Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
εγω δεν αναφερομαι σε ακραιες καταστασεις... απλα μιλαω για καλο παθιασμενο σερβις με μια πληθωρα υπηρεσιων... αν θελησω αποστειρωμενη συνευρεση παω και Φυλης 59 και μου μενουν και 60 ευρω στην τσεπη...
επειδη τυγχανω και και καποιας εμφανισης, αψογης καθαριοτητας, και συμπεριφερομαι στα κοριτσια ανετα, πολυ φιλικα και με μεγαλη ευγενεια, συνηθως παιρνω αυτο που θελω... χωρις να μετριαζεται καθολου το παθος που επιδιωκω να αποκομισω... που στην πιατσα ονομαζεται φουλ σερβις... οτιδηποτε λιγοτερο με χαλαει και εμενα και τα 60-80 ευρουλακια μου...
ο Αγιανα καλα τα λεει, αμα δεν θες κατσε σπιτι σου... οι επιδεξιες κοπελλες ανταμειβονται με περισσοτερη πελατεια... κι αυτες που κανουν κονξες... θα τις παρεις μια φορα αλλα δευτερη δεν εχει...

ρε φιλαρακο ο Δον Ζουαν των μπουρδελων εισαι; :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
σε παρακαλω φιλε μη με προσβαλεις... το ονομα ειναι Καυλαρες... Χορχε Καυλαρες...
και δεν μας ενδιαφερουν οι δικες μου επιδοσεις αλλα των κοριτσιων...
εξαλλου Δον Ζουαν δεν ειναι ο ΝεοΣμυρνης?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το σχόλιο μου αφορούσε τις "κόνξες",δηλαδή την κοροιδία προς τον πελάτη με σκοπό να γίνει η συνεδρία χωρίς να συμμετέχει και πολύ η κοπέλλα....
Αυτά που αναφέρεις εσυ,ακούγονται ωραία,αλλά στην πράξη δύσκολα εφαρμόζονται....εσύ πόσες φορές έχεις πάει στη δουλειά σου χωρίς κέφι? ένας τραγουδιστής η ένας ηθοποιός νομίζεις ότι πάντα έχει διάθεση να βγεί στη σκηνή? θα κάνει μεν ότι καλύτερο μπορεί,αλλά η ψυχούλα του το ξέρει....το "γέλα παλιάτσο" απο κει βγήκε...
Οσο για τις κοπέλλες....πολλές στηρίζουν απο τη δουλειά τους ολόκληρες οικογένειες,με μεγάλα προβλήματα.Δεν έχουν την πολυτέλεια να δουλευουν όταν τους κάνει κέφι.Συμφωνώ επι της αρχής ότι ο άλλος πληρώνει και θέλει να περάσει καλά.Εφ' όσον όμως πάρει ένα καλό μασαζ και ένα έστω "τυπικό" και "αποστειρωμένο" β' μέρος,συνοδευμένα απο μία ευγενική συμπεριφορά,τότε θεωρώ ότι η κοπέλλα είναι απολύτως εντάξει απέναντί του.Αυτή δουλεύει,δεν διασκεδάζει....
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,κάποιοι πελάτες έχουν τόσο υπερβολικές και "περίεργες" αξιώσεις,που η άρνηση της κοπέλλας να τις ικανοποιήσει,μόνο ως "κόνξα" δεν μπορεί να θεωρηθεί....όχι 80,αλλά ούτε 800 ευρώ να πληρώνεις,δεν σου δίνει το δικαίωμα να εξευτελίζεις και να προσβάλλεις τον άλλον....και πολλοί "κύριοι" πάνε στα μαγαζιά αυτά με την νοοτροπία αυτή....

Κι' εγώ έχω πάει κακόκεφος να εργασθώ, αλλά έχω υπερβάλλει εαυτόν και έχω αποδώσει τα μέγιστα. Όμως η δουλειά μου, δεν περιλαμβάνει θωπεύεσεις ή διεισδύσεις. Και μπορώ να την κάνω άψογα, είτε νοιώθω καλά είτε όχι.

Όταν όμως η δουλειά της κοπέλας περιλαμβάνει τέτοιου είδους προσωπική επαφή (που παραπάνω δεν μπορεί να υπάρξει) δεν νοείται να επικαλείται κακοκεφιές, μόνο και μόνο για να αρπάξει το νόμισμα που στην τελική ο πελάτης για να εξοικονομήσει το αντίτιμο της συνεδρίας μπορεί να έχει δουλέψει και δύο σαρανταοκτάωρα.

Τα χρήματα που βγάζουν οι κοπέλες (ή έβγαζαν τέλος πάντων, γιατί τώρα έχουν σφίξει οι κώλοι) δεν είναι εύκολα, αλλά είναι γρήγορα, τόσο γρήγορα που λίγοι από εμάς θα τα πιάσουν στα χέρια τους με κανονικές διαδικασίες. Κάθε είδους μεμψιμοιρισμοί από μέρους τους, δεν επιτρέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τα ανωτέρω είναι η εντελώς προσωπική μου γνώμη και σκοπός μου δεν είναι να πείσω τον οιονδήποτε ότι έχω απόλυτο δίκαιο.

Για τους υπερβολικούς....τι να πω. Ας κατεβάσουν στροφές, γιατί δεν είναι όλες οι κοπέλες για PSE σκηνικά, ή να προτιμούν τις πορνοστάρ. :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
το συμπερασμα ειναι: φερτε πορνοσταρ στα μασατζιδικα!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Όταν όμως η δουλειά της κοπέλας περιλαμβάνει τέτοιου είδους προσωπική επαφή (που παραπάνω δεν μπορεί να υπάρξει) δεν νοείται να επικαλείται κακοκεφιές, μόνο και μόνο για να αρπάξει το νόμισμα που στην τελική ο πελάτης για να εξοικονομήσει το αντίτιμο της συνεδρίας μπορεί να έχει δουλέψει και δύο σαρανταοκτάωρα.

Τα χρήματα που βγάζουν οι κοπέλες (ή έβγαζαν τέλος πάντων, γιατί τώρα έχουν σφίξει οι κώλοι) δεν είναι εύκολα, αλλά είναι γρήγορα, τόσο γρήγορα που λίγοι από εμάς θα τα πιάσουν στα χέρια τους με κανονικές διαδικασίες. Κάθε είδους μεμψιμοιρισμοί από μέρους τους, δεν επιτρέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τα ανωτέρω είναι η εντελώς προσωπική μου γνώμη και σκοπός μου δεν είναι να πείσω τον οιονδήποτε ότι έχω απόλυτο δίκαιο.

Δεν διαφωνούμε επι της ουσίας φίλε agiana....Εγω τι είπα? ότι η κοπέλλα πρέπει να σέβεται τον πελάτη και να μην τον κοροιδευει και ο πελάτης αντίστοιχα να σέβεται την κοπέλλα σαν άνθρωπο......απο κει και πέρα,ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση τα προσωπικά του κριτήρια.Υπάρχει βέβαια και μια ακόμα παράμετρος: το πόσο σέβεται ο καθένας τον εαυτό του.....

stergios 555

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν διαφωνούμε επι της ουσίας φίλε agiana....Εγω τι είπα? ότι η κοπέλλα πρέπει να σέβεται τον πελάτη και να μην τον κοροιδευει και ο πελάτης αντίστοιχα να σέβεται την κοπέλλα σαν άνθρωπο......απο κει και πέρα,ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση τα προσωπικά του κριτήρια.Υπάρχει βέβαια και μια ακόμα παράμετρος: το πόσο σέβεται ο καθένας τον εαυτό του.....
Καλημέρα και από εμένα σωστά αυτά που λέτε ,υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος. σχολιάζουμε και κρίνουμε τις επιδόσεις της κοπέλας, οι δικές μας επιδόσεις είναι τέτοιες ώστε να ικανοποιούν τουλάχιστον την κοπέλα; Να μην ξεχνάμε πως όταν περνάς καλά το δείχνεις, όταν δεν περνάς καλά φαίνετε.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για τις επιδοσεις των πελατων προτεινω...
η δυσκολη μεθοδος
κοψιμο του καπνισματος, 6-10 χιλιομετρα τρεξιμο ημερησιως, 3-4 φορες την εβδομαδα βαρη, υγιεινη διατροφη χωρις ζαχαρες, φαγητο ποτε μετα τις 8 το βραδυ και υπνος νωρις και πολυς...
μπορει να μην δουλεψει με καθε κοπελλα αλλα τουλαχιστον θα ειστε πιο ωραιοι...
η ευκολη μεθοδος
πολλα εξτρα 20ευρα στο πορτοφολι
δουλευει με καθε κοπελλα...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλημέρα και από εμένα σωστά αυτά που λέτε ,υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος. σχολιάζουμε και κρίνουμε τις επιδόσεις της κοπέλας, οι δικές μας επιδόσεις είναι τέτοιες ώστε να ικανοποιούν τουλάχιστον την κοπέλα; Να μην ξεχνάμε πως όταν περνάς καλά το δείχνεις, όταν δεν περνάς καλά φαίνετε.

Αν οι δικές μας επιδόσεις πρέπει να ικανοποιούν τις κοπέλες, ας μας δίνουν αυτές τα 80άρια....... :huh:

stergios 555

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές θέλω την βοήθεια σας. Είμαι από βόλο και όπως ξέρετε μασατζίδικα ούτε σε φωτό. Το σαβ/κο θα είμαι στην αθήνα για δουλειά και θέλω να σπάσω την παρθενιά σε μασατζίδικο, μετά από την σχετική ερευνά στο forum κατέληξα στον εν λόγο κατάστημα. θέλω να μου πείτε αν δουλέυει κυριακή; χρειάζετε ραντεβού; θα μαμήσω μιας και θα είμαι περαστικός πελάτης; Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ τον προτέρον.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές θέλω την βοήθεια σας. Είμαι από βόλο και όπως ξέρετε μασατζίδικα ούτε σε φωτό. Το σαβ/κο θα είμαι στην αθήνα για δουλειά και θέλω να σπάσω την παρθενιά σε μασατζίδικο, μετά από την σχετική ερευνά στο forum κατέληξα στον εν λόγο κατάστημα. θέλω να μου πείτε αν δουλέυει κυριακή; χρειάζετε ραντεβού; θα μαμήσω μιας και θα είμαι περαστικός πελάτης; Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ τον προτέρον.
κυριακη ανοιχτα 11 με 8.τα υπολοιπα θα τα βρεις εκει μαλλον εγω θα σου ανοιξω καθ οτι η φωτεινη θα ρεπαρει.

stergios 555

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αν οι δικές μας επιδόσεις πρέπει να ικανοποιούν τις κοπέλες, ας μας δίνουν αυτές τα 80άρια....... :huh:
Αν είσαι της λογικής πληρώνω και γαμάω έχεις δίκιο. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις όμως αν ρωτήσεις οποιονδήποτε που ασχολείτε με τις πωλήσεις θα σου πεί πως οι πελάτες που δεν γουστάρει είναι οι πληρώνω και γαμάω, οπότε όπως καταλαβαίνεις εσύ είσαι ο χαμένος. Η παραπάνω είναι η γνώμη μου και δεν είναι αναγκαίο να συμφωνείς μαζί μου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αν είσαι της λογικής πληρώνω και γαμάω έχεις δίκιο. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις όμως αν ρωτήσεις οποιονδήποτε που ασχολείτε με τις πωλήσεις θα σου πεί πως οι πελάτες που δεν γουστάρει είναι οι πληρώνω και γαμάω, οπότε όπως καταλαβαίνεις εσύ είσαι ο χαμένος. Η παραπάνω είναι η γνώμη μου και δεν είναι αναγκαίο να συμφωνείς μαζί μου.

Νομίζω ότι ο πωλητής οφείλει να συμπαθεί όλους τους πελάτες (αφού από αυτούς θα ζήσει και στις μέρες μας θα επιζήσει) και να μην κάνει face control.

Αν οι συναγωνιστές διαφωνούν, τότε ας βάζουμε όλοι τα δυνατά μας να ικανοποιούνται οι κοπέλες αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τους εαυτούς μας.ΙΜΗΟ

Συναλλάσομαι με το κοινό καθημερινά, και οφείλω ΠΑΝΤΑ να εξυπηρετώ το ίδιο, οιονδήποτε, άσχετα αν τον συμπαθώ ή όχι.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom