Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
την καλημερα σε ολες τις ομορφες παθιαρες κουκλιτσες και την πολυ ωραια φωτεινη.
ωραια ακομα περιμενουμε ....
να εχετε μια θαυμασια ημερα.

ευχαριστούμε  :)

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και ποιά κοπέλα *τυχαίνει* να είναι συνήθως πιο κοντά στην πόρτα; Εύκολο κουίζ...
γλυκια μου αυτα που σκεφτεσαι εσυ ειναι απ τη παλαι ποτε εποχη ...με τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα αν θυμασαι που μαλιοτραβιοντουσαν τα ποστιζ για το πελατη...εχουμε 2012!helo!ΧΑΛΑΡΩΣΕ!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
γλυκια μου αυτα που σκεφτεσαι εσυ ειναι απ τη παλαι ποτε εποχη ...με τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα αν θυμασαι που μαλιοτραβιοντουσαν τα ποστιζ για το πελατη...εχουμε 2012!helo!ΧΑΛΑΡΩΣΕ!

Συγχαρητήρια για το επίτευγμά σου, λοιπόν, αφού κατάφερες με την παρουσία σου να γυρίσεις το χρόνο στη δεκαετία του 50. Κρίμα που δεν ζει ο Αϊνστάιν να το δει.

Επισκέπτης
Συγχαρητήρια για το επίτευγμά σου, λοιπόν, αφού κατάφερες με την παρουσία σου να γυρίσεις το χρόνο στη δεκαετία του 50. Κρίμα που δεν ζει ο Αϊνστάιν να το δει.
τι τρεχει ρε γιατι σε λεει γλυκεια της/εισαι κοριτσακι; :2funny: :2funny:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
τι τρεχει ρε γιατι σε λεει γλυκεια της/εισαι κοριτσακι; :2funny: :2funny:

Κοίτα να δεις, έχω πάψει να έχω ανασφάλειες για το φύλο μου από τότε που ήμουν 15 χρονών. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, δηλαδή. Επομένως δεν με νοιάζει πώς με προσφωνεί η Μαρία. Ας κρίνουν τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ.

Και κάτι άλλο: σε παρακαλώ πολύ, μη φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν.

Επισκέπτης
Κοίτα να δεις, έχω πάψει να έχω ανασφάλειες για το φύλο μου από τότε που ήμουν 15 χρονών. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε, δηλαδή. Επομένως δεν με νοιάζει πώς με προσφωνεί η Μαρία. Ας κρίνουν τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ.

Και κάτι άλλο: σε παρακαλώ πολύ, μη φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν.
δεν ειναι τσιφλικι σου το θρεντ αυτο γραφουμε ολοι και ολες! :2funny:get a life!

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
δε ξερω εγω ειπα για τη συγκεκριμενη κυριακη που μας περασε.εγω δουλευω κανονικα δεν ειπα οτι δε δουλευω.επειδη ανοιγω τη πορτα δε σημαινει κατι.βασικα  :think: σ αυτο το μαγαζι ανοιγει τη πορτα οποια ειναι πιο κοντα....

Ευχαριστώ για την πληροφορία...μπορεί να τα πουμε από κοντά.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δεν ειναι τσιφλικι σου το θρεντ αυτο γραφουμε ολοι και ολες! :2funny:get a life!

Γλυκειά μου, έχεις απόλυτο δίκαιο. Εσύ που "τραγουδάς" όμως? ;)

Πες μας κάτι περισσότερο για σένα.... :-*

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Διαβάστε τι μου συνέβει σήμερα για να σχηματίσετε άποψη για το τι κάνει η δημοσιότητα.
Επίσκεψη σήμερα όπου στην πόρτα η Βικτώρια. Μελαχροινή με πιασίματα μάλλον ασχημούλα. Παρέλασαν επίσης Τατιάνα Αλίνα και το ψηλό μίλφ Ιλιάνα.
Ρωτάω τη Βικτώρια να δω τη Μαρία που τόσα έχω διαβάσει. Μου λέει ότι είναι με πελάτη. Λέω ο.κ. θα περάσω σε λίγο. Εκεί που πάω προς την πόρτα, βγαίνει η Μαρία και τη βλέπω στο διάδρομο με μια ασπρη πετσέτα τυλιγμένη. Μου λέει η Βικτώρια, περιμένετε θα έρθει. Ξαναγυρίζω επί του καναπέως και περιμένω. Ακούω ψιθύρους και μετά ένα λεπτό επιστρέφει η Βικτώρια και μου λέει έχει άλλο ραντεβού. Έφυγα ολοταχώς.
Βέβαια αν είχε άλλο πελάτη και περίμενε δεν θα με κρατούσε η Βικτώρια να περιμένω.
Για μένα απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και σίγουρα βεντετίστικη. Δεν συμφωνούσα με την πολεμική που της ασκεί ο fucker αλλά σήμερα τον επιβεβαίωσε.
Τώρα που μπήκα και διάβασα για την Ιλιάνα, έκανα μαλακία που δεν την πήρα αλλά ζήτησα την Μαρία. Μάλλον δεν είναι καλός χαρακτήρας αλλά ρε παίδες δεν βρίσκετε άλλος (εκτός του fuker) να γράψει για τον χαρακτήρα της. Και μη μου πείτε ότι ήταν κουρασμένη και τέτοια.

sostis markadonis

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Διαβάστε τι μου συνέβει σήμερα για να σχηματίσετε άποψη για το τι κάνει η δημοσιότητα.
Επίσκεψη σήμερα όπου στην πόρτα η Βικτώρια. Μελαχροινή με πιασίματα μάλλον ασχημούλα. Παρέλασαν επίσης Τατιάνα Αλίνα και το ψηλό μίλφ Ιλιάνα.
Ρωτάω τη Βικτώρια να δω τη Μαρία που τόσα έχω διαβάσει. Μου λέει ότι είναι με πελάτη. Λέω ο.κ. θα περάσω σε λίγο. Εκεί που πάω προς την πόρτα, βγαίνει η Μαρία και τη βλέπω στο διάδρομο με μια ασπρη πετσέτα τυλιγμένη. Μου λέει η Βικτώρια, περιμένετε θα έρθει. Ξαναγυρίζω επί του καναπέως και περιμένω. Ακούω ψιθύρους και μετά ένα λεπτό επιστρέφει η Βικτώρια και μου λέει έχει άλλο ραντεβού. Έφυγα ολοταχώς.
Βέβαια αν είχε άλλο πελάτη και περίμενε δεν θα με κρατούσε η Βικτώρια να περιμένω.
Για μένα απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και σίγουρα βεντετίστικη. Δεν συμφωνούσα με την πολεμική που της ασκεί ο fucker αλλά σήμερα τον επιβεβαίωσε.
Τώρα που μπήκα και διάβασα για την Ιλιάνα, έκανα μαλακία που δεν την πήρα αλλά ζήτησα την Μαρία. Μάλλον δεν είναι καλός χαρακτήρας αλλά ρε παίδες δεν βρίσκετε άλλος (εκτός του fuker) να γράψει για τον χαρακτήρα της. Και μη μου πείτε ότι ήταν κουρασμένη και τέτοια.

Με την πρωτη φορα εβγαλες συμπερασμα ........... Και που ξερεις σν ειχε....????

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τωρα εσυ δεν γαμησες την Μαρια και στενοχωρηθηκες? μηπως νομισε οτι ησουν ο φακερ και στο παιξε δυσκολη?

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
επειδη με ποναει το στομαχι μου θα σου απαντησω λεπτομερως αυριο η σε π.μ αν θες αλλα για να μη το παιζεις εξυπνος η βικη δεν ειναι γραμματεας μου και δεν ειναι καμια κοπελα υποχρεωμενη να μου κραταει τους πελατες ουτε να ξερει τα ραντεβου μου.η ωρα ηταν 5 και το επομενο ραντεβου μου ηταν 5μιση και δε το ξεραν τα κοριτσια....και της ειπα να στο πει.ας ερχοσουνα μετα τι να κανω!ενας ανθρωπος ειμαι!ασε που.....ετσι οπως σε ειδα η αληθεια ειναι οτι σκιαχτηκα! :2funny: :2funny: :2funny:θηριο εισαι!μαμα......

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
και τωρα που το καλοσκεφτομαι απ την ωρα που εφυγες με επιασε το στομαχι το επομενο ραντεβου με το ζορι το βγαλα!τι ειπες απο μεσα σου χριστιανε μου!παρτο πισω να συνερθω!και να σας πω η Ηλιανα κανει 7 ραντεβου την ημερα και φευγουνε τοσα ατομα που δε τα προλαβαινει γιατι δε το λετε αυτο και λετε μονο για μενα ε?και εχουν παρει και τα μυαλα της αερα και δε με τριβει πια γιατι ειναι ολο κουρασμενη...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
επειδη με ποναει το στομαχι μου θα σου απαντησω λεπτομερως αυριο η σε π.μ αν θες αλλα για να μη το παιζεις εξυπνος η βικη δεν ειναι γραμματεας μου και δεν ειναι καμια κοπελα υποχρεωμενη να μου κραταει τους πελατες ουτε να ξερει τα ραντεβου μου.η ωρα ηταν 5 και το επομενο ραντεβου μου ηταν 5μιση και δε το ξεραν τα κοριτσια....και της ειπα να στο πει.ας ερχοσουνα μετα τι να κανω!ενας ανθρωπος ειμαι!ασε που.....ετσι οπως σε ειδα η αληθεια ειναι οτι σκιαχτηκα! :2funny: :2funny: :2funny:θηριο εισαι!μαμα......

Τις δικαιολογίες σου ας τις κρίνουν οι αναγνώστες του σάιτ (οι οποίοι είναι κατά τεκμήριο νοήμονες άνθρωποι και όχι κορόιδα για να "τρώνε" ό,τι τους σερβίρεις).

Εγώ, προς το παρόν, στέκομαι στη φράση σου "..ασε που.....ετσι οπως σε ειδα η αληθεια ειναι οτι σκιαχτηκα!.". Ας θυμήθούν οι αναγνώστες του σάιτ τα όσα έλεγα για face control που κάνεις στους πελάτες. Κάτι που βέβαια δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου, αλλά το έχεις πει η ίδια παλαιότερα. Το ξαναείπες για μια ακόμα φορά στη φράση που επισημαίνω.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom