ρε νουμερο τι πινεισ αραγε?
όλος ο θίασος επι σκήνης τώρα, gran finale ....
ρε νουμερο τι πινεισ αραγε?
του κάνω εντατικά μωρέ. Τώρα τα χριστούγεννα μόλις βρώ λίγο χρόνο θα κάνω και σε σένα αν φυσικά το χρειάζεσαι και νιώθεις ότι πραγματικά το θες
ναι ? για λέγε... γιατί εσύ φαίνεσαι πολύ επίπέδου
πάντως ή παναθηναικός είσαι ή ΠΑΣΟΚ. Πές μου έπεσα μέσα?
πάντως ή παναθηναικός είσαι ή ΠΑΣΟΚ. Πές μου έπεσα μέσα?
και τα δυο!πάντως ή παναθηναικός είσαι ή ΠΑΣΟΚ. Πές μου έπεσα μέσα?
στο μπαράκι που έφτιαξες με πολύ μεράκι θα γίνονται τα μαθήματα ?
και τα δυο!
οχι στον καμπινέ του μέρους που έχω φτιάξει. Ξέρεις έχω μια κακή συνήθεια...όταν διδάσκω τρώω συνέχεια αρακά με κουνουπίδια και πράσινα φασόλια και φασόλια αζούκι,οπότε δεν προλαβαίνω να κάνω κίχ. Αν θες πραγματικά δια πάθου μάθηση θα το υποστείς,αλλιώς πήγαινε αλλού πιο ακριβά
τα μαθήματα που θα κάνεις στο φιλαράκι σου εννοούσα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχουχαχ βρε μας έκανες και γελάσαμε!επιτέλους! όλο σκατοειδήσεις είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια
΄στο μπαράκι που έφτιαξες με πολύ μεράκι θά είναι και οι φίλοι σου, όταν θα έρθω για τον φρουτοχυμό που έλεγες ?
όχι θα κοιτάξω να μαστε τα δυο μας.Αφού δεν σ'αρέσει η μαθησιακή παρτούζα
όχι θα κοιτάξω να μαστε τα δυο μας.Αφού δεν σ'αρέσει η μαθησιακή παρτούζα
φαίνεται πως είστε πολύ καλά φιλαράκια, σε κάνει πάντα να γελάς με τα αστεία του ?
ναι να ιγρηγορα γιατι θα μας εγκαταλειψουν οι αγραμματοι και μετα πως θα γελουμε ???????????????βάλε λίγη τάξη γιατί έχει παραγίνει το κακό, βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος που δεν τον ξέρει κανείς και γράφει ό,τι θέλει εδώ μέσα .....
ναι να ιγρηγορα γιατι θα μας εγκαταλειψουν οι αγραμματοι και μετα πως θα γελουμε ???????????????
βρε ΑΓΡΑΜΑΤΕ με σενα που ασχολειται ειναι δυνατον να μην εχει ?????????????
και να μην εχει ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ..................