You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Μην πείτε ότι έχω εμμονές, αλλά αναρωτιέμαι: αν στο συγκεκριμένο μαγαζί ΔΕΝ δούλευε μια συγκεκριμένη κοπέλα (ονόματα δε λέμε) θα είχε το θρεντ του μαγαζιού σχεδόν 70 σελίδες; Ερώτηση προς προβληματισμό κάνω...
Βεβαια... τα έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα και είναι ώρα να προβληματιστούμε με σοβαρά θέματα τώρα....
Ω! θεε μου τι μυαλο !!!!!!!!!!!Μην πείτε ότι έχω εμμονές, αλλά αναρωτιέμαι: αν στο συγκεκριμένο μαγαζί ΔΕΝ δούλευε μια συγκεκριμένη κοπέλα (ονόματα δε λέμε) θα είχε το θρεντ του μαγαζιού σχεδόν 70 σελίδες; Ερώτηση προς προβληματισμό κάνω...
μην φυγεις απο το σπιτι σε παιρνει τηλέφωνο ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΛΑΞ να πατε να διδαξετε στο Harvard !!!!!!
λυσαξες κακουργα 40 πηγε ο πυρετος!!!!!!!!Μην πείτε ότι έχω εμμονές, αλλά αναρωτιέμαι: αν στο συγκεκριμένο μαγαζί ΔΕΝ δούλευε μια συγκεκριμένη κοπέλα (ονόματα δε λέμε) θα είχε το θρεντ του μαγαζιού σχεδόν 70 σελίδες; Ερώτηση προς προβληματισμό κάνω...
τοσο ζεστουλι ????? παρεα θελει το μαρακι ????????????/λυσαξες κακουργα 40 πηγε ο πυρετος!!!!!!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.819
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 13.30 μαζί με τον βοηθό σουσεφ , στην πόρτα η Φωτεινή(γι αυτούς που δεν έχουν τίποτα άλλο να ασχοληθούν και αυτή είναι το "αγαπημένο" τους θέμα ,η Μαρία απούσα....
την αρρωστήσατε την κοπέλα) παρούσες ακόμα η μεγάλη μου συμπάθεια η Ηλιάνα , η Σοφία , η Ράνια , η Τζουλια , και τα δύο Ρουμανάκια η Αλίνα και η Τατιάνα τις οποίες της πήρα διπλό....
θα γράψω κριτική στο αντίστοιχο θέμα.....μπορείτε να μπείτε μόλις ανέβει και να την "μαυρίσετε"...............
την αρρωστήσατε την κοπέλα) παρούσες ακόμα η μεγάλη μου συμπάθεια η Ηλιάνα , η Σοφία , η Ράνια , η Τζουλια , και τα δύο Ρουμανάκια η Αλίνα και η Τατιάνα τις οποίες της πήρα διπλό....
θα γράψω κριτική στο αντίστοιχο θέμα.....μπορείτε να μπείτε μόλις ανέβει και να την "μαυρίσετε"...............
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
λυσαξες κακουργα 40 πηγε ο πυρετος!!!!!!!!
Εχεις ανάψει βλέπω απόψε!!!!!
Μήπως χρειάζεσαι καμιά εντριβή???
λυσαξες κακουργα 40 πηγε ο πυρετος!!!!!!!!
Δεν ανέφερα όνομα. Αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
Αν πράγματι είσαι άρρωστη, σού εύχομαι περαστικά.
οχι ρε γαμωτο κι ειχα και το χαλβα ετοιμο με αμυγδαλο χοντρο!!!!δε πειραζει αλλη φορα....επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 13.30 μαζί με τον βοηθό σουσεφ , στην πόρτα η Φωτεινή(γι αυτούς που δεν έχουν τίποτα άλλο να ασχοληθούν και αυτή είναι το "αγαπημένο" τους θέμα ,η Μαρία απούσα....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.819
- Πόντοι
- 46.232
επειδή έχει πέσει πολύ σπάμ..........πάρτε αυτό.
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 13.30 , στην πόρτα η γλυκιά Φωτεινή όπου φορούσε και ένα πολύ προκλητικό μπλουζάκι μαύρο που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία.
καθίσαμε στο σαλόνι και τα είπαμε ενώ πέρασαν και οι κοπέλες για να τις δούμε,επέλεξα να περάσω με τα δύο Ρουμανάκια την Αλίνα και την Τατιάνα οι οποίες μοιάζουν αρκετά στο σωματότυπο.
ΑΛΙΝΑ μελαχρινή με κατσαρό μαλλί μέχρι λίγο πάνω από τους ώμους ,πρασινοκάφέ μάτια , μετρίου αναστήματος λεπτή με μικρό στητό στήθος , μάλιστα η μια της ρόγα είναι "ντροπαλή"...ένω η δεξιά ήταν απο την αρχή ορθωμένη
η αριστερή ήταν πρός τα μέσα και ήθελε "χαδάκια" για να μας "συστηθεί"....έχει και πίρσινγκ κάτω απο το κάτω χείλος του στόματος της και ένα μικρό τατού στον καρπό της,23 χρονών.
ΤΑΤΙΑΝΑ ξανθοκάστανη με κατσαρό μαλλί μέχρι λίγο πάνω από τους ώμους ,πρασινοκαφέ μάτια,μετρίου αναστήματος λεπτή με μικρό στητό στήθος , 25 χρονών.
μοιάζουν αρκετά , για μένα η Αλίνα έχει ένα κλίκ καλύτερο στήθος ενώ η Τατιάνα ένα κλίκ καλύτερο σώμα , ενώ η Αλίνα είναι πραγματικό τρελοκομείο και η Τατιάνα λίγο πιο χαμηλών τόνων.
αφού έκανα μπανάκι ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο και τις περίμενα,ήρθαν έβγαλαν τα φορεματάκια τους και έμειναν με τα στριγκάκια τους....άρχισαν το μασάζ το οποίο εντάξει είναι μέτριο....αλλά
μόνο και μόνο όμως να σε τρίβουν δύο ζευγάρια χέρια είναι άκρος καβλωτικό...απο τη μέση και πάνω με είχε αναλάβει η Αλίνα και απο τη μέση και κάτω η Τατιάνα , μιλάνε κα οι δύο ελληνικά και ειδικά
η Αλίνα είναι άκρος ομιλητική ,αφού μου είχε γίνει τούμπανο γύρισα ανάσκελα , ενώ οι κοπέλες είχαν έρθει η μια απο την δεξιά μεριά του μασαζοκρέβατου και η άλλη απο την αριστερή , άρχισαν να με γλύφουν
στο στήθος και στον λαιμό , γλωσσόφιλα τα αποφεύγουν δίνουν μόνο πεταχτά στα χείλη...η Αλίνα μου είπε ότι θα μου δίνει όταν γίνω ο γκόμενος της , δάχτυλα δέχεται η Τατιάνα και στις δύο τρυπούλες της
ενώ η Αλίνα μόνο "επιφανειακά" , η Αλίνα μου πέρασε προφυλακτικό και πήγε απο την μπροστά μεριά του κρεβατιού και άρχισε αρχικά να μου γλύφει τα αρχίδια ενώ η Τατιάνα με φιλούσε στο στήθος , η Αλίνα
άρχισε την πιπά στην αρχή μέτρια αλλά βελτιώθηκε αρκετά , σηκώθηκα καθιστός στο κρεβάτι και στην κυριολεξία σήκωσα την Αλινά και την κάρφωσα στον πούτσο μου , αρκετά καλή συμμετοχή ένω η Τατιάνα με έτριβε στην πλάτη,
αλλαγή στάσης , αφού την σήκωσα πάνω την τοποθέτησα με την πλάτη της να ακουμπάει στο κρεβάτι και άρχισα να την γαμάω αρκετά δυνατά ενώ η Τατιάνα μου χάιδευε τα κωλομέρια και τα αρχίδια μου ,αλλαγή τοποθεσίας απο
το κρεβάτι στον καναπέ όπου στρίμωξα την Αλίνα στην γωνιά του και την γάμαγα ενώ έβαλα την Τατιάνα απο τα πλάγια και της έγλυφα το μουνάκι της , αφου τελείωσα με την Αλίνα κάθισα στον καναπέ ,έφερα την Τατιάνα όρθια
πάνω απο το κεφάλι μου και συνέχισα να γλύφω το μουνί της όπου έιχε γίνει μούσκεμα ενώ η Αλίνα γονατιστή μπροστά μου έπερνε πίπα , αλλαγή προφυλακτικού και αρχικά στήνω την Τατιάνα στα τέσσερα , ωραία στάση σώματος ,
ενω ανεβάζω και την Αλίνα ανάσκελα στην πλάτη της Τατιάνας και άρχισα τώρα να γλύφω το μουνάκι της , τα κορίτσια ψιλοκουράστηκαν και η Αλίνα κάθισε για λίγο στην άκρη στον καναπέ...λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο όμως .
όπως καθόταν στον καναπέ έφερα την Τατιάνα απο πάνω της και συνέχισα να την πέρνω στα τέσσερα ένω έπαιζα με το μουνάκι της Αλίνας....μετά απο λίγη ώρα ήρθε το τέλος αλλά και η λύτρωση της Αλίνας αφού την είχαν λιώσει
δύο κορμιά , είχα πάρα πολύ καιρό να πάρω δίπλο σε μασάζ και τελικά ήταν αρκετά αναζωογονητικό....το μασάζ και το αγωνιστικό μέρος κράτησε σχεδόν μία ώρα , ενώ μετά την αράξαμε στον καναπέ να πάρουμε ανάσες και μιλάγαμε για κανα τέταρτο , ενώ η Τατιάνα χόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο για κανα 2λέπτο υπό τους ήχους του Καλή Καρδία του Οικονομόπουλου....
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 13.30 , στην πόρτα η γλυκιά Φωτεινή όπου φορούσε και ένα πολύ προκλητικό μπλουζάκι μαύρο που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία.
καθίσαμε στο σαλόνι και τα είπαμε ενώ πέρασαν και οι κοπέλες για να τις δούμε,επέλεξα να περάσω με τα δύο Ρουμανάκια την Αλίνα και την Τατιάνα οι οποίες μοιάζουν αρκετά στο σωματότυπο.
ΑΛΙΝΑ μελαχρινή με κατσαρό μαλλί μέχρι λίγο πάνω από τους ώμους ,πρασινοκάφέ μάτια , μετρίου αναστήματος λεπτή με μικρό στητό στήθος , μάλιστα η μια της ρόγα είναι "ντροπαλή"...ένω η δεξιά ήταν απο την αρχή ορθωμένη
η αριστερή ήταν πρός τα μέσα και ήθελε "χαδάκια" για να μας "συστηθεί"....έχει και πίρσινγκ κάτω απο το κάτω χείλος του στόματος της και ένα μικρό τατού στον καρπό της,23 χρονών.
ΤΑΤΙΑΝΑ ξανθοκάστανη με κατσαρό μαλλί μέχρι λίγο πάνω από τους ώμους ,πρασινοκαφέ μάτια,μετρίου αναστήματος λεπτή με μικρό στητό στήθος , 25 χρονών.
μοιάζουν αρκετά , για μένα η Αλίνα έχει ένα κλίκ καλύτερο στήθος ενώ η Τατιάνα ένα κλίκ καλύτερο σώμα , ενώ η Αλίνα είναι πραγματικό τρελοκομείο και η Τατιάνα λίγο πιο χαμηλών τόνων.
αφού έκανα μπανάκι ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο και τις περίμενα,ήρθαν έβγαλαν τα φορεματάκια τους και έμειναν με τα στριγκάκια τους....άρχισαν το μασάζ το οποίο εντάξει είναι μέτριο....αλλά
μόνο και μόνο όμως να σε τρίβουν δύο ζευγάρια χέρια είναι άκρος καβλωτικό...απο τη μέση και πάνω με είχε αναλάβει η Αλίνα και απο τη μέση και κάτω η Τατιάνα , μιλάνε κα οι δύο ελληνικά και ειδικά
η Αλίνα είναι άκρος ομιλητική ,αφού μου είχε γίνει τούμπανο γύρισα ανάσκελα , ενώ οι κοπέλες είχαν έρθει η μια απο την δεξιά μεριά του μασαζοκρέβατου και η άλλη απο την αριστερή , άρχισαν να με γλύφουν
στο στήθος και στον λαιμό , γλωσσόφιλα τα αποφεύγουν δίνουν μόνο πεταχτά στα χείλη...η Αλίνα μου είπε ότι θα μου δίνει όταν γίνω ο γκόμενος της , δάχτυλα δέχεται η Τατιάνα και στις δύο τρυπούλες της
ενώ η Αλίνα μόνο "επιφανειακά" , η Αλίνα μου πέρασε προφυλακτικό και πήγε απο την μπροστά μεριά του κρεβατιού και άρχισε αρχικά να μου γλύφει τα αρχίδια ενώ η Τατιάνα με φιλούσε στο στήθος , η Αλίνα
άρχισε την πιπά στην αρχή μέτρια αλλά βελτιώθηκε αρκετά , σηκώθηκα καθιστός στο κρεβάτι και στην κυριολεξία σήκωσα την Αλινά και την κάρφωσα στον πούτσο μου , αρκετά καλή συμμετοχή ένω η Τατιάνα με έτριβε στην πλάτη,
αλλαγή στάσης , αφού την σήκωσα πάνω την τοποθέτησα με την πλάτη της να ακουμπάει στο κρεβάτι και άρχισα να την γαμάω αρκετά δυνατά ενώ η Τατιάνα μου χάιδευε τα κωλομέρια και τα αρχίδια μου ,αλλαγή τοποθεσίας απο
το κρεβάτι στον καναπέ όπου στρίμωξα την Αλίνα στην γωνιά του και την γάμαγα ενώ έβαλα την Τατιάνα απο τα πλάγια και της έγλυφα το μουνάκι της , αφου τελείωσα με την Αλίνα κάθισα στον καναπέ ,έφερα την Τατιάνα όρθια
πάνω απο το κεφάλι μου και συνέχισα να γλύφω το μουνί της όπου έιχε γίνει μούσκεμα ενώ η Αλίνα γονατιστή μπροστά μου έπερνε πίπα , αλλαγή προφυλακτικού και αρχικά στήνω την Τατιάνα στα τέσσερα , ωραία στάση σώματος ,
ενω ανεβάζω και την Αλίνα ανάσκελα στην πλάτη της Τατιάνας και άρχισα τώρα να γλύφω το μουνάκι της , τα κορίτσια ψιλοκουράστηκαν και η Αλίνα κάθισε για λίγο στην άκρη στον καναπέ...λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο όμως .
όπως καθόταν στον καναπέ έφερα την Τατιάνα απο πάνω της και συνέχισα να την πέρνω στα τέσσερα ένω έπαιζα με το μουνάκι της Αλίνας....μετά απο λίγη ώρα ήρθε το τέλος αλλά και η λύτρωση της Αλίνας αφού την είχαν λιώσει
δύο κορμιά , είχα πάρα πολύ καιρό να πάρω δίπλο σε μασάζ και τελικά ήταν αρκετά αναζωογονητικό....το μασάζ και το αγωνιστικό μέρος κράτησε σχεδόν μία ώρα , ενώ μετά την αράξαμε στον καναπέ να πάρουμε ανάσες και μιλάγαμε για κανα τέταρτο , ενώ η Τατιάνα χόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο για κανα 2λέπτο υπό τους ήχους του Καλή Καρδία του Οικονομόπουλου....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.819
- Πόντοι
- 46.232
το είπα στην κεντρική ενημέρωση ως απάντηση άλλου συναγωνιστή και αναγράφεται και στην κριτική που αναμένω να ανέβει....
Μπήκα, βγήκα το βρήκα. 160!!!!! γιούρα. Να είσαι καλά να τα έχεις και να τα σκορπάς.
Πολλά είναι τα μαγαζιά που έχουν την τιμολογιακή πολιτικη που αναφέρει ο n.smirni76 για το διπλο. Δεν είναι μόνο το Πατησίων 77-79.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αμα θές καλό μασάζ έλα στο δικό μου μαγαζί.
πού είναι το μαγαζί σου ?
είναι αν έχω καταλάβει που είναι το δικό σου 3,4 τετράγωνα μακρυα.
είναι αν έχω καταλάβει που είναι το δικό σου 3,4 τετράγωνα μακρυα.
ναι , σάς κάνουν εμπορικό πόλεμο οι ανταγωνιστές . Με τόση πείρα ήταν δυνατόν να μην το καταλάβεις ?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ναι , σάς κάνουν εμπορικό πόλεμο οι ανταγωνιστές . Με τόση πείρα ήταν δυνατόν να μην το καταλάβεις ?
και που σαι ακόμη..σε λίγο θα γίνουμε ταλιμπάν. Άσε γιατί μου ζητήσανε και αύξηση ενοικίου...είδανε ότι πάμε καλά και πέσανε όλοι πάνω.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
επισκεφτηκα το συγκεκριμμενο ιδρυμα πριν λιγες μερες, ο χωρος αρκετα καλυτερος σε σχεση με τα αλλα του κεντρου (στουρναρη, σολωμου, γ σεπτεμβριου...) υστερει ομως σε σχεση με του κολωνακιου και των βορειων προαστειων αρκετα... στην υποδοχη η φωτεινη που γνωριζομαστε απο παλια... αφου σταυροφιληθακαμε μου εδειξε τις κοπελες... δεν τις θυμαμαι ολες αυτες που μου ρχονται τωρα στο μυαλο ειναι μια τατιανα μια ευσωμη τζουλη η τζουλια την μαρια την γνωστη και την βικη την οποια και τιμησα.... η βικη ειναι ρωσιδακι γυρω στα 25 με κωλαρακι τουρλωτο και βυζακι αρκετα καυλο θα ελεγα... απο μασαζ της ειπα να το παει χαλαρωτικα αισθησιακα... ετσι και εκανε αισθησιαμο και καυλα 45 λεπτα.... στο τσακ γλιτωσα το χυσιμο στα μπρουμητα.... τα δακτυλα μου πηραν φωτια γυρω στο 35΄λεπτο , η πισω τρυπουλα ηταν αρκετα δουλεμενη ;) γενικα ηταν ενα ευχαριστο διαλειμμα με ενα σιβηρικο μουνακι... ας γραψει καποιος αν δινει κουλουρι η συγκεκριμμενη... της το ριξα κατα τη διαρκεια του κωλοδακτυλου αλλα μουγκριζε και δεν καταλαβα αν ηταν θετικη η αρνητικη η απαντηση....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εγω το μουγκρισμα το θεωρω καταφαση και μπαινω...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K