Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
οι κοπελες ειτε γραφουν ειτε οχι ειναι αδιαφορο ...επισης αυτοι που περιοριζονται σε κριτικη ενος η δυο μαγαζιων παλι προσφερουν με τις πληροφοριες τους ....το προβλημα ειναι με αυτους που ποτε δεν κανουν κριτικη η δινουν πληροφοριες , ασχολουνται και αποτυπωνουν με post  μυθοπλαστικες ιστοριες θεωρωντας οτι ειναι οι εξυπνοτεροι της φυλης .....μαλιστα  πολλες φορες γινονται προκλητικοι ...αλλα και αυτο να το ξεπερασω αφου η ανωνυμια και μονο αυτη τους δινει ισχυ ....οσο για τις νομικες συμβουλες περι εσοδων δεν το εχεις αλλα παλι δεν πειραζει δεν θα στο αναπτυξω εδω ....θελω να μαθεις ομως οτι ειναι σοβαρο αδικημα  η δημοσιευση προσωπικων δεδομενων  και η διασπορα ψευδων ειδησεων και το pm   απο το σαιτ πρεπει να το λαβεις εσυ....δεν εχω διαθεση να ασχοληθω περισσοτερο μαζυ σου ,συνεχισε να περνας την ωρα σου γραφοντας ,αλλα μη θεωρεις οτι εχεις την εξαιρετικα ισχυρη προσωπικοτητα σε αυτα που υποστηριζεις .....την ισχυ την αντλεις απο την ανωνυμια και μονο απο αυτη ....

εσύ αντλείς ισχύ από την επωνυμία σου ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
θελω να μαθεις ομως οτι ειναι σοβαρο αδικημα  η δημοσιευση προσωπικων δεδομενων  και η διασπορα ψευδων ειδησεων

φυσικα και υπαρχουν και νομικες  διαδικασιες.      αλλα  φαινεται  η οχια  ( για οσους  την ξερουν  )  δεν τα ξερει καλα  τα πραγματα.  θα πρεπει να τα μαθει. 

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
βρε καλως τον ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ της παρεας... καιρο ειχες να εμφανιστεις ....
στο επέτρεψε ο επιμελητης σου στο νηπιαγωγειο ???????????/

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
εγω κυριε μου δεν εχω κρυφτει ποτε πισω απο το ψαρακας γα να πουλαω εξυπναδα ....ηδη με γνωριζουν αρκετα ατομα απο το σαιτ και δεν ανυσηχω αν γνωρισω και αλλα ....εσυ κρυψου και πουλα εξυπναδα .....εμενα δεν με καλυπτει αυτο....

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
οι κοπελες ειτε γραφουν ειτε οχι ειναι αδιαφορο ...επισης αυτοι που περιοριζονται σε κριτικη ενος η δυο μαγαζιων παλι προσφερουν με τις πληροφοριες τους ....το προβλημα ειναι με αυτους που ποτε δεν κανουν κριτικη η δινουν πληροφοριες , ασχολουνται και αποτυπωνουν με post  μυθοπλαστικες ιστοριες θεωρωντας οτι ειναι οι εξυπνοτεροι της φυλης .....μαλιστα  πολλες φορες γινονται προκλητικοι ...αλλα και αυτο να το ξεπερασω αφου η ανωνυμια και μονο αυτη τους δινει ισχυ ....οσο για τις νομικες συμβουλες περι εσοδων δεν το εχεις αλλα παλι δεν πειραζει δεν θα στο αναπτυξω εδω ....θελω να μαθεις ομως οτι ειναι σοβαρο αδικημα  η δημοσιευση προσωπικων δεδομενων  και η διασπορα ψευδων ειδησεων και το pm   απο το σαιτ πρεπει να το λαβεις εσυ....δεν εχω διαθεση να ασχοληθω περισσοτερο μαζυ σου ,συνεχισε να περνας την ωρα σου γραφοντας ,αλλα μη θεωρεις οτι εχεις την εξαιρετικα ισχυρη προσωπικοτητα σε αυτα που υποστηριζεις .....την ισχυ την αντλεις απο την ανωνυμια και μονο απο αυτη ....

Αυτό το "προσωπικών δεδομένων" μου άρεσε πολύ. Το προσωπικό δεδομένο έχει σχέση με το ονοματεπώνυμο το πραγματικό. Προσωπικό δεδομένο για τον Ψάρακα δεν υπάρχει. Θα γελάσουν όχι οι δικαστές όταν θα προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι ο Ψάρακας αλλά και όλα τα ψάρια της υφηλίου.
Α΄και η δίκη θα γίνει στην κεντρική ψαραγορά της Αθηνάς. Γιατί πάντα οι συνεδριάσεις γίνονται δημόσια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
εγω κυριε μου δεν εχω κρυφτει ποτε πισω απο το ψαρακας γα να πουλαω εξυπναδα ....ηδη με γνωριζουν αρκετα ατομα απο το σαιτ και δεν ανυσηχω αν γνωρισω και αλλα ....εσυ κρυψου και πουλα εξυπναδα .....εμενα δεν με καλυπτει αυτο....

Για γράψε μας ποιούς γνωρίζεις. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Αυτό το "προσωπικών δεδομένων" μου άρεσε πολύ. Το προσωπικό δεδομένο έχει σχέση με το ονοματεπώνυμο το πραγματικό. Προσωπικό δεδομένο για τον Ψάρακα δεν υπάρχει. Θα γελάσουν όχι οι δικαστές όταν θα προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι ο Ψάρακας αλλά και όλα τα ψάρια της υφηλίου.
Α΄και η δίκη θα γίνει στην κεντρική ψαραγορά της Αθηνάς. Γιατί πάντα οι συνεδριάσεις γίνονται δημόσια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρα πολυ εξυπνο ....μονο που πηρες φορα και προσβαλεις και την ψαραγορα .......υπηρχε μια Μαρια Καλλας απιαστη .....τωρα θαυμαζουμε τον Μαριο Καλο  να προσπαθει να αποδειξει δεν ξερω τι ....Μαριος  Καλος  ποτε δεν θα γινεις Μαρια Καλλας ...ενας απλος γκευ θα παραμεινεις .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Για γράψε μας ποιούς γνωρίζεις. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον.
σε προσκαλω στην επομενη συναντηση μας ...δεν πιστευω να εχεις προβλημα ....θα ειναι πολυ ενδιαφερον .....

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
σε προσκαλω στην επομενη συναντηση μας ...δεν πιστευω να εχεις προβλημα ....θα ειναι πολυ ενδιαφερον .....

Γιατί φοβάσαι να τους γράψεις? Δεν θα τους πεις γκέϊ για να φοβάσαι να τους γράψεις. Απλά τα όνοματα τους θα γράψεις.
Υπάρχει και άλλη λύση. Να βγαίνουν ένας ένας και να λέει "εγώ είμαι φίλος του Ψάρακα. Για να δούμε.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
παρα πολυ εξυπνο ....μονο που πηρες φορα και προσβαλεις και την ψαραγορα .......υπηρχε μια Μαρια Καλλας απιαστη .....τωρα θαυμαζουμε τον Μαριο Καλο  να προσπαθει να αποδειξει δεν ξερω τι ....Μαριος  Καλος  ποτε δεν θα γινεις Μαρια Καλλας ...ενας απλος γκευ θα παραμεινεις .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όσο για το γκέϊ δεν έχεις παρά να διαβάσεις ΟΛΑ μου τα ποστ για να καταλήξεις. Δεν σκέφτηκες ότι μπορεί να μην έχω χρήματα αυτή την εποχή και να μην πηγαίνω για μασάζ.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Γιατί φοβάσαι να τους γράψεις? Δεν θα τους πεις γκέϊ για να φοβάσαι να τους γράψεις. Απλά τα όνοματα τους θα γράψεις.
Υπάρχει και άλλη λύση. Να βγαίνουν ένας ένας και να λέει "εγώ είμαι φίλος του Ψάρακα. Για να δούμε.
γιατι φοβασαι και δεν αποδεχεσαι την προσκληση ..τι πιο εντιμο εντιμε κυριε να τους γνωρισεις απο κοντα .....μη φοβασαι και μη χανεις αυτη την ευκαιρια .....ξεκολλα απο  τις παρακμιακες λυσεις του PC ......Eιλικρινα μη φοβασαι .......

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν ότι είπαμε είπαμε. Περιμένοντας τους΄φίλους σου να βγούν και να το ανακοινώσουν, για μια βδομάδα δεν πρόκειται να ποστάρω εδώ γιατί πρέπει και σεις να κάνετε τη δουλειά σας και κούρασα και τον κόσμο και ότι είχα να πω το είπα. Μόνο όχι υπερβολές.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Λοιπόν ότι είπαμε είπαμε. Περιμένοντας τους΄φίλους σου να βγούν και να το ανακοινώσουν, για μια βδομάδα δεν πρόκειται να ποστάρω εδώ γιατί πρέπει και σεις να κάνετε τη δουλειά σας και κούρασα και τον κόσμο και ότι είχα να πω το είπα. Μόνο όχι υπερβολές.
σωστα ειναι κουραστικος αυτος ο διαλογος τον σταματαμε λοιπον να γραφτει καμμια κριτικη.....περιμενω να τα πουμε απο κοντα ...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

για να διαβαστει και μια κριτικη εκανα copy την κριτικη αλλου συναγωνιστη απο την πρωτη σελιδα
Επισκεψη στο μαγαζακι γυτω στη 13:00
με υποδεχθηκε η φωτεινη..μια πολυ φιλοξενη γυναικα πολυ ευχαριστη και γενικα πολυ φιλικη.ειχε φοβερο στηθος και πολυ ωραια φατσα. θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μασερ με τετοια προσοντα

χαμηλος φωτισμος ενας διαδρομος μεγαλος στα δεξια μπαινοντας και αριστερα του διαδρομου μια πορτα οπου βγαζει στο καθιστικο

καθησαμε στο σαλονι και της ειπα οτι ηρθα για την ηλιανα μιας και ειχα διαβασει πολυ καλα λογια εδω μεσα

μου ειπε δες και τα αλλα τα κοριτσια μπας και σου αρεσει καμια

κανανε μια παρελαση μπροστα μου και για να πω την αληθεια δεν μου αρεσε καμια πλην της μαριας.(περασανε 7-9 κοριτσια απο μπροστα μου συν αλλα 3 που δουλευανε ηδη,παρελαση κανονικη)

καθησε και η μαρια και η φωτεινη στο σαλονι οπου πιασαμε το μπλα μπλα για λιγο(μεχρι να τελειωσει η ηλιανα)

επειτα μετα απο κανενα 15λεπτο μου ειπε η μαρια "ελα ελα"

και με πηγε σε ενα δωματιο κατι σαν αποθηκη οπου οπως ειπε "με εκρυβε". κανενα ψιλοπεσιμο εγινε....τωρα ο παππους που ητανε μεσα με την ηλιανα δεν ηθελε να τον δει κανεις δεν καταλαβα και πολλα...ηρθε μεσα και η ηλιανα για παρεα..εκατσα 5 λεπτα και περασα στο δωματιο

μεγαλο με ντουζιερα και τζακουζι..

μου αφησε πετσετα η κοπελα αλλα δεν ειχε παντοφλες

εκανα ενα ντουζακι ηρθε μεσα τα βγαλαμε ολα και ξεκινησε μασαζ απο τα ποδια και ανεβαινε σιγα σιγα..

η ηλιανα ειναι μια κοπελα γυρω στα 40 παρα πολυ καλο σωμα μικρο στηθος και πολυ γλυκεια..το μαζαζ στα ποδια πολυ καλο στην πλατη ακομα καλυτερο....επειτα αρχισε το body to body οπου ητανε σωστος αιλουρος...φιλακια σε ολη τη διαρκεια του μασαζ..

γυρισα αναποδα και ειχαμε χαδακια φιλακια πιασιματακια οσπου αρχισε το γλυψιμο στ'αρχιδια και επειτα περασμα προφυλακτικου και τσιμπουκι.πολυ καλο αργο βαθυ στην αρχη και επειτα γρηγορο και βαθυ..

ηρθε απο πανω και αρχισαμε το κυριως πιατο..

πολυ καλη δουλευε και τα χερια σε ολη τη διαρκεια χουφτωνε φωναζε και γενικα πολυ καυλιαρα...τελειωσα καθησαμε ξαπλωμενοι για τουλαχιστον 10 λεπτα αν οχι παραπανω
πηγαμε καναμε μαζι μπανιο φιληθηκαμε και εφυγα..

πολυ καλη υπηρεσια απο την ηλιανα
την επομενη φορα θα παω για την μαρια

Πληροφορίες ΣυνάντησηςΗμερομηνία επίσκεψης 24-09-2012

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.063
Πόντοι
46.232
εγώ είμαι φίλος του Ψάρακα και είμαι καλά.....

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
λοιπν ειναι ωρα να πας να ξεκουρασεις τον κάλο σου στον εγκεφαλο να μπορεσουμε και εμεις οι υπολοιποι να ασχοληθουμε με θεματα για τα οποια ειμαστε στο σαιτ.
την εμμονη σου αυτη καλο ειναι να την κοιταξεις.
οπως και στον ντιναρα παλαιοτερα ,εντελως φυσικα, μπορω να σε συστησω σε φιλο ψυχιατρο να σε βοηθησω να δεις ασπρη μερα και εν πασει περιπτωση να μην τρως το κραξιμο της αρκουδας.
ειμαι στη διαθεση σου επίσης για την αντιμετώπιση του κάλου που σε βασανιζει....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom