Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Seven" Massage - Μακεδονίας 5 , 3ος όροφος (πρωην Personal Spa)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εφόσον μια κοπέλα παρέχει τέτοιες υπηρεσίες θεωρώ πως δεν έχει δικαίωμα επιλογής τουλάχιστον εφόσον εμφανιστεί στον πελάτη, με εξαίρεση extreme περιπτώσεις βρωμιάς...
θεωρεις μαλακιες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
θα συμφωνήσω και εγώ.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
θεωρεις μαλακιες

γνώμη σου... δεν επιτρέπεται πάντως να αρνείται ένας επαγγελματίας τις υπηρεσίες του...
και τους χαρακτηρισμούς παρακαλώ για την πάρτη σου...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
δεν αρνήθηκε υπηρεσίες......οι κοπέλες δεν είναι σαν έναν μπουφέ ξενοδοχείου που περνάει κάποιος και πέρνει ότι θέλει.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
έκανα παράθεση στο ΥΓ κάποιου συναγωνιστή. από τη στιγμή που μια κοπέλα θα βγει για πασαρέλα, δεν μπορεί μετά να αρνηθεί τις υπηρεσίες της... εκτός extreme καταστάσεων...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
τέλος πάντων , έχεις την γνώμη σου , απλά δεν συμφωνώ....
με το σκεπτικό σου αφού πληρώσεις μετά θα μπορείς αν γουστάρεις να την σπάσεις στο ξύλο.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
όχι ρε συ καμία σχέση
το έθεσα στην βάση πως δεν επιτρέπεται κάποιος να επιλέγει που θα δώσει τις υπηρεσίες ή να πουλήσει τα προϊόντα  του από τη στιγμή που δηλώνει διαθέσιμος...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
άρα εδώ που η κοπέλα δήλωσε ότι έχει άλλο ραντεβού γιατί έγινε τόσο θέμα...........

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν έχω παρακολουθήσει όλα τα post, απλά έκανα παράθεση σε ένα σημείο που διαφωνούσα
αν η κοπέλα βρήκε σαν δικαιολογία το άλλο ραντεβου για να μην πάει με κάποιον είναι αντιεπαγγελματικό, αν πράγματι είχε άλλο ραντεβού κακώς δήλωσε διαθέσιμη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
όχι ρε συ καμία σχέση
το έθεσα στην βάση πως δεν επιτρέπεται κάποιος να επιλέγει που θα δώσει τις υπηρεσίες ή να πουλήσει τα προϊόντα  του από τη στιγμή που δηλώνει διαθέσιμος...
ελεος ρε συ,δεν πουλανε γιαουρτια .τι μυαλα ειναι αυτα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
την πραγματική αλήθεια το ξέρεις ότι δεν πρόκειται να την μάθουμε....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
σαφώς, εγώ όμως σχολίασα ένα θέμα επι της αρχής

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
την πραγματική αλήθεια το ξέρεις ότι δεν πρόκειται να την μάθουμε....
ναι θα παραμεινει μυστικη η αληθεια...αραγε θα μαθουμε αν η μαρια ειχε ραντεβου...πως κανουν sex οι γοργονες?και χιλιαδες τετοια ερωτηματα που βασανιζουν χρονια την ανθρωποτητα θα παραμεινουν αναπαντητα.... :crazy:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
ναι θα παραμεινει μυστικη η αληθεια...αραγε θα μαθουμε αν η μαρια ειχε ραντεβου...πως κανουν sex οι γοργονες?και χιλιαδες τετοια ερωτηματα που βασανιζουν χρονια την ανθρωποτητα θα παραμεινουν αναπαντητα.... :crazy:
Επίσης γιατι ειναι κοκκινα τα μπαρμπούνια κ.α.,μα τι εισαι εσυ μασαζατζού ή θεμα στο national geographic τελος παντων??? :cheesy: :cheesy:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
καλησπερα σας!οφειλω να πω και να τονισω οτι αποχωρησα απ το μαγαζι απο δικη μου προτοβουλια γιατι δε θελω να φερνω σε δυσκολη θεση ουτε τη διευθυνση ουτε τους πελατες.δεν εχω εργαστει ποτε σε τετοιο χωρο κι επειδη εχω συνηθησει μονη μου δε μπορεσα να προσαρμοστω στα δεδομενα.οσο για το θεμα του κ.σικος νομιζω ηταν μια ακολουθεια παρεξηγησεων.εγω ειχα οντως ραντεβου αυτος νομιζε οτι ηταν δικαιολογια μετα απαντησα με χιουμορ και ερμηνευτικε ως αποριψη λογο κιλων...κ.λ.π.το θεμα της επιλεκτικοτητας μου εχει συζητηθει πολυ και το χω παραδεχτει κι εγω,αλους τους ενοχλει κι αλους οχι.αλλα στη προκειμενη περιπτωση δεν ισχυει.η επιλεκτικοτητα δεν εγκειται στη εμφανηση αλλα στη γενικη παρουσια ενος ανθρωπου και κυριως στη καθαριοτητα και τη συμπεριφορα του οχι μονο για τη δικη μου προστασια αλλα και των υπολοιπων ανθρωπων που συναναστρεφομαι.οσο για το τροπο που γραφω κι αν ειμαι ειρωνικη η ντιβα η ξερω γω τι αλλο μου χετε καταλογησει η μονη ερμηνια που μπορω να δωσω ειναι οτι εχω ιδιομορφο χιουμορ και μαλον δεν ειναι αντιλειπτο με το γραπτο λογο.δεν επιδιωκω να ειμαι αρεστη σε ολους και ελπιζω το ποστ μου να μην ερμηνευτει ως ητοπαθεια ουτε προσπαθεια απολογιας.αυτα με τα σοβαρα.σοβαρο ποστ δε ξαναχει...παω στο δικο μου θρεντ οποιος θελει χαβαλε ερχετε...... :-* :-* :-* :-* :-*
Y.Γ.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΑΠΟΥΛΑ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νομίζω ότι λες λογικά πράματα.Ας το καταλάβουν μερικοί, μερικοί ότι και οι κοπέλες μπορούν να μην επιλέξουν αν έχουν την υποψία ότι μπορεί να κινδυνεύει η υγεία τους

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
έκανα παράθεση στο ΥΓ κάποιου συναγωνιστή. από τη στιγμή που μια κοπέλα θα βγει για πασαρέλα, δεν μπορεί μετά να αρνηθεί τις υπηρεσίες της... εκτός extreme καταστάσεων...
φιλαρακο δεν διαβασες καλα το ποστ μου και η παραθεση σου ηταν αστοχη.... παμε παλι απ την αρχη.... ο ιδιοκτητης ενα μαγαζιου (μασαζερι) εχει το δικαιωμα για τον οποιοδηποτε λογο να σου πει περνα εξω απο το μαγαζι μου??? προφανως και η απαντηση ειναι ΝΑΙ.... και λεω τωρα απο την στιγμη που η θεραπευτρια πληρωνεται με τους πελατες που κανει (π.χ 30 ευρω/ συνεδρια) δηλαδη περνει ποσοστα ειναι μερος της επιχειρησης και αυτη με ποσοστο 35% επι του τζιρους της .... αρα λοιπον την απορριψη μπορεις να την φας και απο αυτην για οποιονδηποτε λογο...
Υ.Γ. θα μιλουσαμε διαφορετικα και θα ηταν αντιθετη η αποψη μου αν η θεραπευτρια επαιρνε 1500 ευρω το μηνα οσους πελατες και αν κανει....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
φιλαρακο δεν διαβασες καλα το ποστ μου και η παραθεση σου ηταν αστοχη.... παμε παλι απ την αρχη.... ο ιδιοκτητης ενα μαγαζιου (μασαζερι) εχει το δικαιωμα για τον οποιοδηποτε λογο να σου πει περνα εξω απο το μαγαζι μου??? προφανως και η απαντηση ειναι ΝΑΙ.... και λεω τωρα απο την στιγμη που η θεραπευτρια πληρωνεται με τους πελατες που κανει (π.χ 30 ευρω/ συνεδρια) δηλαδη περνει ποσοστα ειναι μερος της επιχειρησης και αυτη με ποσοστο 35% επι του τζιρους της .... αρα λοιπον την απορριψη μπορεις να την φας και απο αυτην για οποιονδηποτε λογο...
Υ.Γ. θα μιλουσαμε διαφορετικα και θα ηταν αντιθετη η αποψη μου αν η θεραπευτρια επαιρνε 1500 ευρω το μηνα οσους πελατες και αν κανει....

1o: για το αν ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να πει σε κάποιον να φύγει; μάλλον όχι... εκτός αν θεωρείς τα μασατζίδικα άλλη κατηγορία με άλλους κανόνες. Θα σκεφτόσουν το ίδιο σε ένα μπαρ; μάλλον όχι
2ο: σαν πελάτης δεν ξέρω το εργασιακό καθεστώς της κάθε κοπέλας, δεν είναι δικό μου θέμα αυτό. Απλά πιστεύω πως από τη στιγμή που εμφανίζεται στον πελάτη για την δει και να τον δει, δεν είναι επαγγελματικό να λέει όχι εφόσον τη διαλέξει ο πελάτης. Ο πελάτης επιλέγει και όχι η κοπέλα.
σαφώς υπάρχουν εξαιρέσεις λόγω συμπεριφοράς, καθαριότητας κλπ αλλά είναι εξαιρέσεις...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
1o: για το αν ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να πει σε κάποιον να φύγει; μάλλον όχι... εκτός αν θεωρείς τα μασατζίδικα άλλη κατηγορία με άλλους κανόνες. Θα σκεφτόσουν το ίδιο σε ένα μπαρ; μάλλον όχι
2ο: σαν πελάτης δεν ξέρω το εργασιακό καθεστώς της κάθε κοπέλας, δεν είναι δικό μου θέμα αυτό. Απλά πιστεύω πως από τη στιγμή που εμφανίζεται στον πελάτη για την δει και να τον δει, δεν είναι επαγγελματικό να λέει όχι εφόσον τη διαλέξει ο πελάτης. Ο πελάτης επιλέγει και όχι η κοπέλα.
σαφώς υπάρχουν εξαιρέσεις λόγω συμπεριφοράς, καθαριότητας κλπ αλλά είναι εξαιρέσεις...

+1

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
το πρώτο σου επιχείρημα είναι πολύ μικρό..................δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά μάλλον ξεχνάς την λεγόμενη "πόρτα" πού τρώγαμε όταν είμαστε πιτσιρικάδες σε κάποια κλάμπ ή
ακόμα όταν υπηρετούσαμε φαντάροι ακόμα και σε καφετέριες......
όσο για το δεύτερο πόσες φορές κάνουν πασαρέλα ένω ήδη έχουν επιλεχτεί από πελάτη και πάνε μετά κατευθείαν στο δωμάτιο απλά για να της πάρουν μάτι
-1 απο μένα  :grin: :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom