Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε συ siko τι ρωτάς τώρα!
Τι να σου πει ο pathos δηλαδή. Διάβασε καλά τα ποστ του και θα καταλάβεις. Μάλιστα σήμερα είχε αναλάβει και χρέει δασκάλου. Έκανε επιθεώρηση στρατεύματος.
Και συ έπρεπε να γράψεις ότι έγινε? Να είσαι τυχερός που το παραδέχτηκε η Μαρία γιατί αν σε διέψευδε θα σε περιλάμβαναν τα γατάκια SPL, Angelo, sostis, dimitris zio και θα σε έκαναν με τα κρεμμυδάκια, ενώ τώρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.   

τώρα τα περι χρέη δασκάλου και επιθεωρητή στρατεύματος τα αντιπαρέρχομαι.Θα έλεγα αν θές να σταματήσεις να γελοιποιείσαι γιατί δεν είναι όμορφα πράματα αυτά. Και δεν καταλαβαίνω τη χροιά ειρωνείας στα γραφόμενά σου..δεν υπήρχε λόγος να το γράψεις αυτό..ούτε καν με γνωρίζεις και αν με ξέρεις από το 2005 που είμαι μέλος(με άλλα νικ παλιότερα)ούτε ποτέ έχω στόμφο και εγωισμό στα γραφόμενά μου. Το αντίθετο μάλλον.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
τώρα τα περι χρέη δασκάλου και επιθεωρητή στρατεύματος τα αντιπαρέρχομαι.Θα έλεγα αν θές να σταματήσεις να γελοιποιείσαι γιατί δεν είναι όμορφα πράματα αυτά. Και δεν καταλαβαίνω τη χροιά ειρωνείας στα γραφόμενά σου..δεν υπήρχε λόγος να το γράψεις αυτό..ούτε καν με γνωρίζεις και αν με ξέρεις από το 2005 που είμαι μέλος(με άλλα νικ παλιότερα)ούτε ποτέ έχω στόμφο και εγωισμό στα γραφόμενά μου. Το αντίθετο μάλλον.

Πήγα κάποιος σε ένα μασατζίδικο και αντιμετωπίστηκε όπως ξέρεις. Δεν έπρεπε να το αναφέρει? Όταν συμβαίνει κάτι σε ένα μασατζίδικο δεν είναι συνυπεύθυνος ο ιδιοκτήτης? Είναι. Αν αυτά είναι κλαψουρίσματα για σένα τι να πω.  Σέβομαι τα 11000 ποστ σου και δεν δικαιούμε να σκεφτώ τίποτε άλλο για σένα, αλλά σκέψου τα και εσύ.
Τα υπόλοιπα, αφού δεν έχεις παρακολουθήσει το θέμα, μπορεί να σου τα εξηγήσει ο σημερινός συνοδοιπόρος σου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.239
Πόντοι
46.232
καλα ρε κάλε τι σ΄χεση έχεις αυτό ποτ τώρα μόλις έγραψες με τα περι δασκάλου και επιθεώρηση στρατεύματος?

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα κάποιος σε ένα μασατζίδικο και αντιμετωπίστηκε όπως ξέρεις. Δεν έπρεπε να το αναφέρει? Όταν συμβαίνει κάτι σε ένα μασατζίδικο δεν είναι συνυπεύθυνος ο ιδιοκτήτης? Είναι. Αν αυτά είναι κλαψουρίσματα για σένα τι να πω.  Σέβομαι τα 11000 ποστ σου και δεν δικαιούμε να σκεφτώ τίποτε άλλο για σένα, αλλά σκέψου τα και εσύ.
Τα υπόλοιπα, αφού δεν έχεις παρακολουθήσει το θέμα, μπορεί να σου τα εξηγήσει ο σημερινός συνοδοιπόρος σου.

Και συ τι ανακατεύεσαι; Μήπως σε διόρισα δικηγόρο μου και δεν το ξέρω;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

κοίτα να δείς μπορεί να είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός το να μην θέλει κάποια να περάσει με κάποιον-κάποιους,αλλά θεωρείς ωραίο να την αναγκάζει ο ιδιοκτήτης να κάνει κάτι που δε θέλει?????δεν είναι πολύ καλό το γεγονός ότι όλα τα κορίτσια λειτουργούν υπο νορμάλ συνθήκες και όχι με το πιστόλι στον κρόταφο στο συγκεκριμένο ίδρυμα???? Και επειδή συμβαίνει τί πρέπει να κάνουν όλοι δηλαδή?να κατηγορούν το μαγαζί και την μασατζού?εντάξει αν είναι έτσι το κάψαμε.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
τυπε απλα οι επιθεσεις σου στο συγκεκριμενο ατομο οπου το δεις να γραφει μου θυμιζει κατι γκομενακια που γαμαγα και μετα δεν τους εδινα σημασια,και οπου με εβλεπαν να μιλαω,η ακομη χειροτερα να γραφω κατι κατι στο ιντερνετ αμεσως σχολιαζαν με πονο και οργη γιατι δεν καταδεχομαι να τις γαμησω δευτερη φορα.αυτο θυμιζεις και εσυ.σορυ κιολας.
επιμενεις να κοκορομυαλιζεις τυπε !!!!!!!!! σου ΕΓΡΑΨΑ πολυ ευγενικα και ξεκαθαρα ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.
ποσως ενδιαφερομαστε αν εισαι και πολυ γκομενος , ποσα κοριτσακια εφτιαξες κλπ.
η εικονα που εσυ παρουσιαζεις γραφοντας οπως θα διαπιστωσεις μονος σου , αν μελετησεις φυσικα , προσομοιαζει προς εκεινη του ντιναρα που ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει επι ολων εχει αποψη ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΛΕΓΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!
ανηκεις στην ιδια συνομοταξια ???????????
φιλικα ερωτω δηλαδη....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Για να είναι εκεί την ανέχεται.
Δεν σε είδα όμως να σχολιάσεις το γεγονός. Καλώς ή κακώς με απέριψε.
εγω θα σχολιασω και  ειμαι μαζυ σου .......εχεις δικιο οχι μονο για την απορριψη αλλα κυριως για την συνολικη συμπεριφορα απεναντι σου .....καλα εκανες και το δημοσιευσες και μαλιστα χωρις ιχνος κομπλεξ ...θεωρω οτι οι κοπελες εχουν δικαιωμα επιλογης....αλλα απο την αλλη εχουν αδικο οταν χρησιμοποιουν αυτο το δικαιωμα σε αυτη τη  δουλεια με μοναδικο κριτηριο την εμφανιση ....σε οποιαδηποτε περιπτωση παντως  εχει μεγαλη  σημασια η συμπεριφορα και τροπος αντιμετωπισης του πελατη που σε εσενα ηταν απαραδεκτος ....

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
τι να σου πω ρε δε ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ καν να ασχολούμαστε μαζί σου παλιομαλάκα...! ότι θέλει θα κάνει, δε σας βλέπω να λέτε τπτ όταν πηγαίνατε στα μπουρδέλα και λέγανε οι κοπέλες μόνο Έλληνες ή και τώρα στα studio...
Εκεί δεν επιλέγουν ? Το τι κάνει ο καθ' ένας είναι επιλογή του δυστυχώς το τελευταίο διάστημα εδώ μέσα έχουν μπει πολλοί μαλάκες και όχι ρε φίλε δε θα πηγαίνει με όλους δεν είναι υποχρεωμένη, είναι κοπέλα(ες) δεν είναι κρέατα άντε μου στο διάολο, ρε μαλάκες το έχετε κάνει εδώ μέσα χειρότερο από μπουρδέλο

οτι του φανεί του λωλοστεφανή

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εγω θα σχολιασω και  ειμαι μαζυ σου .......εχεις δικιο οχι μονο για την απορριψη αλλα κυριως για την συνολικη συμπεριφορα απεναντι σου .....καλα εκανες και το δημοσιευσες και μαλιστα χωρις ιχνος κομπλεξ ...θεωρω οτι οι κοπελες εχουν δικαιωμα επιλογης....αλλα απο την αλλη εχουν αδικο οταν χρησιμοποιουν αυτο το δικαιωμα σε αυτη τη  δουλεια με μοναδικο κριτηριο την εμφανιση ....σε οποιαδηποτε περιπτωση παντως  εχει μεγαλη  σημασια η συμπεριφορα και τροπος αντιμετωπισης του πελατη που σε εσενα ηταν απαραδεκτος ....

Στην προκειμένη περίπτωση, δεν αρκεί να το καταλάβουμε μόνο εμείς, αλλά και η διεύθυνσις, αλλιώς τέτοιου είδους συμπεριφορές θα διαιωνισθούν.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
κοίτα να δείς μπορεί να είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός το να μην θέλει κάποια να περάσει με κάποιον-κάποιους,
καποτε προ κρισης... στα καλα τα μαγαζια που ειχαν μεγαλη πελατεια και τα κοριτσια κανανε 7-8 ραντεβου τη μερα, δεν ηταν καθολου ασυνηθιστο να αποφυγει καποια λαδοκορη εναν ''κουραστικο'' πελατη... ή να μην ανοιξουνε την πορτα εαν δεν σε ξερανε και δεν τους γεμιζες το ματι... τωρα με τον περονοσπορο που'χει πεσει οταν χανουνε πελατη ειναι μεγαλη ζημια...

stef_merlin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχω ψαξει 3-4 φορες το "θρεντ" και μεσα στον χαμο που γινεται δεν μπορεσα να δω πραγματικες κριτικες και πληροφοριες για το συγκεκριμενο μαγαζι. μπορει κανεις να γραψει ή εστω να κανει μια περιγραφη για την εμφανιση των κοριτσιων?

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
εχω ψαξει 3-4 φορες το "θρεντ" και μεσα στον χαμο που γινεται δεν μπορεσα να δω πραγματικες κριτικες και πληροφοριες για το συγκεκριμενο μαγαζι. μπορει κανεις να γραψει ή εστω να κανει μια περιγραφη για την εμφανιση των κοριτσιων?
για ολα υπαρχει βιβλιογραφια εκτενης μαλιστα. μην γινεσαι αδικος και μην γινεσαι τεμπελακοσ. ΔΙΑΒΑΣΕ .....

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.981
Πόντοι
5.235
για ολα υπαρχει βιβλιογραφια εκτενης μαλιστα. μην γινεσαι αδικος και μην γινεσαι τεμπελακοσ. ΔΙΑΒΑΣΕ .....
τι λες ρε παιχτη?
το θρεντ καποιοι το εχουν κανει μπουρδελο!
82 σελιδες και οι καθαρες πληροφοριες ειναι maximum 5 σελιδες...
υπαρχουν θρεντ εδω μεσα που ειναι πραγματικη πηγη πληροφοριων...
εσυ μην γινεσαι αδικος!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
τι λες ρε παιχτη?
το θρεντ καποιοι το εχουν κανει μπουρδελο!
82 σελιδες και οι καθαρες πληροφοριες ειναι maximum 5 σελιδες...
υπαρχουν θρεντ εδω μεσα που ειναι πραγματικη πηγη πληροφοριων...
εσυ μην γινεσαι αδικος!
οχι φιλε. ειμαι δικαιοτατος. διοτι αν και πραγματι συμβαινει ,κακως βεβαια, αυτο που σημειωνεις δεν σημαινει οτι θα δωσει καποιος και την "μπουκια μασημενη" !!!!!!
οτι συμβαινει εδω μεσα αφορα ολους μας και ολοι μας απασχολουμεθα να βρουμε μεσα στα σκουπιδια το διαμαντι !!!!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στην προκειμένη περίπτωση, δεν αρκεί να το καταλάβουμε μόνο εμείς, αλλά και η διεύθυνσις, αλλιώς τέτοιου είδους συμπεριφορές θα διαιωνισθούν.
κι εσενα τι σε πειραζει αφου μια φορα το χρονο πας.καλημερα σε ολους κι αφου δεν αρεσει η συμπεριφορα μου και σας αρεσει το δουλεμα εγω αποχωρω απ το εν λογω μαγαζι καλη συνεχεια καλα να περνατε φιλακια!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
κι εσενα τι σε πειραζει αφου μια φορα το χρονο πας.

Το γεγονός ότι η αποδεδειγμένη (με κριτικές) δραστηριότητά μου στα μασάζ είναι περιορισμένη, δε σημαίνει ότι κάθομαι φρόνιμα... :grin: :grin: :grin:

Π.χ. μία από τις φίλες μου προσφέρει, στο χώρο της, όση ώρα θελήσω, με ότι θελήσω, και κατάποση με 50 ευρώ. :birdman:
(Μη κάνετε τον κόπο να ζητήσετε τρόπο επαφής οι καυλιάρηδες.....)

καλημερα σε ολους κι αφου δεν αρεσει η συμπεριφορα μου και σας αρεσει το δουλεμα εγω αποχωρω απ το εν λογω μαγαζι καλη συνεχεια καλα να περνατε φιλακια!

Ήτο δεδομένο ότι θα εύρισκες μία εύσχημη δικαιολογία αποχώρησης για την κλωτσιά που ήτο προδιαγεγραμμένη ότι θα σου δώσουν με τέτοια συμπεριφορά εκ μέρους σου.

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το γεγονός ότι η αποδεδειγμένη (με κριτικές) δραστηριότητά μου στα μασάζ είναι περιορισμένη, δε σημαίνει ότι κάθομαι φρόνιμα... :grin: :grin: :grin:

Π.χ. μία από τις φίλες μου προσφέρει, στο χώρο της, όση ώρα θελήσω, με ότι θελήσω, και κατάποση με 50 ευρώ. :birdman:
(Μη κάνετε τον κόπο να ζητήσετε τρόπο επαφής οι καυλιάρηδες.....)

Ήτο δεδομένο ότι θα έυρισκες μία εύσχημη δικαιολογία αποχώρησης για την κλωτσιά που ήτο προδιαγεγραμμένη ότι θα σου δώσουν με τέτοια συμπεριφορά εκ μέρους σου.
:2funny: :2funny: :2funny: απ τη κλωτσια που εφαγα με ποναει ο ποπος μου!!!!ασε που κουτρουβαλησα τις σκαλες!ασε μας ρε λουλουδακι!πρωι πρωι!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom