str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν συζητάμε τώρα τις επιστολές Γκουέφσκι, νομίζω.
Στο αρμόδιο θρεντ να σου κάνω όσα σχόλια θες.
Δεν μου είπες όμως αν καλώς διώκεται τελικά ο -σφαγέας κατά τεκμήριον, έστω και αν δεν είναι ο μόνος- Κάρατζιτς.
Αν εσύ θα τον άφηνες αδίκαστο δηλαδή.
Ούτε μου είπες τη γνώμη σου για κάτι μπουμπούκια σαν τον Αρκάν, ας πούμε.
Είναι σαν να μου λες οτι εφόσον δεν τιμωρήθηκαν και ΟΛΟΙ οι άλλοι στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, ΔΕΝ έπρεπε να τιμωρηθούν και ο Κεντέρης με τη Θάνου.
Ούτε να στηλιτευτεί το "ατύχημα" με τη μοτοσυκλέτα.
Και φυσικά, οτι καλώς γιουχάρανε οι δικοί μας την εκκίνηση των 200 μέτρων, έτσι;
Για τα "κονσερβοκούτια" (τι μάρκα κονσέρβα άραγε;) και τα υπόλοιπα, τα λέμε άλλη φορά.
Μου είχε λείψει η μοναδική σου ικανότητα να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να αποδίδεις στο συνομιλητή σου αυτά που θα ήθελες να πει για να απαντήσεις βάσει αυτών και όχι βάσει αυτών που πραγματικά είπε...
Είπα πουθενά ότι δεν πρέπει να διωχθεί (προσοχή, διωχθεί, όχι καταδικαστεί απαραιτήτως εκτός αν αποδειχθεί η ενοχή του) ο Κάρατζιτς;
Είπα πουθενά ότι τα εγκλήματα πολέμου πρέπει να μένουν ατιμώρητα;
Είπα πουθενά ότι καλώς γιούχαραν κάποιοι ελληνάρες στην τελετή έναρξης (όση σχέση μπορεί αυτό να έχει με τον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο; )
Και ένα αυθεντικό off topic: Γαμιέται η μάνα του πουσταρά γαμώσταυρου τσιμποκοκολλέκορα γείτονά μου που από τις 11 παίζει σκυλάδικα στη διαπασών! Να δει το γιο του σαν το λίλα!
Αει σιχτίρ βραδυάτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!