Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 346K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.042
Πόντοι
5.006

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.162
Πόντοι
46.232
δεν μου λές αυτός ο ξανθός είσαι.....

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.067
Πόντοι
216
εγω κυριε μου δεν εχω κρυφτει ποτε πισω απο το ψαρακας γα να πουλαω εξυπναδα ....ηδη με γνωριζουν αρκετα ατομα απο το σαιτ και δεν ανυσηχω αν γνωρισω και αλλα ....εσυ κρυψου και πουλα εξυπναδα .....εμενα δεν με καλυπτει αυτο....

βάλε φωτοτυπία ταυτότητας , ΑΦΜ,  ΑΜΚΑ,  και φωτογραφία  ανφάς προφίλ .

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.067
Πόντοι
216
εγω κυριε μου δεν εχω κρυφτει ποτε πισω απο το ψαρακας γα να πουλαω εξυπναδα ....ηδη με γνωριζουν αρκετα ατομα απο το σαιτ και δεν ανυσηχω αν γνωρισω και αλλα ....εσυ κρυψου και πουλα εξυπναδα .....εμενα δεν με καλυπτει αυτο....

κάτι όμως πουλάς κι εσύ....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κάτι όμως πουλάς κι εσύ....

να σου πώ εγώ τί πουλάει φιλαράκο? ανθρωπιά,αξιοπρέπεια και επίπεδο. Μακάρι να το είχαν όλοι οι άνθρωποι αυτό! Δυστυχώς από αυτούς που γνωρίζω μόνο αυτός και κανά δυο άλλοι τα έχουν αυτά! Τώρα ο καθείς μας μπορεί να λέει το στραβό του και το κοντό του....η αλήθεια όμως δεν αλλάζει και πάντα βγαίνει στο φώς...Τώρα αν θες να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι από έναν θεωρητικά πιθανό ανταγωνιστή σου(διότι ποτέ δεν ξέρεις εσύ ποιός απο ένα ολόκληρο φόρουμ έχει τί και γιατί το παίζει έτσι ή αλλιώς) έχει καλώς..δικαιολογείται το σπεκουλάρισμα,αλλιώς δεν υπάρχει νόημα....άρα είσαι ανταγωνιστής... :cheesy:

στο κάτω κάτω ρε φιλαρρρράκι(το ρρρρρ για να δώσω τον αντίστοιχο τόνο όπως μιλάνε οι τοξικομανείς) αμα θές καλό μασάζ έλα στο δικό μου μαγαζί. :rockon:μισοτιμής θα δώσεις και με χυμό φρούτων φυσικό ανάμεικτο συν κοινωνική κουβεντούλα με τις κοπέλες στο σαλούν που έχω φτιάξει με πολύ μεράκι...άντε έλα να σε γνωρίσουμε. :)

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.067
Πόντοι
216
να σου πώ εγώ τί πουλάει φιλαράκο? ανθρωπιά,αξιοπρέπεια και επίπεδο. Μακάρι να το είχαν όλοι οι άνθρωποι αυτό! Δυστυχώς από αυτούς που γνωρίζω μόνο αυτός και κανά δυο άλλοι τα έχουν αυτά! Τώρα ο καθείς μας μπορεί να λέει το στραβό του και το κοντό του....η αλήθεια όμως δεν αλλάζει και πάντα βγαίνει στο φώς...Τώρα αν θες να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι από έναν θεωρητικά πιθανό ανταγωνιστή σου(διότι ποτέ δεν ξέρεις εσύ ποιός απο ένα ολόκληρο φόρουμ έχει τί και γιατί το παίζει έτσι ή αλλιώς) έχει καλώς..δικαιολογείται το σπεκουλάρισμα,αλλιώς δεν υπάρχει νόημα....άρα είσαι ανταγωνιστής... :cheesy:

στο κάτω κάτω ρε φιλαρρρράκι(το ρρρρρ για να δώσω τον αντίστοιχο τόνο όπως μιλάνε οι τοξικομανείς) αμα θές καλό μασάζ έλα στο δικό μου μαγαζί. :rockon:μισοτιμής θα δώσεις και με χυμό φρούτων φυσικό ανάμεικτο συν κοινωνική κουβεντούλα με τις κοπέλες στο σαλούν που έχω φτιάξει με πολύ μεράκι...άντε έλα να σε γνωρίσουμε. :)

έχεις πολύ πάρε δώσε με τοξικομανείς ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
βρε ΑΓΡΑΜΑΤΕ με σενα που ασχολειται ειναι δυνατον να μην εχει ?????????????
και να μην εχει ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ..................

καλά και εσύ το αγράμματε με ένα μ????????έλεοςςςςςςςςςςς :headbang:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.295
Πόντοι
7.195

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.067
Πόντοι
216

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ε, αφού είσαστε καλά φιλαράκια, πες  του δυό τρία βασικά για την ορθογραφία, φαίνεσαι άνθρωπος επιπέδου ...

του κάνω εντατικά μωρέ. Τώρα τα χριστούγεννα μόλις βρώ λίγο χρόνο θα κάνω και σε σένα αν φυσικά το χρειάζεσαι και νιώθεις ότι πραγματικά το θες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom