Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τώρα τι σχέση έχεις εσύ Pathos με τον ΑΝΤΖΕΛΟ και πόσο εύκολα υποβαθμίζεις τα 11.000 πόστ σου μόνο εσύ το ξέρεις.

λατρεύω την υποβάθμιση...τα πόστ μου όλα ούτως ή άλλως είναι οχετός,σκατούλες κοινώς. Πάντως είμαι σκατάς. Ποστάρω για τον μαμωνά τον πούστη!

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

έσκασε η σαμπρέλα???? ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :cheesy:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Αντζελο και SPL, έχετε γίνει "βασιλικότεροι του βασιλέως".

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαράκο SPL-ΑΝΤΖΕΛΟ σημασία δεν έχει τι γράφεις σε μένα και ούτε με νοιάζει. Σημασία έχει ότι ο καθένας εδώ μέσα έχει καταλάβει ότι SPL και ΑΝΤΖΕΛΟ είναι ένα και το αυτό πρόσωπο και δουλειά σου είναι να σιγοντάρεις το αφεντικό σου τον Ψάρακα. Σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχει ούτε ένας από τους αναγνώστες εδώ που να μην το έχει καταλάβει. Άλλο βέβαια που άλλους τους ενδιαφέρει αυτό και άλλους όχι. Εκείνο που ήθελα λοιπόν ήταν να αποκαλύψω αυτή την απάτη εις βάρος των υγειών αναγνωστών. Και με τη βοήθειά σου το πέτυχα.
Τώρα όσο και να γράφεις όλοι πιά ξέρουν. Βρίσε λοιπόν για εκτόνωση. Η μόνη λύση είναι να αλλάξεις όνομα. Μέχρι να σε ξαναμάθουμε γιατί δεν είσαι και ότι καλλίτερο από πλευράς εξυπνάδας.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Σε ποιόν απευθύνεσαι marios kalos;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ωραια πραματα...μονο ο ντινος λειπει....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Φιλαράκο SPL-ΑΝΤΖΕΛΟ σημασία δεν έχει τι γράφεις σε μένα και ούτε με νοιάζει. Σημασία έχει ότι ο καθένας εδώ μέσα έχει καταλάβει ότι SPL και ΑΝΤΖΕΛΟ είναι ένα και το αυτό πρόσωπο και δουλειά σου είναι να σιγοντάρεις το αφεντικό σου τον Ψάρακα. Σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχει ούτε ένας από τους αναγνώστες εδώ που να μην το έχει καταλάβει. Άλλο βέβαια που άλλους τους ενδιαφέρει αυτό και άλλους όχι. Εκείνο που ήθελα λοιπόν ήταν να αποκαλύψω αυτή την απάτη εις βάρος των υγειών αναγνωστών. Και με τη βοήθειά σου το πέτυχα.
Τώρα όσο και να γράφεις όλοι πιά ξέρουν. Βρίσε λοιπόν για εκτόνωση. Η μόνη λύση είναι να αλλάξεις όνομα. Μέχρι να σε ξαναμάθουμε γιατί δεν είσαι και ότι καλλίτερο από πλευράς εξυπνάδας.
η θεραπεια συνεχζεται .......

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχουνε καμια 10αρια ατομα που τους ξερουν και τους δυο ομως αυτη τη παραμετρο τη ξεχασες?ενα κοινο εχουν αυτοι οι δυο εχουν το ιδιο μεγεθος καραφλας αλλα σε αλλο χρωμα! :2funny: :2funny: :2funny:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Σε ποιόν απευθύνεσαι marios kalos;
εγω σου ειπα οτι σε κραζουν δεν με πιστεψες !!!!!!
αρπα την τωρα απο τον marios kalos για να ξεγκαβωθεις και να δεις πια το μεγεθος του καλου που διαθετεις και ποζαρεις για μυαλο !!!!!
βλεπεις δεν φταιω !!!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Το ξεκαθάρισα που απευθύνομαι. Το συμπλήρωσα.
για τον marios kalos ....
για kalos πλεον δεν σε βλεπω με τιποτα . για κάλο σιγουρα.
επανειλημενα εχω παρακαλέσει εγγραφως σε αυτα τα θρεντ τους φιλους ,οπως εσυ ντιναρας assov και λοιποι , οταν γραφουν χαρακτηρισμους και συμπερασματα για μενα τουλαχιστον να ανατρεχουν στην βιβλιογραφια για να μην γινονται ρεζιλι και ρομπες ξεκουμπωτες.
ετσι αν καποια στιγμη υποχωρησει ο κάλος στο μυαλο σου και ασχοληθεις θα σημειωσεις οτι :
1. απο τοτε που γραφτηκα στο σαιτ δεν εχω αλλαξει ονομα.
2. γραφω καθαρα , και οχι κατόπιν "πληρωμενων υποδειξεων" τις αποψεις για τα κοριτσια που γνωριζω.
3. με τον αγαπητο κ. ΨΑΡΑΚΑ εχουμε ανταλλαξει αποψεις , δεν εχω την τιμη να τον γνωριζω προσωπικα.
4. την μαρια την γνωριζω προσωπικα χρονια , την αγαπω ιδιαιτερα και φυσικα γελοια ατομα οπως εσυ και οι υπολοιποι εδω μεσα που ασχολεισθε με την λασπολογια δεν θα μου αλλαξετε αποψη.
5. στην τελικη οι αγαπητοι συναναγνωστες ,παρ ολο που εχουν κουραστει απο τις προσπαθειες σας , σας κραζουν καθημερινα και ετσι πραγματικα και ΕΓΓΡΑΦΩΣ φαινεται ποιοι εισαστε και αυτος που εχει δικιο.
6. δεν θα ασχοληθω φυσικα με το γελοιο σου συμπερασμα οτι ειμαι ο ΑΝΤΖΕΛΟ.
φιλικα σου συνιστω λοιπον να πας για ψυχοθεραπεια.
οσο για το iq σου ,λυπαμαι αλλα θα παραμεινει σταθερα στο επίπεδο ΡΑΔΙΚΙΟΥ

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

εγω  εχω να πω το εξης  οτι,  ο ψαρακας και ο  byron , δεν εκαναν ποτε τους πελατες.    εξ αλλου και οι ιδιοι το εχουν παραδεχτει και το εχουν γραψει , οτι εχουν καποια σχεση με το μαγαζι, μαθαινουν    και  ξερουν  καποια πραγματα και ενημερωνουν.      δεν παει να ειναι  ιδιοκτητες,   φιλοι,   προμηθευτες του εξοπλισμου,  να εχουν καμμια γκομενα απο εκει μεσα , καθαριστριες  .   δεν με νοιαζει.    και αν  η ενημερωση  δεν ειναι σωστη  αλλα  καθοδηγουμενη - εσκεμμενη   αυτο θα φανει  τελικα.    μια του κλεφτη , δυο του κλεφτη .......     εδω  στο ιουλιανου εκτος  απο αυτην  την  πως  την λενε ... κατερινα ,  υπαρχουν και αλλα  κρυφα  ταλεντα,  τσουτσεκια ,   ανθρωπακια ,  που  δεν εχουν το θαρρος και τα αρχιδια να  βγουν και να πουν  ,  ναι  εγω  γραφω για  το μαγαζι.    και  οσοι   διαβαζουν  λιγο  πιο  προσεκτικα  θα τους καταλαβουν.  προδιδονται μονοι τους.   

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom