Νέα

Σερβία..συρρίκνωση χωρίς τέλος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 842
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν συζητάμε τώρα τις επιστολές Γκουέφσκι, νομίζω.
Στο αρμόδιο θρεντ να σου κάνω όσα σχόλια θες.

Δεν μου είπες όμως αν καλώς διώκεται τελικά ο -σφαγέας κατά τεκμήριον, έστω και αν δεν είναι ο μόνος- Κάρατζιτς.
Αν εσύ θα τον άφηνες αδίκαστο δηλαδή.
Ούτε μου είπες τη γνώμη σου για κάτι μπουμπούκια σαν τον Αρκάν, ας πούμε.

Είναι σαν να μου λες οτι εφόσον δεν τιμωρήθηκαν και ΟΛΟΙ οι άλλοι στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, ΔΕΝ έπρεπε να τιμωρηθούν και ο Κεντέρης με τη Θάνου.
Ούτε να στηλιτευτεί το "ατύχημα" με τη μοτοσυκλέτα.
Και φυσικά, οτι καλώς γιουχάρανε οι δικοί μας την εκκίνηση των 200 μέτρων, έτσι;

Για τα "κονσερβοκούτια" (τι μάρκα κονσέρβα άραγε;) και τα υπόλοιπα, τα λέμε άλλη φορά.

Μου είχε λείψει η μοναδική σου ικανότητα να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να αποδίδεις στο συνομιλητή σου αυτά που θα ήθελες να πει για να απαντήσεις βάσει αυτών και όχι βάσει αυτών που πραγματικά είπε...

Είπα πουθενά ότι δεν πρέπει να διωχθεί (προσοχή, διωχθεί, όχι καταδικαστεί απαραιτήτως εκτός αν αποδειχθεί η ενοχή του) ο Κάρατζιτς;
Είπα πουθενά ότι τα εγκλήματα πολέμου πρέπει να μένουν ατιμώρητα;

Είπα πουθενά ότι καλώς γιούχαραν κάποιοι ελληνάρες στην τελετή έναρξης (όση σχέση μπορεί αυτό να έχει με τον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο; )

Και ένα αυθεντικό off topic: Γαμιέται η μάνα του πουσταρά γαμώσταυρου τσιμποκοκολλέκορα γείτονά μου που από τις 11 παίζει σκυλάδικα στη διαπασών! Να δει το γιο του σαν το λίλα!
Αει σιχτίρ βραδυάτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Κατάλαβα.
Και σε καληνυχτίζω ως εκ τούτου.
Δεν είμαι υπέρ του διαλόγου με ναζιστές, συμπάθα με.
Άλλωστε, ούτε και κείνοι ήταν.

(όπως κατάλαβα και οτι συνηθίζεις να μιλάς για κάτι χωρίς να έχεις στοιχεία)

Καλυνηχταω σε λοιπον.

Και αν θες να μαθεις οι Ναζιστες εχουν καλυτερες αποψεις απο τους αναρχικους και τους ανθελληνες που εχει γεμισει η Ελληνικη κοινωνια σημερα.

Απλα παντα ηταν αρκετα ακραιοι για ευαισθητα και μη πολιτηκοποιημενα ατομα.

Και ένα αυθεντικό off topic: Γαμιέται η μάνα του πουσταρά γαμώσταυρου τσιμποκοκολλέκορα γείτονά μου που από τις 11 παίζει σκυλάδικα στη διαπασών! Να δει το γιο του σαν το λίλα!

Ετσι :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Περιμένω λοιπόν να μου πεις (με βάση κάποιο γραπτό μου) ΠΟΥ -συγκεκριμένα- είμαι ανθέλληνας, όπως ισχυρίζεσαι επί μέρες.
Η που ΕΒΡΙΣΑ το νεκρό Σολωμού, όπως και πάλι ισχυρίστηκες.
Αν δεν είσαι συκοφάντης φυσικά.

ωχ παλι τα ιδια
ταχουμε πει ρε τυπε αυτα
ξεκολλα το μυαλο σου
ρε δεν με μοιαζει πως θα με πεις
οσο και να με βριζεις δεν χαμπαριαζω
ολες οι αποψεις σου ειναι μισελληνικες
εμενα δεν με βριζει κανενας εσενα ολοι
εδω ακομα και ασχετοι στα χωνουν
οχι εισαι οφ τοπικ
ασε που ταχουμε πει χιλιαδες φορες και κουραζουμε
δες σχετικες παραπομπες και βιβλιογραφειες που σαρεσουν
τωρα γιαυτα πουπες σου απαντησα
η γνωμη μου ειναι αυτη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μου είχε λείψει η μοναδική σου ικανότητα να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να αποδίδεις στο συνομιλητή σου αυτά που θα ήθελες να πει για να απαντήσεις βάσει αυτών και όχι βάσει αυτών που πραγματικά είπε...

Είπα πουθενά ότι δεν πρέπει να διωχθεί (προσοχή, διωχθεί, όχι καταδικαστεί απαραιτήτως εκτός αν αποδειχθεί η ενοχή του) ο Κάρατζιτς;

Είπα πουθενά ότι καλώς γιούχαραν κάποιοι ελληνάρες στην τελετή έναρξης (όση σχέση μπορεί αυτό να έχει με τον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο; )

:2funny: :2funny: :2funny:
ετσι οπωςτα λες ειναι
ειδικα στ πρωτο μερος εισαι μεσα 100%

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Χαίρομαι λοιπόν για τις απαντήσεις σου.
(Αν και οι ελληνάρες δεν γιούχαραν την τελετή έναρξης, αλλά το αγώνισμα των 200 μέτρων, λόγω του αποκλεισμού του -και πλοίου- Κεντέρη)
Με κάλυψαν πάντως.

Και επειδή και εγώ κατά καιρούς υποφέρω απο ανάλογους γείτονες "του μπελά", του εύχομαι και εγώ -του γείτονά σου- το ίδιο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ωχ παλι τα ιδια
ταχουμε πει ρε τυπε αυτα
ξεκολλα το μυαλο σου
ρε δεν με μοιαζει πως θα με πεις
οσο και να με βριζεις δεν χαμπαριαζω
ολες οι αποψεις σου ειναι μισελληνικες
εμενα δεν με βριζει κανενας εσενα ολοι
εδω ακομα και ασχετοι στα χωνουν
οχι εισαι οφ τοπικ
ασε που ταχουμε πει χιλιαδες φορες και κουραζουμε
δες σχετικες παραπομπες και βιβλιογραφειες που σαρεσουν
τωρα γιαυτα πουπες σου απαντησα
η γνωμη μου ειναι αυτη

Συκοφαντούμε λοιπόν κάποιον επί μέρες, και όταν μετά μας ζητάει να αποδείξουμε τους ισχυρισμούς μας, δεν απαντάμε συγκεκριμένα, έτσι;

Ε τότε και μένα η γνώμη μου είναι οτι είσαι τραβέλι στη Συγγρού. Φυσικά δεν σε πειράζει που δεν το αποδεικνύω, έτσι; Γνώμη μου, που λες και συ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κανεις δεν εχει δει τον κοσμο με νικητη τον Χιτλερ στο Β Παγκοσμιο.Μην κρινεις κατι που δεν εχιες δει.Οσο για την θεση μου μαλλον καταλαβες... ;)
για την Ελλαδα πιστευω θα ητανε χειροτερα.θα ειχαμε χασει τη θρακη που θα την ειχανε παρει οι Βουλγαροι.κατα τα αλλα δεν θα ειχαμε και πολλες διαφορες.θα ειχαμε Γερμανικες βασεις αντι για Αμερικανικες και η διεθνη γλωσσα θα ητνε η Γερμανικη.τα πρωτα χρονια θα ηταν λιγο σκληρα.αλλα μετα το θανατο του Χιτλερ πιστευω θα μαλακωναν.παντος μη νομιζεται οτι κατι θα αλλαζε τρομερα στον κοσμο απλως αντι για Αμερικη θα ειχαμε τη Γερμανια σαν υπερδυναμη!!!!

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
για την Ελλαδα πιστευω θα ητανε χειροτερα.θα ειχαμε χασει τη θρακη που θα την ειχανε παρει οι Βουλγαροι.κατα τα αλλα δεν θα ειχαμε και πολλες διαφορες.θα ειχαμε Γερμανικες βασεις αντι για Αμερικανικες και η διεθνη γλωσσα θα ητνε η Γερμανικη.τα πρωτα χρονια θα ηταν λιγο σκληρα.αλλα μετα το θανατο του Χιτλερ πιστευω θα μαλακωναν.παντος μη νομιζεται οτι κατι θα αλλαζε τρομερα στον κοσμο απλως αντι για Αμερικη θα ειχαμε τη Γερμανια σαν υπερδυναμη!!!!

Τι καλυτερο!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ο Χιτλερ για οσους δεν ξερουν ηταν σοβαρος μελετητης της αρχαιας Ελληνικης Ιστοριας και Πολιτισμου.Και θαυμαζε γενικως την Ελλαδα.

Δεν ειναι τυχαιο οτι οσα χωρια δεν πειραξαν Γερμανους οχι μονο δεν τους πειραξαν αλλα και οφεληθηκαν.

Οσοι ηταν κουμουνιστες και αναρχικοι της εποχης τον εφαγαν.

Αυτη ειναι η αληθεια.Ηθελαμε να εξυπηρετησουμε τα συμφεροντα των Αγγλων και Αμερικανων
αλλα ειδαμε τα οφελη τους με τα χρονια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συκοφαντούμε λοιπόν κάποιον επί μέρες, και όταν μετά μας ζητάει να αποδείξουμε τους ισχυρισμούς μας, δεν απαντάμε συγκεκριμένα, έτσι;

Ε τότε και μένα η γνώμη μου είναι οτι είσαι τραβέλι στη Συγγρού. Φυσικά δεν σε πειράζει που δεν το αποδεικνύω, έτσι; Γνώμη μου, που λες και συ.

οχι δεν με πειραζει
για μενα εισαι οτι σου ειπα
πουναι και χειροτερο ;)
το τι εισαι το χουν καταλαβει ολοι εδω μεσα
δεν χρειαζεται αποδειξη
οποτε οτι και να σου λεω μην κλαιγεσε αφου τα συμφωνησαμε οτι δεν χρειαζονται αποδειξεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

νομιζα οτι οι μορφωμενοι μιλανε κοσμια?

:2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οχι δεν με πειραζει
για μενα εισαι οτι σου ειπα
πουναι και χειροτερο ;)
το τι εισαι το χουν καταλαβει ολοι εδω μεσα
δεν χρειαζεται αποδειξη
οποτε οτι και να σου λεω μην κλαιγεσε αφου τα συμφωνησαμε οτι δεν χρειαζονται αποδειξεις

Εφόσον λοιπόν είσαι τραβέλι στη Συγγρού (και δεν σε πειράζει να το λέω), πόσο πάει το μαλλί;
Έχω κάτι φίλους που αρέσκονται σε κάτι τέτοια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εφόσον λοιπόν είσαι τραβέλι στη Συγγρού (και δεν σε πειράζει να το λέω), πόσο πάει το μαλλί;

οσο σου εδωσα οταν σε πηρα χτες
:2funny:
ξερεις εσυ κλαψομουνακια
κλαφτηκες η ακομα
σορυ παιδια δεν φταιω εγω το βλεπετε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
νομιζα οτι οι μορφωμενοι μιλανε κοσμια?

Κοσμιότατα, είπα τη γνώμη μου, εφόσον -κατ εσέ- δεν χρειάζεται απόδειξη για κάτι που ισχυρίζεσαι.

Όμως δεν μπουκάρισα αφιονισμένος στο τσατ μαζί με το Νεοκλη και τον στranger βρίζοντας χυδάια επί μισή ώρα και σπάζοντας τα @@ στους τσατάροντες.
Θες να παραθέσω τι λέγατε συγκεκριμένα, να το δουν όλοι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

α το ξεχασα
και δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου και οι βρισιες σου γιατι ξερω τι ειμαι και αν ειμαι
οπως και οτισε εχω γραμμενο ετσι
:2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το γαμήσατε κι αυτό το θρεντ

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Κοσμιότατα, είπα τη γνώμη μου.

Δεν μπουκάρισα αφιονισμένος στο τσατ μαζί με το Νεοκλη και τον στranger βρίζοντας χυδάια επί μισή ώρα και σπάζοντας τα @@ στους τσατάροντες.

Ο θωμας ειναι θεος και πες οτι θες. :rockon:

Υ.Γ.Μη με κανεις να ανοιξω την 9η μπυρα για αποψε :-

Επισκέπτης
Πριν πεσετε για υπνο δεν μπορειται και να μην γαμηθειται κιολας ε?  :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κοσμιότατα, είπα τη γνώμη μου.

Δεν μπουκάρισα αφιονισμένος στο τσατ μαζί με το Νεοκλη και τον στranger βρίζοντας χυδάια επί μισή ώρα και σπάζοντας τα @@ στους τσατάροντες.

αρα εισαι εμπαθης μαζι μου κλαψιαρη?
το καθε θρεντ ειναι διαφορετικο και θελει αλλη αντιμετωπιση
ρε ταχουμε πει
θα τα ακους
χωνεψε το
:2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το γαμήσατε κι αυτό το θρεντ

Αν ο απόλυτος απαντούσε συγκεκριμένα, δεν θα είχαμε φτάσει εκεί.
Εσένα αν σε έλεγαν ανθέλληνα δεν θα ζητούσες και να στο αποδείξουνε;
Η θα το κατάπινες αμάσητο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom