε ολοι και ολες! get a life!
Και μη μου πείτε ότι ήταν κουρασμένη και τέτοια.
Διαβάστε τι μου συνέβει σήμερα για να σχηματίσετε άποψη για το τι κάνει η δημοσιότητα.
Επίσκεψη σήμερα όπου στην πόρτα η Βικτώρια. Μελαχροινή με πιασίματα μάλλον ασχημούλα. Παρέλασαν επίσης Τατιάνα Αλίνα και το ψηλό μίλφ Ιλιάνα.
Ρωτάω τη Βικτώρια να δω τη Μαρία που τόσα έχω διαβάσει. Μου λέει ότι είναι με πελάτη. Λέω ο.κ. θα περάσω σε λίγο. Εκεί που πάω προς την πόρτα, βγαίνει η Μαρία και τη βλέπω στο διάδρομο με μια ασπρη πετσέτα τυλιγμένη. Μου λέει η Βικτώρια, περιμένετε θα έρθει. Ξαναγυρίζω επί του καναπέως και περιμένω. Ακούω ψιθύρους και μετά ένα λεπτό επιστρέφει η Βικτώρια και μου λέει έχει άλλο ραντεβού. Έφυγα ολοταχώς.
Βέβαια αν είχε άλλο πελάτη και περίμενε δεν θα με κρατούσε η Βικτώρια να περιμένω.
Για μένα απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και σίγουρα βεντετίστικη. Δεν συμφωνούσα με την πολεμική που της ασκεί ο fucker αλλά σήμερα τον επιβεβαίωσε.
Τώρα που μπήκα και διάβασα για την Ιλιάνα, έκανα μαλακία που δεν την πήρα αλλά ζήτησα την Μαρία. Μάλλον δεν είναι καλός χαρακτήρας αλλά ρε παίδες δεν βρίσκετε άλλος (εκτός του fuker) να γράψει για τον χαρακτήρα της. Και μη μου πείτε ότι ήταν κουρασμένη και τέτοια.
επειδη με ποναει το στομαχι μου θα σου απαντησω λεπτομερως αυριο η σε π.μ αν θες αλλα για να μη το παιζεις εξυπνος η βικη δεν ειναι γραμματεας μου και δεν ειναι καμια κοπελα υποχρεωμενη να μου κραταει τους πελατες ουτε να ξερει τα ραντεβου μου.η ωρα ηταν 5 και το επομενο ραντεβου μου ηταν 5μιση και δε το ξεραν τα κοριτσια....και της ειπα να στο πει.ας ερχοσουνα μετα τι να κανω!ενας ανθρωπος ειμαι!ασε που.....ετσι οπως σε ειδα η αληθεια ειναι οτι σκιαχτηκα! θηριο εισαι!μαμα......Διαβάστε τι μου συνέβει σήμερα για να σχηματίσετε άποψη για το τι κάνει η δημοσιότητα.
Επίσκεψη σήμερα όπου στην πόρτα η Βικτώρια. Μελαχροινή με πιασίματα μάλλον ασχημούλα. Παρέλασαν επίσης Τατιάνα Αλίνα και το ψηλό μίλφ Ιλιάνα.
Ρωτάω τη Βικτώρια να δω τη Μαρία που τόσα έχω διαβάσει. Μου λέει ότι είναι με πελάτη. Λέω ο.κ. θα περάσω σε λίγο. Εκεί που πάω προς την πόρτα, βγαίνει η Μαρία και τη βλέπω στο διάδρομο με μια ασπρη πετσέτα τυλιγμένη. Μου λέει η Βικτώρια, περιμένετε θα έρθει. Ξαναγυρίζω επί του καναπέως και περιμένω. Ακούω ψιθύρους και μετά ένα λεπτό επιστρέφει η Βικτώρια και μου λέει έχει άλλο ραντεβού. Έφυγα ολοταχώς.
Βέβαια αν είχε άλλο πελάτη και περίμενε δεν θα με κρατούσε η Βικτώρια να περιμένω.
Για μένα απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και σίγουρα βεντετίστικη. Δεν συμφωνούσα με την πολεμική που της ασκεί ο fucker αλλά σήμερα τον επιβεβαίωσε.
Τώρα που μπήκα και διάβασα για την Ιλιάνα, έκανα μαλακία που δεν την πήρα αλλά ζήτησα την Μαρία. Μάλλον δεν είναι καλός χαρακτήρας αλλά ρε παίδες δεν βρίσκετε άλλος (εκτός του fuker) να γράψει για τον χαρακτήρα της. Και μη μου πείτε ότι ήταν κουρασμένη και τέτοια.
και τωρα που το καλοσκεφτομαι απ την ωρα που εφυγες με επιασε το στομαχι το επομενο ραντεβου με το ζορι το βγαλα!τι ειπες απο μεσα σου χριστιανε μου!παρτο πισω να συνερθω!και να σας πω η Ηλιανα κανει 7 ραντεβου την ημερα και φευγουνε τοσα ατομα που δε τα προλαβαινει γιατι δε το λετε αυτο και λετε μονο για μενα ε?και εχουν παρει και τα μυαλα της αερα και δε με τριβει πια γιατι ειναι ολο κουρασμενη...Διαβάστε τι μου συνέβει σήμερα για να σχηματίσετε άποψη για το τι κάνει η δημοσιότητα.
επειδη με ποναει το στομαχι μου θα σου απαντησω λεπτομερως αυριο η σε π.μ αν θες αλλα για να μη το παιζεις εξυπνος η βικη δεν ειναι γραμματεας μου και δεν ειναι καμια κοπελα υποχρεωμενη να μου κραταει τους πελατες ουτε να ξερει τα ραντεβου μου.η ωρα ηταν 5 και το επομενο ραντεβου μου ηταν 5μιση και δε το ξεραν τα κοριτσια....και της ειπα να στο πει.ας ερχοσουνα μετα τι να κανω!ενας ανθρωπος ειμαι!ασε που.....ετσι οπως σε ειδα η αληθεια ειναι οτι σκιαχτηκα! θηριο εισαι!μαμα......