εγω το μουγκρισμα το θεωρω καταφαση και μπαινω...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
εγω το μουγκρισμα το θεωρω καταφαση και μπαινω...
Εξαρτάται πώς μουγκρίζει.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εδω ειναι ολο το κολπο... δεν εξαρταται καθολου...
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
η βικη δινει και κωλο σιγουρα, την εχω τιμησει μου ζητησε ομως ενα εικοσαρικο για τον πρωκτο... εχω ενα μεγαλο μειονεκτημα πανω στην καβλα γινομαι κουβαρντας!!επισκεφτηκα το συγκεκριμμενο ιδρυμα πριν λιγες μερες, ο χωρος αρκετα καλυτερος σε σχεση με τα αλλα του κεντρου (στουρναρη, σολωμου, γ σεπτεμβριου...) υστερει ομως σε σχεση με του κολωνακιου και των βορειων προαστειων αρκετα... στην υποδοχη η φωτεινη που γνωριζομαστε απο παλια... αφου σταυροφιληθακαμε μου εδειξε τις κοπελες... δεν τις θυμαμαι ολες αυτες που μου ρχονται τωρα στο μυαλο ειναι μια τατιανα μια ευσωμη τζουλη η τζουλια την μαρια την γνωστη και την βικη την οποια και τιμησα.... η βικη ειναι ρωσιδακι γυρω στα 25 με κωλαρακι τουρλωτο και βυζακι αρκετα καυλο θα ελεγα... απο μασαζ της ειπα να το παει χαλαρωτικα αισθησιακα... ετσι και εκανε αισθησιαμο και καυλα 45 λεπτα.... στο τσακ γλιτωσα το χυσιμο στα μπρουμητα.... τα δακτυλα μου πηραν φωτια γυρω στο 35΄λεπτο , η πισω τρυπουλα ηταν αρκετα δουλεμενη ;) γενικα ηταν ενα ευχαριστο διαλειμμα με ενα σιβηρικο μουνακι... ας γραψει καποιος αν δινει κουλουρι η συγκεκριμμενη... της το ριξα κατα τη διαρκεια του κωλοδακτυλου αλλα μουγκριζε και δεν καταλαβα αν ηταν θετικη η αρνητικη η απαντηση....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
για να λεμε την αληθεια η Βικυ πιθανοτατα εχει το καλυτερο σερβις Β' μερους στο μαγαζι...
συμμετοχικη σε καθαρα PSE ρυθμους... με πληρες μενου... και οχι κονξες μη και μη δεν κανω αυτο, δεν κανω το αλλο...
συμμετοχικη σε καθαρα PSE ρυθμους... με πληρες μενου... και οχι κονξες μη και μη δεν κανω αυτο, δεν κανω το αλλο...
για να λεμε την αληθεια η Βικυ πιθανοτατα εχει το καλυτερο σερβις Β' μερους στο μαγαζι...
Δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη,διότι δεν γνωρίζω τι κάνει η κάθε κοπέλλα μέσα στο δωμάτιο.Θα πω όμως οτι ίσως δεν πρόκειται για "κόνξες",αλλά για αληθινή,για πραγματική συμπεριφορά της κάθε κοπέλλας,χωρίς διάθεση κοροιδίας του πελάτη...Ολες οι κοπέλλες δεν κάνουν τα ίδια,παίζει ρόλο άλλωστε και η προσωπική "χημεία" τρόπον τινά.....Παιδιά,μιλάμε για ανθρώπους,δεν μιλάμε για μηχανές.....Και στο φινάλε,μπορεί κάποια μέρα η χ κοπέλλα να είναι άκεφη,να έχει προβλήματα,κλπ.Το ίδιο συμβαίνει και σε μας άλλωστε,σωστά? ας είμαστε επιεικείς και ας προσεγγίζουμε την κάθε κοπέλλα ανθρώπινα.
Δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη,διότι δεν γνωρίζω τι κάνει η κάθε κοπέλλα μέσα στο δωμάτιο.Θα πω όμως οτι ίσως δεν πρόκειται για "κόνξες",αλλά για αληθινή,για πραγματική συμπεριφορά της κάθε κοπέλλας,χωρίς διάθεση κοροιδίας του πελάτη...Ολες οι κοπέλλες δεν κάνουν τα ίδια,παίζει ρόλο άλλωστε και η προσωπική "χημεία" τρόπον τινά.....Παιδιά,μιλάμε για ανθρώπους,δεν μιλάμε για μηχανές.....Και στο φινάλε,μπορεί κάποια μέρα η χ κοπέλλα να είναι άκεφη,να έχει προβλήματα,κλπ.Το ίδιο συμβαίνει και σε μας άλλωστε,σωστά? ας είμαστε επιεικείς και ας προσεγγίζουμε την κάθε κοπέλλα ανθρώπινα.
Σωστά μιλάς.
Ορθώς ομιλείς....αλλά άπαξ και το αντίτιμο ταξιδέψει από την τσέπη μας προς το ταμείο του μαγαζιού, δεν υπάρχει επιστροφή οιαδήποτε κι' αν είναι η συμπεριφορά και η απόδοση της κοπέλας.
Και για να πάμε και παρακάτω, αν η κοπέλα είναι άκεφη, μουρτζούφλα, άϋπνη, κακόκεφη ας μην προσέλθει για το μεροκάματο για να αναγκασθεί να κοροϊδέψει τους πελάτες που τυχόν θα την επιλέξουν για πρόγραμμα.
Ή ακόμη καλύτερα, αν διαισθανθεί ότι η συνεδρία που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγα λεπτά θα οδηγηθεί σε ναυάγιο (για οποιοδήποτε λόγο) και οι έμπειρες μπορούν να το καταλάβουν αυτό, θα μπορούσε να δηλώσει στο συναγωνιστή που θα την προτιμήσει, ότι "καλύτερα θα ήταν να επιλέξει κάποια άλλη κοπέλα από τις διαθέσιμες του ρόστερ".
Δεν είναι πιό τίμιο και ειλικρινές αυτό? Δεν θα εκτιμηθεί τα μάλλα από τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο πελάτη και θα δώσει επιπλέον πόντους στην κοπέλα και στο μαγαζί, παρά να βιώσει ο καθένας μία αποτυχημένη συνεδρία, οικτήρωντας και την εργαζομένη και το μαγαζί με κίνδυνο να μην προσέλθει ξανά εκεί?
.....αλλά θα μου πεις (και με το δίκιο σου) τι ζητάω τώρα? :S
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.819
- Πόντοι
- 46.232
Σωστά γράφεις.....
εγω οταν δεν εχω κεφια δε μπαινω σε δωματιο γι αυτο το λογο δε θελω να περασει κανενας χαλια και να κλαιει τα λεφτα του και γι αυτο οταν δεν εχω ορεξη δε δουλευω αλλα κι εγω που το κανω αυτο κραξιμο τρωω μαλλον οι περισσοτεροι δε ξερουν τι θελουν....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
εγω οταν δεν εχω κεφια δε μπαινω σε δωματιο γι αυτο το λογο δε θελω να περασει κανενας χαλια και να κλαιει τα λεφτα του και γι αυτο οταν δεν εχω ορεξη δε δουλευω αλλα κι εγω που το κανω αυτο κραξιμο τρωω μαλλον οι περισσοτεροι δε ξερουν τι θελουν....
Αρα να υποθεσουμε.............πωs οταν δεν εχειs κεφι για δουλεια , οχι μονο δεν μπαινειs σε δωματιο, αλλα ουτε καν παs στο οικημα ε??
Γιατι εγω δεν ξερω κανεναν , που αφ ενοs μεν να μην εχει διαθεση για δουλεια, αφ ετερου να ειναι παρον αλλα να κανει "λευκη" απεργια, στο χωρο τηs δουλειαs......
Warkas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
σωστά τα λες. μασάζ χωρίς κέφι δε γίνεται.
ευχαριστω.δεν ειναι θεμα καλοσυνης η φυση της δουλειας ειναι τετοια που αμα η κοπελα δεν εχει διαθεση δε πανα ειναι καλονη δε γινετε τιποτα κι αυτο που λεει ο agianna σωστο ειναι αλλα ενταξη δε μπορουν ολλες οι κοπελες να δουλευουν μα βαση την ορεξη τους ειναι δουλεια δεν ειναι διασκεδαση.mariak είσαι πολυ καλό παιδί!
μου αρέσεις πολύ!
τι εννοεις οτι εγω κανω λευκη απεργεια?γιατι δεν εχετε μαθει να μιλατε ευθεως και τα λετε ολα με παρομοιωσεις?Αρα να υποθεσουμε.............πωs οταν δεν εχειs κεφι για δουλεια , οχι μονο δεν μπαινειs σε δωματιο, αλλα ουτε καν παs στο οικημα ε??
Γιατι εγω δεν ξερω κανεναν , που αφ ενοs μεν να μην εχει διαθεση για δουλεια, αφ ετερου να ειναι παρον αλλα να κανει "λευκη" απεργια, στο χωρο τηs δουλειαs......
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν καταλαβεs τι εγραψα..........τι εννοεις οτι εγω κανω λευκη απεργεια?γιατι δεν εχετε μαθει να μιλατε ευθεως και τα λετε ολα με παρομοιωσεις?
παρακαλω πολυ μη σπαμαρετε ξενα θρεντ εχω δικο μου για τα σαλιαρισματα!είσαι μια κούκλα!
γι αυτο ζηταω διευκρινηση επειδη δε καταλαβα.Δεν καταλαβεs τι εγραψα..........
Δεν είναι πιό τίμιο και ειλικρινές αυτό? Δεν θα εκτιμηθεί τα μάλλα από τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο πελάτη και θα δώσει επιπλέον πόντους στην κοπέλα και στο μαγαζί, παρά να βιώσει ο καθένας μία αποτυχημένη συνεδρία, οικτήρωντας και την εργαζομένη και το μαγαζί με κίνδυνο να μην προσέλθει ξανά εκεί?
.....αλλά θα μου πεις (και με το δίκιο σου) τι ζητάω τώρα? :S
Το σχόλιο μου αφορούσε τις "κόνξες",δηλαδή την κοροιδία προς τον πελάτη με σκοπό να γίνει η συνεδρία χωρίς να συμμετέχει και πολύ η κοπέλλα....
Αυτά που αναφέρεις εσυ,ακούγονται ωραία,αλλά στην πράξη δύσκολα εφαρμόζονται....εσύ πόσες φορές έχεις πάει στη δουλειά σου χωρίς κέφι? ένας τραγουδιστής η ένας ηθοποιός νομίζεις ότι πάντα έχει διάθεση να βγεί στη σκηνή? θα κάνει μεν ότι καλύτερο μπορεί,αλλά η ψυχούλα του το ξέρει....το "γέλα παλιάτσο" απο κει βγήκε...
Οσο για τις κοπέλλες....πολλές στηρίζουν απο τη δουλειά τους ολόκληρες οικογένειες,με μεγάλα προβλήματα.Δεν έχουν την πολυτέλεια να δουλευουν όταν τους κάνει κέφι.Συμφωνώ επι της αρχής ότι ο άλλος πληρώνει και θέλει να περάσει καλά.Εφ' όσον όμως πάρει ένα καλό μασαζ και ένα έστω "τυπικό" και "αποστειρωμένο" β' μέρος,συνοδευμένα απο μία ευγενική συμπεριφορά,τότε θεωρώ ότι η κοπέλλα είναι απολύτως εντάξει απέναντί του.Αυτή δουλεύει,δεν διασκεδάζει....
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,κάποιοι πελάτες έχουν τόσο υπερβολικές και "περίεργες" αξιώσεις,που η άρνηση της κοπέλλας να τις ικανοποιήσει,μόνο ως "κόνξα" δεν μπορεί να θεωρηθεί....όχι 80,αλλά ούτε 800 ευρώ να πληρώνεις,δεν σου δίνει το δικαίωμα να εξευτελίζεις και να προσβάλλεις τον άλλον....και πολλοί "κύριοι" πάνε στα μαγαζιά αυτά με την νοοτροπία αυτή....
ολοι οι ανθωποι που δουλευουν οικογεννιες με προβληματα συντηρουν....ελεος πια με το ποιημα.επεισης υπαρχουν χιλιαδες κοπελες που συντηρουν οικογεννιες με προβληματα με δουλειες πολυ μικροτερων απολαβων αυτες τι πρεπει να πουν?κι οι κυριοι που πανε στα μαγαζια και το κανουν αυτο μαλον βρισκουν ανταποκριση οποτε καλα κανουν και πανε.αμα δε θελει καποιος να ξεφτυληστει δε μπορει να τον ξεφτυλησει κανενας ουτε με εκατομυρια!Το σχόλιο μου αφορούσε τις "κόνξες",δηλαδή την κοροιδία προς τον πελάτη με σκοπό να γίνει η συνεδρία χωρίς να συμμετέχει και πολύ η κοπέλλα....
Αυτά που αναφέρεις εσυ,ακούγονται ωραία,αλλά στην πράξη δύσκολα εφαρμόζονται....εσύ πόσες φορές έχεις πάει στη δουλειά σου χωρίς κέφι? ένας τραγουδιστής η ένας ηθοποιός νομίζεις ότι πάντα έχει διάθεση να βγεί στη σκηνή? θα κάνει μεν ότι καλύτερο μπορεί,αλλά η ψυχούλα του το ξέρει....το "γέλα παλιάτσο" απο κει βγήκε...
Οσο για τις κοπέλλες....πολλές στηρίζουν απο τη δουλειά τους ολόκληρες οικογένειες,με μεγάλα προβλήματα.Δεν έχουν την πολυτέλεια να δουλευουν όταν τους κάνει κέφι.Συμφωνώ επι της αρχής ότι ο άλλος πληρώνει και θέλει να περάσει καλά.Εφ' όσον όμως πάρει ένα καλό μασαζ και ένα έστω "τυπικό" και "αποστειρωμένο" β' μέρος,συνοδευμένα απο μία ευγενική συμπεριφορά,τότε θεωρώ ότι η κοπέλλα είναι απολύτως εντάξει απέναντί του.Αυτή δουλεύει,δεν διασκεδάζει....
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,κάποιοι πελάτες έχουν τόσο υπερβολικές και "περίεργες" αξιώσεις,που η άρνηση της κοπέλλας να τις ικανοποιήσει,μόνο ως "κόνξα" δεν μπορεί να θεωρηθεί....όχι 80,αλλά ούτε 800 ευρώ να πληρώνεις,δεν σου δίνει το δικαίωμα να εξευτελίζεις και να προσβάλλεις τον άλλον....και πολλοί "κύριοι" πάνε στα μαγαζιά αυτά με την νοοτροπία αυτή....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εγω δεν αναφερομαι σε ακραιες καταστασεις... απλα μιλαω για καλο παθιασμενο σερβις με μια πληθωρα υπηρεσιων... αν θελησω αποστειρωμενη συνευρεση παω και Φυλης 59 και μου μενουν και 60 ευρω στην τσεπη...
επειδη τυγχανω και και καποιας εμφανισης, αψογης καθαριοτητας, και συμπεριφερομαι στα κοριτσια ανετα, πολυ φιλικα και με μεγαλη ευγενεια, συνηθως παιρνω αυτο που θελω... χωρις να μετριαζεται καθολου το παθος που επιδιωκω να αποκομισω... που στην πιατσα ονομαζεται φουλ σερβις... οτιδηποτε λιγοτερο με χαλαει και εμενα και τα 60-80 ευρουλακια μου...
ο Αγιανα καλα τα λεει, αμα δεν θες κατσε σπιτι σου... οι επιδεξιες κοπελλες ανταμειβονται με περισσοτερη πελατεια... κι αυτες που κανουν κονξες... θα τις παρεις μια φορα αλλα δευτερη δεν εχει...
επειδη τυγχανω και και καποιας εμφανισης, αψογης καθαριοτητας, και συμπεριφερομαι στα κοριτσια ανετα, πολυ φιλικα και με μεγαλη ευγενεια, συνηθως παιρνω αυτο που θελω... χωρις να μετριαζεται καθολου το παθος που επιδιωκω να αποκομισω... που στην πιατσα ονομαζεται φουλ σερβις... οτιδηποτε λιγοτερο με χαλαει και εμενα και τα 60-80 ευρουλακια μου...
ο Αγιανα καλα τα λεει, αμα δεν θες κατσε σπιτι σου... οι επιδεξιες κοπελλες ανταμειβονται με περισσοτερη πελατεια... κι αυτες που κανουν κονξες... θα τις παρεις μια φορα αλλα δευτερη δεν εχει...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 13K